Коментари - Ева Майдел: България е една стъпка по-близо до Шенген | Днес.dir.bg

Ева Майдел: България е една стъпка по-близо до Шенген

„България е една стъпка по-близо до Шенген и това е добре за всички“, заяви днес българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел.

Обратно в новината

Коментари - Ева Майдел: България е една стъпка по-близо до Шенген | Днес.dir.bg

Коментари

нашите хвалипръковци от герб точно това искат за да кажат ето на виж какво постигнахме ....макар че шенген не работи и е в клинична смърт ......на фона на миграцята и световните политически трусове които тресе евросъуза .............ако сте забелязали каквото вече не е нужно се дава на нас ??? .....подигравка и честито

За кои всички е добре,но за България е убийство.

ГЕРБ, които от 8 години управляват, не са открили досега нито едно българско предприятие. Не са подпомогнали създаването на нито една българска кооперация или държавно земеделско стопанство, които доказаха по безспорен начин своята ефективност. Дори онова, което вече е било построено при социализма, като язовирите, ТЕЦ-овете, ВЕЦ-овете, ядрената енергетика, е оставено да се руши на произвола на съдбата. А Борисов и подобните му, внушават на хората, че такива работи на нас не са ни нужни.

Трябва ни възстановяване на промишлеността. Което означава, най-напред, че държавата трябва да си влезе в ролята и да започне да строи предприятия. Сега, примерно, всички машини за селското стопанство ги внасяме отвън. А можем да си ги произвеждаме сами. И земеделските стоки да станат по-евтини. Защото вносът на скъпа техника изключително много оскъпява крайния продукт. Най-обикновени хладилници, перални машини, телевизори и още куп неща ги внасяме отвън. А можем да си ги произвеждаме сами. И да струват по-евтино. И да вършат същата работа като вносните. Могат да се дадат още безброй такива примери, които показват, че държавата и хората търпят огромни загуби, само защото политиците не си правят труда да започнат възстановяването на нашата, българска промишленост и селско стопанство.

"... А можем да си ги произвеждаме сами. И да струват по-евтино..." там е проблемът - нема къ...

А най-страшното, което означава Еврозоната за нас е, че нашите заплати и пенсии ще намалеят наполовина. Но цените да останат същите. С тенденция към повишаване. С други думи, Еврозоната означава тотално обедняване за българския народ. Ако обаче избегнем капаните на Шенген и Еврозоната, имаме шанс да увеличаваме всяка година заплатите и пенсиите, социалните плащания, разходите за здравеопазване, образование, за армия и полиция. Но, тук следва едно голямо Но! Защото ни трябва икономика. Която да работи. И която да се развива.

България не само, че не може, но и не трябва да влиза в Шенген и Еврозоната. И най-главната причина е, че подобно действие би довело до истински крах на остатъците от българската икономика. Шенген за нас означава в страната да нахлуят още по-свободно и без какъвто и да било визов или граничен контрол, терористи, хора и стоки, които идват от шенгенски страни. А това са 25 страни от цяла Европа. Като в повечето от тях има много джихадисти. А икономиките им са по-силни от нашата. Техните търговци и стоки ще залеят още по-свободно пазара ни. И нашите производители, доколкото изобщо са останали производители, ще загинат напълно. А гражданите ще търпят издевателствата на бежанците с бръснати глави и дълги бради.

Пич, ти си болен! Много тежко психически болен!:) В 10 реда си написал 250 уникални глупости и лъжи, измислици и психо-видения:) Иди се наяж с отровни гъби, после изпий 2 литра сода каустик и за по-сигурно се гръмни в главата!:) Ще си спестиш мъките, а на нас присъствието на един тотален олигофрен:)

..... и една стъпка по-близо до бедността.

България трябва да членува и в трите зони - ЕС, Шенген и Еврозоната. За сега членуваме само в първата. При все че над 20 от 28 държави в съюза членуват и в трите. А в Шенген само ние и Румъния сме аут.

