Опитал се да прегази хора шофьор: Аллах е велик

Във Виена беше арестуван шофьор опитал се да прегази хора на пешеходна пътека и скандирал "Аллах е велик!".

Обратно в новината

Коментари - Опитал се да прегази хора шофьор: Аллах е велик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако следваме съветите и нарежданията на Брюксел скоро ще си имаме и такива "софиянци"!

"се хора шИфИор прегази да опитал:" - АДВОКАТ АКБАР!!! - викал, търсел домус мОркофки

"виенчанин??? от турски произход" - що за определение? Точно е да се каже: турчин-ислямист, допуснат кой знае защо да пребивава във Виена, където не му е мястото!

Евала на журналистчето! И заглавието на статийката му е велико, а и снимката добре е подбрало: полицаите се хилят на пострадалите като малоумни идиоти

Опитал се да прегази хора шофьор: Аллах е велик Егати изречението. Очертанията на игрището напусна топката. Реч омайна, сладка!

алах е психопат

Трябват строги правила и закони за такива изроди, които нагло провокират начина ни на живот!

Интересно, за откачалките Ислямът се явява силен катализатор. Много други откачалки убиват в името на тяхната извратена апредстава за Бог, но при мюсюлманите това е с няколко степени по-силно.

В Слънчака седи един подпийнал руснак в бар, звъни му телефонам вдига той и се провикнал: - Алла! Я в бар! и всички Шваби и Ингилизи побегнали от бара...

А пешеходците огледали ли са се? Преценили ли са разстоянието до превозното средство? Отчели ли са скоростта на предвижване на автомобила? Взели ли са в предвид пътната настилка, метеорологичните условия, осветеността? Пресичащите сигнализирали ли са на водача, че имат намерение да пресичат и че са от последователи на християнството? След като австрийската полиция отговори на тези въпроси, чак тогава може да се квалифицират действията на водача. Колкото до Аллах, да той е велик! Да живее ГЕРБ, ДОСТ и ДСБ!

ЕГА ТИ ФИЛИСОФСКИТЕ РАЗМИСЛИ...

"опитал се да прегази хора шофьор" - за образуване на това словосъчетание се изискват доста сериозни "познания" по български език.

се хора шИфИор прегази да опитал: - АДВОКАТ АКБАР!!! - викал, търсел домус мОркофки

Разликата м/у Виена и България е, че при нас газят пешеходците по пешеходните пътеки без да викат сакрални слова?!

сигурен ли си? а ма.ма.та, и други пожелания към роднини и/или анатомични части на тялото, като уста, уши, г.з...и др.?

Във Виена ще те арестуват за тероризъм, ако се опиташ да отнемеш предимството на пешеходците на пешеходната пътека!!!!!!!!КЪДЕ БИЛА РАЗЛИКАТА С БЪЛГАРИЯ????

разликата е че нямат ГУСИн мОр.коф.ски, нито А.лко.лекси и други топ спецове... по джоб парасъ

И кое му е "великото" на аллах? Според мен тези скандирания от малоумни хора на такива фрази е израз на тяхната тъпота и наивност. Всеки един бог или божество е велико за нас простосмъртните. Този явно се опитва да поумнее, но уви след като ги раждат на по 12-13 години какъв мозък да очакваме да има в главите им. Самата религия е изкривена и тъпоумниците се мъчат да се впишат и те някъде в света, но уви мозъка или го имаш или го нямаш, той не се придобива.... като нашите цигани- няма мозък, ти ще се опитваш да го интегрираш с нормалните хора.... няма как да стане!!!

Много точно казано! Браво! Такива или трябва да изчезнат от лицето на земята или да бъдат настанени в резерват и там да си викат колкото искат че Аллах е велик! Ама едва ли ще стане.

Всички олигофрени тъпи и необразовани бълват глупости

на езика и да чука камъни до края на жалкия си живот.

Всъщност - вече Имаше подобно Безподобие в Австрия... - добре че сега е Без жертви .

Гуси н мОр кофски ще иде и ще им обясни, че това не са точно пешеходци а "съпричинители" - камикадзета. И ще го докара тука да си вилнее на сЛобода..., а от гНОИ и Нг.ъ.ЗОК ще го вземат на хонорар - за сгазен пенсионер % от пенцията.

сега дайте визи на турците за да наводнят европа с подобни идиити!

Затова се казва - не съди онова което ме познаваш , та точно това имам в предвид , как казва за нещо което не познава че е велик ? Примат

Глухите виенски-шваби не са разбрали... турчина си мислел че е в булгаристан и е викал: - АДВОКАТ АКБАР!

Тази чума исляма плъзна из целия свят, ако не се вземат мерки ще се заразяват още много хора от нея.

не го пипайте

Нахилили са се, защото защото са се отбелали от просешкото ти краварско семейство.

За ислямистите аллах е велик, за комунистите лелин, за нацистите - хитлер, а за вуте - боко гиквата.

"Аллах е велик!" където е лесно и безоблачно да бъде такъв алах велик ли е в израел сега велик ли е бил по времето на третия райх или коминтерна тогава има рещения, но не трябва да те управляват nутки

По времето на Великия райх е имало есесовски батальон от араби, татрския полк в СС също може да го броим от правоверни, а мюфтията на Палестина е ходил да се моли за победите на есесовската дивизия Ханджар съставена от босненски мюсюлмани...

