Шествие в София в защита на правата на българите в РСМ и пребития в Охрид Християн Пендиков

Министрите на външните работи на България и Република Северна Македония Николай Милков и Буяр Османи ще посетят пострадалия в Охрид Християн Пендиков, който е настанен за лечение във ВМА

Обратно в новината

Коментари - Шествие в София в защита на правата на българите в РСМ и пребития в Охрид Християн Пендиков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A kъде е Север.Мак. Хелзикски комитет? Онея боклуци, които ревът по цяла Европа за всеко ошамарен мангал!

Дайте да отвърнем , северномакаците тормозят наши !!!!!!!! А докога ще търпим !!!!!!!!!!!

а защо тоя клуб ще се казва цар борис. От къде на къде?

....ами много просто - само този Наш Цар не е припознат за македонски!?

Северна Маке нарича българите "фашисти" и тръгва да ги наказва. Същото правят руснаците в Украйна! Вън копейкажиите от България!

Ти, нищо не си разбрал трол прос. Руснаците влязаха в Украйна за да защитят руското население, така, както ние трябва да влезем в тази кочина Измислена Македония.

Не виждате ли приликата? Македония за България е както Окрайната за Русия.Един народ-две държави.Насъскват едната против другата.По същият начин в окрайната тормозеха и избиваха руснаци в Донбас.А ЕС си затваря очите ,не се интересува от България и подкрепя фашистите от Западна Бълг... опс Македония.

Само да знаеш, че РСМ е създадена за първи път като държава в началото на 90те години и то защото Жельо Желев моли Елцин да ги признае за такава. Киев е създаден от брат на хан Кубрат и по-късно става център на българската писменост и православие, пренесено от България. По това време Москва е била село и голяма част от днешната руска територия е част от Киевската държава. На много по-късен етап се създава Руската държава с център Новгород и по късно столицата е пренесена в Москва. Киев и Киевската държава са много по-стари и са център на българската писменост и православието. Благодарение на България и Киев след това българската писменост и православие се пренасят и на север в Московското княжество. Терминът Рус, Киевска Рус е свързан с Киев и Украйна. По-късно Московските княжества крадат Рус и си го присвояват. Няма значение дали държавата се казва Киевска Рус или Украйна, тя не е Московско княжество и няма нищо общо със РСМ и България като казус и база за сравнение.

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

На изборите спечели 51% ще проведе специална военна операция.За три дни.

къде - на плейстейшън конзолата ли?

То показва, че република северна македония НЕ Е ГОТОВА да влезе в Евросъюза! Оставете историята и царете! На кого бил Самуил и на кого не бил. В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ НАРУШАВАТ ГРУБО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА. А управляващата партия, както и опозицията не правят нищо по въпроса. Това да се промени. А ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА са основата, фундамента на който е стъпил Евросъюзът. И компромиси с човешките права НЕ МОЖЕ ДА ИМА! По никакъв начин! Ако в една страна, пък било то северна македония се нарушават човешките права, тази държава не е демокрация, а повече или по-малко тоталитарна държава. И НЯМА МЯСТО между демокрациите в Евросъюза! За мен въпросът със северна македония и Евросъюзът е ПРИКЛЮЧЕН на този етап. За близките 10 години поне!

Пука им на лизачите в Миллет бюлюка, че се надупиха на СМ!!! Много не им стига да стигнат нивото на политика Доган!!! "Гласувах за бъдещето на България!" "Бъдещето няма да е розово" Д-р Ахмед Доган

Османи за чи ще го търси в софия, за ПР , не ни трябва тука да си оправят беззаконията в РСМ.

Голяма грешка направи Борисов, че пусна РСМ в ЕС. Тези сърбомани нямат място там. От доброта ли го направи, от ЕС ли го натиснаха......

