”Труд”: Отнеха чешката шофьорска книжка на Явор Куюмджиев

Катаджии от Търговище са отнели чешка шофьорска книжка и са спрели от движение колата на бившия депутат от БСП в Търговище и енергиен специалист Явор Куюмджиев.

Обратно в новината

Коментари - ”Труд”: Отнеха чешката шофьорска книжка на Явор Куюмджиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпрос ако ти вземат българската и чешката книжка , руската не важи ли.

Прави ми впечатление, че напоследък всички уличени в някакво закононарушение започват шлагера " някой води война срещу мен". Сутринта в бТВ това беше и тезата на хасковския кмет,... и на пазарджишкия,... и на всички митничари... Общо взето "България не ме обича, аз аз съм е...и пича!

Абе човека движи енергийните проекти на Масква в България, вие го занимавате с превишена скорост :)

Колкото и да си избирате коментарите и да криете болезнената истина, толкова повече тази държава ще затъва, таке че не ми пука, че скрихте моя коментар. Тя истината казват, че боли. Чета, че има над 90 коментара, а не виждам повече от 30 на линия. Е, господа крийте, крийте... , то то криене сме на този хал.

Само с идиоти ни занимавате и партийни посредственици. Стига глупости!

Не ми стана ясно -Чехия ли не е в евросъюза, България ли? Доколкото ми е известно, в Чехия признават български документи за право на управление на МПС. Няма ли реципрочност, или някой нарушава европейски закони и спогодби?

Интересно, ако са ти отнели чешката книжка и те хванат в Чехия в нарушение с българската, какво ли ще ти се случи?!?

ГЕРБ и ЯНЕ ЯНЕВ са изнесли компромат

Който и да е замесен, щом е истина, то ако е така браво на ГЕРБ и Яне.

истинска информация за Боко, що не им каза браво?

Просто невероятна комбинация се очертава на местните избори ГЕРБ+РБ вместо да добавят ДПС в синхрон ще се делят най -правилно ще е ГЕРБ +РБ+БДЦ+ДПС+ПФ те така или иначе са си все заедно тези 5 продукта на злото

.

Предлагам на българските политици най вече на крадливите гербери да намалят скоростта по крадене

Да му вземат и кръщелното свидетелство и да го пратят в Чехия, да видим там, след толкова сериозни нарушения, как се лежи в панделата.

ко става бе? Над стотака в населено място..Ма ти направо си за фирма "Кариерни материали". Там има нужда от хора за бой с чука. После се чудим защо цената на човешкия живот е толкова занижена от съда...

Ми за чий го тогава закрихте Белене, бе? Сега щяхте да си продължите великото дело по пътя към "демокрация" по комунистически и да не пълните форумите с тъпи закъснели предложения.

То това е разликата на демокрацията и комунизма/социализма. Все пак с кариерните материали ще полага обществено полезен или т.н. труд, а не да избиват хората, като в Белене - затова е закрит лагера в Белене. А тъпите си идеи по комунистически ги забрави

Куюмджиев, мислиш си, че си много интелигентен , изучен и преуспял , но като такъв трябва да си много отговорен, примерен и разсъдлив. С една дребна необмислена постъпка цапаш и без това опетненото има на Партията / независимо коя е тя / на колегите си Парламентаристи и с тази чужда книжка - името Българско. Посниши се малко, плати си глобите, яви се на изпит и докажи, че можеш, като си получиш обратно българската книжка.

Интелигентен комунист... Ми то всички комунисти едно им е в главите - как да вкарат в общия кюп създаденото от другите. Кое му е интелигентното!

..."как да вкарат в общия кюп създаденото от другите"? Извинявай, колега, но това в случая си е чист нонсенс. Не че нещо, но откакто "комунизмът си отиде" (също глупост, той никога не е идвал по нашите земи) кажи-речи нищо не е построено, та да се вкара в общия кюп - разбирай, да се открадне. Та затова засега се краде яко именно от построеното от "комунистите" - независимо от партийния цвят на тези, които крадат...макар че, обективно погледнато, всички те са братя и сестри - все деца на БКП...

