Коментари - Нова схема: Крадат коли с включен двигател след лек удар | dnes.dir.bg
назад

Нова схема: Крадат коли с включен двигател след лек удар

Нова схема за кражби на автомобили - след лека катастрофа, набира скорост. Особено лесно действа тя, ако колата е с включен двигател, казват от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Нова схема: Крадат коли с включен двигател след лек удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този много ще да е бързал, даже като го ударили не угасил мотора. Сигурно е очаквал КАТ да са на място след минута, а след две протоколът да е съставен та да си продължи пътя. В Германия преди 15 години хората така си оставяха колите и руснаците ги бяха научили. Като видеха, че по някоя малка улищка се ъадава скъпа кола хвърляха един велосипед на платното, детски обикновено 4е не тейи много. И швабата нали е тъп оставя мотора да работи и слиза да махне колелото, след което гледа как собствената му кола го заобикаля и може само да й помаха за сбогом.

Като ги хванат -разстрел на място!

слагаш мобилен което е вързано към двигатла и като му се обадиш и колата спира на пътя кара с 100 и колата гасни .......правя такива устроиства надежни са

правиш... трябва всеки месец да плащаш за данни, иначе ти хубаво ше се обадиш и колата спира, ама ти си нямаш и представа къде точно. а трябва просто да имаш данни. за 3 секунди гугъл ти дава локацията

ааа не е нова схемата ,ние си я знаем отдавна,докато чакаме бате бойко да оправи държавата те ни обират .

Алооо, 5-то районно, как върви бизнеса с крадените коли? Накриво стъпихте и уцелихте опашката на котето. За няколко хиляди лева такова нещастие си докарахте на главите, че ви е бедна фантазията.

Не че оправдавам кражбите или мързеливите ни полицайчета, дето само "съветват", ама какъв тъпак трябва да си, че да не си угасиш двигателя незабавно дори след "леко" птп!

как какъв, мутра....

откраднаха ми колата. в моята прекрасна южна държава. Не бях заключил гаража, нито колата. Нормално не го правим. Застрахователя ми даде рентакар. Полицията ми намери колата за 1седмица. В перфектно състояние, без драскотинка. Как е в бг?

В Бг е "Добро пожаловали на Россию". В Русия това е бизнес между милиционери и крадци. Но Русия е шеста част от Кълбото а България е 1 педя. Излиза, че българските ченгета са по-големи гяволи от руските. В САЩ също се краде, но да ти откраднат старата кола е подарък от крадците - застрахователя ще покрие в повече от реалната стойност. Затова се краде от Кадилак нагоре.

Явно в твоята южна държава не ги крадат за печалба.

" вероятно би ги отказало точно от вашия автомобил" toest da otkradnat niakoia druga kola - shto za prostotia vmesto da gi hvanat i da im trusnat edni hubavi globi zashtoto sus sigurnost si poznavat kontingenta

Много интересна територия! 99,98% са дебили, а останалите 0,02% не само че не са в управлението ами и се преследват от държавата и затварят при всеки удобен случай! уникална територия в целата вселена

Комшийката си почисти колата, отиде да си купи кафе и цигари, остави я с включен двигател, ключовете на таблото ;-)

Тиквойний и ГРОБ ви гарантират спокоен живот! А скоро и с нови сметки за тока! Кражби навсякъде и по всяко време! А прокурори и съдии - все наши момчета!

при положение че 5% от работоспособните българи са на заплата в МВР.

Закон при мен. Двигателя се гаси. Ключът се изважда! Дърпа се ручна спирачка и се слага на скорост. Тогава излизам.

коио швестраче беш ти бре манге ту ми аъ

Бо Бо

Крадците на коли се учат на схеми от политиците и като се обучат влизат в парламента да крадат от стадото!

Ами много ясно. Вие да не искате да ни управляват неопитни политици?

Кокошкарска държава. Каквито управниците, такава и държавата! Ще го търсим бай Тошо със свещ. Това по негово време не вървеше и се живееше спокойно. Москвича не го заключвах, а ключа от вкъщи стоеше зад вратата под метлата. Да ви сер.м на демокрацията!

До към 70-та, 73-та година на миналия век, действително апартаментите не се заключваха. След това постепенно започнаха да се заключват не само те, а и входните врати на къщите. След това започнаха да се правят метални решетки на терасите... Така ни завари демокрацията - честните хора - зад решетките, крадците по улиците. Та заври си пропагандните "спомени" и въжделения за времето на бай Тошо в четирибуквието, лъжец долен! Аз 71-ва година, като тръгнах в първи клас на врата си носех ключ. Има и такава песен - "Върху сърцето тропа ключето, спомня ни родния дом." ЛЕЖЕТЕ, като за световно! Не напразно на Вашия лидер му казват Госпожа Лъжа!

Ама и ти послъгваш. Решетки на прозорците започнаха да се появяват в София едва в началото на 90-те, когато дойде прословутата демокрация.

Полицията ни съветва, да си сложим аларма, за да откраднат колата на съседа вместо нашата.... ХАХАХАХА

Наистина грозно прозвуча ! Не ги ли хванат, какви ти аларми ! Но полицията е безсилна. Онзи ден ми откраднаха радиото. Извиках ги, с голямо нежелание съставиха протокол. Ходих и в управлението - каква мизерия, каква бумащина - не е истина !

Все се сещам за онзи филм Елитен отряд, там какви корумпета имаше ужас. Но и ние не лъжем де.

Нова схема: Присвояват половината ни енергетика с крадени от нас пари.

"От полицията съветват да паркирате на осветено място и да поставите аларма на колата си. Изобщо всичко, което би забавило крадците, вероятно би ги отказало точно от вашия автомобил, коментират разследващите." А аз предлагам да променят НПК, като за кражба на МПС да дават 20'так пандела без отказ. Да видим тогава МВР какво ще съветва!!!

В момента няма крожба!!! Само противозаконно отнемане...

Да внимаваме и как дишаме и да мислим за крадци ебалници и какво ли не ебаси държавата Да му мислят крадците трябва бой и здраво ебне за тях ....

кои ви е учил да крадете бе, бг крадците?

Нова схема, на няма и 30 години...

Още по-нова схема. Ликвидация на бандитите на място и изхвърлянето им в най-близкия контейнер за смет.

Това е схема от комунизма - действаща при това - дядо ми казваше - че тия дето не им увират тиквите и правят поразии - в един момент изчезват. То затова и дребната престъпност беше сведена до минимум.

stan_posta@

Не, нямаше изчезнали хора. Ами че сред тях има деца ! Работеше се с тях - детска педагогическа стая, после ТВУ. После затвор. И най-накрая се отказваха, не се излизаше на глава с милицията. Милицията колкото по-малко работа имаше, толкова по-добре се справяше и по-малко работа имаше. Днес полицията е затрупана с дела и преписки. И все повече затъва.

карам коли на средна цена 500-600 лв., понякога се случва да забравя някоя, не я и търся, просто купувам друга

а данък плащаш ли им

данък смет

Ами типично за Булгаристан и мангалското му население