ЕС започва квотното разпределение на мигранти

От петък, 9 октомври, започва прилагането на схемите за квотно разселване на мигранти в ЕС, съобщи Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - ЕС започва квотното разпределение на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз мислех,че условията са за бежанци, то било за мигранти?И какви са условията да мигрирам и да получа закрила? "мигранти, регистрирани и отговарящи на условията за получаването на закрила в ЕС.'

Мигранти идвайге - ние ви очакваме.

както ги пращат така и ще избягат.каза и се на европа,че тези господа не искат в бедните страни от източна европа.друг е въпроса,че в пост комунистическите страни хората са страхливи и няма да приемат тези хора като равни.

Как може неинтегриращи се диваци, живеещи в миналите векове, да са ни равни?Те дори не са християни.

до урода с ник "до злобните,тъпите и платените". викаш, пенсионерите, дето 40 г. са градили народното или националното стопантство, са в тежест и излапаха приходната част на бюджета, а неграмотните и без трудови навици орки, джихадисти, пингвини и чалми, дето с 1 ст. за БВП на която и да е държава и ЕС като цяло, норвегия и швейцария, са много ценен човешки капитал и дайте да ги интегрираме и обгрижваме по-достойно и от циганите, зер, те си мечтаят 8 часа на дем да бачкат на поточната линия на даймлер-бенц, така ли, малоумна подлога

часа на ден и национално стопанство, извинете

не искам главворези, а с квтите е точно това.Не одобрявам квотн принцип

Разпределяне по братски! За нас избягалите джихадисти,престъпници,затворници,убийци и простолюдието,а за Германия и Франция доказаните специалисти в дадени области,хората,които говорят английски,немски и други западни езици,тези,които имат глави на раменете си и са готови да работят!

Вийте още по формите.Баба Меркел каза елате,сега ще ги пресеят и ние докато вием ще ни натресат негодното.Поредното словоблудстване и тъп популизъм в родното пространство.Вместо да се погледне разумно и прагматично на този проблем.

От Южен поток се ''спасихме'',но от тоя БЕЖАНСКИ ПОТОК ---НЯМА ДА МОЖЕМ.

От ЕС и НАТО-то ,само ядове и красници.

Да не стане бъркотията и членският ни внос в ЕС да отиде при тях,вместо да се връща делегирано при нас?

До съществото във форума написало се с инициалите: "до злобните,тъпите и платените"!На Мерцедес му трябват умни и работливи хора,специалисти в тази област,а тези,които идват в ЕС са убивали хора,избягали затворници,всякаква престъпна паплач и много малка част,която става за нещо,но не са специалисти,просто мирни потърпевши жители на Сирия! В Германия ще си проберат най умните,останалите боклуци ще раздадат на останалите държави,най вече на балканските,че си нямаме цигани,ми сега и още една дузина хрантутници ще си отглеждаме... Тук ще ни пратят престъпниците и глупаците,които ,ако наемеш на работа и се случи и най малкия проблем,ще те заколят!!!!

Проблеми не се решават с говорене на лъжи и тъпотии.

Силно впечатление прави очевадната лъжа с която "Хенинг Манкел" започва словодиарията си... започва с "МИСЛЯ" !

колка хубаво е сегаи аз да съм елитреец взимаме си багажа с децата и се качвам на спринт по стълбите на самолета за швеция ебре животе ех мечти мечти колко хубаво е да си елитреец в италия и гърция блазе им ебре животеее

Забележително е, че има държави като Дания, Ирландия, Швейцария, които някак си успяват да останат незасегнати от този поток на мигранти. Унгарци, Чехи, Словаци, Поляци също се съпротивляват активно. Швейцарците дори не си правят антиреклама в близкоизточната преса: само фактът, че НЯМА нинакви помощи там в пари, а само в натура, разгонва всички бесове.

Хайде започнаха да ги раздават мюслитата!!!Не се натискайте за всеки ще има и БГ като най желаещи като бонус ще ни дадат и бременните !!!Никой няма да остане капо особенно пенсионерите за коледа ще получите и брадато внуче да си го дондуркате!!!

явно в българия е необходимо краино дясно националистическо движение за да се отървем от тези маимуни.нали сме с америка,да въстановим кукус клан.

Можем с чисто сърце да поблагодарим на САЩ, за този невероятен подарък!

Много странна схема прилага ЕС - тези от тука ще отидат там, а онези от там ще дойдат тука.

