Румен Радев към посланиците: Без двоен аршин за Шенген

Не бива да позволяваме двоен стандарт при приемането на държавите членки в Шенгенското пространство. Това заяви президентът Румен Радев пред посланиците от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев към посланиците: Без двоен аршин за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кремълска слуга. Подават ти се рублите от джоба.

Целта им на управленците е за въведат еврото. И българине после, кон боб яде ли ?

Боп с рубли ще ядеш ти, ние ще кльопаме с пържоли с евро!

Този път поканил ли е Цветанов ? Все пак Цветанов е посланник на американската политика в България ! Американския посланик.е дипломатическо лице, а ЦвЦв е директен и твърд "проводник" , затова го и канят директно на "закуска" . На Тръмпчо му трябва такъв "свой човек" и в Северна Корея. Цветанов може да изнесе лекция за твърдо прокарване на американските интереси. Има само един малък проблем, как ще оправдае парите, които ще му платят допълнително.Аз лично смятам , че герберастите ще приложат "жилищната технология", я тъщата ще "помогне", я връзка с Фъндъка, а пък и с премиера се "разбират" по тези въпроси.

коментари по адрес на Президента... Как не ви е неудобно? Веднъж и ние да имаме образован, интелигентен, честен, почтен Президент...Владее три езика-от САЩ го похвалиха за перфектния му английски, от Германия- за немския....Владее и руски...Вие тъпунгери нещастни не можете да се намажете на малкия му пръст...От коментарите ви лъха на простащина, необразованост, липса на всякаква интелигентност, на злоба, злъч и завист...На това отгоре НЯМА и един ГРАМОТНО написан коментар...Жалка история сте...

Не си прав, всичките са чели "Винету"! Пък и като нямат рода в управлението трябва хъс, че иначе няма издигане в партийната йерархия!

Аз пък се ужасявам от такива слепи и прехласнати по едно сламено човече-фатмак индивиди като теб. И аз знам английски, руски и немски - голям праз. Не ме е посочил Решетников и Бойчу не ми е подарил президентството с кандидатурата на Мама Цеца.

фъркатко хвърчи ли хвърчи в облаците с шенген ще храни гладния народ.да беше настоял да дадат базов доход на калпак .да усетим лежачката вместо да се спукваме за прашинки от трохици.

Кога стана калайджия, кога взе да дава акъл? Те европейските държави не пасат трева, муйко?? Недей да се правиш на умен, защото не си. Оставаше само да тропаш с юмрук по масата и да искаш сваляне на санкциите за путлерастките олигарси. В Европа само теб те чакат да им кажеш. Смешник. Ако искаш да свършиш някаква работа застани срещу мафията Тиква-Цаца-Кобила. Но как да застанеш срещу тях, като те те инсталираха на Дондуков?

Никой не го кани Тъпира!

Никога няма да влезем в Шенген и това е повече от очевидно. За Европа сме не второ, а най-ниско качество организми. И може би са прави. Да си гледаме панелките и да не се вълнуваме чак толкова.

Къде ви е правосъдието и борбата с корупцията? Без двоен аршин за Делянчу, Цацата и ортаците им!

Трябвало е да им каже извода от съвета вчера-че от това държава не става!

е за такива, дето само дрънкат , а не вършат никаква работа ! Така че аршина може да се окаже само за него!

тоз тиквеник умора няма да дрънка безсмислените си бъртвежи.

Повече и от правешкия хитрец!

От къде зор за Шенген ? Има едни 24 милиарда € в националната банка които крепят валутния борд. При влизането в Шенген вземаме € и тогава няма да има нужда от този фонд от 24 милиарда. Има едни пари за "усвояване" с % комисионни. А българина ще пазарува цени 1 лв. = на 1 €. И ще задълбае още. На кой му пука.

Баце ти май не знаеш, що е то Шенгенско споразумение?!

Тези посланици изглежда не са в България,щом си траят и не виждат какво се случва тук.

и какво се случва тук . нещо не мога да те разбера

преброй се !Не разбрахме имаше ли отсъстващи или бойкот ! Нека Нинова да каже , тя разбира от това !

за Шенген. Но и без разкрачен стоеж между ЕС и Русия. Защото крепостните без путьовки /пътни разрешителни / ги връщат обратно на село.

Не ставаш за президент, ти си прецедент!

Този лаик се опитва да продава краставици на стари и опитни краставичари.

По скоро... пълен тъпак!