Щатът Тексас разреши носенето на огнестрелно оръжие на публично място за пълнолетните

Опонентите на закона заявиха, че облекчаването на правилата би породило още насилие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОГАТО СТРЕЛЯТ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА..... ЗАЩОТО ВСЕКИ КОЙНО НОСИ ОРЪЖИЕ МОЖЕ ДА ИМ ОСИГУРИ НЕОБХОДИМАТА ДОЗА ОЛОВО

И в България трябва да се разреши. И престъпността ще намалее.

В ченгеджийска държавица като нашата, това може да се случи само ако спрем да слагаме начело на управлението и, толупи под пагон! Иначе може само да си фантазираме за свободно притежание на оръжие и защита на частната собственост... И живота .!.

"Колт изравнява шансовете". Борбата е като някой идиот почне да стреля по хората, хората да имат шанс да се защитят.

а как ще се защити една 80-годишна бабка с треперещи ръце ? Ми тя докато измъкне патлака, 20-годишен келеш насреща вече ще я е надупчил 5 пъти ! По бърз,е, по силен е, по решителен е ! Макар че ако е надрусан яко, може и две да не вижда, даже няма и да разбере, че стреля по някого !

Американските идиоти в слугинаж на оръжейните компании ще разрешат скоро и зенитни ракети да могат да си купуват.... ще дойде ден и тези ще се самоунищожат...

Това се казва законност в чист вид. Във Втората поправка е дадено право на притежание на оръжие. Поправката в Конституцията казва всичко. Разни тълкувания от типа - ама ти трябва разрешително, а ма то там не може и т.н. е на практика ограничаване на правата ти по Конституция. Аз лично съм се възползвал от това право .... с няколко огнестрелни оръжия и няколко хиляди патрона. Оръжията не убиват. Хората го правят! И когато мат'риала е поизгорял и е на ниво животно или е изперкал от натиск, тогава стават сакатлъците.

Само за първите 5 месеца на 2021 в САЩ има 840 случая на масова стрелба с повече от трима загинали! При това стрелят главно младежи около 21 години, разочаровани от училището, майките си, работата или ей така, щото сме готини! ВСЕКИ ден десетки хора губят живата си защото някой се прави на мъж и размахва патлак. Е, 50% от размахващите също го губят, когато полицията дойде да ги арестува. ТОВА ЛИ ИСКАТЕ??? Да въоръжим гаменчетата , футболни хулигани или всеки комплексар над 40 години? Мъже с увиснали други неща, които ще вирят пушки за компенсация! неслучайно в Европа и други места, по -напред с материала от нас, не са решили да подражават на американците.

Имам приятели в Тексас и са въобаржени до зъби, но има един детаил. Там прблема не е между тексасците, те са си културни, ами от това че Соросоида му нещастен им вкарва вандалски и въоражени правокаторски групи. Та за тези групи те си дебнат и си охраняват кварталите за да няма ексцесии. Отделно съвсем осъзнато са въоражени и защото знаят че независимоста им е трън в очите на Байгъновци и това води до възможност да им правят по организирани правокации.

Ако в България направят личната собственост неприкосновена и разрешат притежанието на оръжие у дома (не на публични места), обещавам да се върна и да си живея на село във фермата ми! Обаче, цигани и крадци да имат повече права в моя дом от колкото аз тази работа няма да я бъде и нямам намерение да живея като жертва!

Крайно време е да разреши и на непълнолетните, тази изконна американска ценност.

Като студент ходих на бригади в Южна Каролина. Тогава законът там гласеше “Има ли поставена табелка “Не преминавай, частна собственост” собственикът има право да те застреля, независимост с какви намерения си влязъл”. Излишно е да споменавам, че за влизане с взлом не чух един път за 4 лета…

а наште емигрантчета там също ли ще сложат по един патлак да се пуцат по улиците ? Най добре е да вземат бронежилетка, за да се пазят от лошите ! За хляб, мамбо - само въоръжени до зъби, ако им е мил живота !

Защо се изказваш по въпроси които не разбираш?Да,стои ми на апендикса патлака от 2015г, защото никога не се знае и по-добре да го имам и да не го използвам отколкото да го нямам когато се наложи.Вероятноста да го използвам някога освен на стрелбището е минимална но никога не се знае. Ти си стой у кочината и чакай да те бият и колят разни мутри, мангали и други капути а после да плющят жена ти като риба....

а там негрите ако стрелят по тебе ти ще отвърнеш ли с патлачето, или ще се пишеш солидарен с БЛМ, ако оживееш де? И що при вас има толкоз застреляни, да не би да се мразите един друг, или ей така се стреляте за здравей здрасти ? У нас процентът на застреляни е в пъти по малък отколкото при вас, затова ние искаме да знаем що е така при вас ! а, още нещо, ти лежал ли си в пандиза, че там при вас са многа такива, пандизчии ..

Ами щото там имат пищови пък ние не. Ако имахме и ние така щяхме да се стреляме. Забележи обаче, макар да се стрелят те са на 69то място по смъртност, а ние сме на трето без да се стреляме. А това пък ти ми го обясни.

Ние тук може да се понапсуваме на някое кръстовище, ама сме живи и си продължаваме кой откъдето е. вие там може да се позастреляте на някое кръстовище, и продължавате към гробищата. Емигрантчетата, бронежилетки носите ли, или те не помагат ?

Ако това стане тук, много батки ще дадат фира по кръстовищата!

КОЛТ Прави всички равни

Готина реклама на Колт, но не е вярна. Не всеки е добър стрелец.

както казва NRA проблема не са оръжията, а тези дето дърпат спусъка. реално след като на практика всеки може да си купи оръжие за чий им е полицията?

Това у нас никога няма да стане, ама НИКОГА! Защото властта не е народна и никога не е била, а като гледам, няма и да бъде...

властта беше народна 45 години...

Бъркаш се жестоко ;) Властта у нас никога не е била народна, само така се водеше...

"Свободата Санчо се крепи на върха на копието"

A у нас кога?

Искам и в България да се разреши свободното носене на оръжие. Всички бандяги са въоръжени - защо аз да не съм?? Или депутатите ги е страх, че ако се въоръжи населението, ще им видим сметката?

То лошо няма, но и на теб могат да ти видят сметката и то дори не е необходимо да е умишлено.А просто ей така докато стреля по някой, който го е засекъл на кръстовището застрелва още трима четирима хаха

цък, много си бавен, те ще са с по бързи, по добри, по мощни оръжия и ще ти видят сметката преди да си извадил твоето патлаче.

Абе за носене по улиците хайде няма нужда. Колко хора па са измряли у нас при игра с оръжие или от пиянска простотия... И то без свободна продажба. Но за притежание за защита на дома е друго нещо. Макар че ако имаш деца става много сложно.

Там черните'имат'значение