СИРИЗА се пропуква, Шойбле не дава пари

Наличие на пукнатини е показало продължилото вчера 12 часа заседание на парламентарната група на правителствената партия в Гърция СИРИЗА.

Обратно в новината

Коментари - СИРИЗА се пропуква, Шойбле не дава пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С над 500 милиарда ,които се потрошиха по гърците ЕС можеше да стимулра създаването на милион високотехнологични фирми с половин милион евро всяка. Ако само 10 процент от тях се развиеха , сега европа щеше да има 100 хиляди технологични корпораци,които да я напрвят номер 1 в ссвета и модел за всички. Сега има врагове ,дупки в бюджета и брожения Поне по един компостер да бяха дали на гърчулята , като се изхождат щеше поне някаква възвращаемост да има ,щото на тях гъзовете им са по-.ефективни от главата и ръцете.

Абе човек, кви ги пиказваш???? Най-мързеливата пасмина е Европа, да създаде нещо хай-тек! Тия само за комунизъм мислят, щото е обосновка за мързел и пари откъдето може! Ама ЦиПрасчо го чака съдбата на Болния и на Дудука!

И през ума не ми минавало да ги даде на гърците за хай тек, имах предвид създаване на иновационна икономика в целия европейски съюз.

Да живее ЕС и НАТО, да живеем все по-бедно и да умираме все по-рано, да вземаме все по-големи кредити! Долу Гърция! Да живее Германия и САЩ! Последният оцелял българин, няма да отиде да бере портокали в Гърция, а ще мие тоалетни в САЩ! Прослава! Да живей! Вечна Дружба!

ЕС допуска голяма грешка като бави изхвърлянето на скилакитата извън съюза : все повече се набутва без изгледи да си върне нещо, създава вътрешни брожения. в държавите донори, дава сигнали за слабост, окуражава други изнудвачи, с парите си създава вътрешни и външни врагове без да получи капчица благодарност за това , че пръсна стотици милиарди , от които гърците произведоха лайна с които да замерят благодетелите си. Европа се крепи на солидарност , която е несъвместима с гръкото лежане на чужд гръб , хулене на благодетелите и помагане на враговете им.

Не може ли и нас да ни спасят с такъв спасителен пакет и тогава да видим онези кауни от БСП как гледат като изтървани, а Мая печатарката как хвърля конфети от Бузлуджа?

Ужас. Искат да принудят гърците да работят.Защо трябва да нарушават традицията - малко работа весел живот.

Няма страшно Русия има нужда от военна база както в Кипър и Китай е готов да им помогне.

СИРИЗА може и да се пропуква, но ако на гърците не се харесат резултатите от това пропукване, със сигурност ще реагират още по-сплотено.

Ей, туй българина е старнно животно. Много се кефим че Гърция натрупала дълг и сега искала да им покаже среден пръст. Но сме силно против Б-я да поеме нов дълг. Ами разбере те се със себе си какво искаме и какво не.

Не бъркай българите с платените клакьори, те утре със същата стръв ще викат - "Да живее българо-руската дружба!" Зависи кой им плаща за попарата!

Тия германци са много гадни копелета, бе! Не щат да плащат на гърците, за да могат последните да си щракат с пръсти, да джаскат сиртаки, да чупят чинии и да плюскат кюфтета до пръсване. Какво безмерно нахалство от германска страна, не само, че си искат парите, ами и нови кинти не дават!

Ако ти не си германец си си чист глупак, да не ти сервират на теб германците кифтета, празна тикво!

Неграмотна паплач - точно тези германци допуснаха 240 млрд. евро да окрадат гърците и сега отчаяно се чудят как да си ги върнат ! Така че на колене и пълзейки с протегната ръка към европедалите мижитурке !

Ози много е тъпо да се конфронтираш със съседите си, за да угодиш на Германо-Турция през десет гори, планини и реки в десета!

За НАИВНИЦИТЕ дето се фъчкат за Германия и мислят, че ще ги защити: Германия отдавна е почти Турция. Немските политици го осъзнават отлично и никога няма да се кнофронтират с Турция и Албания! Та чакайте защита от Германия, по-скоро ще получите от умрял писмо!

Преди някой соросоид да се е направил интересен, че днес бая зор видяха да си изкарат насъщният! конфронтират

много ясно - мързеливците олигофрени повярвали на популистката им партийка и си мислят че Европа ще им хариза парите ,а те ще жулят Узо цял живот. Били показали нагледно демокрацията на ЕС и някви пълни глупости се изговориха... Да , ама май не стана така

пък БГ стадото е монолитно особено от вчера - дружно голямо стригане от към челото си пожела и ще го има!))))

