Схватката между Гуаидо и Мадуро продължава с концертен дуел

Двата концерта ще се състоят на колумбийската граница на около 300 метра един от друг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори не си правите труда да кажете истината че този мост НЕ Е завършен и пуснат да се използва ама иначе щом краварски милиардери дават пари, направо да знаете ''много са загрижени'' за Венецуела дето 6 милиона колумбийци са отишли да живеят от лошо по лошо'' отколкото в Колумбия с която си въртите играта на опиатите че бая пара пада..

Тоя Гуаидо е венецуелския Соломон Паси. Отначало с трабантчето, а след това се докопа до големите пари във външно министерство!

И нас българите така ни загробиха. Едни идиоти пееха разни простотии пред Ал. Невски и измамиха народа след което ограбиха държавата и организирано прогониха над 3 милиона българи!

И с камиони хвърляха шоколадчета, а софиянци се блъскаха да докопат някой шоколад, и това в София, където винаги всичко е имало - разкошни английски шоколади, течен шоколад в красиви чаши, качествени сапуни и шампоани, шотландски пуловери, френска козметика. Тогава се изненадах, толкова ли са бедни, че тичат след камионите, са да е безплатно.

Гейдо е от БиСиПи, а Мъдуро го раздава хипар.

А на мен тоя без мустака ми прилича на джендър.

тероризъм по концерти, концерти където има война... тия евреи с техните номера съвсем изтрещяха..

80 % от матряла не става Мадуро нема никъв шанс

81% от венецуелците не знаели кой е Гуаидо. Това по допитване през януари. Всъщност е обучена пионка в САЩ, включително от изпълнителен директор на МВФ. Това е отдавна подготвяно.

факт

то и Мадуро беше никому неизвестен шАфьор на автобус, а гледай го сега! Та мисълта ми е, ако Мадуро с помощта на Русия направи толкова много за Венецуела смятайте какво ще направи Гуайдо, ако зад него стоят американците. Те с техният план Маршал вдигнаха на крака опустошена Европа, и в паралел Япония. Та с една Венецуела ли няма да се оправят?

На мен този с мустака ми напомня за портрет на Сталин.

Този който строи жилища за бедните, осигурява им храна, образование, медицински грижи, вода и ток... А това американските възпитаници не знаят как да го правят-)

Като им осигурява всичко , бащицата , що бегат бе ? Сигурно , защото ги е страх от хубавото и от светлото бъдеще.

Мадуро е приютил 6 000 000 колумбийци и 1 000 000 граждани на Европейския съюз, ако не вярваш питай Бойко Борисов който изтъкна еврогражданите като мотив да подкрепи Испания и Португалия които явно нещат техните поданици да се завърнат в родината си-)