Шведският премиер с мрачно послание в първата си коледна реч

58-годишният консерватор Улф Кристершон посочи три кризи, които според него подкопават сигурността на скандинавския народ

Обратно в новината

Коментари - Шведският премиер с мрачно послание в първата си коледна реч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се оплакваш бе Кристершон? Нали вече сте в НАТО и петия член ще ви помага.

Швеция в сериозно положение? Де да бяхме и ние в такова "сериозно" положение.

През 70-те и 80-те Швеция беше пример на просперираща и мега социална държава. Работиш и получаваш огромна заплата, съответно пенсия. Безработен, което е почти невъзможно-пълни комфортни възможности да се устроиш и да си стъпиш на краката.Здравеопазване, образование, дом, сигурност-безупречни. Чистота, ред, култура. Добри, нормални хора. Свръх технологична нация-само едно Волво вземете. Да оставим другите шведски марки. Волво не са само колите, макар че и там са гиганти. Най-продаваните камиони в САЩ са Волво, плюс огромен брой заводи там. Тежка техника с тази марка. Всичко това залива световните пазари. Зад това стои гигантски интелект, талант, култура. Е кажете ми как е възможно хора с такива качества да проявяват толкова мащабна тъпота и апатия. Оставят се без съпротива да им промият мозъците и да правят каквото си поискат с тях Началниците на света. Същото се отнася за почти всички европейски общества. Стари традиции, култура, талант, трудов морал. И пълна инфантилност като граждани.

Така ви се пада, като пуснахте на север толкоз паплач от България...

Ха...кой ми сра в гащите?! И кой е виновен за това? Чакай да отгатна..ПУТИН!!! Путин натика имигранти в Европа, Путин се отказа от евтини енергоносители и разбира се, Путин направи Майдана и подгони всичко що е руско на територията Украйна!!!

Ами нали източноевропейците бяха виновни за всичко? Айде сега яжте бахура на ислямистите!

Зелени комунисти, либррашност и толерастия

като не искахте хора от източна европа дойдоха резаняците .сега си ги отглеждайте . тъпи скандинавски лицемери

И при нас за жалост основно престъпниците са шведи.

Почти всички убити млади хора са били в престъпни банди и почти всички са били с имигрантски произход, каза още Кристершон. Сами си ги викате. Защо се оплакваш?

Политиката им за “upgrade” на генетичният си фонд нещо се обърка. Хиляди години хората са се избивали за да не постигнат това което ЕС постигна само за няколко години робство на USA

Истината е, че Антихристът е дошъл. Западна Европа е обречена, за другите има малък шанс за спасение.

Ще получите по един едър черен член за Коледа! От онези, които си навнесохте и които в момента живеят на социална издръжка при вас. Докато ви разкъсват отзад имате право да вярвате на следните тези: 1) Че ви е кеф, защото всъщност не сте расисти. 2) Че не е трябвало да празнувате Коледа, защото е обида към исляма. 3) Че източноевропейците са ви виновни за всичко!

"всички убити млади хора са били в престъпни банди и почти всички са били с имигрантски произход."

В Швеция джамиите са два пъти повече от църквите,Слава на Аллах

Така да очерняте човечеца. Всъщност само е казал "Дано Бългериъ влезе в Шенген, дано..!" И вие сте го възприели не както подобава. Може да контраатакувате и да го запитате ехидно "А кой застреля Улоф Палме" през 80-те години, а?" И ще ви приемат.

Проблемът не са толкова мигрантите, колкото деградацията на европейските народи. А какъвто матряла, такива и политиците, защото политиците не падат от Марс, те от нас излизат. Може би системата която издига в управлението най-некомпетентините, безотговрни и крадливи да е дефектна нещо? Но системата пак ние си я искахме, помня как подскачаха по площадите скакалците за демокрация.

Че в България системата не се е променяла - сега ни управляват наследниците на най-некомпетентните и крадливите пак под вещото московско ръководство. Даже и президент ни избраха, защото сме достатъчно тъпи за да неможем да си изберем сами

Как пък не успяхте един път вие чистите и неопетнените да управлявате... все Москва ви е виновна за 30 години евроатлантическо грабене...

ми харесва за шведска тройка с Нинова.