Министър президентът на Байерн Зеехофер заяви, че Байерн ЗАПЛАШВА с неизбежна отбрана!!!!! Следва да се разбира, че те сами, без съгласието на Берлин, ще бъдат принудени да спрат мигрантския поток, тъй като границите на възможностите им СА НАДХВЪРЛЕНИ!

Аллах е велик! Започва създаването на Ислямски халифат официално с помощта на Европа и нейните управници!

На ЕС му трябва млада,жива работна ръка.Концерна Мерседес не се интересува дали на поточната линия е Ханс,Иван или Хасан.За него е важно поточната линя да не спира.При застаряващо местно население с големи претенции породени от високия стандарт на живот на Европа и трябва нова работна ръка.Китай са 1,5 милиарда,всеки 5 е китаец и от там силна икономика.пенсионерите, са тежест за всяка държава-държавата е като бизнес предприятие,тя трябва да произвежда,за да не фалира.Хората ,които не произвеждат не са приоритет на всяка държава,,затова навсякъде дигат годините за пенсия.За държавата е по-важен млад имигрант,който ще работи от местен пенсионер,които все недоволства от пенсията която получава.Разумния подход с бежанците--настаняване,обучение по език и тръгване на работа.Всички други тъпи идеи,национал фашизъм и еФтин популизъм ще докарат или война или проблеми или за опърничавите държави ще останат по необразованите и мързеливите.Относно умствените способности-арабите са откривателите на алгебрата и части от геометрията,майката на Леонардо Да Винчи е арабка,бащата на Стив Джобс е сириец.Тябва само да се внимава тези хора да работят и да спазват закона.Другото е омраза,тъпотия е еФтин популизъм.

Коя ПОТОЧНА ЛИНИЯ в БГ не бива да спира???????

България е друг феномен.Тук няма производство,малкото предприятия и фирми които работят имат проблеми с набирането на персонала.Младите предпочитат да са проститутки или миячи на чинии на Запад отколкото да стоят в България.На територията остават само старци и цигани.Едните негодни за работа поради възраст,другите поради етнически особености.Земята е на Господ и всеки тъп ход се заплаща.Преди 1300г,тук не е имало Българи,но Балкана и Дунава ги е имало.Сега като не я искаме тази територия,щото ако я искахме щяхме да си стоим у дома и да си я оправим,поради политически причини ,на войната на силните Русия-САЩ се поражда поток от хора бягащи от война.Те минават през Турция и ние сме на пътя към западна Европа.Толкова е елементарно.Искате да сте българин ми стойте и работете в България.В природата няма празно място.Никой не иска проблеми.Но при сегашната обстановка е редно да се види какво може да се направи,за да е добре на страната с тези имигранти.Забравете имигрантите,Гоним ги всичките,гоним всички турци,гоним всички цигани,гоним всички евреи,гоним всички арменци и т.н.Остават 3 милиона българи.2 милиона пенсионери,1 милион млади,по малко от половина с по 1 дете максимум.Ние сме обречени с и без араби,турци,цигани,евреи.Баба ви под турско е имала 10 деца.Нейния живот на роб дали е бил по-лесен от вашия днес,че тя е родила и отгледала 10 деца,пък младежта сега я мързи себе си да издържа,камо ли за друг отговорност да носи.Ние сме свършени от вътре.Волен вряка,вряка за православие-син без брак от бившата на доведения му син.Нещо като Софка и Дачко.Та така мили българи.Не мразете а работете и спазвайте божите закони.

Тъпак, в ЕС има 40 МИЛИОНА безработни!!!! НИКАКВА ръботна ръка не трябва нито на Германия, нито на ЕС. Поточнит линии на Мерцедес предпочитат роботи вместо Хасан или Иван. Тия глупости си ги приказвате просто така, да върви лафа.

КАТО СИ ТОЛКОВА "ПРОЗОРЛИВ " ЗАЩО МЕРЦЕДЕС НЕ ВЗИМА МЛАДИ И ЖИВИ , БЪЛГАРИ , РУМЪНЦИ , СЪРБИ ? МАЛОУМНИК !