Просто Баце искаше да се изпъчи като евроатлантик лизач

Борисов е зависим!Списъци Магнитски,компромати,милиарди,от тук нататък за да не влезе в затвора ще прави каквото отвън му кажат!Той ще е вреден за България,не е евроатлантик а слуга на тези,от където идват парите.ПП и ДБ се видя,че са антибългари.Просто сме в патова ситуация

Зад всички тия провокации в РСМ стои дългата ръка на Путин.

Дреме му на Путин, той си има огромни проблеми в Украйна. Сръбска работа е това.

Под кревата ти си пие водката с лавров.... Не американофилки са зада отвлечат вниманието на българите от мизерията де го вкараха....

Ша звините българският не ми се удава,пък и съм с 4 клас.

Путин баш с това ще се занимава.Яйце му се пече в Украйна

Шествието от 5човека...

проблема с РСМ е много сериозен, имаме фашистка държава до нас и открит геноцид срещу българския етнос. И защо да се занимаваме с разследване, съдилища и подобни глупости като всичко е ясно там, фашистите просто трябва да се унищожават, аз лично няма да оставя камък върху камък там, защото това са престъпници и с такива не се разговаря, а се унищожава за благото на нашия народ и държава.

А за правата на българите в България шествие няма повече от четвърт век! Продажните ни и корумпирани политици превърнаха държавата ни в англо- краварска колония и в добре преджобена евро- джендърска Кочина.

Та откъде произлизат продажните политици? От Марс ли?

Помията винаги изплува отгоре

Другарите от БКП ,Москва и Белград нямат интерес да сме в добри отношения с българите под сръбско и руско владичество. Те измислиха македонската нация и език да сме в служба на Москва. Нямат интерес да сме в добри отношения. За 500 г османско робство българите запазихме религия, имоти, традиции , а за 50г руско иго направиха българите македонци насила и ги накараха тези братя да мразят всичко българско и родно. Сега пак разни професори на партията и президенти се опитват да ни скарат за да не са Македония в ЕС и НАТО. Не бъдете наивници а мислете!!!

Ако Фердинанд не беше толкова себичен и алчен, ако ВМРО бяха организирали разстрела на Александър 1-ви не чак 1934, а 17 години по-рано, нямаше да има тези проблеми днес...

Великобритания и Австро-унгария не бяха разпокъсали България в Берлин-1878 година. Днес нямаше да има никаква псевдомакедония!

Това ако се беше случило на някой американец, досега РСМ да е станала "двуизмерна".

На политиците не им дреме,че пребиват България.Простия Киро,Ристо и Бойко извършиха най-мръсното национално предателство,без изпълнени критерии ги пуснаха в ЕС без да са защитени правата на хората с българско съзнание там.Възраждане им говорят в парламента по темата,те си гледат телефоните и се прозяват с досада.Позорни са

Бойко въобще не беше в управлението, а ПП. Защо не им търсите само сметка на тях. Трябва незабавно да преустановим всякакви дипломатически отношения с тях.

За вдигане на ветото гласуваха: ГЕРБ, ПП, ДБ, БСП, ДПС Против гласуваха: Възраждане, ИТН Хубаво е хората да имат малко по-дълга памет.

Решението е правилно. Македония никога няма да бъде част от ЕС, освен ако не е част от България, това е нещо, което дори така наречените македонци знаят.

Българските управници за които мнозинството гласувате водят тотално погрешна политика спрямо Македония. Те унищожават България пред собствените ви очи и вие пак ги избирате……. След вдигане на ветото вие пак гласувахте за ГЕРБ ПП и ДБ. Изводът е един!!!!! Невероятно сте прости и никой не може да ви помогне!!!!! Всички ще ви шибат отвсякъде……и никой няма да ви респектира…..

Тоя защо държи знамето на обратно? Да му таковам .........

към всички коментиращи - вижте хронологията на тези събития и ще видите че преди избори в БГ винаги има някакво македонско събитие ! Мислители че е случайно!

