Ще има ли разместване в политическата карта на България?

Румяна Коларова заяви, че ако има много балотажи в страната, това ще е добре за българската демокрация, а социологът Първан Симеонов предположи, че избирателната активност ще е по-висока

Обратно в новината

Коментари - Ще има ли разместване в политическата карта на България? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквита и да бъдат резултатите от изборите, в България нищо не може да се промени. Отрицателните процеси вече са преминали червената линия и са необратими. Като как ще се върнат жителите на тези 600 пустеещи села. Хората вече са продали нивите си и нищо повече не ги свързва с живота на село. Доста голяма част от градовете също са с затихваща функция. Хората са се устроили на работа в чужбина, за какво им е да се връщат там, от където са избягали. Тяхната родина е там, защото живота им е по добър. Тъжно ми е за прекрасната ни страна.

При такава власт едва ли ще се допусне да има някакви загуби освен някоя и друга малка за да приказват че изборите били ''честни'':((((

никой нищо не говори за западните квартали.там е развалини....

"... хората ще спрат да говорят за общополитически въпроси и ще започнат да се интересуват от средата пред блока си", коментира Симеонов. Този не иглежда много умен. Как си представя разговор за няколко стотин хиляди среди пред блокове и къщи.

Радио София: Кога е роден Борис Джонсън? Радио Ереван: На 19 юни 1964 г. РС: Правилно. Колко време пътува светлината от Слънцето до Земята? РЕ: 8 минути. РС: Правилно. Кога са приемните часове на търновския кмет? РЕ: Не знаем. РС: Правилно. Никой не знае.