Шолц: Русия спря да заплашва с ядрени оръжия заради "червената линия" от Китай

Над 1000 ракети са били изстреляни към украинската енергийна инфраструктура

Обратно в новината

Коментари - Шолц: Русия спря да заплашва с ядрени оръжия заради "червената линия" от Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този не знае нито какво говори, нито какво се случва наоколо.

Скрий се бе, палячо! Гледай си Геймания, икономиката ти затъва, цените на продукцията ти скачат до небето, доставните срокове също, сатнал си неконкурентноспособен... Смешник!

Ах този Шолц, ах този стар пръдльо! Хем не го бива швабата, слаб лидер като останалите тиквеници от Европата, хем като пинчар се напъва и той да каже нещо. Освен Орбан дпуг в Европа няма със собствено мнение!

Най ме хваща страх, когато някой каже, че няма страшно...

Раша е компрометирана държава, така както и България. Все едно бат ти Корленка да се сепне, че ако не влезем в шенген ще направи България най-силната икономика в еврозоната. Един вид, дрънкане на глупости за лека нощ от човек с недостатъчен мозък сам да си върже обувките. Същото е с Раша - нямат почти никакви оръжия, нямат възможност да произвеждат, а от това което се знае, че имат не е ясно дали работи изобщо. От старите ядрени глави също не е наясно дали са функциониращи след толкова години ръждясване и дали ако бъдат изтреляни няма да се взривят още на руска територия, а най-забавната част е че техните защитни системи не са в състояние да засичат дронове с размер на самолет, което означава, че с ядрено въоръжени дронове (които САЩ имат в изобилие) могат да поразят цялата руска територия. За това и Путя се наака, тъй като е получил доклад, че страната няма ефективен начин да се защити от НАТО.

Виж сега, не се вълнувай толкова!Ясно, че там вътре ти е било топло и уютно, а сега някакъв напън те е изхвърлил на студения порцелан, а всеки момент ще пуснат и водата, но това е естествено, Просто се отпусни и си плувай по канала, каквато е съдбата на всички говна.

на пияна жена, но не казвай не на ядреното оръжие! То е за това, за да накара такива като теб да ги е страх дори когато спят!

Колкото и "поети с kumapи" да изпълзяват от дупките си, то никой не мое да бие кремълският недъгав джудак ….

Русия никога няма да използва ядрено оръжие в Украйна, защото лидерите на Русия не са дебилни идиоти като тебе Шолце.

Прост германец .Дрънка си за спорта .Затова искат да го махат

Внимавайте червената линия да не дойде до Берлин канцлерче,тогава ще е голям смях.

Ако всичко това наистина го е казал Шолц, то той е едно незначително и лъжливо политическо джуже - нещастник.

Путката избиването на милиони украинци лишавайки ги от топлина през зимата ,специална операция ли нарича. Чете историята, това дори обявения за звяр хитлер не го е правел.

Ади ако те чуе, ще те изпрати в газова камера!

да му припомня, на Канцлера : През 1989 година Русия си изтегли войските и ви върна цялата Източна Германия с територията и 21 милионно население ...Без, да пукне и една пушка ...Срещу ...НИЩО го направи ..нали господин Канцлер ??? НО ,....Америка не го направи и оснте ви Нагъзва и праска както си иска !!?? Впрочем ...имаше Някаво споразумение между Запада и Русия , че алианса НАТО ...няма да се Приближава и разширява към границите на Русия , НО ....се оказа ЛЪЖА, на която руснаците Наивно повярваха ! Дори Наглият отговор беше : че Споразумението било УСТНО ...и нямало НИЩО ...черно на бяло като подписан документ !!?? Така , че господин Канцлер ..."Червената Линия"...от тогава е прекрачена от "Колективният Запад", а Вие и Германия беше Обединена ...срещу НИЩО ,....освен в Измамата... в която участвате !! Това, са фактите!!;)

сега разбирам защо подкрепят зеленски. просто са един дол дренки - друсани, извън реалността, комедианти.

Отново лъжи на ЕС. Русия НИКОГА НЕ Е заплашвала да използва ядрени оръжия. Русия казаха, че са готови да защитават своята независимост със всички възможни средства, ако бъдат заплашени. А западът веднага се разквичаха, че Русия ги заплашва с ядрено оръжие, което е нагла, долна ЛЪЖА.

Русия е вече трета глуха Узбеките даже вече не отразяват :):) От как взеха рашките да купуват безналогови ирански ракети :):) малките бензиностанции решиха да продават на Китай сами хахахахаха разпада иде тавариши. Съветвам на ватенките в коментарите пак да си лаят така забавко колко е велика Русия че е много смешно но в реалния живот да си плетат живота когато русия ще е самооколо Москва и Петер а митрафонова ще е скучаеща милионерка някъде из Китаи

.

Шолц, се напряга да лъже, че това зависи от Си Дзинпин, което е пълна лъжа.

сидзипин му е изгодно или с русия, или русия и нато да се издумкат, по възможност със САЩ.. но китай за момента уверено печели другата, не-военната война, така че...