Това шествие по-вяло и от Прайд. Българийо-о-о-о-о-о-о-оо-о-о-о-о-о-о-о-о-оо-о..................

Веднага да се скъсат вякакви дипломатически отншения с Македония. Да се отмени признаването на Македония като държава.Всички Македонци с Български паспорти да им се анурлират паспортите. Край за мене те не съществуват повече - а такава като мен са вече стотици хиляди.

ЗА НИКВА "МАКЕДОНИЯ", АКО ЩЕ И МАРСИАНЦИ ДА СЕ СЧИТАТ ! ВСЕКИ ИМА ПРАВОТО И СВОБОДНАТА ВОЛЯ ДА СЕ СЧИТА ЗА КАКВОТО ИСКА ! ВАЖНОТО Е ОНОВА ГОЛЯМО ПЕТНО ДА БЪДЕ РАЗПАДНАТО НА СЪСТАВНИ ЧАСТИ ...ТЕ ТОГАВА ВЕЧЕ И МАКЕТАТА ПАК ШЕ СТАНАТ БЪЛГАРИ ! ДОКАТО ОНОВА ИЗКУСТЕВНО ОГРОМНО ПЕТНО МЪРДА, Т.Н МАКЕДОНЦИ, СЪЗДАДЕНИ ИМЕННО ОТ ТОВА ПЕТНО, ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С ПРОВОКАЦИИТЕ ! ВРАГЪТ Е ОНОВА ИЗКУСТЕВНО ЧУДОВИЩЕ ..ВДЯСНО НА КАРТАТА !

Колкото по им се мазним на македонците,толкова повече те ни се подиграват и ще се гаврят с българите.

Обвиняват ни, че ние българите сме били фашисти???? А мекедонците сега какви са? Не са ли точно такива фашистките методи? С бой, принуда и страх да те накара да се отречеш от корените си и да си траеш! Истинските фашисти са в Македония и се чудя защо още нашия парламент не е обявил ВМРО-ДПМНЕ за фашистка партия насаждаща национализъм от фашистки тип!

Ей момче сопри се. Хитлер не е фашист.. не бъркайте понятията

Ти къде видя да пиша за Хитлер или нещо интерпретираш??? Да не си му фен???

ще обявим РСМ за спонсор на тероризма и ще му метнем няколко бомби както правят братята американци с терористичните държави.

Ще започнем специална операция с цел да защитим българско говорещите в македония. И по между другото ще присъединим територията към България -така както правят руснаците.

много добре правят руснаците, с фашистите така се прави, анексираме ги, т.е. връщаме си нашите си земи от дедите ни, а те да си ебават п-ката майчина накъде искат и да лаят откъде искат и да разправят колко велики били, да ги в простите и тъпи посерковци.

е, хубава работа, османеца цял да посети пребития в болницата, вместо да си подаде оставката както правят в нормалните държави. Ама какво да прави като сите тамо са се посерковци.

Това сърбизирано северомаке което се вихри тук да ми отговори на един въпрос! Защо след границата им с Албания ,всички села са с етническо българско население? Основната част на българското малцинство в Албания са запазили българско самосъзнание и живеят в пограничните райони!

това е нашенско лайненце дет са по РСМ клубовете у нас, в Благоевград и дето се борят да отцепят Пиринско, че всички в тоя край били макета и били тормозени у нас и да се съберяли с РСМ-то. Открити сепаратисти с промити мозъци, особено за историята си, с безмерна омраза към нас и всичко българско, прости, нагли и безмозъчни марионетки.

АКО МАКЕДОНСКАТА АРМИЯ ПОЖЕЛАЕ МОИЖЕ ЗА 24 часа ДА ПРЕВЗЕМЕ ВСИЧКО ДО ДУНАВА!

На теб сърболята са ти превзели мозъка! Върви се гръмни да не се мъчиш повече!

