Щурмът на Бахмут продължава в центъра на града, там се е появило знаме на ЧВК „Вагнер“

Зеленски заяви в ежедневното си обръщение към нацията, че Украйна е излязла от седмицата по-силна

Обратно в новината

Коментари - Щурмът на Бахмут продължава в центъра на града, там се е появило знаме на ЧВК „Вагнер“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Война се печели с акъл, не с пияни войни.

Втората армия на джуджето стана за смях пред целия свят! Щяха да превземат Киев за 3 дена, събирайа, бурати,сирийци, чеченци, вагнеровска паплачи украинците ги съсипаха с дробове и снаиперисти! Сега като влизат и Леопардите и напълно ще се усерат пияните чикиджий!

Влез в час с реалността вместо само да се плюнчиш и да ни разказваш за мокрите си сънища. Проумей също така, че "центърът на тежестта" се измества запада, който се превръща в "Содом и Гомор" и овладей гнева си, та да не вземеш да се гътнеш,интернет академико!

Украинците отстъпвали, защото нямали за какво да се хванат.... Ами дядя Вова ще им го подаде, та да се хванат здраво! Слава кокаине, да здраствует Россия!

Ако руснаците загубят горивото Ще стане 6 лева.Американците ще сложат ръка на него.

Тъпото пишлеме с проксито и тука е вилняло...абе докторите дръжте си пациентите бе

Тази война може да приключи веднага, ако Зеленски приеме руските условия.

Ако Америка кажат на Зеленски да приеме руските условия

И защо да го прави? Рашките да се омитат немедлено от чуждите земи

Трепи боклуците вова

Руските деградати,ще загубят войната!За путиноидите,НЯМА...шанс !

А ти Алекс Живков Ты чертовски грязный зад. трахни свою задницу. Сукин сын. Ты Сукин блюда

Ще загуби майка ти от цялата работа!

Сега, ако вземеш и да се обосновеш, грешка няма да имаш ;-)

Живков, не се напъвай, такива клесавци като теб, дето само пищят някакви вехти лозунги има цели полкове. Ти си просто поредния WEB глупендер, който се опитва да се надъхва и никого няма да впечатлиш.

Ами то и немците превзеха почти Сталинград ама.......

На се наденаха на Руснаци...

Мачкай наглите укри.

На такива като теб "ХссдсМа"...може да се каже само едно....Мамка ви !

Ты чертовски грязный зад. трахни свою задницу

Алекс Живков! ты психически больной ублюдок, иди на хуй. Сукин сын

"Той благодари на Германия за непрекъснатата подкрепа". Ето защо Съветският съюз никога не трябваше да напуска Източна Германия.

Осем месеца битка за едно градче, без хора в него. При това баланса 50 000 руснаци, срещу около 20 000 украинци. Един голям мит от последните 80 години е разбит. С това темпо тази война ще продължи още 50-60 години.

Бахмут не е малък град, около 80 хиляди жители е имал и е важен железопътен възел. Украйнската групировка в района на Бахмут, Славянск, Крематорск е около 70 хиляди по приблизителни оценки, отделно има 8 години изграждани 4 укрепителни линии в дълбочина. За Руснаците само Вагнер са около 50 хиляди, отделно на Север и Юг има редовни Руски части, около 4 дивизии. Падането на тази групировка означава падането на Донбас именно заради стратегическото и значение, не случайно там е изграждана дълбоко ешалонирана отбрана дето сега Руснаците я унищожават бавно. Точно и затова Бахмут е отбраняван до послено, защото следва централен удар по Славянск и с това Украйнските войски ще бъдат раазделени и по същество приклюват. Вие сте Юрдек, нито числата са ви вярни, нито един анализ не може да направите.

Ако можем да кажем, че Перник и Казанлък са големи по площ ( не по население ) градове , то и Бахмут е голям. Даже прекалено голям за руснаците. Все пак това са 8 месеца. Не 8 дни, нито 18 дни, нито даже 88 дни. Колкото до населението, то е било около 70000 души преди войната. След евакуацията, там са останали между 2000 и 5000 души по различни источници.

Следват степи, които трудно се отбраняват и руснаците ще получат оперативен простор. С украинската армия е свършено.

Ти не знаеш ли, че това. не е руската армия

Не бързай, по далеч ще стигнеш - руска поговорка.