Уважаеми алтруисте-умник-идеалист, само няколко факта ще ти посоча пък аз: 1. Светът страда от свръхпроизводство и в този ред на мисли на Европа не и трябват поточно линии, а укрепване на икономиката и покупателната способност на гражданите. Защото по-важно от това да се произвеждат мерцедеси все пак е да се продават на някого. 2. Виж статистиката за т.нар. гастарбайтери от Близкия Изток в Европа от 60те години до днес, за да видиш колко % от тях са се ограмотили и интегрирали. Само една проста логика да следваш: че на жените им е забранено масово да работят, ще установиш че реално половината от тези мигранти НЕ работят. Живеят си забулени в No Go Zones и даже не е нужно да научават местния език. 3. Сирийците по същество и чисто генетично са по-скоро асирийци, отколкото араби, така че логиката ти за "умните" араби издиша. Много от т.нар. от теб "арабски открития" са реално открити от шумерите, асирийците и китайците.

Много добре си му го казал на тоя маниполатор. Цяла Западна Европа е пълна с доказателства които тотално оборват глупавите му писания.

тия правителствени к.рви защо не не погледнат първо безработицата в българия и тогава да приемат маимуни.те ще получават помощи 1000 евро евро както е обявил ец,а пенсионерите и безработните да мизерстват.да ви е честито,утре гласуваите пак затях.

Каквото се заповяда ,уТ САЩ? ЕС стана слуга на САЩ ,който се прикрива зад НАТО.

Започна ТЪРГОВИЙКАТА,и в ЕС.

Дировци, отново, отново и отново ви се напомня - прекратете с това дразнещо и манипулативно публикуване на снимки на жени с малки деца - това не е истинският облик на нашественическите орди!!! Демонстрирайте поне малко независимост вместо слугинаж и покажете суровата действителност - млади, диви, нахъсани, озверели от омраза към "неверниците" мъже, готови с десетки хиляди да хванат ножа, автомата, гранатомета, и да избиват де що видят бели християни в Европа, каквито сме и ние българите!

Разбира се, става дума за Dir . bg, а интервалите са от мен...

Каквито и да са няма да са по лоши и по крадливи от нашите депутати и от общинските съветници -хора без образование и с присъди.От квотите на нас ще се паднат сигурно най "грамотните"е поне колкото бат сали депутата.

Предполагам кораби ще продължат да ходят до либийския бряг да спасяват потенциални имигранти, после ще се прехвърлят в Европа, после ще се изпращат там, откъдето са ги взели. Все смислени неща... На тези, които ще поостанат ще им бъде разрешено да изтеглят родата до 5-то коляно. Една чудесна перспектива за Европа общо взето...

И ЗА ИСКАМ В ШВЕЦИЯ , АМА НЕ СЪМ НЕГРАМОТЕН , ЧЕРЕН , ИСЛЯМЕЦ -, ЕТИРИЕЦ !

Аз пък искам шведките да дойдат у нас?!

Изрод

КАКВО ЩЕ ИМ ПОКАЖЕШ ? - БЯЛ ЧЕРВЕЙ ? ТЕ ЩЕ ПРЕДПОЧЕТАТ ЧЕРНАТА ДЕБЕЛА ЗМИЯ !!!

Тия млади, прави, здрави диваци защо не се бият срещу ИД, ами бягат като мишоци. Наборна комисия нема ли за тех, а?

те са си ИД.Само й разширяват територията в Европа

Като спре войната в Сирия ще има поток обратно ?

someone

началото на шведския 'вилает' от европеиския халифат.

като започна разселването,ще започне и бързото размножаване.Няма да е вилает, а Бивша скандинавска република Швеция Еритрея

След девет месеца ще започнат да се раждат мелези,а след 9 години ще има Шведски халифат.

Лудичките "лидери"от ЕС САЩ и Източно Европа а сега и от Балканите Не искат и да знаят това приемане и разселване става ли със съгласието на техните народи?Много бърво направихте членове на ЕС без пари и условия страни като Сирия Афганистан Еритрея Нигерия Чад Ирак!Трайно заселване с каква цел??

На гарата в Хамбург седяха 30 човека под една табелка "Sweden".

Колко пари струва всичко, обгрижване след пристигането им, самолетни билети, после пак пълна издръжка на гърба на местните. Да не говорим, че местните ще трябва да се съобразяват с ония, вместо обратното.

това е една наистина прекрасна идея...не знам защо още се мотаят и не строят?! в тубата.

/

Да им е честито новото попълнение от изнасилвачи!