хааахааааааа, коя е тая Армия, бе льольо? Страшните Специалци /т.е. командоси/, дето банда дрогирани албанци при Арачиново ги смачкаха от бой ли? Посерко.

Бог да пази Македонците тази малка по размерите си, млада, но пък за сметка на това изключително проста нация.

Севермашки посърбени еничари! Предците им се въртят в гробовете,предвид че са били славни Българи! Вижте какво направи сръбската пропаганда за 2-3 поколения!

За съжаление като нашите управници са комрадори

Решението е просто. Извършено е криминално престъпление , което е преследвано навсякъде от закона. Прокуратурата (Българската) трябва да образува разследване по сигнал за извършено престъпление, квалифицирано като опит за убийство, а не като побой. Български съд издава Европейска заповед за арест на извършителите и персоналните им данни се дават на Интерпол за издирване с червената бюлетина. И така от сега нататък с всяко подобно престъпление. И извършителите щом си подадат носа навън от македонският кенеф ще бъдат арестувани и екстрадирани в България и съдени по българските закони. После присъдите - в български затвори. И положението решително ще се промени.

“Американският президент, който спаси България от Васил Димов - 27.05.2019, 06:20 Странно нещо е човешката памет. Уж запазва важното, ама май не е съвсем така. Оказва се, че и тя, както волята, подлежи на обработка, сломяване и подчинение. В случая с паметта обаче не става дума за това какво търпиш и какво отстояваш, както при волята, а какво помниш и какво забравяш. Избирателно. Така в българската национална памет е останал запечатан изопаченият спомен за Царя Освободител и братска Русия, въпреки че след Освобождението от нея май идват само неприятности. И до днес много хора в България се самоопределят като русофили и гледат на изток с влажен поглед, в който обаче припламват искри с облясък от пушечни изстрели, ако някой каже нещо срещу Матушката. Те бранят паметниците на окупационната Червена армия и същевременно, колкото и да е противоречиво, се легитимират като патриоти. Ако попиташ тези патриоти, че и не само тях, кой е Удроу Уилсън, те почти сигурно не знаят, или ако знаят, няма да са наясно каква точно връзка има той с България. Нямаме негови паметници, освен един новооткрит барелеф в Пловдив, а и не се очаква да има – та какво чак такова отношение може да има 28-ият президент на САЩ към историята ни? Наистина никакво, извън факта, че е спасил България от фактическо унищожение. Това, разбира се, е нещо незначително на фона на океана от братска обич, който залива родината откъм изток, но все пак нека да разкажа набързо и за дребната услуга, която Удроу Уилсън е направил на България, като я е предпазил от преразпределение между комшиите при преговорите за Ньойския мирен договор. Роденият през 1856 година Томас Удроу Уилсън е двадесет и осмият (1913 – 1921) президент на САЩ. Преди да бъде избран на поста е доктор по история и политически науки в Университета „Джонс Хопкинс“, и професор по юриспруденция и политическа икономия в Принстънския университет. От 1902 г. е президент на Принстънския университет. През 1912 г. е избран за губернатор на щата Ню Джърси (1911 – 1913). Известен е със създаването на ефективно антитръстово и антимонополно законодателство, подкрепя даването на избирателни права на жените, със закон намалява лихвата по кредитите за фермерите, въвежда мерки за забрана на детския труд и закон за създаване на система за трудови обезщетения, със закон повишава надниците и подобрява условията на труд за железопътните работници, укрепва и разширява армията и флота, като събира за това средства от нов данък върху сградите и повишаване на данъка върху печалбата. Напредничав човек изглежда според делата си, човек с модерно и хуманно мислене. Той е вторият демократ, който изкарва два последователни мандата в Белия дом, а през втория от тези мандати след тежки колебания САЩ влизат в Първата световна война. Как е протекла и свършила войната за България знаем, интересното във връзка с президента Уилсън е какво се е случило на мирните преговори след това. На 27 ноември 1919 г. в кметството на парижкото предградие Ньой сюр Сен новоизбраният министър-председател Александър Стамболийски от БЗНС подписва под натиск смазващият за България Ньойски мирен договор. Той определя отношенията между нея и