Шпионинът от ГДБОП работил без пари за руското разузнаване, предавал и чужди документи

Засега агентът на ДАНС не е арестуван, но достъпът му до тайни превантивно е ограничен, уточнява се контактът му с арестувания полицай

Обратно в новината

Коментари - Шпионинът от ГДБОП работил без пари за руското разузнаване, предавал и чужди документи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Само това мога да кажа. ГДБОП и ДАНС са пълни с американски и английски шпиони, защо тях никой не ги гони? Защото сме американска колония, затова. P.S. Не съм русофил, българофил съм!

Пълни глупости,дайте доказателства,хора,кои са имена,документи.Отвличате вниманието на народа,не виждате в какви говна ни вкарват дебелите,боклуци мръсни.

нищо безплатно на този свят няма ! да не ни заблуждават тези пендели за случая , а да кажат защо не са го хванали 3 год ,а чак по инфопрмация от вънка ? явно има мнобго руски подлоги за изхвърляне ! знаете ли в централата на КГБ какво правят с такива утрепки ? има в края на партцела- им една сграда крематориум за такива предатели и се изгарят живи !!! само така може да "спалашиш" тези предатели на родината ! а аокво е при нас - те още не са гоп обвинили ио една камара други предатели го защитават !!-

А какво ще правим жената на Нотариуса? Защото сума ти боклук свързан с престъпният контингент е на хранилка в ГДБОП... Този бил руски агент.. Не се казва какви документи точно е предавал или информация. За трафика на мигранти и кеша към началници? За кокаина минаващ за европа и процента към политическия елит? За къщите за гости чрез които денутати и свързаните с тях фирми точиха еврофондове? Или за оръжията изнасяни от нас за Украйна, Иемен, Северна африка, продаване на американски посредници, като междувременно собствениците на оръжейните заводи са бивши комунисти.. Какво стана със знаковите "дела"? Какво разкриха тия тулупи по случая с източената база на НАП? За която едва ли не изкараха хасери в Сибир но ве казаха истината че бе да се прикрият далаверите на много близки на врастта фирми.. С тия незначителни проблеми какво правим?

Прочети добре написаното и тогава се произнасяй!

" Шпионинът в ГДБОП" - явно презумпцията за невинност до доказване на противното не е част от съдебното право в България. А използването на подобни термини показват едно голямо съмнение в истината по случая. Ама пък е "демократично" нали!

Сега митрофанова ще награди този български предател със звание "Герой на Русия"! Абсолютен нещастник. Заслужава да го пратят на фронта в русия, на място да покаже колко е лоялен към един агресор!

Много подобни русофилЕ на този плужек има у нас!! Трябва да измислят закон за подобни амеби-ако бъдат заловени, да се осъждат на доживотна присъда и да се обявяват за размяна със страната за която са изнасяли информация!! В случая този паляк да бъде осъден на доживотен затвор и да го обявят за размяна с някой заловен в Кочината-без значение от националността му!!! Нека да му бъде наказанието това-да живее в свинска, руско-азиатска кочинЯ!!! Отпадък нещастен, да се издрайфа човек като види такива боклуци!! За съжаление в Бг е пълно с подобни гАвна, които се описват иначе като "български" патрЕоти -само дето работят за пАсолството!!! Такива бих ги трепал с права лопата в челото!!!

Аз автора: правилния израз е : "сътрудничил на идейно-политическа основа".

На баба ви хвърчилото! Накрая ще се окаже, че изобщо не е и шпионирал, ами това е някаква скалъпена история за отвличане на общественото внимание от безхаберието и неадекватността на управляващите..

Русороб шпионирал безплатно?! Определено има нужда специалистите от Карлуково да го изследват мозъчно как аджеба го прави и толкова ли е безвъзвратно увреден

ПОРЕДНИЯТ НЕЩАСТНИК ,КОЙТО Е "ОБЯВЕН ЗА ШПИОНИН" ,КОЙТО ТРЯБВАДА ПРИТАПИ СКАНДАЛА РАЗЯРИЛ СЕ С УБИЙСТВОТО НА БОЖАНОВ "НОТАРИОСА " -КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТА ,ДА НЕ КАЗВАМ -КОРУПЦИЯ СВЪРЗВАЩА ПАРТИЙНИТЕ ЛИДЕРИ НА ДНЕШНОТО ВРЕМЕ .