Също като нас

Това го започна Меркел с откровени покани към бежанците, които, повярвайте, действаха с голяма сила, и го продължава Фон дер Лайен. Самата Швеция не е двигател на погрома върху Европа. Двигателят е отвъд океана, а изпълнителните директори на САЩ за Европа са т.наречените лидери на ЕС. Те служат на САЩ и мисията им е формулирана ясно: изпълнява се всичко, разбива се Европа. Инструменти има много, както обича да се изразява Фон дер Лайен. Простакесата действа, в ЕС няма умно население, което да я спре веднъж за винаги.

Като доброволно вкараха разни африканци да им облагородят нацията.само ,че вместо е..ане,те започнаха да ги обират и убиват.

Само ми е чудно защо продължават с ритуалното самоубийство и не ги депортират или пък екзекутират, което им е по-лесно от двете.

Е нищо страшно няма, ще свикнат, пък и много си ги обичат презрелите лелки на по триисе годинки, че няма кой да им обърне внимание… даже и си ги наричат обогатители, обогатяват им културата де… А иначе конят отиде в реката… в прехваленият Стокхолм са останали два, три квартала в които все още може да се живее и то само защото са най скъпите… ала и там ще е до време, вече местните се оплакват от кражби по сред бял ден, нападения, само още не са почнали с бомбите и автоматите… А беше хубава и уредена страна до преди десетина годинки…

Тоя явно не е от нашите хора...

Е хайде сега не мрънкайте. Инженерите, докторите и архитектите не могат да си разпределят шведките. И са заложили на пищовите. Ще се разберат. А вие учете корана. Шведският език ще изчезне.

Да не би да е казал , че шведские педерасти ще трябва да ебът шведски курви .... Ужас - апокалипсис

Най-голямата заплаха за Швеция е изчезването на коренното население и подмяната му с кафяви и черни дошляци от Африка, които вече са обърнали хубавата едно време страна на кочина. Живееш ли в Малмьо, Гьотебор а и Стокхолм, шанса да те заколят, изнасилят или най-малкото оберат с оръжие е огромен. Белите хора бягат по селата, а раждаемостта - много по-ниска от тази на българите.

А защо следвате Шорош? А защо масончета ви управляват? Нали сте толерантни? Да ви ебат сега арабите и спинозните от Африка.Пада ви се.

В ЕС е така. Пускат измет всякаква. После говорят по телеви,ията, вместо да стрелят и да бият, деппртират и затварят. При нас е същото, мигранти се разхождат беобезпокоявани навсякъде. Няма бой, секс, затвор, партони, белезници, камшици, решетки :) Познайте защо

Четеш, четеш па се кефиш. 1 нормален коментар и 10 малоумни. Па Четеш и се кефиш. Под 10 процента нормални хора в България. А дали не са и по_малко. Няма такива тъпири аз не знам как съществувате. То тъпири е комплимент за вас.

Има един психолог, нарича се Джордан Питърсън. В едно видейце казва нещо странно. От типа - ако на мнозинстеото хора не си симпатичен - силно вероятно е нещо да не ти е наред :) Не е задължително да е така. (Т.е. ти да си мега зле, да се мислиш за "егати пича, пък България не ме обича", както се пее) Но все пак се заинтересувай, content-a на Джордан Питърсън е много добър.

Не, че не си прав, но има и други гледни точки. Ще цитиранм по памет: "Да си добре адаптиран в един ненормален свят, не е признак за нормалност."

Ти па си много убаф...

Тази година бомби не са ли гърмели или просто убийствата станаха по-фрапиращи и от взривовете?

Какво ни дреме,с Швеция?! Щом не е Украйна или Вашингтон, не ни интересува

Вкарвайте още маймуни и стига ревахте!

Отговорът е, че в основата са чифутите.

Уникален расистки глупак!

И кой им ги пусна тия мигранти?! Подобна катастрофа ще има и с джендерията и с екорекета!

"Почти всички убити млади хора са били в престъпни банди и почти всички са били с имигрантски произход, каза още Кристершон." Я ВИЖ ТИ КАКВА ИЗНЕНАДА !!!!

Швеция някога 70-80те , беше с най евтиният ток , заради ВЕЦовете си Как я завъртяха така сега

В швеция цената на газа от години е най висока в Европа. За убийствата сами са си виновни, а сега със заявката в Нато съвсем ще я оцапат, а бяха за пример до скоро, но и те си изродиха управниците, или им ги изродиха, не знам.

Нямат един путин да ги управява 23 години и само по-добър да става. Като старо вино...

Ами интегрирайте ги де!! Дърпат ли се, не стават ли за педали?? Какъв ви е проблема??