Коментари - Шофьор на джип блъсна велосипедистка и избяга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицаите вместо да обясняват, че шофьора не разбрал да бяха обяснили какво са предприели спрямо него.

Ами то затова не се карат МПС-та по пешеходни зони и велоалеи защото не разбираш като уплашиш, раниш или утрепеш някой.

Ква полиция бре хора, след 21.00 почва бързи и яростни по Липник всеки ден от малоумни пишлемета и нема никой.

абе оглявайте се... "Черен джиб има предимство на пътя" - особено ако е на тати

Оставете го на мира. То е добро момче и винаги помага на бабите във входа с чантите и поздравява.

"Въпреки червения сигнал на светофара, младата жена навлязла в кръстовището, ...." Какви са тия глупости? Минала е на червено. И вместо да бъде глобена - 20 000лв ще и платят! Джипа карал бързо. Дори и с 200 да е карал, пак нямаше да удари патката, ако беше спазила правилника!

Това са два различни случаи . Единият е от 2020г този с обезщетението и минаването на червено от велосипедистката. А случаят за който всъщност е статията, шофьорът на джипа е криволичил на зиг заг все едно е целил кегли в пешеходна зона, където е нямал право изобщо да минава.

Било на тати с джипа и без книжка. Сега казаха по новините.

Е то нали всички трябва да му видят простотията. Къде да кара освен в пешеходната зона. А тая втората дето се страхува да кара колело по-добре, че не кара. Що е решила, че червеното за нея не важи...

Името на жертвата мисирките са го написали изцяло, но традиционно никъде не видях името на лекето, което е карало жипката по пешеходната алея.

невинно до доказване , че не е виновно;))

Докато полицията не излезе на улицата и не започнат да съблюдават и за най-мслакото, тези новини ще се намножат и ще четем такива по 10 на ден. Наблюдавам все по-големи абсурди. Кръстовище със светофар, наискачали едни коли по средата на кръстовището - няма стоп линия да се спазва, нищо. Обикалят ги отпред-отзад, свирирят, псуват, отнема се предимство, пълна вакханалия. Застанали двама полицаи на 20 метра от тях, даже не поглеждат каква оргия е. Ама вече свети червено, водачите бързат - минава една кола, втора, трета....другите тръгват, започвдат едни клаксони, едни викове. И няма кой да го спре това. Патрулката там, полицаите там - оргията тече с пълна сила! Никой не му пука. Как да имаш уважение към полиция, как?!?!

Че на тях не им плащат за свършена работа. Плащат им за минало време.

време до пенсия, до 20те заплати.

Споко, синче е на някой важен, всичко ще се потули, все пак прокуратурата и сие си я знаем

Преди прокуратурата има полиция и следствие галфон недоучен но тук само такива еуглени си храчат ,че някой да ги забележи

Нито пиян, нито дрогиран, нито с висока скорост, просто жипка

След като от полицията са установили, че шофьора причинил катастрофата НЕ Е РАЗБРАЛ, дали да го пратили на кръвна проба, че да се изяснят причините за тази ...неадекватност?

Шофьорът очевидно така и не е разбрал, че кара в забранена за шофиране зона и на всичко отгоре с висока скорост... Това пак ли ще бъде безнаказано понеже....неадекватен...не разбрал ...платил си...

нали не е имал книжка, от де на де да знае. Оправдан е.

След като са разменили едни финикийски знаци и полицаите вече нищо не били разбрали.