Шофьор бе осъден на 2 г. затвор за хулиганство на пътя

Подсъдимият Мариян Иванов е осъден на две години затвор за хулиганство, проявено при шофиране в столицата, както и за опит за принуда.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор бе осъден на 2 г. затвор за хулиганство на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато българското човекоподобно говедо не проумее и осмисли фактите по долу, ще има побоища, убийства и затвор (последното от дъжд на вятър). 1. Пътят не е на баща ви, нито на дядо ви. Пътят е държавна собственост за ползване от гражданите (за съжаление се ползва от селяци). 2. Никой не е безгрешен, уважавайте другите участници в движението. 3. При инцидент слизате от автомобила само ако е застрашено здравето или живота ви вътре, или ако трябва да помогнете на другия/те участници в произшествието. 4. Независимо кой е виновен, ако някой дойде за саморазправа се извинявате с цел да се потуши напрежението (известно още като street rage). Да си мерите пишките кой прав и кой крив само ще доведе до размяна на тупаници или нещо повече...смисъл никакъв. 5. Винаги звънете на 112 при произшествие и искайте съдействие от органите на реда. 6. Купете си видеорегистратор (dash camera).

Вчера заради мача в София бяха блокирали кръстовището до стадиона. Един със синьо БМВ реши да мине въпреки забраната и факта, че двама регулировчици пред колата му обясняваха че не може. 5 мин. разправия и проява на бабаитлък пред елементарна полицейска инструкция. Хубавата новина е, че полицаят се държа много на ниво и супер професионално. Накара го да отбие и му взе документите. Така и не го пусна въпреки заканите и обидите и въпреки това не си изтърва нервите. В полицията има и много достойни хора. Тази случка ми го припомни.

Добре, браво! А защо нищо не се прави с тези, които убиват на пътя или осакатяват хората, а ги пускат без ефективни присъди?!?

Защото сме в България.

Като прочетох заглавието и нещо не повярвах - за хулиганство ефективни 2 години!!! Викям, тука някой ни пързаля. И се оказах прав. 2 години за закана за убийство и въоръжен грабеж ПЛЮС един куп хулигански прояви! Заби и тта два, *....

Ето това е бързо правосъдие. Сега е средата на 2018. Смех :)

Само толкова? На такива изроди трябва да се дават поне 7-8 години, че като се разлигавят после от съдебната система "как той бил примерен" и затова му се намалява наказанието наполовина, че и повече, да лежи поне 1 година.

Представям си тоя,как прави всичко това на бате ББ и съда му дава 2 години :):);)

За престъпление срещу държавата дават повече.

кога за последно е давано (ако не броим Бай Тошово време май не е )

2г. са крайно недостатъчни за такъв боклук. Ще излезе още по-озверен и нагъл. Поне 10 трябва да лежи.

Е защо 2 години , как така? Това си е жив грабеж ...В друга държава , по нормална от нашата щеше да получи петилетка най малко.

Тоя убавец в щатите щеше да получи 20 години. Тук след 1 година ще е на свобода и ще бъде още по нагъл.

А пистолета законен ли е? И ако е законен, кой и за какво му е издал разрешение?

И откъде накъде "хулиганство". Това си е въоръжен грабеж, най-малко 5 години !

Мисля,че ако искаме да се развиваме като нормална страна, трябва да взимаме примери от такива.....Има места с леки наказания,но там рядко има тежки престъпления!Там където те са ежедневие, не бива да се прилагат леки мерки -щото не работят...НК беше ок за бай Тошово време, ана не е ОК с днешните реалности....Питър Бота навремето го каза, но не го чуха и сега в ЮАР е ад...

Малко са 2 години за тоя престъпник. В Белене-да чука камъни.

Тоя кога ли ще избяга...?

Още преди да влезе...

За куриоз...преди седмица едно пишлеме ми сече пътя....аз свиря с клаксон...набива ми спирачка пред мен забавя после пак....след което на следващия завой влиза в детска градина и аз след него...спирам и го питам на какъв се изживява...онзи най нагло ми вика абе мани се...представете си без да се изхвърлям с лекота бих го потрошил...отново му викам момче съвземи се...онзи а бе аз що не ти.....е м..и посяга от колата и ми вади нож....съответно не се здържах и го ритнах при което ножа падна..... в следващия момент вика с две деца съм в колата що ме нападаш и хората около нас ме гледат се едно аз съм виновника...:( съответно онзи вика сега ще видиш ти и почва да зжънни на 112....в последвстие ок викам и аз ще звънна...накратко на финала идват двама полицай обяснява се ситуацията и аз викам нож ми вади.... а полицая единия ми вика еми че то и аз имам нож в колата....аз съм до тук с обясненията оставам на Вас да решите........кой прав..кой крив

Само да допълня завършека полицая, който ми вика за ножа нямало проблем....по искане на момчето ме помоли да се извиня аз на него и да си тръгнем по живо по здраво!!!! Представете си :))) куриоза

А ти за какво караш след него бе бай КОР, че спираш слизаш от колата и търсиш сметка. Мене ми се струва, че ти си се правил на мъж в случая.

Ами представихме си...секъл ти пътя. Тоя път си го купи наскоро? Или е наследство от дядо ти? Звуков сигнал се подава за предотвратяване на произшествие, ти колко пъти го натисна. И още, отишъл си да се саморазправяш вместо да си продължиш. Радвай се че си жив а не разпорен, и си вземи поука. А за другия участник в селската драма въобще няма да коментирам, и той трябва да се радва че е жив и здрав че има да храни 2 чавета. Както се казва...ГСП (Груба Селска Проява).

Колега, ей заради такива, които са ти коментирали мнението съществува тая приемственост и оправдаване на такива постъпки! Вероятно и те се опитват да "дерибействат" на пътя, но докато не срещнат "дебелия" и тогава "той" става виновника и нападателя! Не народ, а *! Трябваше да му опукаш шамарите пред децата, за да се научат, че нож не се вади току така със закани "абе аз що не ти..." за да няма после "абе я по-добре аз да ти... отколкото ти на мене"

Що не го преби от бой

Рецедив, пистолет, грабеж и...споразумение?!?Който го измисли това със споразумението -да гние в пъкъла!За това в САЩ ти лепват 20 години без да се замислят!Цецкеееее...не ти ли трябват бачкатори за новия пандиз?

Две годин! Ба сии курорта.

Затвора нищо не помага на такива боклуци.Излизат по-нагли и дръзки. Продължават да вършат престъпления, дори и през отпуските, които им дават (защо ли?) Трябва да се измисли по-радикален начин за прочистване на обществото от циреите.

Малко му е, защото знаем, че реално ще лежи само 6 месеца.

И куршум е малко за такива....

Vinetou

Господа правници, в цивилизованите страни този "опит за принуда" се нарича опит за въоръжен грабеж и се наказва строго. Но тук, в страната на мутрите, използваме по-меки формулировки, за да не нараним "крехките" им тела и души.