Коментари - Шестима младежи пострадаха при челен удар между две БМВ-та | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беемвета, Беемвета, всичките Беемвета на тенекета. Беемветаааа, Беемветааа, ах дайте ги във морги келемета :)

Германският трактор БМВ е диагноза - любим е на мутрите, фолкпевиците /за малко щях да кажа фолкпроститутките/ и слабограмотните, но нафукани дупета с напомпано провинциално самочувствие. Съжалявам за пострадалите и им съчувствам, но това което е станало е едва ли не нормално, като имам предви горната диагноза, т.е. що за индивиди са тези с БМВ-тата.

Менгъла много е бързал да завие.

19 годишен и жена, класическа комбинация. Жалко че има пострадала с опастност за живота.

Само аз ли откривам обичайно повторение в тежките пътни инциденти включващо BMW, висока скорост и някой аха прескочил в пълнолетие?

Селяндури с БМВ-та ! Евала ! Тия освен да карат бясно и да правят катастрофи, друго не могат ! Тъпунгери селски !

Аз

BMW. Даже две. Толкос...

14 годишна, 15 гдаишна, 16 годишна + 19 годишен шофьор, в 21 часа! На такава компания морето е до глезените и ...да не и се изпречкваш на пътя.

Ходили са в парка да учат по математика ! Ама в крайна сметка България има нужда и от сервитьорки, продавачки в MALL-a и подобни прислуги, каращи на амфети и анален секс от седми клас...

Нещо против аналния секс ли имаш? :D

Познай от кой етнос е шофьора, решил да изкара циганетата от маалата, да гледат как свети при българите.

BMW power !

Забрана в България на предпазни колани и въздушни възглавници! Това е мярката, която ще доведе до намаляване на смъртните случаи, в пъти, защото келешите ще имат едно на ум, и няма на какво да се осланят при катастрофа.

19 годишен келеш, качил в БМВ-ето малолетни коври и за да спечели някоя свирка се прави на мъж! Затвор за родителите купили БМВ на келеша!

При удара са пострадали: водачката на колата, която е с фрактура на лЕвИЯ глезен и дяснаТА китка; 27-годишен младеж - с фрактура на таза и лявоТО бедро; водачът на колата - който е с фрактура на 4-тиЯ поясен прешлен; 16-годишна девойка – с охлузни рани по тялото и контузия на главата; 15-годишна – с фрактура на шийни прешлени и дяснаТА раменна кост, ....

То за умствената недостатъчност на келемето не е необходимо да съ саобщава, То съ знае.

Чудя се какви коментари бихте писали, ако внука Ви пострада тежко със или без БМВ ?

как ще дадеш на 19 годишен сопланко кола??? Ефелък пред мадамите и в болницата или гроба!

Тати, който е купил БМВ-то за 18-годишнината на синковеца, как ли се чувства? В смисъл дали се чувства виновен или е опериран от подобни човешки усещания! Или жали най-вече за колцата...?!

Кой като дете или младеж не е вършил щуротии в желанието си да се себедокаже? Като се връщам назад откривам толкова самонадеяни постъпки, че само един Господ ме е опазвал. Иска ми се всички пострадали да се възстановят и да имат пълноценен живот.

Господ те е опазил, защото на младини си карал Трабант. Преди 50 години тук не верееше БМВ !

Само с кола ли може да направиш нещо, което да съсипе живота ти?! Хайде, малко повече въображение...

зер с трабанта-та не мож съ утрепа, а!

Господ те е опазил, защото на младини си карал Трабант. Преди 50 години тук не верееше БМВ !

Абе хахо, трабанта беше картонен и много по-опасен от БМВ.Спираше с петата, ама келешите тъпи като теб бяха малко.

Е това е най -верния коментар

Какво са правили 14,15 и 16-годишни момичета с 27-годишен ?

Свирки ! Това ли само разбра от новината ?

От години карам BMW и нямам никакви проишествия.Колата не е виновна а този, който я кара.

Не можеш да отречеш "културата" и тенденциите на хора с БМВ са сходни на тези с голф или хонда-сивик. Мислят се за състезатели и често избиват комплекси. За това става дума, като се спомене марката. Това че не ВСИЧКИ хора се комплексират е ясно..

