Коментари - Шефът на Пентагона: Партньорството с Египет е "основен стълб" от ангажимента ни към Близкия Изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то и българия беше най облагодетелствана нация , нооо сме минус 30 % популация минус 90 % армия , и минус 80 % икономика , с такива приятели врагове за какво са ти .

Видях горила за първи път

ти така каZваше и когато се видя отблиZо с черния ми боZдуган

Черньото какво тьрси в Египет?

Асизи се беше засилил да ходи на среща с Асад в Сирия , затова Лойд Остин отива да му набие канчето.

Поне снимката махнете. Плашите децата с тази горила!

Може и да му се усмихват на този фашист, но египтяните много добре помнят, как и на тях им спретнаха цветна революцийка.

Yankee, GO HOME !

Тая това то само се надява..... Египет е с Русия.... Минимално че играят като у Турция в собствените интереси... Тая това то забрави че през арабските протести УСА бъркаше и ъ Египет....

…. кюмбе по-грозен и от Робърт Мугабе ?

Ако не сте виждало негър педал, сега вече може да го видите. В САЩ са водили яки мъже за роби от Африка, но там някои са се изродили.

Тия американци да не са се учили от жълтите вестници - сензационно, извънредно основният стълб сериозен отговор

какъв е този црънчуга?

Мале мале колко са отчаяни краварите осещат видовия ден

Е, не че има връзка, ама тези дни Египет не подаде ли заявка за БРИКС? Нещо ми се мерна такава новина. А също страните от WANA(WestAsiaNorthAfrica) май поискаха членство пак там.Що така бе, Миме???? Та тоя говорител на пентагона ще се напъва да обърне нещата

Не съм я прочел правилно таз новина за Египет, те вече са член заедно с ОАЕ, Уругвай и Бангладеш. Миме, грис халвичка и стъдена вода донеси да почерпим другаря:-)))

Не.

https://en.wikipedia.org/wiki/BRICS Други глупави въпроси и коментари имаш ли?

Тва е моя приятел! У, у, у, у!

ПЕНТАГОНЪТ имал АНГАЖИМЕНТ към Близкия Изток. :))) На какво е РАВНОСИЛНО ангажиментът?!

къв е този гибон

Единственият ангажимент на говедарите е да тероризират и грабят другите държави. сащ е терорист номер 1 в света!

Белина, та да заприлича на човек , а не на африкански гибон.

след като дебелият негър наприказва вчера какви приятели са американците на Ирак, сега отишъл при фараоните и им дрънка подобни глупости. А фараоните гледат и се учат. Не са забравили и за една спретната пролетна революциийка от краварите преди 10 години, която едвам не превърна страната в Либия/Сирия. ФАЩ нямат приятели в Близкият изток от поне 2 десетилетия и няма да имат скоро.

САЩ имат ангажимент към целия свят - да го колонизират и всички да им плащат за остарялото им оръжие, а те да взимат ресурсите евтинко. Който се противопостави му спретват една войничка, щото не е демократ.