Пътна полиция ”улови” 1500 нарушения за 24 часа

1126 случая на превишена скорост и още 387 други нарушения са констатирали от пътната полиция след приключилата сутринта операция "24 часа контрол на скоростта"

Обратно в новината

Коментари - Пътна полиция ”улови” 1500 нарушения за 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП няма подобни акции в историята си. Те игаят на вързано с полицаите, които вземат подкупи.

Ако трябва да преведем замисъла на заглавието ще трябва да кажем следното : - КАТ е работил само 24ч. и е заловил 1500 нарушители.През останалото време си кльопат подкупи и всички са чисти :).

И това ако е новина !!! Ами то всеки втори денем се движи по Владислав Варненчик със 90-100 км/ч - какво остава нощем,когато няма движение !!! Само дето денем няма кой да засича скоростта и да пише актове !!! Всеки ден минавам там и карам с 60-70 км в дясната лента - редовно ми присветкват и притискат разни бързаци малоумници - аз съм в дясната лента - а в лявата лента фучат със 100 км/ч !!! И къде е КАТ ???

Господа от КАТ това не Ви ли говори нещо лошо за Вас.ГГодини не предприемахте нищо по отношение на безопасноста и сега резултатите са такива.Аксо има постоянен контро-и жертвите щяха да бъдат по-малко...

все пак цял един ден са работили, стига им толкоз, ще се преуморят, завалиите....

Е това си е късмет, по магистралата с 235, но на Владая бавничко :))))))

са констатирани след като въпросната нелепа акция беше нашироко публично обявена?! А какво е , когато няма акции? Някой дали си прави анализа?И да питам - днес, като няма акция, какво правят пътните полицаи?

Пътната полиция "поработи" едно денонощие, сега може да почива вече поне няколко месеца!

А защо правят акции? Това не са ли им служебни задължения, за които получават заплати?

типична мюлюционерщина

Kalin

Хубаво ги пишат тия неща ,но за мен проблемите не са в скоростта а в състоянието на пътищата.Понятието несъобразена скорост е смешно -който са му писали акт на тая тема го знае най добре.Този пред теб набива спирачки заради дупка,неправилно пресичащ,куче,спящ полицай и хоп.....ти си се качил на него.И ...несъобразена скорост.Или пък се движиш с разрешената а на пътя локви.Къде сте видели локви на магистралите в Европа????Няма защото като строят мислят не за колко километра ....а как са построени тези километри!Да не говорим липсата на канавки или ако ги има непочистени са и при дъждове пръст и тиня се излива на пътя като река.Много са примерите и стига са ни правили на луди че скоростта била проблема.А и това несъобразена да си го изтрият от статистиката!

Понятието несъобразена скорост наистина е смешно - но пък е чудесна (за катаджиите) причина да ти резнат главата. Друг е въпросът какво означава! Имах "случка" край Плевен, и куката ми обясни, че съм карал с несъобразена скорост. Добре - казвам му, ама я ми обясни що за животно е това, та за в бъдеще да знам, а? Полицаят изпадна в ступор...е, все пак ме глоби, но за изгоряла крушка на задния десен габарит...обща взето, стандартна процедура по скубане на пари...

Чудя се къде дреме КАТ в Бургас - изобилие от нарушения: редовно преминаване на червен светофар, висока скорост по моста след Била на Трапезица и т.н.

Колко от тези водачи са служители на МВР? Колко от тези автомобили са били Ауди? А ние Ауди не спираме , че може да е некой я коуега я некой от митниците....

Точно един селтак с ауди тази сутрин толкова бързаше да завие на дясно, че на зебра и зелен светофар си обърса гумата в панталона ми! Псувах го от сърце, без да знам, че бил в кола, характерна за "органите";о))

Сега лятото ще има акция: Отрежи крайпътно дърво и премахни стълб от улично осветление. СПАСИ живота на КЕЛЕШ

е браво! сваршихте си работата за тази година!

Ако направят ето така още няколко акцийки ,но за по месец примерно .Ще има пари и за нови пътища а и премиялни за полицаите към пътнотранспортна полиция .Рано или късно всяка тарикатщина се заплаща !!

По Закона за движение по пътищата на 61 шофьори на автомобили, които не са санкционирани на място поради невъзможност за безопасно спиране, ще бъдат изпратени покани за явяване в съответното поделение на МВР. Тези явно са прелитали!

Моите уважения към усилията на пътна полиция, НО действията им са насочени предимно към пълнене на фиска с глоби, а не към намаляване на произшествията. По презумпция на пътния полицай, при инцидент, независимо с колко си карал, си управлявал МПС - то с "несъобразена скорост" (каквото и да означава това. Много от произшествията се случват заради дупки по пътищата или пък неадекватни маркировки и знаци и какво се прави? Нищо! Никой не може да ме убеди, че задължението да се кара със запалени фарове и през лятото има някаква полза и какво се прави? Нищо! Това ми прилича много на ПР акция, а не на борба с истинските проблеми, която ще доведе до спиране на войната по пътищата.

100% ПР акция е! Ама аз искам да попитам колко моториста и велосипедиста са глобени?! Дали някой ще даде такава статистика?

За всичко си прав освен за запалените фарове. Много е полезно и най-вече, особенно на зазоряване или привечер, когато тия с електромерите са потенциални убийци на пътя. Вярно крушките горят малко по-често, но какво са 10-ина лв. на фона на човешки живот?

е те тва е, един ден работиш, останалото време люпиш семки и вземаш подкупи.

За нарушения на скоростта за денонощие са съставени 591 акта и 474 фиша, съобщават от Главна дирекция Национална полиция. ================ За денонощие. Давате ли си сметка господа управляващи какво ще се случи ако контрола е постоянен. 24х7х365 ??????? Такъв какъвто ТРЯБВА ДА БЪДЕ. А не някакви измислени 24 часови акциики. Защо полЮцията не е на пътя постоянно ами си играем на "акции" А тези резултати са постигнати при положение , че от няколко дни се тръби по медиите за тази кампания. Ташакус максимус.

Новата акцийка...за 2 дни и после пак по старо му...след нова друга акцийка... и така животът си тече....ефект - нулев, респект - отрицателен...

Тия утепаха проблема!