Шофьорът-беглец от катастрофата с 2 жертви открит в "не съвсем адекватно състояние" (видео)

Акцията по задържането е извършено от спецотряд "Кобра" заради предварителни опасения, че "лицето може да е въоръжено и да окаже съпротива"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://www.youtube.com/watch?v=vxKO70PpnAo

Типичен бандеровец тип Зеленски те в момента еи такива хюмнета избиват в Украйна даи боже един ден и тук да почнат да ги избиват никакви затвори само куршум в главата

И как на него и на спътницата му им няма нищо и успяват толкова бързо да изчезнат?

Георги Семерджиев трябва да се радва на днешното състояние на българското правосъдие - ще се измъкне лесно !

Въпрос: как така се случва, че в държави с разнородни етнически групи и мигранти от всички краища на света, такива неща като като бясно каране на автомобили и нарушаване правата на останалите - грубо, арогантно и безпардонно , не можеш да видиш? Първобитно поведение няма. Първата ми реакция беше, защо този питекантропус е оставен да върлува?

До живот,всички които сьдействат за измькването му да ги сполети същата сьдба .

Защото не се знае колко Шопи като този върлуват безнаказано с палки и бухалки. Семерджиев не беше ли известа фамилия генерали ,въобще не знаем от кой да се пазим! Навсякъде важни пазачи и охранители портиерите са на почит ,охрана отвсякъде професията разцъфтя ченгета под прикритие ,ченгета без прикритие,гербаджии ,депесари ,цигански башибозук,свободни либерасти, абе не мога да ги изброя всичките категории терористи а поименно едва ли някой ги знае.Локално са известни но в големите ситита не са .Нашите градове са големи като жунгли!Честните полицай са рара авис! Абе страх отсейде и Кирчо ни плаши с нова програма,руснаците ще ни нападат,турците искат да ни завладеят,сърбите се точат на Софето,румънците искат Добруджа ,американците искат всичко. Мамата си джаса, няма кой да ни спаси даже кокошки не можем да отглеждаме защото е забранено!Само в корнела и шкембето е нашата надежда

Ще го обесят ли на площада, както заслужава? И да виси там докато се вмирише, за назидание на такива като него!

Този е перфектният кандидат за полка АЗОВ и за последвалата ги съдба. Автентшчен продукт на възникналата преди 33 години "демокрация" в България.

Поне един бой да му теглят за спомен ама як бой. Ама и това не могат да направят.

Въпрос: Възможно ли е в центъра на европейска столица никой контролен орган , и със стотиците камери, никога да не забележи че някой с десетки минали нарушения, криминално проявен, си кара безнаказано без шофьорска книжка (не един път), отнета за наркотици, с фалшиви номера, продължава с драстични нарушения (ама нямало подадени сигнали) и ...... и ......? Полиция, прокуратура, съд? Подкупни полицаи? Отговор: .... ... Въпрос: Ще получи ли справедливо наказание? Отговор: .... .... Въпрос: Ще се променят ли нещата към по-добро? Отговор: .... ....

Четох до "европейска столица", и от смях, не можах да продължа.

Това е поредния смешник. Всички наказания са смешно занижени в нашата държава. Думата трябва да се помисли, изобщо няма място. Следва на всички наказания да им се появят ефективност от поне 20 - 30 години или доживотен и за 90% от наказанията, това че се е признал по-бързата процедура за виновен, изобщо да няма опция, да му бъде редуцирано наказанието, а като го обявят за рецидив, повече да не излиза от затвора. В момента всеки рецидив излязъл от затвора, единственото което прави е, да извършва нови престъпления. Няма смисъл да е навън, но на управниците ни, така им харесва, защото мислят за собствените си кожи и тези на техните мили дечица (дегенератчета).

едно не мога да вдена - тоз, квартален пласьор, с какво е взел страха на полицията, дето най-старателно 120кг униформени шокаха и пребиваха студентчета на протестите

Йоооо Бело на Дебело Смръккккк В затвора!@

Друсан тъпанар. Такова прасе в Чехия, Полша или дори в Румъния да е вече в панделката. Ама тука ще играем на всичко коз. 50К първи път, 70К втори път и така. Скапан материал, мизерия в държавата.

Къде продават такива сини полицейски автолапми?

По тв сутринта казаха - има на битака.

При бай Тошо тия отиваше директно в Белене, храна на прасетата. И така и трябва да е.