Браво на Ева Майдел за думите. Точно на място. А защо е "Майдел"?! И какво е това? Не е българско име със сигурност. Иначе мен по ме интересува кога ще ни приемат в Еврозоната и въобще ще стане ли скоро. Кога ще се махне лева и ще дойде еврото.

И още през първата година от нейния мандат тя бе определена като най-успешен новодошъл евродепутат. Издания като Forbes, Financial Times и Politico я разпознават като един от лидерите в областите, за които работи: по-качествено образование, повече възможности за предприемачите и технологии. Тя е един от учредителите на инициативата Образование България 2030 и е поддръжник на насърчаване на програмирането. А от началото на годината е включена и в списъка на 40-те европейски млади лидери под 40-годишна възраст

Бах'ти яката милфка! Сигурно и тя е "мноого добър специалист" та затова се е добрала дотам, а ;;;;;;)

енп-то са на път да я зачрекнат, като партия, насърчаваща, насилието, тероризма и корупцията, и тая , която не и идва (интердевочка) всеки месец, взима една шапка пари, като оня каратист, дето жоро илиев, го свали с едно кроше в заведението му (слави бинев-тигре тигре, ти ли се насра)

отидоха да са шибарен в Брюксел Едната са окрачи на Габриел другата Майдел а останалите се плющят без смяна на фамилии -ПРОСТИТУ-И

ем Ева, ем Миндел, какво общо има с български евродепутат. Не помня да съм я избирал

двойния аршин и двойния стандарт, на Изтока и на Запада, на бедните и на развитите, на старите членки и на новите членки, на качествените храни и некачествените, на новите коли и дрехи и втората употреба коли и дрехи...

Ева ли си, Адам ли си, няма значение - има значение, че си в дълбока заблуда относно цветущото състояние на страната ни. България е една циганска държава, обречена на бързо заличаване от картата на света, благодарение на глупаците - политици, управлявали я през последните години. Много може да се каже, но просто няма смисъл - дезинформационната машина на правителството на Тиква 3-ти, работи на пълни обороти.

не е заблудена а е стимулирана понеже си получава кинтите и все едно фондация на Сорос да обяснява че е соросоидна .Тъпа антибългарка е .

Е, кво? Гейберастите пускат нашествениците в страната, хващат някои, които искат да избягат. Потупват ги по рамото и гейберастите се радват, а България се пълни с азиатци и африканци. Гейберастите са национални предатели.

моркова е на два сантиметра по близо до муцуната на магарето, но връвта е дълга

Една крачка ли казаха, че към 2025 щели да ни приемат. България - 03.04.2025 Румъния - 04.04.2025

Бате си е супер така- те ни цакат с шенеген и с каквото могат, а бате от време на време им го зачуква за двойните стандарти и така долу горе има баланс- ние не сме перфектни ама и те са си подли. Сега ако ни пуснат в шенгеня бате ще се чувства по- зле

Шенгенското пространство няма алтернатива и трябва да станем част от еврозоната. Другото е избор на бедността. С политици като нашите еврозоната е тихо спасение. Дори и да фалира еврозоната ние пак ще излезем с печалба- пътища, ремонтирани и модернизирани учреждения и налични необезценени спестявания в алтернативна валута. Без еврозоната винаги ще ни плаши падането на валутния борд и злоупотреба от политическата класа на бкп, както през 1996 година ...

Тест

Не разбирам - отиваш ЕП гей или там ставаш гей.

вероятно това е бившата никаквица ева паунова, вече майдел-байдел-шпайдел, стюардеса и малоумна лейка, част от безкрайната и безценната резервна скамейка на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла. тая тетка с нищо не е допринесла за страната, излъчила я, и ръси тривиалности, които, ако не ги прочете, не може да ги измучи и на 50% правилно. основната цел на политиката е да служи на държавата и гражданите. уич из нот дъ кейс. няма какво да се коментира. само мазната и оядена физиономия на тази говори сама за себе си и казуса. приятен ден.

"...хем космати,хем крадливи, но най-вече завистливи..."

