17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помните ли един нахален футболист, който бързо се кротна, когато го гръмнаха, защото блъскал москвича на военен пенсионер???? И тогава толкова медии застанаха срещу човека, нали? Помните ли?

Според Брюксел - това е нормално за България!

както се казва на съответната цена можеш да си правиш каквото ти душа иска...... без значение колко незаконно е то.

Не разбрахте ли, че това са успешни предприемачи и добре облечени бизнесмени. Те имат право. Все пак сме свободна страна.

Правят орките каквото им дойде в облъчените от Холивуд тикви и после Чао безнаказано. Няма дълго да има България с такива изроди на свобода. Всички интелигентни хора избягаха от такива Чалга Рамбовци каквито нарочно развъждаме и подкрепяме.

О, да, Холивуд им е виновен. Не родителите им, които не са ги възпитали, не учителите, дето са козирували на родителите, не съседите, дето са се правили, че не виждат. Холивуд...

Щом е нападнал с нож обвинението трябва да е "Опит за убийство"

Е и без да ни казвате ние се сетихме че Радичев се е споразумял с прокуратурата... Някой да знае нещо за съдбата на човека направил уличаващия запис и дръзнал да го даде като доказателство?.... Предполагам Радичев се е погрижил....

Логично е да се попита ЗАЩО? - очевидно шофьора е с лабилна психика.

ОК, нападнал го е- Виновен, обаче дали някакси не е било провокирано нападението... никой не казва, смееш ли да питаш...

Можеш да провокираш нападение само в примитивно същество, което се подава на провокация или я търси. Професионалния шофьор е такъв защото е преминал успешно психотест, а за другия знаем, че е намерил социално приемлив начин да оправдае агресията си. Това доста често се подхранва и от усещането за безнаказаност, т.е. не му е за първи път да проявява агресия и да бъде оневиняван от други примати, които му влизат в положението. Та като видя някой да обяснява как бил провокиран и понеже нямал задръжки и така станала белята, та се чудя в такива ситуации, тия без задръжките, пикат ли си в гащите ?!

https://dnes. dir.bg/obshtestvo/mvr-uchenik-lom-avtobus-22299542 или тук https://dnes. dir.bg/obshtestvo/alkohol-shofyor-stara-zagora-14704340 ако тук е твоето дете (ако не си стерилен) няма ама хич да те провокира. Ай сполай ти!

До: глупака "AZ" Какво общо може има стерилитета, пречат ти хормоните и не можеш да ръководиш действията си ли ?! А, пикаш ли си в гащите ?!

Пострадалият мъж управлявал автобус по линия София-Рила да не е бил пенЦионер ?

Целенасочено да спреш и нанесеш вреда на някому. Никакви условни присъди, трябва да са ефективни. Или пак да скачаме по площадите, докато ни чуят ?!!

Напада пътнически автобус = терористичен акт --> поне 5 години ефективно трябва

Докога арогантните, грубияните, нахалните и невъзпитани водачи на МПС ще продължават да безчинстват. Да има високи глоби и ефективни наказания. СТИГА с това либерално правосъдие!!!

zeddd

Докато задържат само за 24 часа, а не до излизане на присъдата, така ще е.

с прокуратурата .

в българското правосъдие действаше английският принцип на правораздаване на базата на прецедента, то сегашният герой трябва да получи присъда по-тежка от пробацията,примерно условна, а следващият вече ще знае, че и ще лежи ефективно....промерно 1 година.И така 10-тият бабаит спрял автобус ще знае, че ще лежи поне 5 години!

Затова на този и заради нападение с нож да му лепнат ефективна присъда

Прдлагам да се гласува закон за въоръжавана шофьорите на автобуси и ако някое говедо си позволи да ги спре и да ги заплашва с пистолет или нож - МОМЕНТАЛНО ДА МУ ПРЪСКА ИДИОТСКИЯ ЧЕРЕП И ДА ПРОДЪЛЖАВА ДВИЖЕНИЕТО!!! АМАН ОТ П Р И М А Т И. ПО ПЪТИЩАТА!!!

Ето резултатите от Пробация и Условно. Да ги заменим на Без замяна и Разстрел и веднага ще видите резултатите.

Тоя се е помислил за лудия Макс.

Да му вържат панделка, с ударение на "е"-то.

карнобатското говедо беше подобаващо "наказано", днешното говедо е избуяло от тресавището на обществото ни...!