но тук има и подолги на гейберастите гледам

Всички тук подсъзнателно пренебрегват факта, че Гърция ще започне изплащането на дълга си не по-рано от 2022 година. Представяте ли си тогава какъв вой ще настане?

Завиждаш на гърците. Това, което си изредил, не е повод за годост и не впечатлява никой интелигентен и цивилизован човек. Само нашего бълг. брата може да им се възхищава на гърчетата. Това показва каква ни е ценностната система и много нмиско самочувствие. Всъщност ние имаме ораво да се отнасяме с презрение към гърчетата (и те го зная) , затова действат изпреварващо. Това обаче има ефект само върху простодушния и отруден човек, докаран до положение да оцелява.

Гърците си били гледали техният интерес, а не интереса на германците, турците и американците! Как не ги е срам долните гърци, да се учат от нас ние с голи гърди заставаме и защитаваме до последно интересите на САЩ, Турция, Германия и Тасмания, в никакъв случай и не помисляме да защитаваме българските интереси - Боже Опази!

До 3-та минуса вие направихте България по-богата? Не сме на последно място по стандарт? Не сме на първо място по смъртност? Имаме армия за самозащита? Гърците колко самолета имат и ние колко? Гръцкият военен флот, какъв е? Ние вече нямаме такъв освен 2-3 катера? Да продължавам ли? Балгарите ли инвестират в Гърция или гърците в България? Гърците каква средна заплата вземат, а ние?

Стига популистки глупости. Всяко гръцко бебе дължи до момента по ТРИ ЧИСТО НОВИ АВТОМОБИЛА на чужденци - 29,831€. Българското бебе няма и 3 хиляди лева дълг - 2,272лв.

Фактите и истината не се трият с минуси. Казано е, че пред фактите и боговете мълчат, но това не важи за соросоидите!

На теб кой ти каза,че разбираш от български интереси?Според някои олигофрени,български интерес е излезем от НАТО,че да ни разпарчетосат като Украйна..

Няма да те разпокъсат от НАТО, само лекинко ще те приобщят към Турско ИД федерацията! Ако не си обрязан баят зор ще видиш, да се обрежеш на стари години, ама най-важното е НАТО да пребъде!

На всички соросоидни манерки стана ли ясно най-важното : "Представителят на германското финансово министерство Мартин Йегер пък казал, че правителството на Гърция не може да решава само дали да забавя или да спре приватизациите " - вие сте роби и роби ще умрете, каквото ви кажат от ЕС това ще стане .

Ако знаеш колко се надявах сириза да си изпълни обещанията ама..... Тогава пак щяхте да обвинявате "илюминантите", "соросоидите", марсианците и бог знае кой, че гърците са по-бедни от нас ама..... А който вярав в Дядо Коледа, Дядо Мраз и тям подобни само той може да бъде РОБ на собствените си илюзии. Не разбрахте ли, че безплатен обяд няма. Едно е да обещаваш, друго е да го доставиш!!!

Гърчулята бяха докарали комунизъма , ядоха и пиха на корем, възгордяха се , а нашите нещастни женици ходиха да им мият задниците за някой мизерен лев, идваха в БГ за да си купят диплома и да я сложат в рамка над леглото , презираха ни , вземаха ни хубавите жени , но разликата знаете ли каква е -парите , които им наливаха достигаха до обикновения грък , а при нас се облагодетелстват една шепа алчни милеещи само за себе си.

прав си ама тук сте овце и такива ще си останете справка - Боко Хъба

X -са, нещо си се объркал кой го е ял или мислиш че е лесно да изтрепеш 14 милиона от червените пълчища...Е ако не беше говедарската авиация, която унищожи енергетиката и разори промишлеността на Германия, блядовете сега щяха да са в степите!

ЧЕРВЕНА чогунена глава не може да се пропука !

чОгунена? Мда-а-а... При такива неграмотни антикомунисти-примати ще взема да се запиша в БКП. Не че и там няма хуманоиди, но засега не са се афиширали.

На тия ПОТОМСТВЕНИ ТЪРТЕЙ им отпуснаха ПОЛОВИН ТРИЛИОН ЕВРО и пак недоволни ,но ПО ДОБРЕ СА ОТ НАС/МИН. ПЕНСИЯ 700ЕВРО/,А ЦЕНИТЕ ПО НИСКИ ОТ НАШИТЕ/ЗАТОВА ХОДИМЕ ТАМ НА МОРЕ/При тези наши ,,ръководители"България БЯЛ СВЯТ НЯМА ДА ВИДИ .

Благодаря ти, че не пропусна да напомниш, колко зле живеят българите.

Напомням,че има 40 млд.суха пара по банките.Каква,ти бедност?Братушките-паразитушки не може да не го знаят.Това са 4 южни потока.Ала,не би.

