Лихтенщайн влиза в Шенген, България и Румъния ще чакат

Европейските вътрешни министри са решили Лихтенщайн да стане 26-ят член на Шенгенското пространство на 19 декември. България ще чака решение през март 2012-а, но няма да настоява за едновременно отпадане на трите вида граници.

Обратно в новината

Коментари - Лихтенщайн влиза в Шенген, България и Румъния ще чакат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н холандския депутат и партиен лидер,има право да дава мнение ,колкото и да е погрешно.Холандия е единствената държава,която ни блокира за Шенген.Доводите са мъгляви.Би следвало да се замислят ,дали тяхната държава,която е известна в света ,че е център за разпространение на наркотици в Европа е за шенгенското пространство.Студени ,самовлюбени и злобни хора-това е болшинството от този малък народ.Ние сме страна с древна култура и сме по-европейци от тях.Те да си гледат тяхната държава ,ние -нашата.

абе,защо се сърдим че не искат да ни приемат,та ние какво сме постигнали,всичко ни е мошеническо.няма защо да се сърдим и аз ако съм в развита дърява няма да искам такива кати нас.помислете малко,не сме ли мошеници в по-голямата си част.

Твърдо НЕ на холандски стоки у нас ...

И ся , ко са получава? Наш ББ ги учи как да се стегнат и те ни затвориха кепенците.Значи нашиу умнико не го искат у шенген,че току виж разтурим и тях.:)))))

Ами прав си е човека за голямата корупция в БГ.Но нашите олигофрени се държат като ощипани моми и нищичко не схващат.А нали уж Дянката каза,че не искаме да влезем в шенген в този му вид.Ха сега де.

Абе дирове, от колко започвате да работите ...за да знаем кога - от колко до колко може да се пише тук ...за да се появи написаното ????? или 8 сутринта за вас е рано ...не сте станали ...и няма кой да прочете коментара и да го ,,ОДОБРИ ,,???

През март ще сме още по-зле, тогава още повече няма да ни искат.Само ни замазват очите и имитират дейност,а всъщност е настанало едно лапане като за последно.Най-олигофренското правителство, управлявало България за цялата му история ...

От всички коментари написани тук си направих няколко извода: 1. Деиствително материала в БГ е лош- непрекъснато се плюем, винаги някой друг ни е виновен , и никога не правим нищо за да си помогнем сами. 2. От думите на наркомана - министър от холандия излиза че в Европа всичко е ок, няма корупция, няма престъпност ,няма имигранти ,особено негри и мюсулмани и особено в холандия което мнооого ме радва...а всичкото престъпност, емигранти и корупция е при нас-вРомъния и БГ. 3.Не ни трябва никакъв шенген и никакво падане особено на сухопътните граници защото ...и сега пътуваме и който иска никой не е спиран никъде в Европа, а иначе без граници особено след арабските събития и всичкото мюсулман по европа ще сме като без гащи в турска баня .... Айде сега плювачите и разбирачите да почват ..........

Къв Шенген с тия корумпирани правителства.ТОТАЛИТАРНОТО КОЕТО Е СЕГА е ужасно.Всички ги плюем и кой гласува за тях ?МАФИА Б.Г. Тия в Европа не са тапаци.Цв.Цв. го УЛИЧИХА ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ И ТОИ НАГЛО СЕ ИЗМЪКНА С ПОМОЩА НА Б.Б.! !! Е това как да криеш от ЕВРОПА.?

едно не мога да разбера,уж всички ни хвалят и са доволни от нас,а никъде не ни искат.но ние умираме да им угодничим за нищо.

Е,най-после някой да се орепчи здраво на ББ.

Естествено, че ЦвЦв ще казва, че не настояваме да влезем в Шенген по суша. Как да си признае, че исобщо не само не ни искат, ами изобщо нямаме готовност!

ЗА КАКВО НИ Е ТАКАВА ЕВРОПА БОЙКО ОПОМНИ СЕ ВДИГАТЕГОДИНИ ЗА ПЕНСИЯ ДА СМЕ ДОБРЕ ВДИГАТЕ ДАНЪЦИ ДА СМЕ ДОБРЕ СВАЛЯТЕ ЖИЗНЕНОТО РАВНИЩЕ ПАК ДА СМЕ ДОБРЕ Е ТЕ ТАКОВА БЪЛГАРСКО Говедо нема ОПОМНИ СЕ ИНАЧЕ ЩЕ ВИ ПРИСЕДНЕ БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИА

хаха, кривата луканка ...