Въпрос ако ти вземат българската и чешката книжка , руската не важи ли.

Истински комунист като и кюстендилската фльорца.

Да, ама банкянската тиква е още по-истински комунист, и то от БКП!

със сто километра в час летя летя и в парламента се класирам за пореден път

Как е възможно? Завършил компютърни технологии а се е енергиен специалист. Това са комунягите мафията им реди хората кати пионки. Едни са милионери (кредитни), други специалисти (от дето не го разбират) а трети (ние) ги търпим и гласуваме за тях.

Ядрените реактори на тикварското ти обкръжение се управляват от двама хамали от временната заетост, с по една лопата и една планина кюмюр. Смешник!

Ядрените реактори В Р. България се управляват от висококвалифицирани специалисти и тте нямат нищо общо с простотии като Вас. Те си гледат работата а не политиката.

Гледай го, Наглецът - шофира със 100 км/час в населено място - ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ. Но като му вземат (втората!) книжка - той търси причини в "енергийните СИ проекти"! А бе боклук - нали преди да правиш "енергийни проекти", първо трябва да се научиш да спазваш ЗАКОНА!

Не е честно така! Ако Боко му беше услужил с Фалкона, да си свърши работата човека, като "Бистришките тигри", нямаше да му се налага да маа със сто, ама, фалкона е само за футболисти да навъртат летателни часове. Така е..

Спомнете си онова сливенско леке - Лечков Де си хвърли книжката на проверяващите - щот бързал...и после Бойко го подкрепи за кандидат кмет на Сливен

Това представлява българския депутат - недосегаем

С двойногражданство ли си мойто момче

Яворе, аз както и много други българи имаме английски шофьорски книжки без да имаме британско гражданство, просто живеем на острова.

Е велики българи сте ,чест и почитания

Тоя кюмурДЖИЕВ си е откровен,червен шарлатанин и това му личи при всяка изречена дума!!Та тия чукундури в БСП,все още си въобразяват,че са недосегаеми за законите!

Таско Ерменков е човек на място ,не съм чул една изцепка да има за него ,човек на място просто

енергийната мафия му е платила за да кара със 100 км в час

отново пример за типичното поведение на един нагъл павиан. и това ми било парламент...

Класически опасен джигит зад волана - да ходи пеш щом не може да спазва законите ... а тръгнал да ги пише.

Даже пръстчето му е обездвижено в червено на това енергийно специалистче...в лапане на руски рушвети

Няма по-нагли организми на земята от БГ комунделите!!!... На всичко отгоре комунделът от снимката бил разръчквал енергийните боклуци... Ами нали ти и твоята червена банда направихте най-много боклук!!! ...Бааси, нямам думи!!!! Всеки престъпник в тази държава се изкарва борец против неправдите. Аман!!!!

Кара в града със 100 км в час и държи речи - гьонсурат.

Ей нема ден да не се прочуе некой келеш било от БСП,ДПС,ГЕРБесе...

Недоумявам как така докато нашите бяха на власт можеше да си нарушавам павилата за движение по пътищата както си искам, а сега изведнъж не може! Ама те правилата са си същите, аз пак по същия начин си ги нарушавам, но същевременно ме санкционират. Не може такова нещо, аз съм възмутен: това са долни инсинуации с цел да бъда дискредитиран в очите на обществото!

Те полицаите го хващат с егати наришенията , в Европа направо в затвора ще го вкарат, той дрънка глупости , че някой му правел нарочно , че бил уж голям енергетик, а бе аз ли наруших правилника бе нахалник.

валидна либийска шофьорска книжка. Мога да им я дам доброволно и да си карам със 100.

за тебе не важи

Наглец!! Оперирани са от СРАМ, ПОЧТЕНОСТ, ЧЕСТНОСТ, ЗАЧИТАНЕ НА ПРАВАТА НА ДРУГИТЕ. Останали са алчност безпардонност и дебелоочие.