Украйна изпрати повече от 20 000 само като подкрепления. И щом е толкова без значение защо толкова го брани? А освен всичко това къде е останалата едномилионна армия на Зеленски и как не е смазала руската която е 150+ 300хил? Изобщъ като правиш пропаганда трябва поне да граничи с истината.

Но е факт че половин Украйна е развалини

Какво словоблудство само - Украйна била излязла от седмицата по-силна. Няма смисъл в това изречение. Сега Зеленски няма ли да се появи да каже нещо за изборите в България? Да ни препоръча за кой би искал да гласуваме? Май напоследък не го пускат да говори на живо. Само препредават смисъла, пропускайки обидите.

Украина излезе по-силна тая седмица само във виртуалните реалности, фактически Украйна тази седмица е МИНУС 5000 убити и х3 ранени и обкръжаването на Бахмут и Авдеевка си върви, макар и бавно. Другата истина е, че Зеленият идиот успешно изпълнява директивите да трепе собствения си народ, като ги лъже с утопии и как Укровермахта побеждавал, като свършат Украйнците тоя същия ще се озове в САЩ, а Украйна ще е оставена на милостта на Руснаците.

Споко, американците сами ще го очистят! За какво им е вече! Жалко за всички загинали и семействата им!

Чакайте бе. Нали тоя Бахмут го бяха превзели още преди два месеца. После се оказа че били на километър и половина от центъра. Сега пак го били превзели, ама всъщност им оставало половин километър до центъра. Доколкото мога да смятам за два месеца руснаците са напреднали с един км. Ами че това е от Орлов мост до паметника Левски. Войната в градски условия е беля работа. Ще го лапат бахура Путьо и путьовците около него.

Значи американсерите лъжат, а?

Ха ха ха Украина излезе по-силна тая седмица, каза Зельо и мнооооого по малка казвам аз.

" Един боец публикува видео в TikTok, в което обяснява, че руснаците разрушават къщите с артилерия каре след каре." И накрая укрите ще се държат само за чепа на бойния другар до тях.. :)))) Удри Вова.., тая мачка не е нашта ! Бой по кухите украински и наемнически кратуни !

Да, ама къщите имат мазета. Има и подземни комуникации. Някои от които минирани. И от мазетата се стреля. И то сравнително безопасно. То, ако беше толкова лесно да са го превзели. А те руснаците тъпчат на едно място от повече от осем месеца Пък накрая като разрушат всичко да ме се окаже че е било безмислено. Или пък украинците да ги натикат в разрушения град и там да ги подпукат.

Едва ли. Досега не е имало такива случаи в никой от превзетите от руснаците градове.

Прегледах форума. Лайковете са жестоко манипулирани в полза на Сорросоидната идеология тоест Фашизма.

Украински войник те там са само наемници украинската численост рязко е намаляла но Запада попълва с наемници.

Само пълни изроди гласуват за Възраждане! Руски агенти, целящи да заробят България!

Прав си! Много! Аз съм изрод. Пълен!

“РУСИЯ - ОТ ПОРАЖЕНИЕ КЪМ ПОРАЖЕНИЕ” , ГИРКИН-СТРЕЛКОВ ДНЕС Разбира се българският дебил знае най-добре - Русия родена 18 век, е майка на България родена в 7 век:) В Нова България, няма да има фалшива представителна демокрация - партии политици и власти. Ще има електронна държава с пряка демокрация и коригиран за ценз вот. Нормалният българин ще има коефициент за вота си 1.0, а психопати,болни от старческа деменция, лишени от свобода, комунисти и русофили - 0.000,001

Фалшиви сто процента.

Целият останал ,,вот” е за БСП.Недависимо как се наричат партийните и организации. Правителство и парламент пак няма да има защото така са им наредили от Москва.Кризите изкуствено предизвикани от Радев и остоналите ,,червенокожи” целят още по голямо обедняване още по голяма бъркотия и леееекичко прокаран мощен призив за ,,твърда ръка” в държавата.Под ръководството на президента ни който е на пряко подчинение на Путин

Резултати от екзитпол към 10,30 часа: ГЕРБ-СДС - 29% ПП-ДБ - 24% ДПС - 15% БСП - 12% Възраждане - 11% Левицата! - 3,1% Български възход - 2,5% ИТН - 2,5%

Как ги изчеслихте или вече предварително ги знаят.

Питат хората за кого са гласували.

Вчера, купих лук и чесън, сутринта ги язядох и отивам да изразя вота си. Обещавам да пръдна звучно и да се уригна мощно докато изразявам своят вот! Толкова по въпроса с моят вот!

