Шефът на МИ-6 към руснаците: Елате при нас като агенти, за да сложим край на войната

Ричард Мур заяви, че има малко изгледи Москва да възстанови динамиката си в Украйна

Обратно в новината

Коментари - Шефът на МИ-6 към руснаците: Елате при нас като агенти, за да сложим край на войната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Мур, немой ги съкай, че сега, като се юрнат всички гопници

леле мале.. колко глупости е успял да наплямпа тоя мур-джо... тотал щета дебил

Турцие може да дава Байрактар на Украйна, но Иран не маже да дава на Русия?

....тоя смешник дава ли си сметка ,че руската мечка само ще замахне с лапа и той и смешния му остров ще са история ?!!!

Много си прост русопитек! Англия е Острова+Канада+Нова Зеландия+Австралия и разбира се братовчедите им от САЩ !

Само абсолютен малоумник може да сънува мокри сънища, че е възможно да пороби и ограби Русия чрез свои агенти във властта както направи с Украйна. Русия, за разлика от оглупяла България и малоумна Украйна, не се продава, Русия има народ да я брани, а не туземните безродни мърши като тукашните управляващи дебили, които със свалени гащи и потни от алчност ръчища, продадоха страната ни за 30 юдейски гроша. Този британски чиновник е толкова тъп, че става единствено за метач на улицата.

За какво са им руснаци за агенти, нашия Христо Грозев не им ли стига?

този трябва да оправдае назначението си

да са тъпи като тоя! Но защо са сложили него на чело, че и се излага.

Като при нас. Най-тъпите и най-простите са начело.

Това е държава е която полицаите са по-зле От сотаджиите. Нямат оръжие,набират ги с обяви по улиците и с агитации пред някои участъци!!? като чобани....

Елате при нас с милионите си , с яхтите си и пр. за да ви покажем какво е експроприация

Да им изпратят няколко ракети на долните американски подлоги

За да се изтъпани боса на МИ6 публично и да обяви, че набира агенти от Русия за да победят е нищо повече от ОТЧАЯНИЕ. Руснаците чрез това СВО/война в Украйна методично изчистват редиците си от шпиони и предатели които работиха толкова дълги години за британските и американските спец служби. Лошо е да разбереш, че многогодишните ти планове и инвестиции от стотици милиарди бавно и неумолима се оттичат във фекалната шахта.

Русия едва ли ще приеме друг край на войната освен капитулация на НАТО.

2023-07-19 16:26:05 Немам думи (нерегистриран) То бива, бива, ама такава наглост на скапания англосакс е върхът. Кой е казал че вие сте критерий за правилно и неправилно? Само вашите интереси ли са правилни? Дано те ,,подрият,, два метрс, мръсник. Да пускаш детски игрсчки бомбо над Българив или да убиваш индуси ксто ги връзваш за дулатс нс оръдията? Няма по долни хорс от англетата и близките им американци.

Mного им се иска да сложат край не на войната, която започнаха, а да сложат край на Русия. Е ... няма да е днес.

Ингилизите са такива боклуци в световен мащаб че на тех се равняват само соросоидните джендари в софия

Надо, Щирлиц...надо.

Давате оръжия и пари за войната за да няма война!МИ-6 SS,EU, ФАЩ ВСИЧКО Е ЗА БОКЛУКА! НЕ ПО-МАЛКО АГРЕСОРИ И АТЕНТАТОРИ ОТ РУСИЯ

Дришляк

да Джони Инглиш се развихря! Както е казал един велик световен философ: да вярваш на англосаксонците означава да обиждаш сам себе си.

Ако Иран изпрати дронове на Русия, това е "безсъвестно решение". А когато англичаните изпратят снаряди с обеднен уран на Украйна, или САЩ пратят забранени касетъчни бомби на Зеления наркоман, това е нормално и отговорно решение. Верно ли?

Та ние отдавна сме при вас

Тея леваци не могат да съберат един стадион армия щели да вербуват.

Путин се отказа от пътуване до Йоханесбург под заплаха да бъде арестуван

Не, за да не създава неприятности на домакините. За да го опазят от демократите, домакините трябва да организират охрана за милиони долари.

Дано ти дойдат Петров и Баширов

Тоя кретен защо вече не е покойник???Ако им трябва някой да отслужи опелото му, макар че е грях, ще се прежаля с Божията милост

То бива, бива, ама такава наглост на скапания англосакс е върхът. Кой е казал че вие сте критерий за правилно и неправилно? Само вашите интереси ли са правилни? Дано те ,,подрият,, два метрс, мръсник. Да пускаш детски игрсчки бомбо над Българив или да убиваш индуси ксто ги връзваш за дулатс нс оръдията? Няма по долни хорс от англетата и близките им американци.

Абсолютно!!