страните от Антантата и поставя края на участието на страната ни в Първата световна война, като променя и границите й. Ратифициран е на 15 февруари 1920 г. Според договора България трябва да предаде на кралството на сърби, хървати и словенци Западните покрайнини – села в Кулско, областите около Босилеград, Цариброд и Струмица. Антантата поема под управление Беломорска Тракия, но става ясно, че тя ще бъде дадена на Гърция. Потвърждава се румънското владение над Южна Добруджа. Това е национална катастрофа за България, но тя щеше да е нищо, ако се бе осъществил планът на Гърция, подкрепен от Сърбия и Румъния, за разделяне на победената българска държава на три „автономни“ области, съответно подчинени на трите съседни страни. Именно това практическо ликвидиране на страната е предотвратено от президента Уилсън на конференцията в Париж. Удроу Уилсън отстоява на мирните преговори през 1919 г. оставането на Беломорска Тракия, Южна Добруджа и Царибродско в българските държавни предели. САЩ не успяват да наложат своето виждане по този въпрос, защото губят твърдата подкрепа на Италия. Президентът обаче е безкомпромисен докрай спрямо домогванията на гръцкия премиер Елевтериос Венизелос, сръбския премиер Никола Пашич и румънския премиер Йон Братиану за разкъсване на България. Уилсън е категоричен и заявява, че по-скоро ще напусне конференцията и Париж, отколкото да се съгласи с подялбата на един народ със самостоятелна държава и вековно минало. Президентът е срещу отмъстителното отношение към победените народи и се аргументира, че то ще доведе до нова война в бъдеще /както и става/. Той настоява да се зачита прогласеният от него принцип за етническо самоопределение на териториите при следвоенното устройство, дори българска граница по линията Мидия-Родосто твърдо е подкрепена от САЩ, но Франция и Великобритания отхвърлят разумния подход на САЩ. В отговор на това Уилсън напуска конференцията и оставя само някои свои служители да участват в нея. В резултат от преговорите България губи територии, но поради твърдата позиция на администрацията на Удроу Уилсън загубите са намалени, а ликвидирането на българската държава е предотвратено. Ньойският договор налага брутални репарации и тежки съпътстващи условия на България. Както вече знаем от историята обаче, тя успя да премине през този период и да се възстанови като водеща страна на Балканите до идването на Червената армия, която я освободи от нейната независимост. На 23 април тази година най-накрая откриха един барелеф на Удроу Уилсън. В Пловдив се сетиха, че все нещо му дължим за дребната услуга, която ни е направил, та го увековечиха, макар и скромно. Дето се вика – малко, но от сърце. Посланикът на САЩ у нас Н. Пр. Ерик Рубин на откриването на барелефа на Удроу Уилсън Та като се сетих за Удроу Уилсън, ми дойдоха и мислите за човешката памет. Как едно помни, друго не – както я промият, така и помни. Това се оказва, като се замислиш. Явно така нареченото промиване на мозъци минава през промиване на паметта. Впрочем Уилсън не е единственият американски президент, който си е дал труда на направи нещо за страната ни. Любопитно е да се припомни, че другият негов колега, който много помогна на България, е Бил Клинтън. През 1999 година той дойде на безпрецедентно посещение у нас по покана на тогавашния ни държавен глава Петър Стоянов. Президентът Клинтън демонстрира огромната подкрепа и доверие на САЩ към новоизлюпената българска демокрация и с това трасира пътя на България към Запада. И за друго се сещам във връзка със случая – за приятелството между народите. Русия е освободила България. САЩ са я съхранили. Обаче янките не са ни приятели. Братушките са. Истинският приятел не те оставя да забравиш, ако ти е направил услуга някъде в дълбокото минало. Той се позовава на нея, смята те за задължен вовеки и ти си го признаваш. Затова сте приятели. Затова Русия праща хора като патриарха с пагони да ни припомнят заслугите й в миналото и да ни теглят един между рогата, задето не й отдаваме достатъчно почит, че даже споменаваме и някакви други заедно с нея. А от Америка не съм чул никой да ни натяква за президента Уилсън и неговата помощ за България в един от най-тежките моменти в новата й история. Е, какви приятели са ни тия, дето се държат като забравили какво са направили за нас? Никакви, то е ясно “

