17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КРЕ.Т.ЕНИ.Т.Е НЯМАТ КРАЙ !

99% от шофиращите в българия развалят имиджа на останалите. Такива неща се случват всеки ден, подобни нарушения стават непрекъснато но докато не стане наистина белята всеобщото мнение винаги е: Е какво толкова-минал съм бил на червено. Ама съм карал с превишена скорост. Ама аз мога да карам и на бутилка ракия. Тя дрогата не пречи да шофирам. Тоя пък ще ми каже къде трябва да карам. Правилника е за глупаците. Ама аз само за пет минути. Ама то там нямаше никой. И така нататък и така нататък и така нататък. А най- жалкото е че същият тоя като слезе от автомобила се държи по същия начин и като пешеходец и тогава шофьорите са му виновни.

Време за реакция от главата до краката около 10 секунди. Тоя дали е хващал охлюви през живота си? Тъкмо да го хване и охлюва се шмугва в храсталаците.

оулювите ги оттърва, ама 19 годишната я застигнал

Играйте му кола в главата. Щом на 74 години още не се е научил да шофира... нищо не става от този.

и на 19-годишната реакциите са подобни.

74 годишните младежи и виждат, и чуват, и са с толкова бързи рефлекси, че и 74 годишните девойки им завиждат!

изненадва дори и 19 годишните девойки

Този е от електората на ГЕРБ

По вероятно е да е путинофил, закъсняващ за инструктажа в тролефермата.

Не, соросоид-гей закъсняващ за събрание с онождане на гей-дружинката!!!

Че шофьорът е виновен - виновен е. Обаче масово пешеходците смятат, че другите носят отговорност за тях самите. Ами НЕ !!! Винаги трябва отглеждане и съобразяване с пътната обстановка. А не да пресичаш като кон с капаци

Върни си книжката в КАТ преди да направиш някоя глупост.

Човека си е напълно прав! Татко винаги ми е казвал - "Ти знаеш, че си с предимство, но никога не знаеш дали другите знаят, че си на път с предимство". Затова се старая да се оглеждам като гърмян заек навсякъде. Ситуации много, в които някой може да не забележи някой знак или светофар. Освен това и доста линейки и полицейски коли карат само с включени светлини и непосредтвено преди кръстовището пускат и звуковата сигнализация ... Накрая като се сетя какви съм ги вършел като малък с колелото и сега косата ми настръхва като шофирам :) ...

Всичко е манталитет. Който се качи на кола. Колело. Електрическа тротинетка. Кара така сякаш е хванал Господ за шлифера. А пешеходците са колчета за домати.

Улицата там е с много интензивен трафик и водачите на МПС трябва да са много внимателни. Преди малко се появи инфо, че водачът е на 74 год. и колата е със силистренска регистрация/КАТ Русе/. Интересни обяснения е дал водачът- на зелен светофар пресичали пешеходци/?!/а той искал да премине на жълт сигнал-натиснал спирачка...

Навлязъл е на жълто, но от бързане да не чака 1-2мин е навлязъл с 80 км/ч поне

Най опасно е на зелено. И ако си пенсионер. Тогава шофьорите са най настървени.

яка бухалка в тиквата и ако оцелее и се промени - добре, ако ли не - един боклук по-малко

този е последовател на Семерджиев в Тик-Ток!

В Русе правила не важат. Но има условие колата да е минимум с генерация "Акрапович", на всяка цена да е с ""blow off" клапан и да гърми и свири като форсира и отнема газта...Моторите пък задължително да са с номера, скрити под седалката. Камерите по кръстовищата са за да кацат гълъбите по тях и да оправдават заплатите на една камара чантаджии в Общината. Да, така е в малкия град, който "за мнозина навярно е скучен, разпиляваш се ден подир ден, просто няма какво да се случи..."

желанието да си забелязан, някой и всяка съвременна модерна форма за преодоляванене на наследствен, придобит и насаден комплекс за малоценност кара хората да погазват законите и правилата и разбира се, за себе си са прави, защото имат нужда. Без истинска идентичност как да се спазват истинските правила? Русе не прави изключение по усвояване на тези "принципи" на преодоляване на личностните проблеми от останалите "големи" градове.

Комплексарите в Русе, не са Русенци, а от Силистра, Търговище, Разград, Кубрат и... всички села в региона. Когато видя как шофира някой малоумник в Русе, задължително /навик/ поглеждам регистрацията 99 % не е русенска. Коото до комплексите , уверявам Ви, че РУСЕНЦИ ! с комплекси няма. Напротив, обратното, което пак не е добре.

Няма гърбици там нали.Нищо че има 2 гимназии

Инцидента се вьимат мерки в България или след 50ия инцидент.Зависи

Има СВЕТОФАР! Гърбици не помагат. Трябва ровове с крокодили.

Най добре, гнездо с автоматична картечница, вързана към светофара. Свети ли червено, а си пресякъл с колата, а е открила огън. Да видиш тогава, как се спазват правила :D

какво правим ако пешеходците минават на червено?

