17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цигански номера на комунистите не че ще успее , те това си го знаят! Номера !

Трябва да си луд , че да си помислиш само че вота на комунистите ще мине !

При това съотношение на силите в НС е повече от ясно, че този вот на недоверие няма да мине, макар че много ми се ще! Но все пак е не напомняне, а изкарване недъзите на цялата система за сигурност на светло, защото "стъкмистиката" говори буквално глупости. Дали някой вярва е друг въпрос, но и на бебетата е ясно, че в тая държава сигурност вече няма и това не е от вчера! Съвсем излишно е да споменавам, че едва ли някой от управляващите ще се трогне и ще си направи съответните изводи след подобна атака. Всичко е оставено и се държи от един човек, което е възможно само у нас, и този човек е абсолютно некадърен управленец, което е доказано многократно...

Стига бе червени тролове. Носталгичната действителност към комунизма е в действие в Северна Корея. Пази боже да дойдат пак на власт червените некадърници.

Сериозно ли народе подкрепяте Стойнев с неговото БСП ?!?!

Г-н Цветанов ,Вие сте сценичен актьор, през комунизма имаше по голяма национална сигурнуст и по малка престъпност.Запознах се с Вас на варненския площад когато прохождахте и бяхте с памперси. Освен медийните Ви изяви и провокации Вие с какво точно се занимавате? Политически рекет , банкети ,рушвети ,лобиране в ползу роду ,не разбирам? Освен че сте сценичен актьор и сте доста ценичен .Вие сте за затвора :-* Цветанов и това много добре го знаете за това сте в политиката за да имате имонитет

Ще успее ли вотът на недоверие? 67.75% са отговорили с "ДА". Интересно ми е, след като НЕ УСПЕЕ /защото именно това ще стане/, как тези 67% "умници" ще обяснят убедеността си? Не, че ми пука за ББ, ЦВ ЦВ, КН. или който и да е лидер на политическо движение. Единствено ми пука за истината, а тя е, че вотът е мъртво роден. Нито сме цъфнали, нито вързали, ама живеем по-добре от годините на комунистически експерименти. Апропо, не ми пука също, че тук е пълно с мурзилки, а за това, че им плащат ВЪОБЩЕ! Та започвайте ме с минусите, товарищи! Тук сте много и организирани, но електорат не можете да съберете, ЗАЩОТО НЯМАТЕ АКЪЛ ЗА ПЕТ ПАРИ и искате само да крадете. Не става така!!!

тия 67 % са от ония 80 - те процента, да не уточнявам как се наричат

ГЕРБ е организирана престъпна група, въвеждаща тоталитарен режим, вредна за България и българите, опасна за демокрацията и трябва да се ликвидира. Няма значение по какъв начин.

Обоснови се ако можеш. Празните приказки си ги знаем от комунистите.

Трябва да си ненормален, за да подкрепяш фъфлещото недоразумение....!

Здрасти копеле. Ти не се ли запъваше по-дълго от мен. Е, няма да успееш при това положение

Устройва ли ни съществуващото положение в Държавата ? Не ! Тогава трябва промяна. А промяната се прави от други хора,които нямат "принос" в съществуващото отчайващо положение. Тогава какво да се прави ? Нужен е друг човек с друг екип. Чавек може толкова колкото знае. Незнаещите са неможещи. Време е ! Който заяви,че ще вдигне незабавно и несимволично доходите ще спечели. Хората искат европейски доходи. Иначе членуването в клуба на богатите не носи нищо на обикновените хора. Стига лъжи и демагогия. Искаме реално европейски заплати и нищо друго. Очакваме предложения. Иначе отново УЛИЦАТА ЩЕ ГОВОРИ

Кога Стойнев е успявал че и сега !

Трябва да си голям наивник за да смяташ че може да успее този вот ! Сидеров добре го каза по телевизията, че дори се учудва че били много закъснели дори с вота им на недоверие !

Това са само безобразно номера на БКП/БСП , и докато я има тази партия България ще е дърпана назад !

Браво! Вие сте титан на мисълта. След 1989 г. България методично отива към своя край като държава. Къде е ролята на БСП в случая, след като ГЕРБ с Борисов са вече 9 години на власт? И не ни навирайте в очите примерът за 1997 г. Първо беше отдавна и второ Виденов беше досега единственият премиер, който се опита да спаси държавата. Вярно е че беше предаден от свои, но чуждите, които го свалиха оправиха само себе си за сметка ма държавата и народа и на първо място в тази долна игра се включиха ГЕРБ и Борисов.

Нищо сътворено от другарите комунисти НЕ Е успявало , НЯМА да успее и сега !

Щом е за сигурност със сигурност е сигурно!

Но вътре зелена !!!

Щщщще уууспее, ама дррррруг път.

За Герб и Цветанов, когато и да им поискаш оставка е късно! Дано не стане късно за осъзнаването на хората!?

Ама то едно е да искаш , а съвсем друго е да можеш и да стане !

Не разбира се, няма да успее - и всички го знаят. Това са кьорфишеците на Нинова и компания.

Комунистическите кратуни, трябва да им забранят партията сборище на морално пропаднало простолюдие и всички начело с оная костовата приватизаторка трябва да бъдат разтреляни!!! Само това е начина да престанат да пречат на България да се развива!!!

МНОГО правилно !

Хайде да видим сега дали ни интересува бъдещето,не искам да живея повече в държава в която се почитат само хора които живеят на гърба ни, работим и плащаме данъци за всички ни ,а не за да ги точи някой боклук ,които не е изкарал един лев през живота си, затова ме интересува кой е начело на държавата,но вече не вярвам на никой,и не ми се плащат вече данъци.

БСП са твоя избор! Социалните придобивки и помощи ще са за богатите, а данъци ще има само за безработните. Тъмнозелените ще вдигат БВП, а ало измамниците ще носят пари на пенсионерите, взети от клошари

празна кратуна не се обяснява...тя винаги ще е празна , и от ко нсумативните ...мдааа И непременно червена ...

Еми не плащай данъци, бе мрънкало. И без това едва ли изкарваш повече от 500 лева, така че и с твоите данъци и без...все тая.