Викаш, невинен е , чист като сълза? От ГДБОП ? Майтапчия!

Те рублите и без това НЕ СА ПАРИ!

Да,не са пари за глупаци.Знаеш ли,че в САЩ всяка година се открива още една печатница за долари.33 трилиона дълг го финансират будали такива като тебе.За това САЩ провокират войни.......

Де да имах една пачка от тия, новотпечатаните, апък рублите си ги дръж!

Смешки ,полицай от ГДБОП руски шпионин. Вероятно е давал секретни сведения как се ловят престъпници или пускането им срещу заплащане.Според мен ,Шпионите в България са по върховете на управлението и са отявлени евроатлантици.Другото е лов на вещици и пиар акции.

Стига сте се правили на ощипани девици ... Руската мърша отдавна рови из българия и това не е игра нашпиони ...

За пари прайм сичко, мен!

Баш, баш

Нема по глупави от руските шпиони,помагал на Русия безплатно!? При американските шпиони подобни простотии не се случват. Вижте кво прави Сглобката,само за Декември източиха 11 милиарда,отделно заплатите от САЩ.

да не си им светил та знаеш. Или продавачката на кромид ти го каза тая сутрин на пазара?

Хвана ли се на тази плитка лъжа?

Английски шпиони ловят руски шпиони ,чрез български мекерета в България

Както е казал товарищ Ленин - "ПОЛЕЗЕН ИДИОТ".............Ей четете класиците.......

Ленин пак ли стана класик във вашите среди?

Кога ще арестувате английските шпиони ,пълно е с тях в България?

Нема как - сами ли да се арестуват?

а защо точно английски?

ловенето на русофили вече се е случвало ......резултата е трагичен за ловците ....идва ден и всички хапват оловото

Трябва да арестувате 85 % от българите кпоито са готови без пари да помагат на Русия

напълно вярно. Преди време един депутат тогава от БСП каза ,че 85% от българите са идиоти.

не само предател, ами и малоумник! не проверяват ли родословното дърво на такива потомствени комунопитеци, преди да ги назначават в системата?

Еййй, сглобкаджиите всеки ден трябва да благодарят на съдбата че съществува Русия. Тия руски димки дето ги хвърлят че да прикриват насраните си от крадене и лизане килоти им идват като дар от небето.

Единствената лъжа е, че е работил без пара. Няма такъв филм.

Агентът е дълбоко законспириран - даже руското разузнаване не знае, че той работи за тях. Само нашите спецслужби знаят...

само западни шпиони хващаха. Общовзето само въртят палачинката и раята да го духа.

тва е

Ето как се срина един от митовете на подмянкаджиите, че давали по 4 хиляди лева на месец за руска пропаганда :) Че и го бяха спуснали като опорки на троловете си, айде сега, какво стана, шпиони без пари, а? Палячовци, надупени на посолството.

Някои ора копейките ги нямат за пари!

А някои си мислят, че 2 цента за коментар са пари.

като се обърне палачинката "шпионинът" ще е герой и активен борец срещу демоНОкрацията по света и у нас.

седим и мислим....... Па оти, териториалните служби, само руски шипиони фатат????? Па ни един презокеански или по наддолу - от Анадолу...... Па тъй си мислим, дале наште са мноо тъпи, или онява мноо хитри, или..... Абе и ние, само седим си, оти и мисленето трудно се отдае.....

Американския шпионин цвъко-гуменката, който е "работил" за много пари, използвал служебното си положение за шантаж, лично обогатяване, ненаказана корупция, кражби, огромни щети за България.

Имаше един "шпионин" на 74 години/ при това казаха, че той бил резидентът в България/ на който жена му на 70 години му била първи помощник. След това имаше много други разкрити "шпиони". Какво се случи? Ами нищо. Колко от тези "шпиони" минаха през съда и под натиска на доказателства бяха осъдени. НУЛА? Нищо! До този момент само пропагандна пушилка. Какво стана с Малинов? Нали той беше "най-големия шпионин"? Ами пак нищо! Подобни оперети са за широката публика и от тях нищо няма да излезе.

Докато прокуратурата не се реформира, така ще е! И в съда има гнили ябълки. Виж я Ченалова, такива съдии като нея кога ще осъдят руски шпионин?

А тези които предават държавни тайни на американското разузнаване не са ли шпиони.Преди години в САЩ осъдиха шпионин от приятелска държава и съюзник Израел за предаване на държавни тайни.