Mед. сестра чук-чук: за кво да и завиждам на чичолина, например...

Поредната Yes , sir !

А ти защо се казваш Миндил ма, квачко. Поради что се срамиш от болгарското си име?

Циганите от близкия изток Меркел ги покани ей така, а на нас ни се зъбят, защото ги е страх от конкуренция... Докога с тази двулична политика, гнусни лицемери?

МАЙДЕЛ !!! КАТО ЗНАЕМ РАЗСТОЯНИЕТО ОТ СОФИЯ ДО ШЕНГЕН И ПРИСПАДНЕМ НАПРАВЕНАТА ВЕЧЕ СТЪПКА, МОЖЕМ ДА ИЗЧИСЛИМ ДО МИЛИМЕТЪР, СЛЕД КОЛКО СТОТИН ГОДИНИ ЩЕ БЪДЕМ ПОСРЕЩНАТИ В ШЕНГЕН, ПО СТАР ШЕНГЕНСКИ ОБИЧАЙ !!!!!!!! :-)))

Как всички неженени българки евродепутатки изведнъж се изпоожениха и станах с чужди не български фамилни имена???? Те ти тая Майдел те ти Габриелчето... хаха бързо се нагаждат мацките! Дали защитават БЪЛГАРСКИ интереси или вече са верни мъжете си???

Нас бачкаторите хич не ни грее Шенген. Това е за големците и играчите. Ако ще утре да ни пуснат там, никой от пишещите тук няма да усети никаква разлика.

Тази поредна евроекстра ще налее предпоследната капка,а еврозоната последната.

стига със тази простотия и манипулация на хората им е през чепа ...за мафията и власт имащи е това за да не ги проверяват по митници

"Ева Майдел: България е една стъпка по-близо до Шенген" ....... остават ви още 9 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 стъпки. ЧЕСТИТО!

Абе кви сте вие бе. Майдел Габриел, Капон Гибон Швабон Идва ви края и на вас вече

Мария Капон Ева Майдел назнам си кви си, дето никой не ги е виждал никога. Само като видя ЕНП-Йозеф Долу и всичко приклюва. Ми тя тази не е българка, поставена на Послушкото от Банкя да не зане много. Много грозна гледка е това

Тази от къде се появи като калинка от нищото , също и Габриел ? Нашите деца с чисто Български фамилии не са годни за там ! Ех ББ , да те убият е малко , трябва да те разкъсат жив на парчета , да те изгорят и праха да хвърлят в Турция защото си чуждо мекере !

Ма що нашенските депутатки са все с чуждестранни фамилии;) Душици, слагайте по едно тиренце между фамилиите( не се срамете да се наричате българки), че барем да се ориентираме кои бяхте преди да станете евродепутатки;)

Очень се радуемься!

Подобре да каже коклко още трябва да бъде стъпките? Преди времето е тиквуна каза, че остава само да боядиса една сграда на граница и България в Шенген, сега разбирам е, че сграда още не боядисана.

А за вредите дето ни нанесоха на икономиката с тези безумни шенгенски двойни стандарти кой да ни обезщети? Това струва милиарди на слабата ни икономика дето уж подпомагали... Хората висят по митници и по жеги с децата.... това какво е

Абе ти изобщо не си в чсс или манипулираш съзнателно? Ти къде си висял на митница в ЕС?

по- миналата неделя един час на гръцката граница или митница или както ти харесва... Ако си в шенеген не висиш

И каква точно е заслугата на Ева Мейдел, след като това го решили от Европа, във връзка съвсем различна от това докъде сме стигнали с подготовката си за Шенген?

Да не се заблуждаваме. Ние ще излезем от ЕС и НАТО. Пътя е към Москва.

Тц. Дупе те лъже.

Коя е Ева Майдел? Да не е Ева Паунова? Защо се срамува да се казва Паунова? Защо съпругът и не се казва Никлас (правилното име е Николаус) Паунов?

А това "пасивно" участие в Шенген не е ли двоен стандарт ма, мастийо.