абсолютно са прави.жестока корупция и импотетно правителство.бг не е за шенген.

писна ми вече от тази холандия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А на мене ми писна от ГЕРБ!

ВЛЕЗЕ МЕ ЛИ В ШЕНГЕНО ЧЕ МИ Е МЪКА ЗА НЯКОИ ОРА И ЧАК ЦЕ СЕ РАЗПЛАЧКАМ

Не съм враг на българите и румънците, а съм приятел на Европа и не искам организираната престъпност да достигне до единния европейски пазар с прибързаното отпадане на границите, коментира сутринта Герд Леерс.

И аз съм съгласен, че не сме за Шенген. Яка ни е корупцията и тъпо - правителството!!!

Дупе да им е яко, ако влезем. :) Набързо ще пропищят.

"Мога да си призная, че що се касае до отпадането на сухопътните граници, в момента това не е основният проблем. За нас е важно приемането на политическо решение за първия етап от отпадането на границите - морските и въздушните", добави той (Цв.Цв) Ако горното изявление е излязло от устата на физклутурника-консултант в свободна реч (без да е предварително написано от асистентите му), аз обещавам да науча литературен унгарски език (с всичките му 26 падежа) за 5 седмици! Шестак смешен.

Всеки физкултурник може да напредне по-бързо от всеки комунист. Комунистите са 3-то поколение политици и все не могат да кажат нещата, както са, лъжят и се хилят. А ето как един физкултурник успя за няколко години да сложи Румен Петков в джоба си. Не е трудно. Не споменавам Бойко как нашляпа по политическото дупе Станишев. И то не беше трудно. :-)

А физкултурник комунист представяш ли си каква мъка ще е...

важаеми приятели на сайта-към феновете на всички политически цветове-ЛИЧНО АЗ РАЗБРАХ КАКВО ТОЧНО Е ИСКАЛ ДА НИ КАЖЕ Герд Леерс!! А ВИЕ /??:... аз лично го тълкувам така-вашата държава не е и НЯМА ДА Е В ШЕНГЕН докато не се намерят читави политици-които да нямат нищо общо с организираната престъпност... така че- не само Батко ви Бойко е в сметката- там се броят всички- и червени и сини и жълти и турско-сини,и леви и десни и дебеловрати мутри които ОТБИЧИХА ОТ ШЕНГЕН ДОСЕГАи всичко.... Така че- за наше всеобщо съжаление- ШЕНГЕН ЗА НАС ЩЕ Е МИРАЖ ДОКАТО УМРАТ ОТ СТАРОСТ ВСИЧКИТЕ ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ,КОИТО СА БИЛИ В ПОЛИТИКАТА НИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ... Хората са прави-не ни мразят-но и не обичат РАзни мутроиди-МАФИОТИ да им се бъркат в сметките-ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ ДЕМОКРАЦИЯ А НЕ КАТО ПРИ НАС !!!

Лично мен никой не ме е спрял да пътувам в ЕС с моята лична карта. Да му мислят червените, сините, гербавите, тюркоазените и пр. политически протежета! Обаче, прелюбопитен е фактът, че единствено от Холандия са забелязали наличието на ПРЕСТЪПНИЦИ,КОИТО СА БИЛИ В ПОЛИТИКАТА НИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ. Всички останали са съгласни с приемането.

Бохлю,но ми е гадно като ме отбиват в потока,,извън границите на ЕС,,,където ни гледат по особено служителите на летищата и полицаите.И правилно щом сме най големите бандити в ЕС /не ние обикновените хора а политиците ни/.И друго,не само Холандците ,всички знаят каква корупция цари у нас и най вече ние си знаем.Така ,че да не се правим на ощипани моми.

"Гроздето е кисело",казала лисицата...По-нататък всички знаят приказката.Досега бързахме да влизаме,сега като ни казха,че не ни пускат и хоп-вече не бързаме.А миналата година това май беше приоритет за тиквите...

