Гаргата в ареста за 72 часа, плюл и блъскал шофьор на пътя

Софийска районна прокуратура удължи на 72 часа ареста на рецидивиста Атанас Мечев - Гаргата, който беше задържан за брутално нападение над шофьор на пътя.

Обратно в новината

Коментари - Гаргата в ареста за 72 часа, плюл и блъскал шофьор на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Гаргата в ареста за 72 часа, плюл и блъскал шофьор на пътя" Гаргата, да заминава при Плъха.

и какво още трябва да извърши гаргата, за да бъде поставен в затвора задълго.Той няма да се промени и е заплаха за почтените граждани, такива нямат място на улицата, а само зад телената мрежа.

Аз предлагам да черпят Гаргата с Новичок. Ако нещо объркат формулата, може и с Белина или перхидрол.

Идеален пример, че закона за сочното оръжие и неизбежната самоотбрана прябва да се приеме час по-скоро.Европейска страна сме, защо още си играем на индианци.

Такива , като тоя трябва да ги бият сутрин , обед , и вечер , без да им казват защо . Винаги има причина .

И да питам, какво стана със закона за нейзбежна самоотбрана?

Приеме ли се този закон такива като Гаргата ще те гърмят без последствия под път и над път. Ще каже, че си го нападнал... Решението не е в нов закон, а в налагането на старите.

Освен Бояна да намине и в Драгалевци и в Банкя и ощееее! Има много работа за него! Успех!

Бий богатите и крадливите! Те заслужават възмездие!

Не е попаднал на точният човек! Иначе щяхме да имаме "простреляна гарга" на системи, без шансове за оцеляване! Другият път няма да му се размине!

Болен е гаргата , бе хора ! Има нужда от лекар . Доктор Димитров , Вие сте !

Гаргата ли , свраката ли , защо няма късмета да попадне пред голямото Бу което шофирам да види кон боб ядели !

...потърпевшият шофьор "започва да обяснява други работи" под натиск. Затова не са виновни хората а държавата че няма никаква защита обикновенния човек.

Всъщност плюенето,биенето,ритниците продължават въпреки приказките за светло бъдеще под водачеството на великата и единствена партия . Държавата е абдикирала или се е сляла с престъпниците -плъхове,гарги ,бобри и т.н. Затова и плюят в лицето.

А бе пуснете го човека. Толкова е свестен, съвестен, мил, вежлив и внимателен. Даже одеве изрина снега пред входовете на целия блок. Ахъ

Тази Гарга откъде се взе? Някакъв неизвестен боклук си прави реклама в медиите. Статията платена ли е?

Гашници като тоя се чувстват недосегаеми и най-големите, но забравят главния житейски закон, че безсмъртни по тая НЕ ходят!!! Колкото и голяма риба да се мисли някой винаги се намира и по-голяма риба. Въпрос на време е!!!

Защо да си цапам зъбите с тоя, вие в България правосъдие нямате ли. Скачате за глупости , например някаква конвенция, а големия проблем го неглижирате.

Ще има ли най-после мерки за саморазправи на пътя, или се чака да гръмнат някои бабаит, та да се сетят.....

кога чакам да открие ловният сезон за свраки,гарги...по две на ден:))

Luna0102

Пускайте го човека, той е заслужил член на Герб. Изтървал си е леко нервите, защото му е свършил суджука и е бил гладен. Трябвало е да вдиша дълбоко два пъти, после да проследи шофьора и някъде на тъмно по герберски да му тегли бой, а после отметка в статистиката.

Гаргата с обвинение за изнасилване, хулиганство,побой, наркотици и е на свобода. Защо тези които е трябвало да го осъдят на затвор не са в затвора. Има нещо гнило в ...законите.

Депутатите и управляващите в Бг са по-опасни от Гаргата , и подобни !

Пак да попитам господа съдии, прокурори, цацата, цецка цачева и прочее самозвани псевдоюристи, които уж трябва да защитават правовата държава и обществения ред: - Защо бе, вашта М, като има куп висящи дела, че дори и в опикания ви спецсъд, тоя примат е на свобода и бие и мачка? Къде гледате бе, мързеливи говета с тоги и мерцедеси, и за какво въобще ви хрантутим, гадове недоклатени? Добре че беше докторът от Пловдив, да ви свърши поне малко от работата!

Абсолютно подкрепям!

Още един коз в поддръжка на Доктора!

гаргата, Плъха, Компира....така е в единствената държава на света, чийто Министър -председател е по-известен с прякора си , оъколкото с името.

яка батка, на такъв да не му падаш в ръцете

Е не може така все пак те са фуража за нашите юристи .опасна плодовете исках да кажа

Явно трябва да попадне на доктор, за да се отърве обществото от тая птица проклета.

Уважаеми съдии, следващите жертви на гаргата може да сте вие или децата ви, но този път може не само да ви наплюе в лицето...

ЧАКАЙТЕ, още не е УБИЛ!!!

Ако продажбата на огнестрелни оръжия беше свободна както в САЩ, Гаргата вече щеше да е при Плъха!

Iivanov84

ДИР.БГ защо не му сложите снимка на тоя мутрагенски плужек....

Ето link

Заради такива гамени трябва да се въведе свободното носене на оръжие! Да видим тогава гарга ли е или отстреляна гугутка! Аз лично в такъв случай не бих се поколебал да ползвам оръжието!!!

А къде е Вмиристерството на вътрешните работи и какво работи това вмиристерство като хиляди престъпници и убийци са по улиците и ежедневно сме свидетели как тези убийци и престъпници демонстрират ,че няма такова вмиристерство.

Защо е навън този неандерталец? Утре може да утрепе някой, ако не го е правил вече. Пуснат под гаранция за изнасилване? WTF

Гаргата се изплю. За пореде път. По лицето на Държавата . По лицето не министъра и на шефа му. По моето лице. По твоето.

плъха, гаргата, очите... все от контингента и аверите на тиквата!

Боклук!

Ами Радев досети се що е така.....щото ти и цялото Ви министерство сте пишман полиция.....Вие и за охрана не ставате щото ще заспите по време на пост.....

Г-н Радев...Лошото е, че не само пострадалия а и самите Ви полицай започват да говорят други неща....тъй като и те са шопелий от такива като този.......елате ги вижте как се мазнят и се поздравяват по улиците....:)))

Прекалено много Гарги,Врани,Свраки и прочее пернати и непернати се разхождан на свобода в БГ. 72 и е аут,с нагъл поглед на порочен победител.Пострадалият човек,много добре знае коя "Държава"обитава.Ще си промени показанията от страх,което е нормално.Да не му е изпил гарван мозъка.....Кой да го защити?Държавните органи за"правораздаване "ли?Вероятността,да му се случи случка,ако си отстоява правата е в пъти по-голяма,от колкото,да получи правосъдие.

Гаргата си търси майстора който ще го прати в гроба май.

Под закрилата на Боко, такива се чувстват недосегаеми.