Дали с bmw или с москвич пак щеше да се удари.

Има голяма разлика в управлението м/у Хонда и БМВ,не зная как правиш сравненията но тия със задно предаване в завоите дрифтят и от там е проблема

Охо, в колата малки Хасковски катерички рунтавелки ходили за дебели краставици в горичката.

Тва е щото караме с включени дневни светлини и накупиха един куп камери за "адекватен" контрол! :D

А на тебе какво ти пречат дневните светлини? Това произшествие впрочем е станало в тъмната част на денонощието.

Ми пречат ми, щото ползата от тях е доказано нулева, а само амортизират. Инсталацията на колата грее, харчи ненужен ток, генерират се повече вредни емисии, защото разхода макар и малко се увеличава... Отделно крушките на фабричния ксенон, с какъвто са повечето сравнително по-нови коли, струва колкото 20 годишен Голф... Да ти изреждам ли още? :) А ти ми посочи една причина да карам с включени светлини, щото аз полза не виждам. Ако си кьорав да не видиш кола 2 метра широка 1.5 висока и 4-5 дълга, едни фарове няма да ти помогнат!

Пострадалите девойки от стадото на алфа-мъжкаря (тежкаря) ли са? Също така каква е етническата им принадлежност? За съжаление травмите, за които се споменава не звучат никак добре... Дано това им е за урок, жалко и за хората в ударената кола. Един човек - шофьор е отговорен за много животи както виждаме, трябва да има строг контрол за всички и некорумпирани полицаи.

Чети ПИК и другите сайтове с пикантни истории !

При удар между стълб и бмв винаги залагам на стълба, че ще победи. И винаги печеля.

прав си , но понякога стигат и до третия стълб

Всички комплексари тънкопишци карат БеЕнВе. По минусите ще ги познаете :D

карма.....

Дарвин

Само отбелязвам че миналата година е имало 682 убити при ПТП, а до сега са 177. Ако темпото се запази, може да паднем под 400 убити, което е светъл лъч-рекорд в тъжната статистика. Интересното е че през 1990 година е обратния рекорд с над 1500 загинали

момент, още комплексарите не са се раздвижили, че на повечето кошниците им си събуждат още конете.

с тази изкривена статистика! Хилядя пъти ви се каза, че до 1990 година се отчитаха ВСИЧКИ загинали при ПТП - тези , умрели 20 дни или 2 месеца след ПТП-то...!Сега се отчитат САМО загиналите НА МЯСТО...! Ако пострадалия умре на 5-тата минута , в линейката, КАТ не получава информация и не го брои за загинал! Реално загиналите в сегашно време НИКОЙ не ги знае колко са, но се предполага, че са 4 пъти повече, като се вземе предвид % на оцеляване след ПТП !

тези данни са за до края на март, т.е. за 3 месеца.КАТ няма начин да са обработили данните и за април, да не говорим, че е изключено да са текущи данни! Те една глоба, която си платил не могат да ти я разнесат в досието 4 месеца, че това ли?

Бойко Борисов е виновен, че не им е направил магистрала по тия земи!

Естествен подбор.

В съдебни дела с авто-казус, винаги има BMW или ром или комбинация от двете... Едната страна винаги е освободена от държавни такси и винаги са се обичали много...

На тия с БМВ-тата винаги им давам да пият хапчета за шизофрения, макар че не им помагат много. БМВ не е кола, а Диагноза.

gfdgdf

На тия с БМВ-тата винаги им давам да пият хапчета за шизофрения, макар че не им помагат много. БМВ не е кола, а Диагноза.

gfdgdf

родителя е прост като задник да позволи на 19 годишен келеш да кара мощна кола. А най вороятно родителите дори са я платили. Да се фука мчето пред ковричките :D

А внука ти волска каруца ли кара ?

Всички комплексари тънкопишци карат БеЕнВе. По минусите ще ги познаете :D

Не карам беЕнВе, ама съм тънкопишКец, ама сложих +. Дано не съм сбЪркал.

