17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв вот на недоверие на една махленска партия, чийто ръконводител не е нищо друго, освен сплетник, и клюкар, и чийто действия са на ниво една жена каза; в случая неадекватната Нинова, която е избрана за да докладва чинно всичко на Козяк, и да изпълнява заповедите които и дават.

Какво има за удържане?! В България няма парламентаризъм, пионките по банките глсуват под строй. Строя се разваля само ако една организиране престъпна група (партия) успее финансово да подпомогне чужд член, който да се отлъчи и да не спази командата от горе.

Спам ли съдържаше поста ми, о, горди носители на титлата "113-о място по свобода на словото"?!;))

Не! Просто новата версия е толкова насрана, че модератора иска да скрие един пост, а се скрива съвсем друг!

Има ли глупави хора, които да вярват на някакви измислени организации, които са създадени за това, да манипулират Държавите с платените си класации, в случая с България и онези нещастници, от "свободата на словото", чийто държава Сащ би трябвало да е на последно място по писаните лъжи в медиите, които им се държа от двама трима евреи.

"Битовата престъпност е реално намаляла", твърди нек'ъв дъхав герберунгел;)) Еми... не се нуждае от коментар! А иначе е прав - няма да мине вота, но не защото "сигурността на гражданите е гарантирана и престъпността е намаляла", а защото коалиционното ОПГ има да прибира едни комисиони по едни "грандиозни проекти"! Като си вземат взятките, ще си отидат! А ние сме си виновни, че търпим подобно отношение!

някой, че БСП може да управлява. Целта им е да громят рейтинга на ГЕРБ преди местните избори

Мани ги БСП! Питам те сериозно: а ГЕРБ може ли да управлява? Това ли е управлението, което искаш за себе си като гражданин на "европейска България"?!

ГЕРБ винаги ще е начело, защото за кой друг да гласуваме - за БСП - за Нинова, за ДПС - за оня хахо, който не може да говори български или Доганв?

Не споря, кой ще е начело. Само се питом, на какво ще е начело.

Помним, помним, макар че сме дедили. Помним и отвличанията по време на БСП, и магистралните разбойници.

Сигурността е на нула. Това противоречи на Конституция и редица закони. Няма значение кой води атаката. Важното е, че ще стане ясно кой е в НС само заради лапачката.. ОСТАВКА!

Как кой? Всичките! Редовите граждани искат Европейски съюз, за да достигнат поне малко европейските стандарти на живот, а управляващите го искат, за да крадат парите, които се дават именно за това! И наистина ги крадат, вече безогледно!

Атаката . . . . Радеф, ти ли си? Само атаки и авангарди са ти в главата!

Абе празноглавецо, пак ли си се посирал?

Ще удържи. Патриотите сега са на власт и няма как да я пуснат, впрочем, като всички останали.

Държавата е крава, която всеки иска да дои, но никой не иска да храна. Трагедията на ганьовци е, че всеки се мисли за по-умен от другите.

PEYTSCH

Каква атака от бесепари ? Та те са плямпала-демагози, понякога откровенни саботьори...Ту искат повече и по-модерна армия, ту вряскат че са свършили летците...Един дори стана нещо в политиката...

Плямпалото--демагог------в момента го гали по Простата Тиква патриарха на Ерусалим!;))))))

това изобщо не е социалистическа партия, хеле пък социалдемократическа. това е втори ешалон на същата мафия, че и името им сбъркано. реалното име е СДС-Стани Да Седна. именно затова не могат на парламентарни избори да бият първия ешалон-герб, който не е нищо особено, но тия са още по-зле, ако изобщо е възможно...

атака на БСП било ,че няма никаква сигурност по тези земи. Е твоа вече е фейк нюза на дира за днес!

ГЕРБ няма да паднат от власт, докато алтернативата е БСП и ДПС.

Това изказване трябва да стане коментар на годината! Поздравления.

Много точно!!!

Може да не мини в Парламента този скандал , защото няма допълнителни опозиционни гласове , но показва че Опозицията е жива в Парламента ! Сегашното ръководство на Вътрешна Сигурност са случайни хора ,без образование и всяка грешка прикриват с засекретяване на случая ! Гафове много от страна на Министъра на Вътрешните Работи и вместо да си даде Оставката ,той си мисли че му е Бащиния България и Българите роби , всички Герберски Министри са министри за пари ,облаги и екскурзии безплатни за сметка на нас !

Жива . . . . ама като гледам темата, аргументите и личностите е в дълбока мозъчна кома! Лошото е, че ни кой не дава надежда за подобрение!

точно колкото тоя случайник става за министър на вътрешните работи, точно толкова и "опозицията" е опозиция. жива е колкото е живо едно зомби...

Герберите са баш зомбита----я как слушкат Простата Тиква----пълно послушание!:)))))) ...няма против, няма въздържали се;))))))

Било добре? Така навремето Костов-Командира казваше,че хората живеели по-добре,но не го чувствали. Сега ББ изпада в същата заблуда. Злее е Бойко зле е И не го ли осъзнаеш Слави ще те отнесе.Гледай концертите в Лондон,даренията от 3 млн.,гледай "отношението" към ЦЦ на концерта на Силви вартан... и анализирай. А като анализираш,прави изводи и дийствай. Вдигай запплатите шоково и несимволично.Вече само това може да те спаси. Всичко друго няма да лови декиш. Събитията наближават. Наградите за цялостно тврорчество ще се фръчват на всички действащи и бездействаши управляващи.

Колкото и прост и тъп да е, на ББ му е ясно, че е пътник за друго място, колкото и да вдига заплати и пенсии. Не смее никъге да се появи публично, защото НАРОДЪТ ще го отвее с викове или ще го удави с плюнка. Съдбата на диктаторите е ясна: позор и забвение. С тиквата ще си заминат и пъпешите и кратуните.

Тъкмо да наплюя БСП, че реално нямат алтернатива и само лаят и дочетох новината докрай - битовата престъпност била намаляла... Голям смях! След достигането ѝ на рекордни нива и невъзможност за справяне с нея тя просто не се описва - и съответно статистически пада, но това не върши работа на никой.

Ти няма как да знаеш, дали е стигнала рекордни нива, но положението наистина е лошо и трябват мерки. ГЕРБ не искат, БСП не могат. Това е проблемът.