лятото ще отида до холандия и ще се изсера в центъра на амстердам на улицата

И няма да си единствения за този ден. Само ако знаеш колко дрогирани африканци го правят ежедневно

Слънцето ще се усмихне морето ще ни призове. Ще задуха нежният вятър с шума на отминалото време. Ще седим двамата с теб прегърнати на брега и вълните ще докосват нежно голите ни тела. За теб,която си някъде там. Разобличителя

Инатът на ЦЦ и ББ е пословичен. Те пак ще се опитат другите да изкарат виновни. Значи тези различни партии вътре в Холандия са се споразумели - леви - десни как? А това, че ЦЦ пуска в европейското пространство непроверени факти за някакво съглашение между партиите в Холандия ще му излезе през носа. Такива може да ги пуска тук, за мъжът на тази, за лекари, за всички, които са му неудобни, без да има последствия. На дипломатическо език това означава, че ние с холандците нищо никога не можем да направим заедно.

Ма тия от де разбраха ,че у управлението сме само мутри?

Няма да настояваме,защото боко и цоко знаят какъв среден пръст ще получат.

Мен ми мирише, че някои лалета са се разбрали с елита на БСП, приемането да стане, когато те са на власт. Не е тайна, че тези неща стават с политически решения. Холандците не са се загрижили за корупцията и престъпността у нас и се досещат, че корупция и престъпност има навсякъде и никакви граници (дори шенгенските) не са пречка за тях.

Е..е..е ти изби рибата,много мъдро ,много.А не ти ли мирише на мутри вечер като включиш телевизора и видиш едни охранени и остригани мъжаги да поучават вече цяла Европа как се излиза от криза.

То не че не бързаме, просто не ни искат.

2L Alliance ABN Amro AEGON Ahold Akzo Nobel Amstel ASML Holding APM Terminals Australian Homemade Avanade AVEBE Basell Polyolefins Bas Trucks Bavaria Beter Bed Bip Candy Koninklijke Boskalis Westminster Combined Computer Services CNH Global Cordys DAF Trucks DSM eBuddy Exact Software Endemol Fortis (Belgian-Dutch) Friesland Foods Fugro Getronics Grolsch Hagemeyer Heineken International HEMA BV. Holland Coffee and Tea IKEA ING Group IPTP Networks (IPTP Ltd) KLM KPMG KPN Lucas Bols Martinair Mobileye Norfolkline NXP Oc Philips Rabobank Randstad Reed Elsevier Elsevier Royal Dutch Shell SBM Offshore SHV Holdings Simplify-It Spyker Cars Stork SVS Printing TNT Telfort TMF Group TomTom Transavia Triodos Bank Trust Computer Products Unilever (Anglo-Dutch) Vedior VNU Waack Wavin Wolters Kluwer

Холандските фирми не са ни виновни,за съжаление.Виновни са овцете,които под строй ходят да гласуват за престъпници и мафиоти.

За когото и да гласуваш, получаваш престъпници и мафиоти. Други в политическия елит не може да има! Не допускат!

напротив,виновни са защото те са избрали политиците си в холандия

що така бре, нали бързахме да улезнеме в Шенгенското, нали работата беше опечена като гъска на бангу Васии, сега па немало да бързаме

БГ в анадола! никаква европа! тук са само боклуци!

Аз предлагам да им спретнем едно събаряне на "Берлинска стена" В противен случай политиците само ще си купонясват по заседания "днеска няма-утре има до безкрай"

Нека да направим един списък на холандските фирми, път всеки сам да си реши ... Аз знам за едни - ING

от тях!:) Вие си протестирайте:) Дреме ми!:) Няма да бойкотирам някого, който ми казва истината за мафията ГЕРБ:))

Мафията я има много преди ГЕРБ, още по времето на комунягите. Къде тази мърша на са диваци варвари и терористи. А ГЕРБ ви навря в мечи гъ..

по-долу коментиращите!То бива себствено неуважение,и комплекс за малоценност,но вашето е безпределно.Ако Вие се смятате за нищожества и хора без достойнство,поне за децата си не мислете така!Те заслужават да са в Европа и Шенген,не се интересуват нито от комунисти нито от корумпирани политици.Не им отнемайте с бездействието си и робския си манталитет правото им да са горди европейци!

цървул! С ГЕРБ толкова! Ти какво искаш! да се възмущавам, че Европа не пуска мутрата в Шенген ли!?

Ти си цървул бе нещастник ...човека правилно е написал...А Европа не пуска овцете като теб които плюят по себе си нищо не правят не работят все някой друг им е виновен а не се погледнат себе си....кой е виновен за корупцията ? Бойко ли.....или Станишев??? или Царя? като те спре полицая в нарушение ти сам ли питаш...е нещо не можем ли да направим ??/ не даваш ли сам пари ???? а защо не направиш така че този който ти иска пари да си получи заслуженото а ?