Взимайте пари Сириза от ЕС.Те няма да ви ги искат за да не излезете от съюза.Нека и ние да се възползваме и да взимаме без да връщаме да видим какво ще ни направят.

Пропускаш частта с даването... Някой трябва да ги даде, тия пари. А ЕС не иска да ги налива в каца без дъно.

ГЕРБ се цепи, Бойко гз го боли

Не си гледаме нас си,ами се присмиваме на гърците,които въпреки,че дължат 300 милиарда пак са 10 пъти по добре от нас!!! И ще се оправят преди нас,ние само знаем да се присмиваме на останалите,въпреки ,че сме по зле от държави в които има война от години!!!! В Гърция народа не е толкоз виновен за сегашното състояние на държавата,колкото тамошните олигарси,които са си ковали законите за тях си и не са плащали данъци върху печалбите си от 100-тици милиарди евро!!!! Подобно е положението и тук,но на това никой не обръща внимание,важното е да се присмиваме на останалите,въпреки,че ние сме в блатото до шията,а те само са си натопили пръстите.....Прост народ,вечна мизерия!!!!!!!

Никой не се присмива .Просто доказва цоциализма до какво води и тук и там с разликата че там народа обра държавата, а тук обраха и народа и държавата.

Имаш отговор в твоето писане, защо са толкова добре. Големи заеми. Ама трябва да се връщат. А докато гадните олигарски ковяха тия закони. Гърците защо не църкаха? Докато им хвърляха трохи бяха доволни. Сега изведнъж се сетиха, че са горди и не били те изяли парите. И как направиха 700 евро минимална? Тя в Германия не е толкова. Или гръка работи повече от германеца??? Айде, не ми ги гроизирай тия Андрешковци.

Абе знаят те знаят ,ама така им изнася.

Заеми и пране на 100-тици милиарди в овшорки от олигарсите...добре ли е? И това със знанието на политиците,но едва ли обикновения грък е знаел,какво се случва! И това продължава и до днес,все още мултимилиардерите в Гърция не плащат данък печалба и продължават да изнасят милиардите в офшорни зони! До,кога...??!?!?! И тук се случва нещо подобно от години!

@Dir

Ципрас май се оказа поредната скрита лимонка, за която да гласува народа който да бъде прее..н отново. Нещо като царя при нас. Не че ми е много жал за гърците де. Не случайно предишното правителство им каза - "Слушкайте, че да не стане като в България"...

ХА-ха. Да умреш от смях. Пак ни сервират историята за работливия германец и мързеливия грък и то с ордьовър 16 милиарда нов дълг, ей тъй между другото.

Никой нищо не сервира, ама германеца не реве за пари ,а гръка май плаце и теглят масово пари от банките от страх.

Германец плаче само от як руски хей, иначе е много ербап. Даже и лаф има , доста актуален сред поколението на средна и по-висока възраст: "изпаднал германец". Чувал ли си го?

В Гърция никой не плаща данъци, нито олигарси, нито средните и малки хотелиери-ресторантьори. Ако си сибират парсата за фиска, няма да имат проблеми.

Намирам че Първо - би следвало да Чуем Колегата 'Информатор' .

dionisiosd@yahoo.com

Има резон,на това което пише човекът.... П.П. По-долу,отговорих на въпроса ти....

Кой не иска стотици милиарди заем и после да реве за опрощение и да иска още.

Обръщаме внимание на уважаемите ни тролове, че пост, в който се пише и за Сириза, и за Русия едновременно, няма да бъде хоноруван на двойна цена. Успешен ден!

:-))))))) ... Всъщност - абе я Им Затворете GeneralLedger-a, Колега !... И ! - да Преминем към Вересиите-им !!!

Толкова много ли ги имате там,че вече и по мириса ги познавате а?? И,как миришат?? На "Брюксел" ли,или на "Е.К.???

И ние сме се запътили към групата на длъжниците в ЕС и ще слушкаме, ама много. Северните кредитори дано да са благосклонни

днес е добър урожай за соросоидите.

Бият се соросоидите до последна капка кръв, за да защитят парите на Сорос. Кой да им каже, че гърците няма да питат форума в ДИР БГ, какво да правят с дълга и с политиката си!

Кво е това, заем при нужда? Това да не ти е взаимоспомагателната каса при социализма. Какви са тези тъпизми "нещо като конто коррент" Това е целта, винаги да си длъжник и да обслужваш лихвите. Защо "заема" не се получи от български банки? Кажи умнико.

А пък БГ какво еврогейско клатене я чака с новия заем от 16 милиарда, просто трудно е да се опише. Само гледайте!

По-добре от русогей-педеруско!!!

