Шествие в София в защита на правата на българите в РСМ и пребития в Охрид Християн Пендиков

Министрите на външните работи на България и Република Северна Македония Николай Милков и Буяр Османи ще посетят пострадалия в Охрид Християн Пендиков, който е настанен за лечение във ВМА

Обратно в новината

Коментари - Шествие в София в защита на правата на българите в РСМ и пребития в Охрид Християн Пендиков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе как може да наречеш клуб в Македония "цар Борис III"? По-интелигентните българи трябва да забранят на ВМРО и Каракачанов да се бъркат повече в политиката ни с Македония, които докараха отношенията ни дотук, изпълнявайки вековната савецка политика българите да се караме със съседите си, та ако може и да воюваме. Българинът не знае и най-елементарни факти за ВСВ на Балканите, защото не ги е учил по история до 89та, а след това никой не е променял учебниците ни. На 20 април 1941г. българските войски под ръководството на цар Борис III с помощта на Хитлер и Мусолини навлизат в Македония. Попрочетете малко за това, има го навсякъде на английски и си отговорете може ли да наречем клуб в Македония "цар Борис III" и какво цели този който го е направил.

Аз няма да се занимавам с тези през 5-10 дни непрекъснато и няма да простя на българското правистелство или партия която лобира за пускане на РСМ в ЕС. След 10 години ако отгварят на критериите за членство да се направи равносметка трябва ли да се пуснат, ако не нови 10 години. През ден да се занимиваме с тях и да се пазарим за ЕС не става и ако продължава така аз лично ще си го изкарам на българските политици. Поздравления за Слави че напусна правитеслтвото и разтури седянката на предателите ДБ и ПП.

а бе, я си ЕПМ

Много си прост, Гого! Влезли са в Югославия. Тогава Македония няма. Това, че 80 години ги възпитават в омраза към всичко българско ама съвсем няма нищо общо с цялата ситуация, нали? Как да се казва клуба? И ако беше с друго име, това нямаше да стане, нали? Пълни глупости.

Какво се е случило 1941-1944 г. В Македония:Българските войници са били посрещнати с цветя от местното население.Българите са изгонили сръбските управници и са назначили местни българи да управляват градовете и селата. Сърбите са убили хиляди българи в Македония , не ние. Името на клуба няма значение. Македонците ни провокират откакто им признахме държавата.

описва какво е положението на българите там и какво е отношението на институциите им към българи и престъпници.

Щом може да имаме град който носи името на националния предател Георги Димитров. Това явно не пречи на жителите на града. Никой обаче не е тръгнал да предива кмета им. Не ние, македонските граждани са нарекли така клуба си. Щом е регистриран и не противоречи на никой закон, всеки който не го одобрява може да ЕПМ.

Жалко е, българи пребиват българи, това показва силата на пропагандата.

Лошото е че не правим нищо. Само осъждаме остро и то тука в България.

Бат Бойко палачинката да си види до какво води кат си палачинка

Киро Продажника, Ристо и Боко Тиквата какво мислят за това отношение към българите от страна на официалните институции на сръбско албанския режим в Македония?

Не разбирам ЗАЩО не се махне двойното гражданство? Който иска БГпаспорт, автоматично да се откаже от друго гражданство и така нещата ще си дойдат на място. Или са българи, или не! Какво им правят реверанси на тези боклуци? Имаме си достатъчно проблеми и без тях.

Странно - говорим на един и същи език - без нужда от какъвто и да е превод, докато за сръбския ни трябва. Някой запознат ще може ли да коментира как македонците се отнасят към сърбите ?

На тях им дреме на уя, продажник съвест няма

Ганьо балкански пак се престара след дъжд качулка. За една счупена челюст правителствен самолет.

РСМ трябва да бъде незабавно приета в Европейския съюз. Тогава всеки с помоща на адвокат за най-малкото нещо ще ги съди в Европейския съд по правата на човека. Като платят милярди за дела на българи срещу държавата им за всякъкви неща, може да им светне лампата.

Не одобрявам побоя! Но не одобрявам и тая формация ......» Цар Борис» Аз съм 100% българка и не искам да ме слагат под един знаменател с разни царе, султани, шматки и всякаква измет, която ни тъпчи и граби! Ей гувна и Симеончо, отрепката , отново иска да ни язди!

Демек 100% боклук

БЪЛГАРЕТАТА ГОВОРЯТ НА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК,А НЕ МАКЕДОНЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИ.КОГАТО БЪЛГАРЕТАТА ИДВАТ НА БАЛКАНИТЕ Е ИМАЛО МАКЕДОНИЯ ОТ ОТ ПРЕДИ ХИЛЯДА ГОДИНИ !!!

Дебиле, имало е ГРЪЦКИ народ, наречен македонски, който няма нищо общо със сегашните македонци! Точно както сегашните араби в Египет нямат общо с египтяните от времето на пирамидите!

Трудно се преминава от първобитно- общинен строй, към европейска цивилиьация.

ДЕБИЛЕ ВЪВ ВИЗАНТИЙСКАТА ИМПЕРИЯ СА ЖИВЕЕЛИ ПОВЕЧЕ ОТ 100 НАРОДНОСТИ И МАКЕДОНЦИТЕ СА ЕДНА ОТ ТЯХ.НЕ СЛУЧАЙНО ВАСИЛИЙ МАКЕДОНЕЦ ИЗБОЖДА ОЧИТЕ НА ЕДНА АРМИЯ ОТ БЪЛГАРЕТА ПОНЕЖЕ ВИНАГИ СТЕ БИЛИ СЛЕПЦИ !!!