Жуже не знае какво по-миризливо да издриска за да го забележат! Ха, ха, ха, ха!

Тъпир, време е да се върнеш обратно на майка си в аналното отверстие

Как можа Германия да получи такъв тъп канцлер....За сведения на умниците в този блог, които ще се хвърлят да цъкат минуси, Русия никога не е "заплашвала" с употреба на ядрени оръжия в Украйна. Русия (Путин в едно интервю) напомни, каква е военната им доктрина, приета преди няколко години. И кога според нея би могло да се използува ядрено оръжие. Всичко останало са раздувки на западните СМИ и на НАТО-вските чиновници. Стилът е познат, обвиняват Русия (Иран, КИтай), че ще направи нещо, когато го опровергаят, казват, че са се отказали заради "международен натиск". Между другото, военната доктрина на Русия си остава същата, каквито и глупости за "международен натиск" да се пишат.

при положение че Русия не си знае границите къде са - нали питаха Песков да каже.

Това, което пишете, не е вярно. Путин в няколкото си преки обръщения към нацията (включително и в първото такова, в навечерието на нападението на Украйна) използва фразата, че е готов да използва ВСИЧКИ налични техни оръжия, ако някой реши да се намеси в нападението, предприето от тях. Надявам се да си спомняте все още, че именно Путин нареди на стреснатите си генерали да приведат в определена степен на готовност една част от ядрения арсенал., понеже изявленията на някои западни лидери (вкл. Лиз Тръс по онова време) звучали агресивно. Това беше в края на февруари, не толкова отдавна, за да сме забравили.

Приятел, "леко" изопачавате нещата. Путин не е казвал никога, че "е готов да използва ВСИЧКИ налични техни оръжия, ако някой реши да се намеси в нападението, предприето от тях". Той каза, че ще използва всички оръжия в отговор, ако някой НАПАДНЕ Русия.

Тънка е играта на думи на Путин, г-н Гого - думите му се въртят около усещанията, чувствата и т.н. за безопасност на Русия. Впрочем, слушам Путин в прямом ефире - по руската телевизия (на мене не са ми я спрели, каквато друга опорно точка също упорито се възпроизвежда из българските форуми) и все още имам добри познания по руски, така че и мантрата за "западните СМИ" не издържа. Та, колкото и тънка да е играта на думи на Путин (забележете, не на Русия, а на Путин), никого не може да заблуди.

мухльо

Някои хора забравят че във военно отношение Китай все още зависи от Русия... Русия "помага" на Китай да си изгради самостоятелна система за ранно откриване на изстреляни срещу Китай ракети, ама докато свърши изграждането и с тази работа се е заела руската система, а при пунтовете които САЩисаните въртят на Китай Китай едва ли ще се откаже от услугите на руснаците само за да направи кеф на Шолц, особено след като Си и Байдън се срещнаха по време на сбирката на Г-20 и Главното политическо управление на Китайската армия, чрез своята "фирма" CRJ online, на чист български език разпространи официалната китайска гледна точка: "Двете страни обмениха и мнения относно ситуацията в Украйна. Си Дзинпин подчерта, че позицията на Китай е ясна и последователна, застъпва се за прекратяването на огъня и призовава за мирни преговори. Международната общност трябва да създаде условия за това, а Китай ще продължи да играе конструктивна роля по свой начин, подчерта китайският лидер." Или с други думи Си каза на колектвиния Запад- ние ще правим каквото си искаме, а вие сами се оправяйте с кашата която забъркахте;)

Нещо мнооого творчески интерпретираш какво 'Си каза на колектвиния Запад'. Ти не сладките китайски думи и усмивки гледай а ДЕЙСТВИЯТА - Китай дефакто СПАЗВА САНКЦИИТЕ :) Еритрея + (условно) Иран и Северна Корея - това реално са руските 'съюзници'.

спазва санкциите :) глупак.

на путя самоволното насиране е зачестило

Зеления сопол бил чуек на годината :) Му ха ха ха :)

и забележи : на финанансовото списание:)

Пърди в нощното гърне и си мисли че са празнични салюти.

Тоя дърт пендел?!? Тия въобще нищо не разбират като им говори Путин. Или преводачите им са зле или те са зле умствено. Но и в двата случая ще си еза тяхна сметка.

Я съм наркоман на десетилетието

Нищо мамин, нищо ... Галейки го по главата :)

Кога ще ви позволят да съобщите, че Политико обяви Зеленски за най влиятелния мъж на планетата?

Това преди или след Евровизията ;) Но е редно такива звания да се присъждат посмъртно :)

Хуманист съм по принцип ама сега разбирам що трябва да са требят до 9 коляно . . .

Напълно Ви подкрепям!

Сутрин - усрайна, следобед - усрайна, вечер - усрайна, влизам в кенефа - усрайна ... Дотегна ми! Русите няма ли да ги приключват вече!

Това е първата война на нашия континент от Втората Световна Война насам!

И аз имам дежавю!

Косово?

А Югославия? Тя не е в Европа, така ли?

На колко години сте?