По физиономията ли правиш изводи?? И по начина на говорене сигурно,нали.... За Уважаемия Господин Президент и за Уважаемия Господин Министър Председадел,не смея и та те питам за твоите изводи по тази логика... А,за Дянков,още по-малко:):):):))))))

Какво се чудите, ЧИСТОКРЪВЕН ЕЛИН.

Викаш,вие в Столипиново,сте над ЕлЛините и над българите а??

Не се засягай бе "МЪЖ".

Кeinе финанси Малака.

Требе да работите.

Като как да работят? Като германците ли? Ти виждал ли си германски мърляч как работи? Щото аз го гледам това всеки ден. В Германия работи само фукарата от емигранти. И им храни пенциите.

казвам ви защото съм го видяла-гръцкото поле е разорано цялото и вадят по две реколти на година едната от февруари да юли , другата от юли да октомври. , а имат и повече работещи предприятия -производствени отколкото в България Земята ни пустее , промишленост -никаква,южните ни съседи са 100пъти по-добре от нас

Я да видим сега кой е виновен на гърците за несполуките на Сириза: 1. Световният Империализъм 2. Соросоидите във форума 3. Озоновата дупка

Виновни са гръцките аналози на ОПГ"герб", които ги загробиха с тези милиардни дългове...!!! СМЪРТ НА ОПГ"герб"...!!! ЗАТВОР ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ - ЗА ДА ОСТАНАТ ЖИВИ...!!!

На тебе ти трябват шумкари, а на шумкарите - мандри, за това трябва да се инвестира в производството на млечни продукти.

Ето това очаква и "територията", когато заборчлее с допълнителните 16 милиарда лева... - СВЕТОВНИТЕ БАНДИТИ ЩЕ НИ МЛАТЯТ И КЛАТЯТ, КАТО МАЧЕ У ДИРЕК...!!! ТОГАВА И РАЗСТРЕЛ НА МУТРАЦИТЕ ОТ ШЕСТОРНАТА КОАЛИЦИЯ НЯМА ДА НИ ПОМОГНЕ...!!!

nobody

да беше мислил като докара Ореха на власт. Сигурно си бил от контрапротестиращите или от последователите на такива дето се крият под пластмасови маси от ИКЕА - разни бели златки и т.н. 12млрд са стари заеми, включително и на Ореха. И още над 4-5 млрд щети от КТБ!!

Ципрас верно ли е комунист? Как още не национализирал всички западни имоти в Гърция и д аим ги продаде повторно на едни цени дълг*много

Какъв цирк, явно на соросоидите им е наредено да мразят гърците! Абе вие по команда, обичате, мразите, лазите, подскачате, аман от дребни души!

На мен ми наредиха руските товариши да обичам гърците, но като ги гледам тия от СИРИЗА ми е трудно и затова ги мразя..

Хомо ли?? Това пък ново ли е???

Старите хора от моя край казваха- ,,Гърка го разваля салтаната,а българинът-ината!!!.. ,,Българин като забогатее, къща стои, турчина - жена зема ,а гръка- поразия прави!!,,

nobody

какви шамари му сипа ЕС на бесния комунист-популист обаче, не е истина :))) Чак е удоволствие да го гледа човек как се гърчи като червей на гореща ламарина :))

колко злоба и простотя може да има при нас. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

nobody

злоба ли??! Ти наред ли си ? Това е радост че гнилите ябълки от ЕС си получават заслуженото, т.е. самия съюз ще има бъдеще. Крайно леви и крайно десни популисти ще отпаднат от играта. Кофти само за Путя, това са неговите приятелчета, че в повечето държави ги и финансира (Льо Пен) например.. Но ..това, че на Путя ще му е кофти, трябва да е проблем за нас ли ?Ми не

Аз пък вярвам само на тези, които ми обещават, че ще ми вземат парите и никога не вярвам на някой, който ми обещава, че ще ми дава.

Ако някой у нас е смятал, че СИРИЗА ще успее още през първия месец-два, си е за негова сметка. А да се злорадства е шопска специалност...

Брацкия савецки народ ще ви помогне, другарю Ципрасов!!!

На дойчовците им се ще да грабят гръцки островчета почти без пари. Само като купуват гръцки продажни политици, които да товаря Гърция с безумни заеми.

Сега е момента и ти да се уредиш с някое островче.:)

Алекси направо да си го прибира Путин и без това го санкционират.Европа ще си отдъхне от тия боклуци гурците.

След 10 годишен финасов оргазъм и преди това 40 години финасови оргии , няма как да не дойде краят и изчерпване на силите. Агония, дълга продължителна и болезнена.

Шойбле,КАК НЕ ТЕ Е СРАМ!...... ние тука за 20лв подкрепяме всеки, ти 20 милярда им даваш на византииците

Кви 20 милиарда бе ей, ние искаме трильон обещетение за окупацията на Гърция от Наци Германия 1941-44