Коментари - Шофьор влезе в затворен за ремонт участък, спътничската му загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има и по-тежки случаи. Помня един президент, няколко министри и редица генерали общо 130 човека загинаха, защото ги предупредиха "летището в Смоленск е в ремонт, кацнете другаде", но те решиха "ба, ти шъ ми кажеш!"

Ганю е прост и див, не признава правила, нагъл в поведение и действия и убива невинни хора.. Диагноза, не подлежи на цивилизация.

А бе дали е правена статистика, за големината на мъжките полови органи по държави? България вероятно е на последно място, защото когато нарушаваш правилата за движение, се опитваш да доказваш на другите, че ти е голям. А от такива "доказателства" необходимост имат само онези, на които са им малки.

Ти ша му кажеш, че е затворен на бай ганьо... Е като е затворен как е минал?

GPS-а е виновен

В случая е виновен мозъкът.

ако беше заобиколил, щеше да се мине!

Не искам да съм съдник, и сигурно шофьора е карал с превишена скорост, ама все си мисля, че при по-добро слагане на знаците това е могло да бъде избегнато...

слагане на колан например

И ас мислъ че зна ците са винофни. Ни е никогаш несме.

Знак за отбивка, че е забранено влизането и че пътя е в ремонт малко и неправилно ли е?

Щом е успял да мине значи е НЕПРАВИМНО!

Като знам в този район какви гъсти мъгли има в 7 сутринта не е много трудно да се обърка. Един господ знае колко са се вкждали табелите, като знам на какво ниво ни е пътната сигнализация. Дург е въпросът, че е бил и с висола скорост, а г-жата (лека и пръст) със сигурност не е била с колан.