Отношението ни към шпионите трябва да е съветско - разстрел! И това май е единственото, което трябва да вземем от СССР

Тъй дедовото, ама трябват доказателства. Информация, която я има в Интернет няма как да е секретна.Подобно обвинение става само за нужника.

Гъза на англосаксите, не го забравяй това и ближи по-усърдно!

Интересно муньо кога ще го арестуват?

Като падне.

"не говорим за фискално изражение на онова, което е вършил" - дрън дрън дрън! прокурора май и той не е много чист, за да бръщолеви такива глупости отдавна мина времето на полезните идиоти - с Путин се работи само срещу КЕШ !!! и целия кеш към партиите минава (поне едно време минаваше) през Малинов, това май го знаят всички в БГ, освен прокурора затова Сидеров се е хванал за гушата с Копейкин - руснаците им гледат сеира кой кого ще оплюе повече и кой ще се докаже по-полезен на Путин

И да триете, все едно, вече го прочетоха доста хора. Неграмотният зам.-директор на ДАНС се изцепи, че било въпрос на преценка като какъв щели да привличат техния служител. Абе американски подлоги, според НПК едно лице може да бъде привлечено само в качеството "обвиняем". Но знам ли, може според умнокрасивата мисъл да го привлекат в качеството на свидетел, а защо не и като граждански ответник. Идиоти!!!

Прокурора да българския език, и по точно разликата между фискално и комерсиално.

Поправка ...да научи..

Била запозната но не предприела действия Защо ли???

А тези за америка на смърт

реактори за готова АЕЦ

Ето такива руските управляващи наричат *полезни идиоти" и "говнояди", а обикновените руснаци не вярват, че такива могат да съществуват. И 4м се чудят на акъла.

Кои обикновенни руснаци? Тези ли: https://twitter.com/BeRuzzia/status/1754734177990160862

попитам ЗАЩО ? Без пари.Ами човека е видял на къде отиват нещата.Като привърши СВО ще гледам саир.Бог да пази моята родина БЪЛГАРИЯ.

Предателите работещи за Русия(Мордор), до живот в затвора!

А тези за америка на смърт

Единственото по-тъжно от това да се продаваш ЗА копейки, е това да се продаваш НА копейки ЗА БЕЗ копейки......... е така - "идеологически".........

Абе тези с какъв конкурс ги взимат. Антимафиотът Георги Караколев понижаван заради страст към чашката, учил студенти да се борят с трафика на хора Американската разузнавателна служба ЦРУ е подала сигнала, че антимафиотът от ГДБОП Георги Караколев и агент на ДАНС изнасят информация към изгонен от България руски дипломат. Така двамата са поставени под контрол в последните няколко месеца до задържането им в понеделник сутринта. Караколев от ГДБОП дори го правил от служебния си компютър. Данните са свързани с опити за заобикаляне на санкциите на ЕС за руски капитали, които бяха наложени след началото на войната в Украйна.

почне ли войната и тагааренко и другите сееерасти без пари ще си заминат от приятелски огън

Нямате ли по-важни теми, стига сте ни занимавали с имитиране на активност, има си служби, агенти, да си ги обсъждат колкото искат...

Абе гледам ги тези прокурори - гривнички,скъпи костюми и часовници... Костюмите им са над 2500лв , аз с 7к заплата не може да си позволя. А и тоя там дето се изказа - ами вижте структурите на руските служби в уикипедия... леле леле...

Получават си наградата за да лъжат, за да мамят, за да клеветят и за доносничат по адрес на невинни хора.. Когато приключи земният им живот, нито скъпите часовници, нито златните гривнички, нито скъпите костюмчета ще им помогнат...

тоа шпионирал връзките на Галя от Посолството...... Леле, кво го чака......

Безсрамник, издал е якото БКП минало на цялата и рода. Мръсник. А тя жената честна, честна.

Изрезки от вестници .

Сме за Русия - единствената държава, която може да спре нацизма и педализма !

Трябва да си много оскотял, че да изразяваш собствено мнение в множествено число... :(

то множественото число се вижда в +......

Смешни опити за слугинаж на Америка ! Страшен шпионин заловихме, ама не знаем какво шпионира и за кого работи !

Бил е преводач - превеждал е говеда.

Ама никой не знае, че шпионира, даже "шефовете" му ? Като Тодор Живков на времето - той се криел, ама никой не го търсил !