Водата в Банкя е радиоактивна,та внимавайте!

Ти светиш ли?

На педераса с многото минуси да му еба милата пичица майчина

минусите само в твоя гъз влизат защото си трол

...се изказа тролът. Дира отдавна е стигнал дъното, но тази простотия с бота не знам какви ползи им носи. Както и да е, нормалните потребители са наясно със ситуацията, където изведнъж се появят много + или -, да се смята обратното мнение.

Тук и навсякъде някакъв педераст слага по 65 минуса с програма. Не му обръщайте внимание, откачил е човека. Точно по тази начин педерасите от ПП печелеха миналите избори на края на деня. Но сега вече кур да "бричат" Педераса е админ, Все някой ще прочете мнението ми и педераса ще го уволнят.

Тук и навсякъде някакъв педераст слага по 75 минуса с програма. Не му обръщайте внимание, откачил е човека. Точно по тази начин педерасите от ПП печелеха миналите избори на края на деня. Но сега вече кур да "бричат" Педераса е админ, Все някой ще прочете мнението ми и педераса ще го уволнят.

Тук и навсякъде някакъв педераст слага по 75 минуса с програма. Не му обръщайте внимание, откачил е човека. Точно по тази начин педерасите от ПП печелеха миналите избори на края на деня. Но сега вече кур да "бричат" Педераса е админ, Все някой ще прочете мнението ми и педераса ще го уволнят.

Тук и навсякъде някакъв педераст слага по 75 минуса с програма. Не му обръщайте внимание, откачил е човека. Точно по тази начин педерасите от ПП печелеха миналите избори на края на деня. Но сега вече кур да "бричат" Педераса е админ, Все някой ще прочете мнението ми и педераса ще го уволнят.

Орките били на 400 м от центъра, ами на хаирлия да е ,тази година на 400 -догодина на 390..!!!

Изхода от украинската офанзива зависи от изборите в България!

Банкя - 30% Чаталджа - 21% Доганово - 13% Позитано - 14% Костадиново - 9% Левиево - 3% възход иево- 3%

Пик както и банкя са руски ибрици-,ма!

Пийте Банкя

Новините са фалшиви,

Този път машините са настроени в Банкя

Водата в Банкя е напред не заради това, че някои я харесва, а заради това че мнозинството мрази краварските подлоги.

Каквото и да правите, днес се пазете от тигри. Казват че много от тия гадинки са, се развъдили около Бистрица.

Украинската офанзива зависи от изборите в България! Карайте към Банкя днес

И как пожарникаря от Банкя ще гаси пожара с бензин? Защото аз не намирам логика в в това, освен ако целта не е да изгори всичко. Но тогава защо ни лъже, че е пожарникар а не пироман?

Гласувайте за да има мир и орките да си ходят в Оркия.

Гласувайте днес за да не са на власт дж@нд@рите и да не си правят експерименти с българите

Водата Банкя мирише! Не става за пиене!

Украински плъхове за кефа на Запада.

Украинската офанзива зависи от изборите в България! Пийте Банкя днес

Не знам тези 100 машини кога ще ги произведат и когато ги произведат, дали ще има кой да ги кара. Защото всяка седмица само от Уралските заводи излизат по 30 нови танка.

На всички копейки желая руски доходи,стандарт и продължителност на живота..

На западняците пожелавам по лъскави вибратори

Хохлите ако няма за какво да се хванат, да се хванат за топките.

Отивам да пия една вода Банкя! А вие не пишете глупости!

Днес на България и трябва мъдрост, а не комунистически и копейкаджийски фейкове

Днес на България и трябва НЕУТРАЛИТЕТ, а не да се набутваме във война !

Украинската офанзива зависи от изборите в България! Пийте днес Банкя

От западната страна на фронта се вее седемцветния флаг.Клоуна проси още оръжие от джендърите ,ама ООкрайна отива нахуй.

И ко ша стане , ватенките като превземат Украйна? Ще я превърнат в руска кочина , а нормалния свят все така ще се развива и върви напред , само руските територии както винаги ще тънат в технологична и всякаква изостаналост. Както винаги съм ви казвал- като толкова ви харесва - вървете в Русия , там нали няма джендъри . Правете услуги без ръце на Путин и се кефете на руский мир. Ще ни маправите услуга , като ни освободите от жалкото си русофилско присъствие.