Значи, опитах се да защитя българите, че един случай не определя правило, а по-скоро изключение от правилото, но масово се мисли, че българските шофьори минават на червено и блъскат деца всеки ден. Или поне коментиращите се опитват да ме убедят в това, явно и те са такива, затова ще отбележа само, че някакви си 95% от българските шофьори развалят имиджа на останалите свестни шофьори у нас!

Оплачи се на мен, чадо.

96%

ㅤ

Кога ще има дебели метални пънове на хидравлика пред пешеходните пътеки? Нека го отнася колата на нарушителя, а не пешеходецът!!!

Кога ще има осъдени?

1300 години помийна яма..

На църквата ( елини, сърби, славяни , римляни - въобще античните многобожци) и създателите на религията ( евреи) това клеймо много го пускат като клише, защото все това бленуват. А и толкова им е критерият. Нито една народна мелодия и българска шевица не се появява в канона на църквата!

Ако е бил с джип - шафьорът е невинен! Джиповете имат право да минават навсякъде с каквато си скорост искат!

Никакъв контрол на джигитите в града. Предполагам така е в цялата държава. Мутрите вилнеят на воля.

Мрете бе гнусни български тъпоумни боклуци. Мрете мама ви гнусна. Ще ви панат голямата от търбусите ако изчакате децата. Мрете гадове.

Със закон да се приеме, форумните мнения, да бъдат равносилни на присъди! Лошо ,че в този случай,. държавата ни ще се обезлюди /след издадени смъртни присъди и доживотен затвор/ само за 3 месеца!

За какво са тия преселници като повечето не ги бръснат за нищо..отделно като сложим и качеството на шофиране и става страшна картинка..

Не само пътищата са ни най - лоши , ами и шофьорите са ни най- лоши

Този трябва да го пратят в Иран или Пакистан където да бъде убит с камъни.

Материала е калпав. Факт.

По един вече дай да съдим цялата държава! Ами какво да кажем за западняците, дето въоръжени влизат в училища и стрелят безразборно, по ли са стока?

Ако беше един, нямаше да пишем едни и същи коментари всеки ден.

Само един случай ли имат на масова стрелба?

Това си е опит за убийство, двайсетина години поне , не и в ЕС обаче , тука ще го смъмрят малко и аде . Няма да откараме така за дълго.

На този да му вземат книжката доживотно.

Не стига, трябва и да полежи! Ако беше само минал на червено, без поражения, да, но при жертва, дано не е фатална, тогава си трябва и наказание.

Та за какво са тези пешеходни пътеки и светофари бре хора?Просто за да ги имаме ли?!

За да създават задръствания.

Явно в Булгаристана са останали само пълни кретени. Не е нормално на 15 септември до училище да минеш на червено и да блъснеш дете. Що за изрод е това. Директно бих го застрелял. Без капчица угризения.

Ти кой беше бре маке.

Алоууу макеее ако те вивя ще ти завра книжката у гАзо малоумент

Че на всяка друга дата освен на 15 септември е напълно нормално да фучиш из града и да удряш всеки който ти си изпречи на пътя. Смешното е че точно такива като вас правят непрекъснато нарушения но смятат че те са по-добри от другите и че тези нарушения не са съществени и че на тях такова нещо няма да им се случи. Докато им се случи. И тогава започват оправданията.

дир-а с една новина за инцидент предизвика такъв гняв, че се вижда наистина горния извод...

Пич (нерегистриран) Аз лично поне по 20пъти,но не минавам на червено и давам предимство на пешеходци навсякъде и въпреки че карам бързо и рисково като видя спряло превозно средство лазя ,като охлюв ,....... Пък после защо ставало така. Какво повече искате?

Ами какво му е рисковото на това шофиране?

От ден на ден шофьорите карат все по бързо и безрасъдно. Това е станало на пешеходна пътека. Нека да си посена наказателната отговорност.

Докато не спре продажбата на книжки на "верни гласоподаватели" така ще е.

не се е хвърлила без да гледа... ОГЛЕЖДАЙТЕ СЕ!!! % на загинали на пешеходни се вдигна... и са повечето безсмъртни момичета с телефон в ръка... Иначе минаващи на червено и неспиращи тарикати има МНОГО... Всеки пази себе си!!! От чужди хора добро да чакаш....наивно! Така и с докторите де, като на пешеходната пътека - има/няма шанс!

Че в булгаристан дори на пешеходна пътека и на червен светофар, някой олигофрен ще мине през тебе.

На нещастния пропагандатор дето много си обича социализма и не го е срам да води пропаганда с нещастието на другите не му харесва истината. Съдейки и по наличието на един руски трол явно са си приятелчета. Така е моето момче-другарите по времето на комунизма бяха недосегаеми. Техните катастрофи не влизаха във вестниците. Техните престъпления никой не ги оповестяваше. Що не прочетеш владко на тошко какви ги е вършил а??? Щото не ти е изгодно на пропагандата дето я водиш с нещастието на другите. Толкова ти е морала на тебе. А тоя е типичният шофьор в българия-правилника е писан за другите. Такова му е мисленето-що трябва да го променя заради това че днес е първият учебен ден? Ей го само за половин час пред очите ми станаха поне 10 нарушения на правилника. Ама понеже не е станала катастрофа и не са ударили някого-е какво толкова е станало. Пък после вземи че нещо стане-и веднага обесете го.