Така, така. Язък само, че покрай криминалната сган заминаха в лагерите и доста свестни хора, само щото са сенчили на партийния секретар…

Техните си хора не ходеха никъде

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ И АЗ ИСКАМ БЕЛЕНЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ,АМА НЯМА ЩАНС БРАТ

Състредоточени върху изрода убиец нека не подминаваме с лекота и съучастничката му, която също е избягала от там. Защо за нея нищо? Това си е прикриване на престъпление, укриване от престъпление, отказ за съдействие. Сега по цялата верига ще си прехвърлят отговорности, ще ни обясняват как каквото е зависело от тях е направено, как те нямали правомощия или са им ограничени, как си взимат заплатите за нищоправене и безрезултатно присъствие на работа. Защо МВР не се противопоставя на "формализирания НПК" и кои депутати са внесли и кои гласували тези формалности, за да се измъкват престъпниците. МВР ли ги мързи и не могат да си вършат работата прилежно или са поставени в условия да е невъзможно, бавно и винаги грешно действие? Кой следовател, прокурор и съдия е оставил този сред нас?

Какъв защитник бе, тоя е за бесилката

За затвора са: наркомана, спътницата му, кварталния Ушев оставил наркомана да продължи да шофира, не свършилите си работата по другото разследване. позволилите да кара с чужди номера също трябва да търкат нара.защо има камери и не е намерен фалшив номер? Кой прибра парите за некачествени камери и системи? Кой не е проверил, че шофьор с отнета книжка продължава да шофира - тези камери за какво са ? Кръвнината трябва да е според имотното състояние на наркомана и маминка. Да се запорират всички имоти на наркомана и маминка

Z- тка тъпа, Престани с тъпите си гадни инсинуации. От първия момент се знае че от колата са избягали мъж и жена , а убитите са две жени. Има и записи от камери, докато шофира и докато бягат. Целта то е само да пускаш слухове и да има повече коментари. Гнусен си. Смири се и се погледни в огледалото.

И футбола не е като едно време, истински спортисти духом и тялом. Сега са като някаква якудза, с татуировки, самовлюбени, смъркат, хомосексуализъм, престъпност. Преди време съм ходил по мачове, последните двадесет години не, то е погнуса да ги гледаш, даже и през телевизора, гледаш някакви черни потни мъжаги, по добре ще хода в гей клуб на мъжки стриптийз ;)

Неадекватен друг път. Казали са му да се прави на умряла лисица - не помни, не чул, не видял - за, да го обявят за невменяем. След 2-3 години в психиатрия ще го ресоциализират и това беше. Двете млади същества погубени безвъзвратно, а техните семейства ще са "осъдени"за цял живот. Гнус и срам ме е от тази държава и тези хора тук.

Шофьорът-убиец на две деца, надрусан до козирка, а не шофьорът- беглец!!!! Гадна наркоманска утрепка! Сега платените медии ще го изкарат, че му станало лошо, имал болно сърце и за това катастрофирал, иначе бил много добро момченце, помагал на бабите пред блока и им носил торбите от супермаркета.

Огледайте се! Всеки там, където живее, без значение град, село... Нима навсякъде няма поне едно 5-10 такива редки лайнета? Нима всички не ги знаете от години? Нима имаме СЪДЕБНА ВЛАСТ да ги озапти? Ми ще продължим да гледаме подобни същества и ще мигаме като мишки в трици. Защото сме си мишки. Хак да ни е!

Не в САЩ или Япония, а в Гърция и Турция този надрусан бек щеше да е арестуван и изпратен в "Midnight Express" още преди катастрофата. По Света хората са абсолютно еднакви.....различно е изпълнението на законите.

За наказание да присъства и на двете погребения на момичетата , и да се види майките им на четири очи.

Много грубо надценяваш останала в тоя боклук човечност. Ако отиде, вероятно ще се хили през цялото време. Друго наказание е нужно.

20 от отряд кобра арестуват пиян, нашмъркан боклук, който не може да стане от леглото. Холивудски евтин екшън. Въпросът е, че този боклук е имал чадър. По този вуприс може да поработите.

Това е театър за пред народа, че рашковите селянчета работят и вземат парите си с право. С подобни театрални постановки МВР е смешна, няма човек пред вратата, но има камера, а татуираният боклук може би има оръжие и ще го ползва като оня байчо, дето ги накара да се насират от страх. Ето за това България е смешна държава, червените изроди се опитват да се правят на по хитри от народа, като да не знаем какви червени, селски боклуци работят в полицията и какъв боклук е Рашков, примерно. Да не говорим за червените "юристи" от прокуратурата и съда, това си е БКП и МВР с леки синчета на ДС изроди.

КУР ЗА ИВАН ГЕШЕВ КУР ЗА БОЙКО БОРИСОВ КУР ЗА ГЕРБ-ДПС КР ЗА МАФИЯТА и един МАААЗЕН САЛАМ за сланинестата им мастия Борис Казаков + Петър Карабоев_Прокопов

Как пък не му теглиха куршума на този гад гнусен. Само мърси света.