е! и?

Най-интересният въпрос е кое ще надвие при предстоящ сблъсък: Хайл Хитлер срещу Аллах Акбар? Струва ми се, че второто ще подвие опашка.

повече оптимизъм ако трябва да избираш между обран ебан и заклан или 88 какво би избрал????????????

Сега едни 20г затвор за тероризъм ще му се отразят добре. В ислямска килия с нарисувано с боя килимче за молитви. Току виж се простуди и трупяса да не харчи грешни пари.

при нас това се случва ежедневно,пи спирки и тротоари ама все едно нищо не се случи.заради фашистите в австрия подобно нещо се показва като тревожна новина.лицемерието на ксенофоба

Абитата атакуват....

Заради глупостта на Меркел и австрийците ще теглят.

"Австрийската полиция арестува 21-годишен шофьор, който се опита днес да прегази пешеходци на пешеходна пътека в един от районите на Виена, крещейки "Аллах е велик!" Борис Бойков се почеса по кратуната, замисли се и каза: Възможно е тук да има религиозни мотиви ! Въпрос: От къде Борис Бойков стигна до този извод? На решилият логическата загадка ще бъде присъдено най-високото възможно IQ и ще бъде включен без изслушване в надпреварата за генсек на ООН!

Шмеркел му е казала!

Тия двамата са се нахилили като пияни есесовци пред концлагер.

нахилили са се, защото знаят колко ти е заплатата

Тоя където е викал онуй нещо от Умерените ли е ? Щото ако е така заслужава похвала . А тоя където го хванаха тук от Умерените ли е и ще му дадът ли орден ?

Бе тоя май е бил от "ЕДНИ И СЪЩИТЕ" (Тия, дека ги бомбандират русофилите в Сирия). Нема "Умерени", нема "Леки", нема "Радикални" - сите са едни и същи и требе да изчезват!

Ама аз, пак ще си повторя коментара, но този път щадящо и толерастно - заради щастливия админ - да си джитка на спокойствие: Обаче, опъките мазни джендъри, на снимката, къртят мивки.

Арестували ислямист от турски произход.. Какво липсва във всичките тези атентати? Липсват жертви сред богатите. Жертви са само бедните, които се движат като простосмъртни по улиците.. Ислямист ли? Тъпанар, който е с лабилна психика и е подведен да повярва в поредния комунизъм. Те мрат като комунисти в името на поредното въображаемо равенство и благоденствие. Наричат ги герои, ръкопляскат им, славят ги, а всъщност ги пращат на сигурна смърт. Методът е същият. Въпросът е кои стоят зад кадър и кои са всъщност онези, които трябва да вярват в расовата омраза?

Добре казано!

Те не вярват в равенство и благоденствие. Те вярват в Аллах. И тук е силата им. А Европейците отдавна не вярват в Бог. Те са разглезени и слаби. Без дух, морал и бъдеще. Ако нещо не се промени просто са обречени.

Алах, Господ, все тая - две посоки на една и съща машинация!

В нищо не вярват, просто са едни примитивни, агресивни....дегенерати. Лесни са за манипулиране. Светогледа им е тесен. Абе просто са едни ..ц*и. Но парите от петрола текат, да, по-наша вина.

Най-лесният вариант е другото лято - южната граница на България да се затвори с танкове :D

Е нали ги претопихме тия танкове, когато дойдоха брадатите на власт?!?!

Имаш предвид СДС-арите, те сринаха и граничните заграждения при Костовисткото управление.

Все ми се струва че Всичко - Започва и Свършва из сградичките по жълтите павета...

Човекът викал "Алах е велик", а виенската полиция казва, че не изключва религиозни мотиви. Все едно дъщерята да роди, а бащата да се почесва дълбокомъдрено по главата и да си мисли "Бе не изключвам и секс да е правила!".

Еееее, ти пък - секс? Какъв секс, бре? Не са ли ни учили, че не само чрез секс се забременева (Справка - Девата Мария, дали е от Гваделупе, или друг си я е лупкал, продължава да не е ясно!)...

Не му било на кеф и решил да тръгне на джихад. Да не говорим, че ако е имало наблизо още изповядващи исляма щяха да му помогнат. Тази религия отдавна показа опасното си лице. Ако някога арабския народ се е занимавал с математика и архитектура, то днес продуцира терористи и то благодарение на криворазбрана религия, която ги връща в тъмните векове. Показателно, как може да се затрие цивилизация. И света да не се ослушва, защото нискообразованата сган може да затрие всичко.

ЗАЩО НЕ СА СЪОБРАЗИЛИ, ЧЕ ТОЗИ ДЕБИЛ НЕ Е ИМАЛ НАМЕРЕНИЕ ДА ИМ СПИРА НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА? ТОВА В БЪЛГАРИЯ СЕ СЛУЧВА МНОГО ЧЕСТО!

Защото във Виена винаги спират, когато има човек ДО пешеходната пътека. Никой не се оглежда дали колите ще спрат или не, просто има култура на движението, която в БГ не съществува. Хайде със здраве

Законът им е такъв!

Пробвай в московското метро.

80% от шведската полиция обмислят професионална прориентация, Не издържат вече на стреса и рисковете с тази мюсулманска паплач. Тея се хилят щото снимката е нагласена. Реалностите са други, нагласите ще се променят много бързо.