Владко беше един! Такива като него ... да са били 300-400 . Ама сега всеки трети е такъв. Още повече ,че тогава толкова наркомани нямаше .

И група съветски учени. ВСИЧКИ партийци и техните деца бяха такива.

България да е КОЛАКА! На 15ти септември, на пешеходна пътека да блъснеш дете! БРАВО ДЕБИЛИ! Тази страна трябва да бъде унищожена! Няма надежда!

Има ли разлика ако блъснеш дете на 16-ти септември? Или в някой от другите дни на годината? Или щото не зачиташ правилника и караш като на състезание размажеш някои автомобил?

Помисли(или поне се опитай) и ела пак коментирай! Явно си от тези, които смятат, че блъскането си е ОК.

Явно си от тези, които описваш. Щом дори обсъждаш блъскането като нещо нормално. ТИ СИ ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМА!

Само че вие великите моралисти нарушавате правилника за движение всеки божи ден поне 10 пъти но то е добре щото не сте блъснали никого. Или само на 15-ти септември според вас трябва да се спазва правилника на движение???? На 16-ти е окей?? Ама как веднага си личи кой не мисли и не разсъждава.

Ясна е тя че ти се иска много но не , глей ся Сърбия няма да има ни Македония ни Румъния там разните Хърватия Албания смятам също е ясно колко ще ги има България обаче ще остане, до тогава мое да си беснееш после няма да те има :D

с кормило в ръка над същата пешеходна пътека... та другите да имат впредвид....

Бог да пази детето ! За съжаление такива ''шофьори'' има под път и над път, защото няма камери и няма глоби за ВСИЧКИ нарушители. Все има такива ...не случайни , на които вечно им се разминава, а те стават все по-нагли . Забележете, че името на въпросния пак няма да се разбере, както няма и да лежи за стореното.

кмете!

Сега НЗОК да го осъди да плати лечението на детето. Отделно родителите да го осъдят за обезщетение по гражданско дело. КАТ да му наложи предвидените наказания. И като извади от джоба всичко, което застрахователя не покрива, може да имаме късмета да се върне на село и да не се качва на МПС в следващите 10-ина години.

Къде това? В българската съдебна система ли ? Че кой осъдиха?

За съжаление Русе се напълни с ря3ани делиормански селски пишман "шофьори", които не познават правилата за движение, знаците и сигналите! Книжките им купени с по едно агне! Няма КАТ да ги проверява, както и малоумните моторджии и дрифтаджии! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

Вие колко пъти на ден нарушавате правилника за движение? Или понеже още не сте блъснали някого то това няма значение?

Аз лично поне по 20пъти,но не минавам на червено и давам предимство на пешеходци навсякъде и въпреки че карам бързо и рисково като видя спряло превозно средство лазя ,като охлюв

Нито веднъж на ден не го нарушавам! НИТО ВЕДНЪЖ!!! Спазвам всичко стрикно, дори да е безумие! Това са правила и норми, създадени за да НЕ се нарушават! Ако всички не спазваме законите ще станем като орките в Рашислямистан!

Странна логика имаш да защитаваш понякога незаслужаващи защита.

Тоя шофьор да го дадат само за 1 час на бащата на детето....

Няма да изкара цял час, според мен. След 10-тата минута бащата ще налага трупно месо.

Gugnelid

Много е час, не заслужава толкова. 10 минути стигат!

Русе не е градът за който сте чували или чели. Русе в момента е сбирщина от делиорманска паплач, продала ниви и пчелини и си купила апартамент в града.

Да му отнемат книжката за правоуправление на мпс.

Щот хич не залавят всеки ден някой без книжка?

Разстрела силно дисциплинира

Така ще е, като куцо, кьораво и сакато си купува кола и кара в пияно или дрогирано състояние, дори и без книжка.

Това новина за първи учебен ден ли е?

Буквално вчера, щяха да ме блъснат 2 пъти на пешеходни пътеки в Русе. Тотално нехайство

Всички сме като този, когато си създаваме лоши навици. Когато гоним трамвая и не гледаме къде пресичаме, когато правим обратни завои на места където е забранено, когато паркираме до кръстовище и отнемаме видимост, когато на определена отсечка/знаейки че няма полицай/ караме с превишена скорост и др. Този шофьор цяло лято е минавал от този път, при намелено присъствие на пешеходци, създал си е лошия навик и сега при смяна на обстановката/ повече пешеходци деца/ - хоп ПТП.

"...създал си е лошия навик "да минава на червено! И това, което казваш, го Оправдава?! Извинявай, но ти нормален ли си да разсъждаваш така. Само питам, де.

100% и вие имате лоши навици , но нито ви съдя, нито оправдавам. Просто предупреждавам всеки да се коригира, ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ДОРИ СЕБЕ СИ. СЕГА КАЖЕТЕ, АЗ ИЛИ ВИЕ СТЕ ПО-НОРМАЛЕН/НА?