Полицаи пресякоха канал за нелегални шофьорски книжки

Полицаи от ОДМВР-Перник пресякоха канал за нелегални шофьорски книжки. 6-ма столичани са задържани при акцията, проведена под надзора на Районната прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи пресякоха канал за нелегални шофьорски книжки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези неща не са безобидни, защото собствениците на такива книжки са утрешните убийци на пътя!

90% от мургавите ни братя карат с фалшиви книжки ! що не им ги събират ? спираш колата виждаш че не може да чете и пише и си го пукаш да си кара ?!

КАНАЛЪТ СИГУРНО Е БИЛ СОБСТВЕНОСТ НА ББ И ШАЙКАТА МУ, НО СЛЕД ИЗБОРИТЕ - НАВЯРНО Е ИЗГУБИЛ СМИСЪЛ КАТО ИЗТОЧНИК НА ДОХОДИ....

ти сигурно си глупак но след изборите направо си изтрещял

И всичко това става в Перник? Не може да бъде. Веднага кметицата до го опровергае.

Не само фалшивите шофйорски курсове са масово явление.Защо не се запорират банковите сметки и имоти на тия които са им ги издали,то цялата ситема 25 год е изградена и гангренясала на такъв принцип-образование,здравеопазване,полиция,съдебна ситема и много други.ето защо не може и да има промяна към по-добро е България.

знаеш ли как се пише шофьор, а? Бегом на неделно училище !

Нема лабаво, бако Боци нареди на всеки катаджия камера, а за шеф на ДАИ гл. комисионер Флоберков! Е сега ще видите кон боб яде ли? Цената за книжка скача от 1000 на 5000, а рушвета на пътя от 20 на 100 лв.!

Тес, Милицйоньерити ?? Как нисъ съ издавили, като ни знаят, чи каналъ съ приплува ? Дай им само дъ слухтът пот прузорцити, И, дъ БИЯТ нъ избурити ! Иднъ бабичкъ прет камирътъ на бТТВ"Тръткити" # Страда от Ъкане, болест по говедата от кабинета Борисов две

човекът пише на латиница и след транслитерацята главните букви стават малки. и аз не знам как да напиша шофиор правилно на български.

ми шофьор тъй се пише

Pesh0

имам 3 ма приятели професионални шофьори в анрлия .... карат камиони в центъра на лондон с издадени фалшиви книжки в българия .

Pesh0

книжките са им истински ... за курсовете си плащаха ... и мен ме викат , ама не мисе ходи по чужбина

Pesh0

книжките са им истински ... за курсовете си плащаха ... и мен ме викат , ама не мисе ходи по чужбина

А бе неграмотник!Не се пише ШОФИОР а шофьор!България се пише с главна буква и не като вас БАЛГАРИЯ и с малка буква.Добре ,че сте напуснал България. Тъпака ще си остане тъпак за цял живот дори да живее и на Луната.

привет от тенерифе-канарските острови....кадето вече живея 1з години и сам с испанско гражданство...и сам заебал балгарското....то в балгария вече всичко е мафияя....нищо друго....тук работя като таксиметров шофиор и си заработвам 2000 евро....дааа...2000евро....на месец и сам супер хепи...в балгария да го ду...ате....всичи балхари хахаххаха....

какъв си ти бе мангал? не мога да не ти го напиша :D :D :D

ЛЪЖЕЦ,ТЪПАК,МУШЕННИК.....И Т.Н...и аз живея в испанските земи от 13год. на кого разказваш тия лъжи , или си мечтаеш за вълшебната пръчица.

е 2000 евро не е ли нормална заплата за испания?

2000 evro...hahahaha!!!che ti si bil mnogo neshtasten mizernik,be,druje!i se hvalish,otgore na vsichko!!!ujas!

Carvul neshtasten...ot 13 godini-i vse oshte-2000?i s tova se hvalish?kato si prispadnesh naema za koptora,v koito jiveesh i smetkite,kolko ti ostanaha,a???neshtastnik!!!

Колко ми се иска да вярвам на тези пичове...........Хубавата новина е, че полицията в комплект с професионалната армия на България прави 300 000 души армия, с откачените родолюбци доброволци като мен поне 360 000 души, айде да видим кой може да не се съобрази с нас при това положение?! Бомбандировките над Ислямска държава показаха, че не могат да се справят с няколко хиляди души!!!

Нещо ти е крива сметката. 60 000 полиция и 34 000 армия заедно с бремените каки и обслужващият персонал. Къде ги видя тия 300 000????

Защо не напишете имената на мангалите и на инструкторте?Същтото е в София във фирма РОСЕН85

Няма да е лошо да арестуват и клиентите! За незконна употреба на оръжие дават до 5г, а за незаконно управление на автомобил?

то и üжния" канал"поток е пресечен ама никои не говори за него...

Pesh0

не е ... , това са слухове . Ама ще видим другата седмица .

Добро утро:) то да беше само в Перник. Каналите са навсякъде където се провеждат изпити.Не съм виждал мангал в учебна кола но ги срещам ежедневно и се пазя като дявол от тамян от тях. Неграмотни а се явили на изпит и решавали листовки......

Незабавно по един в тила.

за тоя отговор заслужаваш не 1 + а 10000 + он не може да чете тия книжка му дали. Ама трябва да издават книжки и на тия каруцарите.

Съвсем точно !Повече от половината цигани с книжки,нямат дори основно образование,не могат една дума на български да напишат ,а как са решавали листовки и т.н ... Плащат си и толкова, това е българската "дръжава " !!!!