Схватка в парламента, от "Възраждане" налетяха на Манол Пейков, после падна и ветото за БТР-ите

Ивайло Чорбов се нахвърли върху депутата от ПП-ДБ, но квесторите осуетиха боя, Костадинов поиска дрегер за алкохолна проверка на депутатите

Обратно в новината

Коментари - Схватка в парламента, от "Възраждане" налетяха на Манол Пейков, после падна и ветото за БТР-ите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каруцари в парламента. Какво очаквате?

Е те това са копейките на Радю зеленият чорап и нинова! Общото е шефът им в кремъл. Вижте ги хубаво какви юнаци са

Страхотно! истински патреоти, учат се от Жириновски и си бройкат копейките. Възраждане са срам за интелекта на българите.

Удри, тая мачка не е нашта!

Yann

Ами дори от тези оскъдни снимки си личи, че това същество - Манол Пейков е неадекватен. Дали е алкохол или дрга - няма как да се разбере, а и няма как някой да го провери.

Аматьори!!!

Ще те наплюя.

Аз кат ти казвам, ме ДБ са копейки ти не вярваше. Радев : Крим е Руски Христо Иванов : Радев нашият президент.

Селянчетата от възраждане ..

Възраждане са една формация, която има интелект, поведение и култура на анадолски овчар.

Манолка пак ли по тениска?

СБийте се като мЪже,не се плюйте!

goose

Клоуните от Вгъзраждане пак се проявиха :) На малкия пръст на Манол не могат да стъпят, за това и беснеят толкова от чиста злоба, че не стават и за тоалетна хартия, камо ли за качествена клоунада :)

goose

Не обиждай овчарите :)

Когато нямаш думи а са те избрали да говориш от името на народа. Същата простия гнома спретна и в Украйна преди да проведе ученият по границата им…

Кога ще има съд за тези от коалицията на предателите, където вместо да обслужват интереса на народа, обслужват чужд? Нарушават клетвата от конституцията (член 76 алинея 2) в която се кълнят на първото заседание. Нарушават НК раздел предателство и шпионство, като член 105, 103, 95 освен други като 162. В парламента нямат правото да мислят за чужди държави, а само и единствено за българският народ! За чужди държави да си даряват от личните средства, но не и 1 стотинка държавни пари.

Носителите на руский мир в действие,правят показно

Бият селянчетата с пробити дупета от ПП

На нищо не могат да му стъпят - на косматата мазна мутра, увиснало шкембе и мирис на некъпан.

Да се изтрепе този добитък в парламента. Народа като не ще, тия сами ще свършат работата. БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Така ще ви млатят не само те

Върховната Рада на Украйна Номер 2.

Пиян друга песен ще запеете повечето.Камиончето ми има 18 гуми.

Разгонената Козила ли е до него? Лика прилика са.

goose

Ами ... аз пък гледам какво е направил човека преди да влезе в НС :) Капачки за бъдеще е негова инициатива. Айдсе, плюете по Украйна, обаче пак той и неговите партньори успя да закара помощи и в Сирия, и в Турция след земетресенията, без една държавна стотинка там ... Та ... можеш да плюеш колкото искаш по него, фактите са си факти.

Е те свой млатиха вчера какво остава за Пейков.

Тия от Възраждане ще ги запомня само с бой, крякане и лъжливите им ваксинирани съпартици. Яне, Волен, Костадин са ми едно и също човече.

Тия БТР-и за нищо не стават,видяхме руската армия колко е смешна и немощна,след време за утилизирането на това старо въоръжение ще даваме милиони. И аз чакам съд и присъда за Копейкин и Радев защитаващи руските интереси

Една руска ракета стига. Дано стане!

копейката и глутницата му соц. миндили съвсем заприличаха на атака и сидерчо.

Капачките не са негова инициатива. Помощите за Сирия отидоха в терористите, щото той не признавал посолството. А парите за паметник в Македония ги окраде - няма паметник, няма пари. Търсят го да го бият.

Друто си бойко, делян, ичо, киро - класа, нали? :)

Той и не иска жени да го докосват. Обича момченца. Пълен боклук.

Във нормална държава такива депутати трябва да бъдат ефективно осъдени и партията им Възраждане обявена за криминална от закона,защото ако такива са на власт наистина ще трепят и бесят,но и злоупотрват със българската демокрация!

"Почти до бой се стигна в пленарната зала по време на дебатите по президентското вето върху решението на МС и НС да подарим 100 БТР на Украйна." И как така да ПОДАРИМ? Те(националните предатели) ги ПОДАРЯВАТ!! Не НИЕ ги ПОДАРЯВАМЕ!!

Не знаех, че има българска демокрация

Сельо ти знаеш въобще що е демокрация ?! Вземи научи и после пиши !

Yann

Така се държат тогава, когато покрай тях има пияни овце.

душили около Пейков,дали е пил.

Паветнико, дай номер на патента на бг демокрацията:)

ТЪПАНАР пейкоВ!

Тошку,ли?

ТЪПАНАР пейкоВ!

Ми той си смърди и без да е пил.

ТЪПАНАР пейкоВ!

ТЪПАНАР пейкоВ!

Манол Пейков и Искрен Митев нямат място в парламента! Вън! Незабавно! Клошари и психично болни - вън от залата!

Чакам вгъзражданите пред МОЧА!

Манолито Късопишков задигна маса пари уж да купува къщата на Димитър Талев, а накрая ни къща, ни пари! Раздава го ларж, пука и плюска денонощно, скоро няма да може да се движи, само ще се търкаля! Истината за "оригиналния" прякор, който лепна на Костадинов е, че това е негов собствен прякор! На дебелите са им къси с големи топурдаци, но задължително къси. И на Костя Копейката може да му е къс, но може и да не е, а на Пейков му е 100%.

Отдавна е известно, че възражданци са руски фашисти.