Шефката на ЕК: Ще предложим "цифров зелен пропуск" за пътуване през лятото

Електронният документ ще съдържа информация кой е имунизиран, резултати от тестове на хората без поставена ваксина и други данни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Исками си поне зелена светлоотразяваща звезда за да могат да се пазят нормалните от нас.... Всичко беше ''доброволно'' ама сега май май задължително ще да ни е малко защото властващите по всякакъв начин гледат да си пазят власта..

Защо просто не направят тестове на летищата. Докато чакаш да минеш през рентгена, да ти мине и теста. Ще оскъпят билетите с 30 евро, не е голяма цена за спокойствието при пътуването.

o!o

Тая е гадна. Да се маха.

Няма ли да е по-добре жигосване на челото или татуировка на ръката, като на чифутите в доброто старо време?

Ех, за какво ни беше тая демокрация, НАТО Европейски съюз и т.н. Пак ни връщат зелените паспорти. А на тези паспорти ще има ли пак място да се вписват децата , местоработата, адресната регистрация та да си заприличаме на едно време. Остава да се върне и Ръководната роля на партията, да отворят КОРЕКОМ-ите, да върнат летните бригади, пионерските лагери, военното обучение.

Кеф, а?

Това е грубо нарушение на човешките права след като ваксинацията е доброволен акт.

Подкрепям. Още повече че ваксинацията не дава гаранции за неразпространение на вируса. Поне официално никой не се е ангажирал са такова становище.

Чети!

Простаците да не се ваксинират,да се сврат в дупките си и да мрат!

Тоя европейски съюз,дано се разпадне,те не са добре с главата,че заразиха и тиквата

Цялото рублофил, путинофил, антиваксър и всякаква останала сволоч се е разквичала и грухти по де що има форуми:)))) Бахти кефа!:))) И независимо какво дращят по тия форуми или вече са ваксинирани, или се редят на опашките за ваксинирани. И те завалиите искат да пътуват....и то не в Русия:))))

А бре що им играете по свирката на тия - не се ваксинирате и няма да ви разрешават да си харчите парите - ми кво по хубаво от това.

Цитат: "Целта е тези "дигитални зелени паспорти" в ЕС да улеснят свободното придвижване в ЕС, а не да го ограничат или дискриминират." Култово изречение на вещицата от ада - Урсула. Честит ви фашизъм! Честита ви Европа на затворените граници! От свободното движение на хора, стоки и услуги нямаме нито едно от трите! И ковида е само параванът за това. Това, което става не е временно, направено е да остане и след "пандемията". ЕС(ССР) е гнусна глобалистка клоака, проектирана за да вреди и да унищожи местните законодателства, на национално ниво.

Това е положението, антиваксърче миризливо!:) Ти ще си седиш на село "нечипиран", докато ние нормалните хора с ваксина ще си пътуваме свободно и безпроблемно и по работа и за удоволствие:)

Дали? Внимайте какво си пожелавате,че живота предлага изненади.

Малоумните конспиратори: Никой не е умрял за личните ви данни, бре, лешпери! На никого не сте притрябвали- бедни, болни и гладни! Иначе със самочувствие до небето, оскотели от глад и мизерия, и празни хладилници, мушмороци, които се имат за голема работа! Паднете малко на земята! Цървули ниедни, долни, тъпи!

Ако знаеш какво е лешпер го напиши а не ползвай думи на които не знаеш и значението нещастник.

Който е ваксиниран да се опита да живее нормално,който не иска....,да се сдухва от страх и да се събира със себеподобни!

Когато се инжектирате с тези гадости вече не сте човек а ГМО. Нормално е да има паспорти за инжектираните. По закон за да преместваш ГМО от една точка до друга ти трябва документ/разрешително/паспорт.

Бро, "гмо" сте още от рождението си, чрез храни, води..., ваксини..., вземете се в ръце..

Аха, ще Ви трябва паспорт! За малоумни!