Коментари - Ева Майдел: България е една стъпка по-близо до Шенген | Днес.dir.bg

Ева Майдел: България е една стъпка по-близо до Шенген

„България е една стъпка по-близо до Шенген и това е добре за всички“, заяви днес българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел.

Обратно в новината

Коментари - Ева Майдел: България е една стъпка по-близо до Шенген | Днес.dir.bg

Коментари

нашите хвалипръковци от герб точно това искат за да кажат ето на виж какво постигнахме ....макар че шенген не работи и е в клинична смърт ......на фона на миграцята и световните политически трусове които тресе евросъуза .............ако сте забелязали каквото вече не е нужно се дава на нас ??? .....подигравка и честито

За кои всички е добре,но за България е убийство.

ГЕРБ, които от 8 години управляват, не са открили досега нито едно българско предприятие. Не са подпомогнали създаването на нито една българска кооперация или държавно земеделско стопанство, които доказаха по безспорен начин своята ефективност. Дори онова, което вече е било построено при социализма, като язовирите, ТЕЦ-овете, ВЕЦ-овете, ядрената енергетика, е оставено да се руши на произвола на съдбата. А Борисов и подобните му, внушават на хората, че такива работи на нас не са ни нужни.

Трябва ни възстановяване на промишлеността. Което означава, най-напред, че държавата трябва да си влезе в ролята и да започне да строи предприятия. Сега, примерно, всички машини за селското стопанство ги внасяме отвън. А можем да си ги произвеждаме сами. И земеделските стоки да станат по-евтини. Защото вносът на скъпа техника изключително много оскъпява крайния продукт. Най-обикновени хладилници, перални машини, телевизори и още куп неща ги внасяме отвън. А можем да си ги произвеждаме сами. И да струват по-евтино. И да вършат същата работа като вносните. Могат да се дадат още безброй такива примери, които показват, че държавата и хората търпят огромни загуби, само защото политиците не си правят труда да започнат възстановяването на нашата, българска промишленост и селско стопанство.

"... А можем да си ги произвеждаме сами. И да струват по-евтино..." там е проблемът - нема къ...

А най-страшното, което означава Еврозоната за нас е, че нашите заплати и пенсии ще намалеят наполовина. Но цените да останат същите. С тенденция към повишаване. С други думи, Еврозоната означава тотално обедняване за българския народ. Ако обаче избегнем капаните на Шенген и Еврозоната, имаме шанс да увеличаваме всяка година заплатите и пенсиите, социалните плащания, разходите за здравеопазване, образование, за армия и полиция. Но, тук следва едно голямо Но! Защото ни трябва икономика. Която да работи. И която да се развива.

България не само, че не може, но и не трябва да влиза в Шенген и Еврозоната. И най-главната причина е, че подобно действие би довело до истински крах на остатъците от българската икономика. Шенген за нас означава в страната да нахлуят още по-свободно и без какъвто и да било визов или граничен контрол, терористи, хора и стоки, които идват от шенгенски страни. А това са 25 страни от цяла Европа. Като в повечето от тях има много джихадисти. А икономиките им са по-силни от нашата. Техните търговци и стоки ще залеят още по-свободно пазара ни. И нашите производители, доколкото изобщо са останали производители, ще загинат напълно. А гражданите ще търпят издевателствата на бежанците с бръснати глави и дълги бради.

Пич, ти си болен! Много тежко психически болен!:) В 10 реда си написал 250 уникални глупости и лъжи, измислици и психо-видения:) Иди се наяж с отровни гъби, после изпий 2 литра сода каустик и за по-сигурно се гръмни в главата!:) Ще си спестиш мъките, а на нас присъствието на един тотален олигофрен:)

..... и една стъпка по-близо до бедността.

България трябва да членува и в трите зони - ЕС, Шенген и Еврозоната. За сега членуваме само в първата. При все че над 20 от 28 държави в съюза членуват и в трите. А в Шенген само ние и Румъния сме аут.