Когато Иран изпрати дронове за еднократна употреба на Русия, това е "безсъвестно решение". Когато англичаните изпратят снаряди с обеднен уран (радиоактивни отпадъци) за изсипване в Украйна, които ще тровят местните с десетилетия, това е съвестно решение. Стига толкова западна демокрация. Нагледахме й се последните години - икономически ограничения/санкции, инфлация, улични бунтове, затворени заводи, локдауни, натрапена ваксинация, джендеризъм... и все по-лошо става.

Та вашите колега работя вече за Москва;-)

БАШ при вас ше доат!

Готов съм срещу подобаващ хонорар да потвърдя че ракетите на руснаците свършват. Ще посоча и конкретна дата. Отделно същото важи за пералните с чипове. Само сериозни оферти!

По- добре идете да работите за цирка, вместо за ми-6. Все пак , правилното място на клоуните е в цирка.

некъдърнците, които прогнозираха че на руснаците ще им свършат ракетите и които жертваха собствените си войнци в ирак за да си прикририят мръсните операции там бяха заловени британски войнци иоблечени като шиити или сунити стрелящи по наслението за да разпалят гражданска война но иракска полиция ги арестува и за да няма свиделтели британците атакуваха полицесйкото поделение и избиха всички и техните елтини войнци които бяха аррстувани и после поругаха войнишката им чест и казаха че са действали самоволно като мародери и бандити без заповед от горе

Е след подписване на едни договори на 2рия месец от войната, борката Джонсън отиде лично за да е сигурно че няма да спре войната.. Тони Блеър пък си бе назначил за министър на финансиите, бившият управител на най-голямата банка в света обслужваща наркодилърите, търговците на оръжие и всякаква аналогична паплач.. Видя се в либия какво направиха, а реално потапянето на Москва и предният взрив на Кримският мост бяха пак тяхно дело... От бивши колониалисти акъл.. Пък и да си припомним що избухва войната за независимост в щатите...

Англичаните са наясно, че по-подли от руснаците няма и ще действат подобаващо на тая покана.

Ходи да правиш свирки. В това повече те бива, вместо да пунтираш хората.

Русоробието квичи, и то яко.

И това ни го съобщаваш защото...???

ти виж си припомни руския, че да не ни затрябва скоро..

Руснаците са наясно че по-подли от англичаните няма и ще действат подобаващо с тая покана.

"Путето ще ходи ли в Южна Африка или му допари на насраното дупенце?"

Пий си гинкобилобата, че забравят какво вече си написал:)))))))))))))))))))))))))

Ти природно ли си такъв или ходиш на уроци при СОРОС???

Путин се отказа от пътуване до Йоханесбург под заплаха да бъде арестуван

Остана само да го обвините че ви е изнасилил но ви е срам :)

Британското разуванване нали каза поне 10 пъти че ракетите на руснаците са свършили.... то ако поаднеш на такив анекъдръници най мого да те жертват за каузата.....а тя е че задника им осран и искат да си го избършат с някой

тоя луд ли е, нали ще го напълнят с руски шпиони!

Новичок за тоя тулуп

Руснаците са един изключително прост народ и за едно шише водка и майка си ще продадат.

Ти без пари си даваш розовото дупе ;)

Майка ти странни неща ти е говорила, викаха и в казармата Надка общата!!!!

Ингилизите са смешници и жалки. 70 000 армия. И се дървят на мечо. Мечока само в Бахмут унищожи 70 000 укрофашиста и вносни наемници-терористи. Много е комична ситуацията когато разхождат някоя бомбърка по улицата (великобритания) и като се размине с някое куче на което главата му е по-голяма от нея започва да го лае и му скача. Това е от страх. Така и с ингилизите. Примират от страх от мечката, но вдигат джабала от страх

Путин се отказа от пътуване до Йоханесбург под заплаха да бъде арестуван

Ричи-бейби, тръгвай с пушка в ръка да се биеш срещу руснаците. В момента там атмосферните условия са много подходящи за една геройска смърт. И бъде сигурен, че никой няма да си спомня за теб.

Вие почвате войни, не завършвате, справка: Ирак

Тези смешни и са големи агенти само филмите.

Хубаво е , че си знае че е некадърен и си постила за политическа кариера. Никой уважаващ себе си от кариерата “Дипломат” няма да ръси коментари още повече нелепи. Добрите работят тихо, некадърните дрънкат кофата силно за да прикриват некдърноста си.

Уж президент на Русия, а още не е осъзнал, че пътят за спиране на войните са преговорите!

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪВЕДЕ И ПОНЯТИЕТО АНГЛОРОБИ,ЗА ВСИЧКИ МАЛОУМНИЦИ ИГРАЕЩИ ПО СВИРКАТА НА ТАКИВА КАТО ТОЗИ НАГЛЕЦ

Според британското разузнаване, след като бъде изчерпан човешкия материал на Украйна във войната против Русия, САЩ ще впрегнат Полша като доставчик на човешки материал, за да запазят военния потенциал на САЩ и Великобритания в битката с Русия. Да се готвят балтите и Булгария.

Безплатен съвет: На следващата Евровизия, при букмейкърите залагайте на Полша!