Изкара 10 стотинки с фалшива пропаганда! Срам!

абе имаш пребит млад човек само защото е българин, а ти ми сереш тук антируските си пропаганди. Скапаняк прост, кой ще ти чете пръдните бре, вземи прочети какви са интересите на Уилсън, на сащ, а не да повтаряш какво ти спуснат от козяк.

Ще бъдете оплют, защото повечето в тая територия не си знаят историята... Жалко но Факт...Не се учат от нея, но повтарят грешките до безкрай.

До преди 140 години 90% от държавите на Балканите не са съществували затова и не могат да си поделят измислената история.

Ако наистина полиция и болницата са отказали съдействие, защото е пострадал българин то държавата ни следва не показва проформа негодувание и "протест", а да развихри огромен скандал. Тези нима такова отношение получиха, когато автобусът им катастрофира? Цялата им лицемерна власт е виновна за омразата, отношението и насилието. Какво прави този техен лукав политик в София - вижте как Турция реагира на Швеция и то за сатирично отношение към президента им. Нима думите на този или цялата им клика не са достатъчни, за да не бъдат допускани в България. Та припомнете си какво говореше Пендаровски. Просто следва политиката ни да е към тотално игнориране, докато не дойдат на колене да се молят.

Шествия, молебени, свещи... Дърво трябва, дърво и бой до спукване..!

БЪЛГАРЕТАТА ДА СИ ГЛЕДАТ СЪБИРАНЕТО НА ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ И ПРОБЛЕМИТЕ С БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА !

мдааа, наистина! От Севермаки, Марсианци, шиптъри, торбеши и дебили без официален език, история и самоопределение НЯМАМЕ НУЖДА.

Гледай си шиптърите, сръбски циганино, да не дойда да те озоря анално.

Много тъжно е, че 33 години след краха на комунизма у нас, още ни управляват бивши комунисти, офицери, ЗКПЧТА, ДС агенти и техните изтърсаци… май найстина не сме народ, а мърша…

Пак някакви протестъри чорлави се опитват да говорят от името на целия народ....подмяната е в крак!

много мразим македонците, те са някакъв турско-циганско-албанси бъркоч, даже и език си нямат а ползват незаконно българския, а жените им са ниски черни и кривокраки, истинска отврат

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

На 20 април 1941г. българските войски под ръководството на цар Борис III с помощта на Хитлер и Мусолини навлизат в Македония. Попрочетете малко за това, има го навсякъде на английски и си отговорете може ли да наречем клуб в Македония "цар Борис III" и какво цели този който го е направил.

Ние нищо не наричаме троле. Хората там могат да си именуват клуба както си искат ако е позволено от законите.

Спри се, бе нещастник ! В каква Македония навлизат ? Тогава няма Македония, а Южна Сърбия. Македония, населена основно с българи, е окупирана от сърбите и ние я освобождаваме.

Тогава що не бият немци, а българи?

не требва шествие а пришествие в шиптърско със войската и газене на шиптъри и налагане на християнството там със яко клане на на мръсни алабанотурски боклуци

И на мен ми е обидно, че половината улици и площади носят името на тоя боклук Тито, избил десетки хиляди в цяла югославия, превърнал българите в македония в някакви безродни уроди, ама не ходя да ги бия, нали? Без род, без език, без история, без чест. Тъжно ми е за тези хора, не изпитвам злоба, а мъка за техните дядовци, оставили костите си да ги освободят от турците и сърбите.