Клоун

Малко са трябва 10 000 и тогава ще се оправи.

Gugnelid

Видите ли, той Шолц бил отишъл до Китай и там едва ли не казал на китаеца какво трябва да се случи. Тези евроГейски тиквеници продължават да се правят, че нещо зависи от тях! И щели да мислят за гаранции към Русия... както гарантираха Макрон и Меркел спазването на споразумението от Минск, а? После защо Путин подскача... ще подскача, защото може, а вие ще му ръкопляскате!

Путин подскача като Ким Чен Ун! Виждал ли си как Ким размахва ядрените ракети? Затова му ръкопляскат хората!

А на зеления сопол, от как не е второкласен порно актьор, някой да му е ръкопляскал?

Ръкопляскането е за комунистите. Важни са парите, а те влизат в Украйна и излизат от русия.

На Зеления никой, само де го обявят за човек на годината!

Погледнете снимки на Берлин от 1945...това ще се повтори още по-зашеметяващо.

Вече има такива селища в Украйна, особено в Източна! В Бахмут имало жилища без нито един здрав прозорец, всички са счупени!

За рекламации към Бай ви Дън

Бай Дън сега ще предостави касетъчни бомби, за да могат да отвърнат!

Още в началото Путин каза, че няма да използват атомно оръжие! Шмолци е тъп като градинска лейка

То твоя путин каза, че и Украйна няма да напада, ама кво стана. Да му вярваме викаш?

Имайте си едно на ум, значи :)

Каза обратното, та шефа на ЦРУ трябваше да казва, какво ще бъде унищожено с конвенционално оръжие!

Кои тъпи копеленца нямат ток :) Му ха ха ха :)

Щом на Китай стигнаха да разчитат укропитеците, да спре Русия ... Бих ги посъветвал, за всеки случай, да се сбогуват и простят!

Тав.Си му сви сърмите на бункерния терорист и сега само остана на пропагандоните му и тукашните му задунайски ибрици жално да скимтят като помияри пред затворен месарски магазин.

Много не разчитай! Че китайска му работа :)

Наци тя не е заплашвала до сега а предпупреждавала....

Русия не е заплашвала с използване на тактическо ядрено оръжие в Украйна. Единствената заплаха бе с използване на стратегически термоядрени оръжия в случай на пряка външна намеса в конфликта и заплаха за съществуването на държавата като цяло, но това не може да бъде възприето като заплаха, защото е част от руската концепция за използване на подобен тип оръжия. Самата Русия не допуска поражение от Украйна освен в случай на пряка интервенция от трети страни в конфликта, но тогава отиваме в горепосочения прецедент, а именно заплаха за съществуването на руската държава и произтичащите от това последствия.

Много бъзлив тоз Путин бе, като видял червената линия на Шолци, обърнал се и веднага хукнал да бяга. Какви продажни джендъри управляват света.

червената линия е меката и дебела пишка на сидзи към педерасткия задник на путя

Бе и на Путя пацата цепи дупенца :(

Тоя май най сетне взе , че призна как ЕС изпълнител на разпоредбите на сащ е едно голямо нищо и рече Китай да набърка в глупостите си в заблудата си че интригантството на ''демократите'' не е познато в света.

е изпаднал германец

Този идиот да си гледа потъващата американска колония Германия. Следващ Майдан със сигурност ще успее в Германия,при толкова много желаещи германци.

Шмолци, разкажи как протече посещението ти в Китай?

T.e. китаеца е сритал побеснелият си пудел ПутКин да се кротне малко! ХИ ХИ ХИ

По скоро е натъпкал на мама ти вулвата

До вчера правехте свирки на Хамерика и ЕС, а са и на Китай :) Няма други такива помияри!

Шмолци е много забавен. Мисли си, че Германия е някакъв фактор, че е играч в геополитиката. ХА ХА ХА!

ПутКин е по-забавен! Тъкмо реши да се прави на мъж и някой му нашльоква канчето! :)

И кой това?

господин шолц, следващия преврат ще успее, нали сте наясно че ще бъдете разстрелян на площада пред райхстага!!!

Тролетариатът отново робщи невнятни думи, които дори не може да свърже в едно разумно изречение - "Фашистът" Шолц се бори срещу фашизма и арестува 50 превратаджии, вкл. и крайно десни; Зеленски е "нацист", макар и той самият да е от еврейски произход (това не го зная, тролетариатът така казва); Путин е миротворец, макар и да избива във варварска война, която той сам започна, стотици хиляди. Е, как сега тази безпросветна, примитивна пропаганда може да стигне до разума на българина - просто гнус!!! Няма друга точна дума, може би ПОГНУСА!!!

Само неграмотен соросроб не е чувал за Капо. Напиши си домашното. Най-жестоките мъчители ползвани от Хитлер са били евреи. Исторически факт.

То и са е така!

Ако беше нормален, нямаше да ти подготвят пуч Недей да гледаш в чуждите кончета а гледай в твоето защото поговорката един неуспешен пуч. Втори и на третия път ще изхвърчиш в небесата

Тази фашистка издънка е нищожество