Всички комплексари тънкопишци карат БеЕнВе. По минусите ще ги познаете :D

Ху

Ху

Не е виновно БМВ-то,а задкормилното устройство.Колко типично-младежка компания и драйвър,който се прави на велик!Хубавото е,че няма жертви.Дали след този печален"опит",ще му дойде акъла в главата!?Масова,за жалост практика.А алкохол и/или дрога имало ли е? Но понякога и ние,родителите им сме много виновни.Първо във възпитанието и ценностите,които им вграждаме.Второ,наскоро мой приятел купи на сина си на 19г.малък,сравнително автомобил с двигател 3.2 бензин,шестак,225 к.с......а някой да ми обясни,защо?Детето има книжка от 6мес. и около 3000 км.опит зад волана!?

не е изключено твоят приятел да се е провалил като родител и за това да очаква естественият подбор да си свърши работата. Също не е изключено синът да е невероятно добър и талантлив шофьор.

Че е добър-добър е.И като човек е много добър.Ама,брат,представи си,като качи мацка,която тепърва ще забива и ще се прави на интересен,което е характерно за възрастта......Глупаво е ,според мен.Рисково е.

Щом келешите си позволяват да карат така значи полицията не си върши работата. Няма контрол, няма камери за следене на скоростта, няма наказуемост.

Щом келешите си позволяват да карат така значи полицията не си върши работата. Няма контрол, няма камери за следене на скоростта, няма наказуемост.

Щом келешите си позволяват да карат така значи полицията не си върши работата. Няма контрол, няма камери за следене на скоростта, няма наказуемост.

Жалко, че келешът е жив. Сега ще се мисли за безсмъртен и следващия път ще убие Вас или Ваш близък. На такива като този милениум трябва да му се отнема свидетелството за 5 години (най-малко) и да му се забранява в да управлява МПС с мощност над 45 конски сили докато не се сдобие със златен талон. Съжалявам за невинните пострадали в насрещния автомобил!!!

Да изпукате дано изроди тъпи.Жена се включва с ляв завой,а 19 годишно лайно неможе да държи пътя.Пълна манджа със стафиди.Посреднощ малолетни кифли в БМВ и никой не е сритан.Нито кифлите, нито родителите.Мрете псета лигави-продукт на яловата демокрация, дето я докараха евреите, за да унищожат нацията.

какво общо имат евреите само не разбрах с обучението за шофьори ...

Ега те У ясновидеца...

какво общо имат евреите само не разбрах с обучението за шофьори ...

какво общо имат евреите само не разбрах с обучението за шофьори ...

какво общо имат евреите само не разбрах с обучението за шофьори ...

Е, такова.Натискат бутона до забрава бе чифут недоклатен.

Селски,ти виждал ли си жив евреин?За такива тъпанари като теб на които демокрацията им е виновна,че не са в затвора или в изправителен дом

В Булгаристан "БМВ" е тежка диагноза при туземните селяци!

Основният проблем в тая държава не са колите, а ХОРАТА, които стоят зад волана! В България е време да се въведе ограничение за шофиране на младите шофьори с придружител минимум 6 месеца! Подготовката на водачите е изключително слаба!

Ний от Аскьоо триниръми за състизанията в Софията, за како ни съ придружитили ?

Вие от Хюстън(тексас) сте все такива:)))))))))

Няма как от каруца да се качиш на БМВ и да не се убиеш ! Крайно време да се въведе и тест за интелегетност ако искаш да караш курсове за шофьор !

Няма как от каруца да се качиш на БМВ и да не се убиеш ! Крайно време да се въведе и тест за интелегетност ако искаш да караш курсове за шофьор !

Няма как от каруца да се качиш на БМВ и да не се убиеш ! Крайно време да се въведе и тест за интелегетност ако искаш да караш курсове за шофьор !

Непълнолетни завинаги ще им остане спомена от возенето в БМВ-то на баткото !

Каун в BMW = камикадзе!!!

Класика в жанра!!! 19 годишен келеш с БМВ се прави на мъж пред непълнолетни к.урвета!!!

Тия селски кауни от Хюстън направо отвяха пернишките голфъри

Слава Богу, малкият дявол. Дано им е обица на ухото.

БМВ са добри коли,ама шофьорите им са куци коне !