В една държава със затихващи функции такива екземпляри са най-адекватни.

Повечето депутати явно са в това положение. Тв7 показа един такъв мазен гербер с оскубани вежди, и МВР по заповед веднага отвърна на удара като изтипоса един червен.

Що бе комуноидите са много хубави хора, не може да бъде.

И кое не е вярно та дрънкаш глупости.

Лицето Явор Кюмуджиев беше най-големия лобист за писаните в Кремъл промени в законовата уредба на Република България, целящи да заобиколят европейските изисквания и да прокарат корупционния южен поток. Така, че шофирането без книжка и с превишена скорост е най-малкия грях на този наглец и престъпник.

това е несериозен човек... отделно е и рецидивист на пътя...

Те, комунетата, така са свикнали. А това е едно от най-еталонните комунета.

Този далеч не е от най-еталонните комунета. Този беше кандидат за влизане в елита, затова така се стараеше. Такива като него са и Таско Ерменков, Кутев, Маноловата и Ниновата. Полагат неимомерни усилия, за да заслужат и да бъдат допуснати в елита. Тези от елита (като напр. другарите Дъбов, Гергов, Червеняков) нали не сте ги виждали да се форсират така по телевизиите като преждеспоменатите? Така е било и навремето в СС. Менгеле и Айхман са били обикновени членове на СС, които са се опитвали чрез старание да впечатлят елита и той да ги допусне вътре. Нищо ново под слънцето.

Комунист . . . . .

Това, че БСП не са цвете за мирисане спор няма, достатъчно е да погледнете през прозореца или да излезете на улицата и да се сблъскате с резултата от управлението им, тяхното и това на техните креации. НО истина е също факта, че България си остава една полицейска държава, където полицейския произвол е насочен предимно срещу мирните граждани и тези, които не кривват от правия, нормалния път. Много жалко за всички нас.

Какво чакаме ... да убие дете и този ли за да се вземат мерки??? Енергийната мафия ли го накара да кара с 50км над превишеното??

Типично по бесепарски - те го хванали осран, без книжка, с 100 киломентра в час в населено място - той манипулира простия им избирател - то "боклуците" в енергетиката му били скроили този номер щото видите ли ги "ръчкал"!!!

.....ако може да се нарече такава! "българската ми била отнета още през 2010 г., а аз не знам това"! Кой сра в гащите ми? Този е за психиатър ! Български гражданин .... живее в българия и управлява с чешко свидетелство за МПС! Има няколко фиша и един акт за превишена скорост от миналата година. Как никой не е засякъл досега, че е лишен от правоуправление ? И аз това питам опрганите на КАТ ! Този е за затвор ! Браво на КАТ - Търговище

Веднага може да се провери дали е кандидатствал за БГ книжка. Ако е кандидатствал е трябвало да върне чешката и лъже като наглец.

Лицето Явор Кюмуджиев е един от най-отявлените рубладжии и трябва да бъде вкаран до живот в затвора за държавна измяна, поради липса на смъртно наказание.

А лицето Бойко Методиев Борисов -доказан наркотрафикант и мафиот , къде трябва да е според теб Аааа?????????

Кое е доказан мафиот и наркотрафикант??? Аз следя политиката от години и процесите в държавата такова доказателство не съм видял. Ако си някоя платена мижитурка на която е спуснато да пише клевети това е друг въпрос!!

бивш депутат. На умряло куче нож вадят. Защо не спират сегашните депутати? Защото дори да ги спрат се легитимират и хайде. Тука се хвърлят само разни залъгалки за широката публика, за замазване на очите.

G&R

Сега трябва да му дадат лопата, подходящи дрехи, много асфалт и да запълва дупките по улиците на Карбуратор Сити за 6 месеца.

Искаше Южен поток, АЕЦ Белене-Все далаверки в които политиците от БСП се впиват като пиявици и смучат народна кръв.