България е бедна и няма финансова възможност за приютяване и издържане на бежанци. Всички нови бежанци. нелегално и легално влезнали в страната - на самолета и от там дето са дошли.Е ако много хуманните европейци на запад ги искат ще им пратим самолета при тях. Също така,какъв е проблема да се изградят лагери около границите на проблемните страни и да се праща помощ там на място,а не да ми идват Сирийците и др. в Европа (и покрай тях разни тъмни субекти от Африка). Като идват насам само проблеми: - по-голяма възможност и вероятност за тероризъм - търсене на места за живеене на бежанците - натоварване на икономиката - претенции за социални помощи - проблеми с местното население,с образованието,с здравеопазването. И защо ЕС не праща армия по суша срещу ИДИЛ май защото ИДИЛ е създадена от САЩ-ГЕРМАНИЯ-ФРАНЦИЯ-ВЕЛИКОБРИТАНИЯ за да могат спокойно да си взимат нефт за без пари от ИДИЛ. Ако толкова реват че не е Европейско и хуманно,тогава вън от европейския съюз. То голямата полза от този съюз - за 8г. сме вързали и цъфнали в него: 1)Плащаме милиони евро за членство - от бюджета 2)Глоби за неизпълнение на програмите,заради некадърните ни политици - глобите са от бюджета 3)Разни дела срещу страната в Брюксел,заради некадърната ни съдебна система - загубените дела се плащат от бюджета 4)А сега ни задължават и разни африканци да гледаме които не се знае от къде са. Та тези африканци дали ще са в България или др. страна от ЕС,то парите се взимат от бюджета на ЕС,т.е. от парите на данъкоплатците на всички страни членки на ЕС

Някой фирми реват,че искат бежанци за работници,но собствениците на тези фирми трябва да знаят,че тези,които ще приемат на работа са хора дошли от арабския свят без документи! Много от тях може да са били избягали затворници,убийци,дори от главорезите на ислямска държава! Как ще наемате такива откачалки,само вие си знаете,но да не осъмнете някой ден с взривена фирма или заклани работници,че дори и самите вие може да сте от закланите... Тези хора са живели в съвсем друг свят и имат различни разбирания и идеали за този свят...

Прав си. Преди няколко месеца един алжирец ей така от благодарност към неврниците обезглави прекия си началник. Да са им честити още хиляди такива да си ги разпределят там където ги искат. В Източна Европа тази ислямистка сган не е добре дошла!

someone

за не-квалифицирана работа на черно може и без документи. чорбаджията се вълнува основно дали можеш да си бърз и сръчен. но ако собственици мислят, че араби ще работят за по-малко от българи са им криви сметките, арабите са хитри и ще искат големи заплати.

"Докато човешкият ум все пак има някакви граници, то човешката глупост е безгранична"! Питам се дали великият Айнщайн не е пророкувал с тази сентенция днешните мъдри решения на европейските управници?

Ами както се казва, Ха да им е честито на Шведите! Днес 821 мигранти - утре 821 хиляди. Старата поговорка си е в сила: Това, което сам си направиш, не може да ти го направи и най-големия враг.

Предполагам, че след някое и друго десетилетие, ако шведите правят нова екранизация на Пипи Дългото Чорапче, тя ще е черно негроидче с къдрава рижа коса...

Ние си имаме вече над 10 000, защо са ни още 852-ма на тази малка , мизерна държава?Защо си правим центъра на столицата недостъпен за българите, и гето за чужденци.Да се забрани на имигранти да купуват и наемат имоти в центъра?

най малко след тях....и става дявол на магаре...

Тези си правят бартер на домашни животни,а това са хора. Съмнителни типове,но все пак хора. Никога няма да ги осъзнаем тези евроатлантически ценности.

Това че са хора, не е много сигурно. Факта, че някой носи човешки гени, не го превръща автоматично в човек. (Крайно време е тази сентенция да залегне в Хартата за правата на човека :-)

В програмата по разселване на други 120 000 бежанци България ще приеме 852-ма мигранти,които след това ще направят всичко възможно за да се махнат от тук! Ако трябва ще се върнат в Сирия,но не и да останат тук и да живеят в мизерия,като останалите българи! Това са икономически мигранти,не са хора бягащи от войната,затова и няма,как да останат в България,където ще са в пъти по зле от държавите си!

Изгоря ми и коледната пенсионерска надбавка ...

Разселените у нас ще бъдат ли оковани във вериги за да е по-сигурно , че ще стоят тука?

Няма страшно тия които ги заселят в бг или ще умрат от глад или ще се ужнят някаде по Германия за документи та във всеки случай няма да имаме бежанци

А спрете се с тези натрапчиви реклами,човек не може да прочете една новина ,без да се покажат тези глупости.Малко по-деликатно

Бг ще го поеме Целия.

Одобряваме квотите само че най големи да са в Аляска и в Сибир .Путина дава най-големи социални.