Гадно ли ти е, че ще седиш залостен в селото си, а?:))) Докато ние "гмо-тата" си пътуваме свободно:) хахахахахахахаха

крива шфапска

Издаването на такъв сертификат е предпоставка за дискриминация, към тези които не са ваксинирали и предпоставка за работодателите да не взимат служители и ряботници, които нямат такъв сертификат, т.е. господата от ЕС се опитват да налагат здравен фашизъм. Издавануто на такъв сертификат и паспорт може да се изсисква и рри започване на работа и да се злоупотребява с това

това е положението! шом заради тъптата си ще застрашаваш здравето и живота на останалите хора - ще бъдеш дискриминиран и то яко! Нито работа, нито право да пътуваш..нищо! Стой си неваксниран и нечипиран и се радвай на свободата си!:)))) хахахахахахахахаха

Здравето и живота ви застрашавате само вие. Ваксината няма да ви запази нито едното нито другото.

Не е естествено не тъпанар...

Хайде още една простотия, която ще е от ден до пладне или след дъжд качулка, ама ще се излапат няколко милиарда. Аман

"Очаква се, освен дигитални, тези сертификати да могат да бъдат" ТАТУИРАНИ

Имаше преди време едно заглавие: "ЕС на неуспешните политици" По - актуално не може да бъде!! Да добавим и жалки лобисти!

Това с ваксините е глупаво, защото ваксинираните остават преносители, и в същото време са принудени да се ваксинират с експериментални ваксини. Дори нямат избор за конвенционални такива. В тази връзка,отрицателния PCR би трябвало да бъде единственият вариант. А като цяло, пътуванията на простолюдието трябва да бъдат ограничени по дефиниция.

Кои са конвенционални? Предполагам на АстраЗенека. Или Спутник, коато е същата технология. Май само Китай направи по още по-старата технология

свободното движение, като основно право в ЕС? Тая продънена кочина става все по лошо място за живот! това беше единственото добро нещо и сега го отнемат и него.

тук си е, ама не важи за тъпи индивиди, които застрашават живота на хората. Няма нищо ново...и сега ако си преносител на чума нямаш право да пътуваш и сееш зараза. И с ковид е същото. Или се ваксинирай, или си стой залостен на село.

карантиниран , ваксиниран , кастриран ...

Не искам да пътувам нито лятото , нито през зимата , нито през есента ,

време ЕС да се закрие. Булекзит. Смърт за ГРОБ.

Дължината на половия ми орган в сантиметри , ще трябва ли да декларирам в електронния документ фрау Лайнен ?

Време е братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

Поредна лъжа е. Тая надмина Тиквочев Толкова е тъпа и посредствена, че ми се пвръща.

Стадото е подкарано - оттук нататък ваксини и пак ваксини, ограничения, страх, бедност и мизерия. За такива като Лайен това не важи, те ще продължават да богатеят и да си живеят както досега, че и по-добре.

Фонката живее на комисионни от консултантски поръчки. Тя това си знае, това си прави. Крайният резултат е без значение, важното е да раздели парите с консултантите

фонката Урсулка много проста гугутка бе. ами ако дойде чичко Йосиф, ко ша праи тогаз?

татуиран съм с ЕГН-то и зашити жълти звезди.

Хубавото на тези е, че със всяко свое действие допринасят за разрушаването на ЕС отвътре и все повече хора започват да виждат истинските лица на тези изроди.

А другарите либерасти, които бяха бивши комунисти и комсомолци, как напоително ни разказаха за Желязната завеса и комунистическия лагер от където никъде не можеш да мръднеш. Само защо забравяха да споменат, че Желязната завеса я спусна Запада? Ето и сега, като едно дежавю, се спуска завеса и всеки непослушен е въдворен в района на собствената си държава.

не си пиян, дебил си. как точно Запада я спусна Желязната завеса, бе дебил малолетен? А? Всяка западна държава пускаше без никакви проблеми граждани от източния комунистически блок, но...комунистите не пускаха никого да излезе от комунистическия "рай"! Тъпанарино! Като беше толкова хубаво в уродливите ви комунистически страни, защо не пускаха да се излиза от тях , бе дебил? На колко госини си, бе лайно? На 20? На 25? Видял си ти желязна завеса ма на майка си в путката само.

Някои ще пътуват със зелен пропуск, но повечето - със зелен танк!

Кремъл вече обяви, че не може да задоволи световните нужди от зелени танкове.

Вече ми липсва онзи с ишиаса на фона на тая ур-успия!

Кой бе, пияницата ли? Той беше пич бе!

Йебем ви пичку материну, фашистичко!

Ваксинирани от всички страни, обединявайте се! Имаше някакъв подобен лозунг ама за какво беше....

