Говорителят на ЕК: Близо сте до влизане в Шенген

Главният говорител на Европейската комисия Маргаритис Схинас има особена харизма и е перфектният оратор.

Обратно в новината

Коментари - Говорителят на ЕК: Близо сте до влизане в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Говорителят на ЕК: Близо сте до влизане в Шенген" Да, де, ама малко настрани, а и в обратна посока.

И като влезем в Шенген, какво:)))!!! Ще ни огрее слънцето по-силно скъсаните гащи ли:)))??? Или политическите курви ще станат по-малко??? Или пък ще крадат по-малко??? Кое ще се промени, кое:)))???

Съдебна реформа няма. Ние сме троянският кон на Русия, не сме солидарни с европейските страни. Шенген ще опре на брега на Дунав и в него ще са румънците. Ние даваме на заден ход, все пак Радев няма да ходи в Рим или Париж а в Москва. Руското влияние е тъй силно в страната, ще сме винаги най бедната и корумпирана страна в ЕС.

..... само една граница ни дели.......

След като влизането в Шенген не зависи от този харизматичен човек , защо се изказва неподготвен.От 2011 година сме близо но вече сме 2018 и пак сме близо. БЕЗ РЕФОРМА В ПРАВОСЪДИЕТО НЯМА ШЕНГЕН, а само сме близо. Това нашите политици не разбраха ли?

Влизането в Шенген нищо няма да измени към по-добро за обикновения български гражданин. То и затова е тази безсмислена риторика около него - прах в очите на хората. Но, критериите се премълчават, защото пак ще се види че е неизпълнима задача. Няма как да влезем в Шенген, защото не пазим достатъчно границата с Турция - няма стена, няма гранична полиция, която да може да спира, връща, може би застрелва, нарушителите. Бабите в Европа, като отнемат последното - това за застрелването, карат родните мислители, капацитети като Бойко да решават нереална задача. Но дори и да влезем в Шенген - няма да получим права, може би задължения. Защо няма да получим права - ами защото най-дълго, безпричинно, нагло се чака на излизане от България - на сръбската граница - по вина на нашите граничари, даже не митничари. И влизането в Шенген няма да измени това положение.

Ганчо ще разбере откъде излиза слънцето ако влезем в в Шенген. Ама нали си е Ганчо, му се струва много привлекателно и изобщо не е наясно какво означава това за тънката му кесия. Досега видя малко добри неща, но и това досега ще му се стори песен.

Близо, близо.....колко да сме близо??? А дали остана смисъл да влизаме....след като Шенгеня се напълни с мюслита???

Говорителят на ЕК: Близо сте до влизане в Шенген Както се казва- близо сте,но квото каже Холандия.

Наистина близо, има-няма 15 - 20 години . . .

Аха! Тоя ни показва отново морковчето. Кога ще видим и тоягата?

Да, като духнат още неколко затворници през централния портал на затвора, брой ни влезли направо!

Близо, близо колко близо? Нека позная колкото една боя на една караулка близо. Е то преди 8 години разстоянието беше същото.

Не,благодарим, дръжте си го Шенген.

Близо сме я. Само на 600 километра

Оди на майната си с тоя Шенген , не ми трябва Шенген - разбра ли , кърлежо !

това, че не сме в шенген, е единствената бариера срещу имигрантите

е да де ...те това искат , да станем ние буферна зона ... и да ни оберат още 1 път ... с шибаното им евро ... а дано не стане !!!

Цитат от Е-вестник: ..........В момента Росенец е де факто българска територия, окупирана от руснаци, охранявана от руски гардове от Лукома и български от Ипон, която не се контролира нито от Гранична полиция, нито от която и да било власт. Дали европейските държави ще толерират дълго тази пробойна в Шенген предстои да научим. Съдейки по реакциите на Холандив и Финландия на българската кандидатура за Шенген, ерата на съмнението не е отминала в историята.

Няма връзка написаното с Шенген. То Карлови Вари е руско, и нищо - в Шенген са. Лондон както виждаш е любимо място за почивка на руснаци, шпиони - пак са в Шенген.

Д,да "невероятна харизма"има тоя и юнкер и баба меркел,но с тази на боко миротвореца не може да се мери. Излиза ,че всички политици са нищо повече от лъжци и крадци. Мерси,в шенген или не все тая,ние стремглаво се движим все по надолу.

На гол тумбак чифте пищови:))))))Защо се заблуждават че мнозинството мислещи хора са се юрнали за шенген нато и еврогейския???