Татуираният селяндур от столицата ще плати от наркотиците на някой съдия, ще прехвърли бизнеса с миенето на коли на някой прокурор и ще си гледа кефа в родното си село при родителите си. Джуджетата ще му уредят апартамента и ако има някой лев по сметките от "дейност", после за всеки случай уж ще го осъдят - първо ефективно за 4-5 години, а после и условно за 2-3. Този изрод с вид на савецки българин ще си гледа доматите и ... верно, ако се намери някой от роднините на жертвите да го разпори ще е добре за генофонда.

Тези две момичета сигурно имат гаджета- ами хванете го това гадно копеле ,отрежете му ръцете и след това главата!

Сега ще каже, че се е напил и надрусал заради стреса, и положителните проби са от това, а по време на катастрофата е бил чист като сълза.

А защо не са го застреляли като са го намерили????? Съпротива при арест и готово.

Този заслужава да се мъчи! Ама много!

Ще го изкарат болен и нуждаещ се от помощ на психиатър. Не е хубаво да го разстройвате повече, човек е все пак. Скоро ще се подхилва на свобода , без да тежи на съвестта на тези дето ще го помилват. Революция трябва ако този излезе изобщо на свобода. Но подир някой друг месец ще го забравим , потънали в мислите и проблемите си,,,,, докато пак някой като него събуди страстите ни. Важното е ,че е бил футболист, макар и в мижав отбор в най - мижавата футболна нация. Мъката ми е със семействата на жертвите.

Добре де, свидетел казва, че от колата са избягали 2 жени. Не мъж и жена. Нещо не се връзва..

Ма то свидетел може да каже, че петима пенсионери с бастуни са избягали от колата. И?

Типична представителна извадка от поколението на 90те-слабоумен татуиран спортист с престъпни наклонности. Плод на системата. Вреден за обществото негодник...

Бай Тенчо От КАТ има думата

Що за кола е тая дето при удар се дели на две?!!!???

Западна тоталка за скрап, докарана тук с автовоза и изкърпена в гаража на чичо Генчо от Дупница + малко части втора употреба от турците в Германия + превъртян километраж. Най-интересното около нея е, че май даже не я е купил въпросния дилър, ами са му я откраднали "по поръчка" от автокъща.

Това се прави с цел да се разпределя енергията при по-силен удар за да пази пътниците. Когато колата се разцепи енергията се разпределя на по-малките части. Ако купето е прекалено здраво при смачкване шансовете за пътниците са нищожни при много силен удар.

Жалко за усилията. Точно тук щеще да е добре да ги смачки тия плъхове!

НАЙ ЛОШОТО ВЪВ СЛУЧАЯ ,ЧЕ ИДИОТА Е ОСТАНАЛ ЖИВ НИЩО МУ НЯМА БЕ И ДРУГАТА КОЯТО Е БИЛА СЪС НЕГО ГОСПОД ГИ ПАЗИ БЕ ЕЙ

ДОКАТО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ГЕШЕВ НЕ БЪДЕ МАХНАТ ТАКА ЩЕ Е. ДОКАТО БОЙКО РАШКОВ ДАМАДЖАНАТА Е ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ

Ха на бас дами и господа евроатлантици че този чичко максимум след 3-4 години пак ще кръстосва улиците...

ХА НА БАС ,ЧЕ И ТОЯ ИЗРОД НЯМА ДА ВЛЕЗЕ НИКЪДЕ ВЪВ НИТО ЕДИН ЗАТВОР НА ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ ВСЕ ЕДНО ОНЯ ДЕТО УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ ГО ОСЪДИХА МИНАХА 3-ГОДИНИ ОТ СМЪРТА НА МИЛЕН НЕ ВИЖДАМ ДА Е ВЛЯЗЪЛ ОЩЕ НИКЪДЕ А И НЕ ГОВОРЯТ ЗА НЕГО ВЪОБЩЕ ОНЕМЯХА БЕ ТИЯ ТЕЛЕВИЗИЙ НИКОЙ НИЩО НЕ СПОМЕНАВА ДОРИ МОЖЕ БИ ЛЪЧО МОЗЪКА ИМА ПРЪСТ НАЛИ Е ОТ ГЕРБ ТИЯ КАНАЛИ СА ТЕХНИ И СИНА МУ БЕШЕ ВЪВ КОЛАТА КОЯТО УБИ МИЛЕН ЦВЕТКОВ И ЕДНО МОМИЧЕ НА КОЕТО И ДО СЕГА НИКОЙ НИКОГА НЕ МУ КАЗА ИМЕТО ....АМА ТАКА Е МАМА ИМА ПАРИ ПЪК КАТО Я ЗНАМ СТАВА ЗАСУКАНА ДАМА НА ГОДИНКИ АМА СТАВА ....

