Шофьор на опесъчител загина след удар в ТИР, аварирал камион затвори Ришкия проход

Сняг вали в цялата страна. Пътните настилки са мокри и проходими при зимни условия

Обратно в новината

Коментари - Шофьор на опесъчител загина след удар в ТИР, аварирал камион затвори Ришкия проход | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парите са дадени само на близки до ДПС и ГЕРБ фирми. Останалите получават на час по лъжичка. Няма как да има организация, когато фирмите не са плащали заплати по два месеца и нямат пари за сол и пясък.

"Сняг вали над цяла България " другой раз. В Бургас е слънчево,само духа вятър.

Явно дебилът за кражби от разход на материал са му наредило да кара максимално бързо. Явно не е бил с 30 - 40 километра за реално опесъчаване а със 70-80 за замазване на очите.

Бедния северозапад,напълниха го с турски камиони.

Надежда взима едни гърди преднина пред Чалева и Томова във висотите на българския език. Опесачител се отнася за човек, не за машина. Ама явно толкова си можеш, Христова.

ОпесЪчител

Твърде висока скорост при ниска видимост и вероятно без колан.

Гърците затвориха движението за тежки камиони тука да угодим нанясички се допуска движение и в неделя и в такива условия Релефа и климата тук са други Утре в Добруджа и Около Русе пак ще има затрупани камиони

Сняг не вали в цялата страна, защо лъжете, сняг валя само в няколко области. Пишете глупости, за да оправдаете, че няма никаква организация по почистването, макар парите да са дадени на фирмите още през септември и уж всичко да е точно. Заваля 3 см сняг вчера и Прохододът на Републиката стана тапа с 100 км опашка, никой не чистеше. Парите дадени още през септември отдавна са откраднати. Това е истината. Да почива в мир, горкият човек. Пратили го да ръси пясък - то сняг и пясък е отлична комбинация, става каша и пързалка. Шефовете му са са съд и присъди, че крадат пари и пращат работниците си на смърт.

Бог да го прости човечеца...работил е нощта да не се пребие някой. Каквато и да е причината, жалко за човека...