А ВИЕ БЪЛГАРЕТАТА КАКВИ СТЕ? ЕДИН ДЕН СТЕ ТРАКИ НА ДРУГИЯ ДЕН СЛАВЯНИ В ПО ДРУГИ ДЕН "ПРА БЪЛГАРИ" ?!

стойте си там, скоро ще станете Източна Албания. Ще гледаме с радост как ви поглъщат. ако искате и на Марсиански език говорете.

Въпрос на пет минути е да се провери във фейсбук какъв точно българин е това неориентирано момче. Дори не си е махнал снимките от националистическите македонски протести, а брат му има пост за бугарските фашисти. Ама така е като продажници като Джамбазки назначават подобни хора

Дали ЕСПЧ се признава от македония.

и тогава ЗАЩО БАРАТЕ БУГАРСКИ ПАСОШИ? защото най-лесно можете да докажете Български произход, нали? Защо не поискате паспорти от Франция, от Испания...??? отделно, защо всичките ви герои имат Български имена - братя Миладинови, Даме Груев, Иван Татарчев, Иван Гарванов, Гоце Делчев...., защо не се казват Груевски, Татарчевич, Делчески...??? Интересно, нали?

Вие, МАРСИАНЦИТЕ имате проблем единствено със себе си и Дебилната ви наглост.

и тогава ЗАЩО БАРАТЕ БУГАРСКИ ПАСОШИ? защото най-лесно можете да докажете Български произход, нали? Защо не поискате паспорти от Франция, от Испания...??? отделно, защо всичките ви герои имат Български имена - братя Миладинови, Даме Груев, Иван Татарчев, Иван Гарванов, Гоце Делчев...., защо не се казват Груевски, Татарчевич, Делчески...??? Интересно, нали?

Вие не сте македонци а македонисти яничари.

НЯМА ПО ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА И ПО ПРОПАДНАЛ НАРОД ОТ БЪЛГАРО-ЦИГAНСКИЯ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕННОТО МЯСТО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА КЪДЕТО БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА ЗАВИСИ ОТ СЪБИРАНЕТО НА ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ !!!

и тогава ЗАЩО БАРАТЕ БУГАРСКИ ПАСОШИ? защото най-лесно можете да докажете Български произход, нали? Защо не поискате паспорти от Франция, от Испания...??? отделно, защо всичките ви герои имат Български имена - братя Миладинови, Даме Груев, Иван Татарчев, Иван Гарванов, Гоце Делчев...., защо не се казват Груевски, Татарчевич, Делчески...??? Интересно, нали?

ЩОМ В БЪЛГАРИЯ ИМА 3 миллиона ИНДИЙЦИ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ ЗАЩО ДА НЯМА И МАКЕДОНЦИ ?

И на мен ми е обидно, че половината улици и площади носят името на тоя боклук Тито, избил десетки хиляди в цяла югославия, превърнал българите в македония в някакви безродни уроди, ама не ходя да ги бия, нали? Без род, без език, без история, без чест. Тъжно ми е за тези хора, не изпитвам злоба, а мъка за техните дядовци, оставили костите си да ги освободят от турците и сърбите.

не требва шествие а пришествие в шиптърско със войската и газене на шиптъри и налагане на християнството там със яко клане на на мръсни алабанотурски боклуци

На 20 април 1941г. българските войски под ръководството на цар Борис III с помощта на Хитлер и Мусолини навлизат в Македония. Попрочетете малко за това, има го навсякъде на английски и си отговорете може ли да наречем клуб в Македония "цар Борис III" и какво цели този който го е направил.

Ние нищо не наричаме троле. Хората там могат да си именуват клуба както си искат ако е позволено от законите.

Спри се, бе нещастник ! В каква Македония навлизат ? Тогава няма Македония, а Южна Сърбия. Македония, населена основно с българи, е окупирана от сърбите и ние я освобождаваме.

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

много мразим македонците, те са някакъв турско-циганско-албанси бъркоч, даже и език си нямат а ползват незаконно българския, а жените им са ниски черни и кривокраки, истинска отврат

Пак някакви протестъри чорлави се опитват да говорят от името на целия народ....подмяната е в крак!

Много тъжно е, че 33 години след краха на комунизма у нас, още ни управляват бивши комунисти, офицери, ЗКПЧТА, ДС агенти и техните изтърсаци… май найстина не сме народ, а мърша…

Тогава що не бият немци, а българи?

БЪЛГАРЕТАТА ДА СИ ГЛЕДАТ СЪБИРАНЕТО НА ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ И ПРОБЛЕМИТЕ С БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА !

Шествия, молебени, свещи... Дърво трябва, дърво и бой до спукване..!

Може да ги осъдят в ЕСПЧ и без да са членка. Ама на нашите правителства, парламенти и НПО-та им е през уя за българите.

мдааа, наистина! От Севермаки, Марсианци, шиптъри, торбеши и дебили без официален език, история и самоопределение НЯМАМЕ НУЖДА.

А ти правиш ли се на мъж на шиптърите? Или си шиптър?

Гледай си шиптърите, сръбски циганино, да не дойда да те озоря анално.

Като си такъв смелчага що не ни кажеш къде си да те видим какъв си. Сополиво маке. Утайка от албански ташаци. Нито език имате нито култура нито държава нито народ , мислите си че имате и история ама и това нямате. Харесва ли ви или не Македония е тоалетната на балканите а ти си просто едно от лайненцата в този кенеф. Можеш да лаеш колкото си искаш но ще си останеш едно страхливо Македонско лайненце.