Комсомол-комисарите от Съвета се чудят как по-дебилно да оповестят края на сборището ЕС.

Новия Гюбелс

Неваксинираните ще пътуват само с влакове, до определени места. Германия има опит с подобна логистика.

Приветствам и съм готов. Не съм против някой да си стои вкъщи и да си плюе на социуса.

Ами малко по-просто не може ли? Все пак Германия има опит от средата на миналия век и то е доста успешно. Предложението е за зелени детелини - 4листни ( звезди не става вече са ползвани), които може да се зашиват на дреха, с която пътува лицето , за да е ясно на границата кой кой е.

Ми начи всички ще са ирландци....тъй излиза!

ирладци и половина ( ирландците са с 3 детелини).

допираш рамо и се отваря бариерата

И като се събудиш, гащите мокри.

Шефката на ЕС с блянове по Третия райх. И тогава за да патуваш в окупираните територии се е искал немски документ за самоличност често с одобрението на Гестапо.

пътуваш

Днес да не пътуваш с бележка от ТКЗС? Личната ти карта се сравнява в онлайн регистър на всяка граница.

И тогава одобрен от Гестапо документ можеше да се получи във всяка медицинска лаборатория.

ЕС - в какво жалко и смешно формирование започна да се превръща, пълна отврат. Европейски ценности, демократични права и свободи ли???!!! До преди година тези думи звучаха що-годе смислено, но сега във всеки нормален, мислещ и незомбиран човек предизвикват смях. Ако не беше трагично, щеше да е смешно. Изпълват ме с погнуса тези деградирали цалки европейски бюрократи, жалки лобисти. Наистина заслужават да бъдат изметени по доста нелицеприятен начин. Както беше написал някой по-долу, време е Червената армия да тръгва към Берлин.

Абсолютната Демокрация, се превръща рано или късно, в Фашизъм в чист вид ...

Това са кретени да направим един Бъркзит и да си решим проблема

Въпросът не е във ваксинирането. Въпросът е, че дори днес хора с открита форма на туберкулоза например, които са почти толкова заразни както и тези с този модерен 'вирус', МОГАТ ДА ПЪТУВАТ ДНЕС СВОБОДНО. Да не говорим за СПИН. Къде е логиката?! И да - по долу питат, 'доколко са заразни ваксинираните'? Ако ли са заразни, то каква е ползата от ВАКСИНАЦИЯТА ...

Туберкулозата вече не е толкова смъртноносна, както през 1921. Ела в 21-и век най-сетне!

Колко толкова. Смъртността на Ковид е около 2.3%. Колко е на туберкулозата ... ПС: Виждали ли сте болни от туберкулоза? Сигурно си мислите, че е голям кеф ...

просто зевзекът е трол

И да, забравих, това, че от туберкулоза не се умира, не означава абсолютно нищо, защото туберкулозата НЕ СЕ ЛЕКУВА ...

3евзек

Г-н Демон, Годишната смъртност от туберкулоза в България възлиза на 1,3 на 100 000 души население, горе-долу колкото от Ковид за ден. Средното за ЕС е под 1. За проблема трябва да му мислят в онези държави, където е 20 или 100 на 100 000. Ако обичаш, недей да пробутваш болести, с които има проблеми в третия свят, не у нас!

3евзек

Демоне, Добре че нямаш власт, иначе дали от нещо се умира, или не се умира, нямаше да означава абсолютно нищо.

И сега ще пътуват свободно, но само такива като тая лайен. Нищо няма да им искат. Как си представяте да я спрат поради липса на онзи паспорт, пропуск ли, няма значение, как го наричат?

чип

Фашизма и комунизма ряпа да ядат пред европейската "демокрация"

Ако бше жив Сталин, щеше със сигурност да пуска германци и американци на руска територия след отрицателен PCR тест от лицензирана, съответно германска или американска лаборатория.

А дали ЕК подготвят и "Окончателното решение"?

Аз не знам Аллах на какво мнение ще бъде по въпроса. Тия с истинските немски имена - Мюмюн, Мустафа, Ибрахим са бая бюлюк...

Предлагам по една зелена точка да поставят на челата на ваксинираните, за да не се губи излишно време в проверката на сертификатите. Най-добре ЕС да се разпадне, защото се видя че в ЕК/Евро парламент работят само лобисти и марионетки!!!