Браво на Ева Майдел за думите. Точно на място. А защо е "Майдел"?! И какво е това? Не е българско име със сигурност. Иначе мен по ме интересува кога ще ни приемат в Еврозоната и въобще ще стане ли скоро. Кога ще се махне лева и ще дойде еврото.

И още през първата година от нейния мандат тя бе определена като най-успешен новодошъл евродепутат. Издания като Forbes, Financial Times и Politico я разпознават като един от лидерите в областите, за които работи: по-качествено образование, повече възможности за предприемачите и технологии. Тя е един от учредителите на инициативата Образование България 2030 и е поддръжник на насърчаване на програмирането. А от началото на годината е включена и в списъка на 40-те европейски млади лидери под 40-годишна възраст

Бах'ти яката милфка! Сигурно и тя е "мноого добър специалист" та затова се е добрала дотам, а ;;;;;;)

енп-то са на път да я зачрекнат, като партия, насърчаваща, насилието, тероризма и корупцията, и тая , която не и идва (интердевочка) всеки месец, взима една шапка пари, като оня каратист, дето жоро илиев, го свали с едно кроше в заведението му (слави бинев-тигре тигре, ти ли се насра)

отидоха да са шибарен в Брюксел Едната са окрачи на Габриел другата Майдел а останалите се плющят без смяна на фамилии -ПРОСТИТУ-И

ем Ева, ем Миндел, какво общо има с български евродепутат. Не помня да съм я избирал

двойния аршин и двойния стандарт, на Изтока и на Запада, на бедните и на развитите, на старите членки и на новите членки, на качествените храни и некачествените, на новите коли и дрехи и втората употреба коли и дрехи...

Ева ли си, Адам ли си, няма значение - има значение, че си в дълбока заблуда относно цветущото състояние на страната ни. България е една циганска държава, обречена на бързо заличаване от картата на света, благодарение на глупаците - политици, управлявали я през последните години. Много може да се каже, но просто няма смисъл - дезинформационната машина на правителството на Тиква 3-ти, работи на пълни обороти.

не е заблудена а е стимулирана понеже си получава кинтите и все едно фондация на Сорос да обяснява че е соросоидна .Тъпа антибългарка е .

Е, кво? Гейберастите пускат нашествениците в страната, хващат някои, които искат да избягат. Потупват ги по рамото и гейберастите се радват, а България се пълни с азиатци и африканци. Гейберастите са национални предатели.

моркова е на два сантиметра по близо до муцуната на магарето, но връвта е дълга

Една крачка ли казаха, че към 2025 щели да ни приемат. България - 03.04.2025 Румъния - 04.04.2025

Бате си е супер така- те ни цакат с шенеген и с каквото могат, а бате от време на време им го зачуква за двойните стандарти и така долу горе има баланс- ние не сме перфектни ама и те са си подли. Сега ако ни пуснат в шенгеня бате ще се чувства по- зле

Шенгенското пространство няма алтернатива и трябва да станем част от еврозоната. Другото е избор на бедността. С политици като нашите еврозоната е тихо спасение. Дори и да фалира еврозоната ние пак ще излезем с печалба- пътища, ремонтирани и модернизирани учреждения и налични необезценени спестявания в алтернативна валута. Без еврозоната винаги ще ни плаши падането на валутния борд и злоупотреба от политическата класа на бкп, както през 1996 година ...

Тест

Не разбирам - отиваш ЕП гей или там ставаш гей.

вероятно това е бившата никаквица ева паунова, вече майдел-байдел-шпайдел, стюардеса и малоумна лейка, част от безкрайната и безценната резервна скамейка на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла. тая тетка с нищо не е допринесла за страната, излъчила я, и ръси тривиалности, които, ако не ги прочете, не може да ги измучи и на 50% правилно. основната цел на политиката е да служи на държавата и гражданите. уич из нот дъ кейс. няма какво да се коментира. само мазната и оядена физиономия на тази говори сама за себе си и казуса. приятен ден.

"...хем космати,хем крадливи, но най-вече завистливи..."