Ех, понякога ми липсва дивият комунизъм. Наркоман, убиец, рецидивист. Арест, закарване някъде и никой повече не пита и не смее да пита какво е станало с изверга. А иначе е ясно, мазе, куршум в главата и на прасетата. За такива само това и нищо друго!

И ти не знаеш, но така са ти втълпили. Отделно, че и комунизъм не знаеш какво е, а приемаш внушеното от пропагандата.

Само дето по кумунизъмъ така си отидоха много свестни хора, само защото бяха неприятни на някой другари! А много като тая мърша ги използваха за мръсни игрички и "тайни" сътрудници!!! То по кумунизъмъ ако наистина бяха "изчагъртали" мършите, сега нямаше да има от къде да се пръкват!!!! Айде стига легенди за оня прогнил строй който още ни трови живота!!!

МОже по време на СОЦ-а сред наркоманите, убийците и кардците да е имало и някой друг свестев, наклепан от съседа си, но това са изключения. Не коментирам разни сълзливи демократични изблици за жертви.

"След приключване на претърсването в дома му, на което той трябва да присъства, ще бъде заведен в медицинско заведение, където да му бъдат взети нужните проби". Сериозно? Амо е такъв законът, променете го! Ами докарайте две лаборантки и един нотариус и му вземете проба моментално. И уважаеми съфорумци, тъй като изборите като че ли вече чукат на вратата ни, не вярвайте на никой, който не ви декларира, че първата му работа ще бъде кардинална рецорма на правосъдната система, а втората насрочване на нови избори при вече действаща нова шравосъдна система.

Ало, министре на МВР, КОЙ И КОГА Е РАЗРЕШИЛ СИГНАЛНА ЛАМПА НА ВЪПРОСНИЯ?

Жабока Боко - на всичката левскарска гняс , пардон агитка

Смятайте, ако след всяка такава трагедия, хората излязат на протест, ама ПРОТЕСТ, то тоя изроди, които се смятат за недосегаеми и онези другите, които ги защитават ще търсят миши дупки да се крият. Защото и най-отровната змия е безсилна пред хиляда мравки!

НЕ НЕ, ТОВА НЕ ОПРАВЯ НЕЩАТА. След такава трагедия въпросния трябва да бъде умъртвен с особена жестокост на мястото на престъплението, а не да го оставят да избяга. Само и единствено това върши работа. Например след циганските погроми и убийства в пловдивското село Катуница хората се вдигнаха и добре, че беше гуменетката на боко десния ташак тогава, че да ги изведе с жандармерия от селото. Щяха да бъдат пребити с камъни и изгорени в къщите им. Ето това се казва нетърпимост. Та и с тоя - главата трайно отделена от тялото или преработена на кайма с тъп и тежък предмет. Това е единственото спасение! И частично удовлетворение. Защото народът е оскотял и озверял от такива като въпросния изклесък. Ако зависи от мен бих отнел и всичкото имущество на него и родителите му и с продажбата му частично да обезщетя опечалените.

..................

Мама и тати не били спали, братчето му се извинява а родителите на убитете момичета сигурно се чувстват прекрасно> АБе що за идиотщини стават в тая държава ?? Кобра не смеят да го пипнат - ами пуснете го на улицата ние да го пипнем. Не ща майка му и баща му да се чувстват добре!! В тая държава след като не се спазват законите да има око за око бре!!

Още днес , без всякакви приказки , цялото ръководство на 6 то РПУ трябва да си подадат оставките, до един . Вече месеци на ред Околовръстния път от Бояна към Симеоново и бул. Черни Връх са превърнати нощно време в състезателни писти . Всякакви идиоти си правят състезания по нощите , а полицая -няма . Шума от форсирани двигатели на коли и мотори се чува на километри , със сигурност се чува и до 6 то . Полицията си затваря очите .

Явно трябва да се направи засада със снайперисти и картечница на тези местенца!

Се татуират!

Я колко умно се изказа. Сигурен съм, че си човек за подражание в обществото. И да, тоя е пълен боклук, ама да слагаш всички под общ знаменатал с татуировки, явно си изключително ограничен. Все едно да кажа всички, които носят черни тениски са мутри. Да тееба в идиотиа с идиотите.

Мамин златен... Сладуркото на тате...

каква държава сме???!!! такива уроди да са на свобода! Как спят тези адвокати и прокурори и съдии, които са го оправдавали досега!!! Ами ако тези момичета са техните деца?

От тук нататък тоя ще се прави на луд и много болен.