Ей го де е зад ъгъла :)

Че някой да го интересува това....смешни станаха с тоя Шенген

Близо съм до това, много вероятно да повярвам...

ползата ми се губи.

От 2008 ББ ни баламосва с някакви си благинки като еврозона и Шенкен. Като резултат - хурка! Не че ми дреме - и без евро, и без Шенген пак нямам проблеми за пътуване по света! Проблемът на българите са малкото левчета, които българите получават за труда си у нас и кърджалийските грабежи на политиците ни. И това може да се поправи и зависи в по-голяма степен от нашенската политическа класа, в т.ч. и от ББ, а не от европейците! Ама пуста некадърност и лакомия! Швейцария не е нито в ЕС, нито в еврозоната, нито в Шенген! Пък си живее и цъфти и без тях! Но си нямат ББ!!!

отвън Шенген, сме много близо, ама като ни гледаш отвътре на Шенген, ехххххееееее, чак не се вижда колко сме далече....

Близо сме били до Шенген. Ами и до Анадола сме близо.

Ама ние знаем, че сме близо. Гърция е в Шенген, а ние сме на границата - близо сме!!! :)

Мда, явно са чули как от Софийския драснаха двама рецидивисти и никой не знае къде са вече втора седмица. Преди да се случи тази гротеска не ни искаха в Шенген, но сега със сигурност ще ни приемат. Нещо кликбайт статийка се усеща...да не кажем направо пълен фейк. Важното е трафик да става.

Процесът по приемането ни бил към края си. Много дълъг тоя край, бе г-н Схинас. Откога слушаме, че ей сега ще ни приемат и пак нищо. Оставаше да се боядиса само една барака на границата, както твърдеше ББ още в първия мандат. А за ЦвЦв дълго време това беше приоритет, после и той млъкна. Знаем, че германците, не ни искат, а тяхното мнение е решаващо. Тогава с каква цел ни залъгвате толкова време?

Не са германците а Холандците....

Ако не са Холандците, ще са Австрийците или Белгийците, все ще има кой, а може би и Българите да са, кой знае?

Явно това момче, малко е чел, нищо че говори, че това му влиза в задълженията! Нито германци, нито холандци ни искат в Шенген! Така че, айде стига евролокуми! Вече ни идват в повече!

и все пак е близо! има шанс холандците да си направят референдум и да излязат, след това ще ви приемат! близо е

Аз съм близо до заветния ми първи милион Остават ми само 999999 лева

Колко да сме"близо"? Че ние сме "близо"от 2009г.насам,въпреки огромните,невероятни успехи и метани доземи. На една ръка разстояние? Ама колко да е дълга,таз ръчица!? Пълни подигравки.

Трябва да ни смятат за много прост народ, за да ни показват ту морковче, ту тоягата.

Ако закъсаме за пари ще ви оберем, по ваше желание.

докато вие се пънете да влизате, богатите излизат, брекзитват, така да се каже! Но вие действайте,бързайте! Все пак доста хора купуваха фабрики на 8 . 09. 1944... Ама то батко ви който си избирате за 3-ти път ( няма да престанете) какво друго да ви предложи...

Вкараха ни в шанеца, и в Шенген ще ни вкарат, колко му е !

Близо сте, на два пръста от Шенген, ако мога да перефразирам вица за Бай Ганьо който похвалил жените ни откъде раждали, реагирайки на хвалбите на руснаци и американци, че имали подводници и самолети, които опирали дъното и стратосферата на два пръста от целта.

Мда, близо сме до влизане в Шенген. На 1 ръка разстояние или на 1 измазана стеничка :) Аман от лицемерие!

Vinetou

"Татко ще ми купи колело, ама друг път."

Това с Шенгена е като с борсовите спекулации - печелят тия дето по-първи влязат в играта. Всички дето са след това, защото така са видяли или така са чули го отнасят. Така че никакъв Шенген не ни трябва предвид цялата обстановка в Европа. Това ще е катастрофа!

Какъв Шенген, каква Еврозона бе хайде стига вече.Борисов за девет години направи държавата на кочина ние за Шенген ще говорим.

да стигнем.. ЕС ша си го махне Шенгена.. Немските съдилища вече го почнаха. Признаха на Бавария правото да въвежда свой граничен контрол. С Австрия при това. Докат Цецко да сколаса да завърши вапцването на онез барачки по КПП-тата. Далаверко да открие навсякъде нови тоалетни.. И Шенгена ша отче в дерето..