Mед. сестра чук-чук: за кво да и завиждам на чичолина, например...

Поредната Yes , sir !

А ти защо се казваш Миндил ма, квачко. Поради что се срамиш от болгарското си име?

Циганите от близкия изток Меркел ги покани ей така, а на нас ни се зъбят, защото ги е страх от конкуренция... Докога с тази двулична политика, гнусни лицемери?

МАЙДЕЛ !!! КАТО ЗНАЕМ РАЗСТОЯНИЕТО ОТ СОФИЯ ДО ШЕНГЕН И ПРИСПАДНЕМ НАПРАВЕНАТА ВЕЧЕ СТЪПКА, МОЖЕМ ДА ИЗЧИСЛИМ ДО МИЛИМЕТЪР, СЛЕД КОЛКО СТОТИН ГОДИНИ ЩЕ БЪДЕМ ПОСРЕЩНАТИ В ШЕНГЕН, ПО СТАР ШЕНГЕНСКИ ОБИЧАЙ !!!!!!!! :-)))

Как всички неженени българки евродепутатки изведнъж се изпоожениха и станах с чужди не български фамилни имена???? Те ти тая Майдел те ти Габриелчето... хаха бързо се нагаждат мацките! Дали защитават БЪЛГАРСКИ интереси или вече са верни мъжете си???

Нас бачкаторите хич не ни грее Шенген. Това е за големците и играчите. Ако ще утре да ни пуснат там, никой от пишещите тук няма да усети никаква разлика.

Тази поредна евроекстра ще налее предпоследната капка,а еврозоната последната.

стига със тази простотия и манипулация на хората им е през чепа ...за мафията и власт имащи е това за да не ги проверяват по митници

"Ева Майдел: България е една стъпка по-близо до Шенген" ....... остават ви още 9 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 999 стъпки. ЧЕСТИТО!

Абе кви сте вие бе. Майдел Габриел, Капон Гибон Швабон Идва ви края и на вас вече

Мария Капон Ева Майдел назнам си кви си, дето никой не ги е виждал никога. Само като видя ЕНП-Йозеф Долу и всичко приклюва. Ми тя тази не е българка, поставена на Послушкото от Банкя да не зане много. Много грозна гледка е това

Тази от къде се появи като калинка от нищото , също и Габриел ? Нашите деца с чисто Български фамилии не са годни за там ! Ех ББ , да те убият е малко , трябва да те разкъсат жив на парчета , да те изгорят и праха да хвърлят в Турция защото си чуждо мекере !

Ма що нашенските депутатки са все с чуждестранни фамилии;) Душици, слагайте по едно тиренце между фамилиите( не се срамете да се наричате българки), че барем да се ориентираме кои бяхте преди да станете евродепутатки;)

Очень се радуемься!

Подобре да каже коклко още трябва да бъде стъпките? Преди времето е тиквуна каза, че остава само да боядиса една сграда на граница и България в Шенген, сега разбирам е, че сграда още не боядисана.

А за вредите дето ни нанесоха на икономиката с тези безумни шенгенски двойни стандарти кой да ни обезщети? Това струва милиарди на слабата ни икономика дето уж подпомагали... Хората висят по митници и по жеги с децата.... това какво е

Абе ти изобщо не си в чсс или манипулираш съзнателно? Ти къде си висял на митница в ЕС?

по- миналата неделя един час на гръцката граница или митница или както ти харесва... Ако си в шенеген не висиш

И каква точно е заслугата на Ева Мейдел, след като това го решили от Европа, във връзка съвсем различна от това докъде сме стигнали с подготовката си за Шенген?

Да не се заблуждаваме. Ние ще излезем от ЕС и НАТО. Пътя е към Москва.

Тц. Дупе те лъже.

Коя е Ева Майдел? Да не е Ева Паунова? Защо се срамува да се казва Паунова? Защо съпругът и не се казва Никлас (правилното име е Николаус) Паунов?

А това "пасивно" участие в Шенген не е ли двоен стандарт ма, мастийо.