17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2 -3 дена преди,то4но по това време има6е една' пиянка ',който залита6е към платното

Почват едни коментари просто така за да става конушмак. Непознаването на района и начина на описване допълнително създават предпоставки за нереални съждения. И В ДВЕТЕ ПОСОКИ КЪМ ВЕТРЕН И КЪМ БУРГАС НАМА ПЕШЕХОДНИ АЛЕИ ИЛИ ТРОТОАРИ, НЯМА ПЕШЕХОДЕН БАНКЕТ. ТЕПЪРВА ЗАПОЧНА И ЗАСТРОЯВАНЕТО НА РАЙОНА. ВЪПРОС Е КЪДЕ Е ХОДИЛ ПЕШЕХОДЕЦА И КЪДЕ Е ИСКАЛ ДА ОТИДЕ. ТОЧНО ТАМ ИМА ДВОЙНА МАНТИНЕЛА (лично съм виждал и жени да прескачат през нея, въпреки пешеходният подлез) ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ ТАМ НА СПИРКАТА СПИРАТ ДВА АВТОБУСА №3 И №32 ЕДИНИЯТ Е НА ПОЛОВИН ЧАС. В ОПИСАНИЯТ ЧАС АКО ТОЗИ ПЕШЕХОДЕЦ Е ПРЕСКОЧИЛ МАНТИНЕЛИТЕ Е БИЛ НЕВИДИМ!!!!! НА БАЗА ДВАТА РЕДА АВТОМОБИЛИ НАПУСКАЩИ БУРГАС, ОТДЕЛНО СВЕТЛИНИТЕ НА МАЧТИТЕ И ОСВЕТЯВАНЕТО НА МОТО ПФОЕ И ДИАНА ГУМИ. ПАК КАЗВАМ В ТОЗИ РАЙОН НЯМА ПЕШЕХОДЕН БАНКЕТ, НЯМА ТРОТОАР, НЯМА И ОСВЕТЛЕНИЕ КРАЙ ПЪТЯ ПОСОКА БУРГАС. ПЕШЕХОДЕЦА Е БИЛ НЕВИДИМ, ДОРИ И ЗА СПАЗВАЩ ОТРАНИЧЕНИЕТО ОТ 60 км/ч, ОСОБЕНО АКО ОДЗАД Е ИМАЛО НЯКОЙ С КСЕНОНИ НА ДЪЛГИ

Заглавието е за дебили. Да привлече вниманието. Шофьор уби... Шофьорът си се движи по пътя. Ако и насреща му е идвала кола с фаровете в очите му, абсурд е да види някой си пешеходец на пътя. Вероятно с тъмни дрехи, вероятно и пийнал. Какво общо има шофьора тук?

Ограничението 60 преди КПП то?

не може да го премачка с 60км/ч, така ли! И с 40 му е достатъчно.

Много компетентен спор за място което не познавате. Въпросън не е удареният и ударилият го; въпроса къде е бил пешеходеца в страната посока Бургас. Има пешеходен подлез срещу изхода от бившият АПК на около 50 метра от там посока Бургас има и автобусна спирка. Мястото където се цитира има двойна непрекъсната мантинела -което значи че пешеходеца е прескочил мавнинелата някъде край Мото Пфое. Предполагам че дори не е отивал и на спирката -Там обикновено спират №3 и №32. посока Б-с -автогара запад. Не е описана добре ситуацията както и дали е бил на платното, пресичал или се е движил в страни от пътя; там дори няма пешеходен банкет към посока Бургас. Иначе никой не ебаа ограничението 60км/ч точно на КПП 1 Ме удари ТИР, точно под камерите на КАТ (вероятно камуфлажни) ; писал съм по случая

Това съвсем не е цивилизована европейска държава!Когато българинът премине Калотина спазва правилата защото глобите са високи и непростими,навсякъде в цивилизованата част на Европа хората в населената част спират и изчакват особенно на пешеходна пътека ,а около училищата внимават и пазят децата!само тук в България може да те убият на пешеходна пътека и шофьорът дори няма и да спре а ще подмине убитият човек!сугурно в Индия шофьорите са поне по внимателни отколкото във европейска България!

Пешеходци,не носете тъмни дрехи след залез!Слагайте свелоотразителни знаци! Нека, вие пешеходците и ние шофьорите да си помагаме в името ма живота!! Да бъде!!!

Преди 10 години, млад шофьор без опит, карам колеги на банкет, аз сам не пия. Малко преди коледа, към шест и половина вечерта, дъжд. Ние сме в колата хаху хихи дъра бъра... Уличното осветление едва мъждука. И както въртя волана да изляза от едно малко кръгово единия колега извиква „Спри!“ Успях да реагирам, плавно натиснах спирачките и таман преди пешеходната колата спря... Гледам възрастна двойка си пресича съвсем културно, и двамата в тъмни дрехи... На тази светлина, в този дъжд в това кръгово въобще не ги бях видял. Това момче как ги мярна не знам, но до ден днешен съм му благодарен.

За пореден път апелирам: Уважаеми пешеходци, в тъмната част на денонощието не ходете по пътното платно. А ако е наложително носете светлоотразителни дрехи или фенерчета, за да бъдете лесно забележими. Така ще е по-добре за всички ни.

Две неща не разбирам: 1. Как така кола удря някой, който джитка по тъмното на пътя и журналистът отсъжда, че шофьорът е убиец; 2. Този ръждясал таралясник от снимката как е минал технически преглед?

Мърлявите лекета, не могат да си избършат сополите, качили се на коли. Ето го резултата...

И аз тебе. При положение че на означена пешеходна пътека вътре в гръдъ убивате пешеходци, имате и претенции за доскора част от магистрала. Що се пънете да сте компетентни коментатори, котано дори не знаете къде е този КПП1. Така; там преди имаше пост на КАТ, заради него има и знак ограничаващ скоростта на 60км/ч с мерака за магистрала пътя се разшири, в последствие се постави и мантинелата. Знака БУРГАС се намираше между КППто и ХТИ после направиха и кръговото, и Метро, и МотоПфое.... Днес КППто стои -не се знае дори дали въобще имат намерение да го ползват -та се чудя дали само заради камерите отгоре още не са почнали да го "усвояват" района от СТАРИТЕ бургазлии се знае като 5ти километър (Ромпетрол пък е 9ти километър). Ветрен и Минерални бани станаха крвартали на Б-с само преди 8 години; а ти от висотата на твоята компетентност да ми кажеш Околовръстният в Софето от Надлеза до "черно маце" от преди колко години е и зали там има пешеходни пътеци, пешеходни банкети, тротоари (щото аз като пейзан нямам спочен за такива, освен огромните локви и пропаднали канавки)!

Туй скоростен път ве, къв пешеходец, кви пет лева..

ПешеходекЦ...