НЯМА ПО ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА И ПО ПРОПАДНАЛ НАРОД ОТ БЪЛГАРО-ЦИГAНСКИЯ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕННОТО МЯСТО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА КЪДЕТО БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА ЗАВИСИ ОТ СЪБИРАНЕТО НА ПЛАСТМАСОВИ КАПАЧКИ !!!

и тогава ЗАЩО БАРАТЕ БУГАРСКИ ПАСОШИ? защото най-лесно можете да докажете Български произход, нали? Защо не поискате паспорти от Франция, от Испания...??? отделно, защо всичките ви герои имат Български имена - братя Миладинови, Даме Груев, Иван Татарчев, Иван Гарванов, Гоце Делчев...., защо не се казват Груевски, Татарчевич, Делчески...??? Интересно, нали?

ЩОМ В БЪЛГАРИЯ ИМА 3 миллиона ИНДИЙЦИ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ ЗАЩО ДА НЯМА И МАКЕДОНЦИ ?

Въпрос на пет минути е да се провери във фейсбук какъв точно българин е това неориентирано момче. Дори не си е махнал снимките от националистическите македонски протести, а брат му има пост за бугарските фашисти. Ама така е като продажници като Джамбазки назначават подобни хора

Трудно се преминава от първобитно- общинен строй, към европейска цивилиьация.

БЪЛГАРЕТАТА ГОВОРЯТ НА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК,А НЕ МАКЕДОНЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИ.КОГАТО БЪЛГАРЕТАТА ИДВАТ НА БАЛКАНИТЕ Е ИМАЛО МАКЕДОНИЯ ОТ ОТ ПРЕДИ ХИЛЯДА ГОДИНИ !!!

Дебиле, имало е ГРЪЦКИ народ, наречен македонски, който няма нищо общо със сегашните македонци! Точно както сегашните араби в Египет нямат общо с египтяните от времето на пирамидите!

ДЕБИЛЕ ВЪВ ВИЗАНТИЙСКАТА ИМПЕРИЯ СА ЖИВЕЕЛИ ПОВЕЧЕ ОТ 100 НАРОДНОСТИ И МАКЕДОНЦИТЕ СА ЕДНА ОТ ТЯХ.НЕ СЛУЧАЙНО ВАСИЛИЙ МАКЕДОНЕЦ ИЗБОЖДА ОЧИТЕ НА ЕДНА АРМИЯ ОТ БЪЛГАРЕТА ПОНЕЖЕ ВИНАГИ СТЕ БИЛИ СЛЕПЦИ !!!

А ВИЕ БЪЛГАРЕТАТА КАКВИ СТЕ? ЕДИН ДЕН СТЕ ТРАКИ НА ДРУГИЯ ДЕН СЛАВЯНИ В ПО ДРУГИ ДЕН "ПРА БЪЛГАРИ" ?!

стойте си там, скоро ще станете Източна Албания. Ще гледаме с радост как ви поглъщат. ако искате и на Марсиански език говорете.

Не одобрявам побоя! Но не одобрявам и тая формация ......» Цар Борис» Аз съм 100% българка и не искам да ме слагат под един знаменател с разни царе, султани, шматки и всякаква измет, която ни тъпчи и граби! Ей гувна и Симеончо, отрепката , отново иска да ни язди!

Демек 100% боклук

РСМ трябва да бъде незабавно приета в Европейския съюз. Тогава всеки с помоща на адвокат за най-малкото нещо ще ги съди в Европейския съд по правата на човека. Като платят милярди за дела на българи срещу държавата им за всякъкви неща, може да им светне лампата.

Може да ги осъдят в ЕСПЧ и без да са членка. Ама на нашите правителства, парламенти и НПО-та им е през уя за българите.