Ами да не са луди - Първа Частна Мутренска държава - в Шенген?????

Много точно!

+2 ясно о точно казано- престъпниците като наште са за затвор а не за Шенген

човекът виновен затова,че не ни искат в шенген е един холандски психопат,казва се Герт Вилдерс-лидер на партията на свободата в холандия.

Едно от най кошмарните ми минавания на граници :) Фелдкирх-Лихтенщайн 2часа висене пред нещо подобно на будка за вестници :))

някога е казал на всички спорещи страни - " И ти си прав", после и на другата страна - "И ти си прав". Та, и поляците, и холандците са прави. Просто на нас е трудно и почти невъзможно да ни помогне някак човек дори и да иска. Защото сами се на таковаме и миришем, а само с парфюм не става замазването.

за чий р ми е шенген...може ли г-жа КУНЕВА да ми разясни "шо е шенсенско споразумение със забрана за работа.били сме корумпирани, това касае държавните служители, които няма да идат там да работят.ЩО ЗА НАИВНО ОПВАДВАНИЕ...АКО САОТ МАРОКО, ТУНИС, ПАНАМА МОЖЕ.ОТ БЪЛГАРИЯ - НЕ..

да ти обяснява! Да ти обяснява Кристалина! Кунева нали нищо не допринесе за БГ, а Кристалина с какво допринесе:))))))

На теб точно не ти требе - ти и така си си добре в махалата.

А какво очакваме с физкултурник за министър на вътрешните работи, който се изявява като главен ментор в държавата и директор на граничната ни полиция на който никой не знае името, а самият той е доносник. Европа иска да си говори с хора знащи, разбиращи и поемащи ангажименти, а не фигуранти!

Аз имам по-добра идея как може да го защием на дебелите,лицемерни холандци(в училище ги учат да се усмихват)-легализирайте марихуаната в България и да видим кой ще ходи до Амстердам след това.Прага вече даде пример-нека Пловдив и Варна я последват!

Ма гледай да не уплашиш холандците, че ако получат удари, няма да могат пак да не ни дадат разрешение:))))))

Пожарникарят и Цецо Апартаменто са най-големите пречки за влизането ни в Шенген!

Така ли бе, комуняга!!!

Аз не съм комунист, ама наистина мисля,че кофпомпата и шестака са пречките.

Решението за присъединяването ни към Шенген е преди всичко политическо и по-малко техническо.Никакво "показване" на ГКПП Капитан Андреево няма да помогне.Цецко и Боко още не могат да го проумеят или пък не искат.Това си е звучен шамар към политиката на правителството,което мери всичко с двоен аршин-за нашите може,за другите-не.Справка директора на Гранична полиция,за който от Комисията по досиетата доказаха,че е бил доносник на ДС.Дори не е бил щатен,а чисто и просто доносник.Как на такъв доносник да имаш вяра?

Оахахаххаа е нема такъв смях ! :) Жива подигравка ама някой хора не могат да се усетят как си правят т*к с тях :)

Абе, хора, не знам още какво трябва да се сручи за да разберете, че 20 годишните приказки за евроинтеграция, Шенген-Менген са единствено да ни манипулират, ограбват и унищожават. Пука им на мутрите дали Б-я е в Европа, Азия или на Луната! За тях е важно да са в "джаза"

Който се е хванал с България все се е сринал в калта. В България вирее Дебелащината и камък върху камък не остава . Само не се знае защо Тез Холандци не искат да им плачяят майките ами се дърпат уплашено. Спокойно ще Съсипем Всичко. Имало едни май USA- им викат с неограничени възможности. Горките много са ограничени . В България Няма Нищо Невъзможно. Каквато простотия си помислите за невъзможна в България е не само възможно , но ипроцъфтява с бурни темпове. Много поздрави на Шенген. България идва Европа си отива накрая само тъмнина но какво го интересува щрауса нали още има перушина а го и хранят с Еко продукти я -коли я -ешерия. Пък накрая идат Турците . Тогава и българската простотия ще бледнее пред Ислиамски пълчища и вой до небесата. Започна началото на края преди 20-години , сега се берат плодовете и гнилите ябълки. На всички ще им е сладко като мушмул от боклуджиска кофа.

Докато има подобни новини "Полицията в Разград издирва 14-годишно момиче" ще видим Шенген през крив...