Шефът на Комисията по хазарта признал всичко, човек на Божков хванат във Виена

На Александър Георгиев е повдигнато обвинение, прокуратурата иска постоянното му задържане. Задържаният в Австрия е в групата на Васил Божков, заяви главният прокурор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега риторичен въпрос, де спаха гроб 13 години от тия 20!?

Комунистите от БСП и ДеБъ да бъдат арестувани от Гешев

По-добре късно, отколкото по-късно ...

Комунистите от БСП и ДеБъ да бъдат арестувани от Гешев

Комунистите от БСП и ДеБъ да бъдат арестувани от Гешев

Е, сега ще побием малко тъпана, после ако изобщо ни го пратят ще посъдим малко Божков, после ще го оправдаем, после Божков ще осъди България в Страсбург, ние кибиците ще платим сметката и завесата ще се спусне, до следващото театро.

Дани този път всичко не се окаже само медийно присъствие най- накрая.

Шефът на КЕВР кога ще прави самопризнания? В енергетиката, ВиК и ТЕЦ всичко е абсолютно изгнило и корумпирано - оплетено в схеми за ограбване на народа. Национализция кога ?

И какво е признал?

... още единн измекяров - охрани, показност, дебилщина - застигна го и него съдбата!

Ловят ги като мишки.

ами дай да не се прави нищо бе , гащник. Нали затова ревете червените мърши.....последно ? Да ги гоним както в Румъния ли ( дето все я давате за пример ) или ?

Въх признал бил това свои източници контролиран теч на информация ли е или бяхте там, нали се досещате, че според закона за това може някой да духне супата???

Че черепахата няма прости. С този огромен финансов ресурс просто няма как да не ги накаже тежко

Какво точно си призна шефът на комисията? Ами неговият принципал-оня, дето има фобия от земетръси в носа ли си чопли тия години? Ами тия компета, дансове, напове и цаци те какво правиха? Те отговорност носят ли и кой ще им я потърси?

някои знае ли какво точно е признал, че ако трябва и аз да купувам билет за ЮАР ?

Изключително тъпа поговорка.

Сега пълна конфискация на всички авоари по сметките на Васил Божков, както и всичко движимо и недвижимо имущество, а той зад решетките. Също подобаващо и на другите от обкръжението му.

само на мен ли ми се струва че ще има още серии от филма луканов?

извинявайте, само да попитам скромно: пуснаха ли водата на Перник? А, благодаря, значи НЯМА ОЩЕ ВОДА. Извинявайте, продължете си с темата за хазарта.

е ся искам оня шонгъл от Босфор -тиви Хекимян да напраи интервю със Софиянски

що бягат по света като нищо не са направили???

Еми бяха дадени пари на черепа, сега си ги прибират. Нищо ново, където е текло пак ще тече.

Корупцията има две страни:-даващ и получаващ,какво като е направил пълни самопризнания,докато беше в НАП бе един от най-корумпираните,даже го издигнаха,службите се засипаха със сигнали срещу него и пак нищо,даже го назначиха/без конкурс / за шеф на хазарта.Проста истина-когато ти трябва корумпиран чиновник просто го назначаваше,даже издигаше,за да ти върши работа.Сашко е пълен боклук,но е пълен боклук и този който го е назначил:-задача без неизвестни!!

Правят се на големи мъже пък се крият като мишки.

А комунистите от ГЕРБ кога ги почваме? Там са повече, отколкото на Позитано. хе-хе

Всичко си казал човека а сега в затвора ще брои циганските пишки

Направо си вземете чартър с Кадиев, МенТа Стоянова и Горанов.

И тоя завалия си ''признал'' всичко без бой вервайки си че ще му се размине рекета от гешефтарията.... Тази показност и пъчене ни е известна само дето резултати реално не сме видели и няма как да видим, но по притеснително е че се сбъдват думите на един друг главен прокурор ''над мен е само господ'' след като 90% от приказките на юристи професионалисти доказват че Гешев е нарушил Конституцията и законите ама никой не действа да му се потърси отговорност защото тази власт е БЕЗотговорна изначало...

Задържаният председател на Комисията по хазарта Александър Георгиев е направил пълни самопризнания Това че е наравил не значи нищо - по време на процеса трябна че да не го хване амнезия

Може ли някой да ми посоче поне един от ГЕРБ на когото прокуратурата да е повдигнала обвинение или да е осъден.Аз поне не се сещам.Ако го направят,тогава ще им повярвам.

Едни мафиоти изяждат други мафиоти :)

Дойде Му времето на Страшният Съд, след 75 години "комунизъм" - ограбване на България.

Абсолютно точно! И си размечтах по китайските методи за борба с корупцията. Стена , отряд стрелци, команда Огън!

най големия спонсор на БСП е неутрализиран...Комбинатора от герб обескърви конкуренцията..От сега нататък Герб ФОРЕВЪР..

Айде още поне 100 комунисти в панделата - издал е цялата схема и ще свидетелства за да се отърве само с задочна присъда

Ти не разбираш ли, че в момента ББ прави показно, на всеки, който мисли да му се дърви, че го чака същото. А Черепа и останалите от дружинката, не знам дали си спомняш, но ги бяха привикали преди няколко месеца при ББ. Явно не са били съгласни с визията му и сега си плащат :)

Арабите ши гу пуснат ,ама парите ши останат у тях(( ,а череп без пари е като тиква без семе..

По точно ловят мишките за да не се стигне до мишока.....

Когато Мутрата ББ конфискува на някоя друга Мутра ценности и пари какво се случва. а) Парите отиват за лечение на болни хора и се вливат в здравнаият и пенсионен бюджет б) Остават в ББ в) Не знаем какво става .... Да не се открият ценност на други мутри в при хора от ГЕРБ? Какво стана с едни Биткоинти които щяха да оправят външният дълг на страната преди 2 или 3 години. Нещо се изгубиха. Бяха станали примерно окло 5 или 10 милиарда лева или се бъркам

Трябва че да не го хване.... Ко речи , Мечи? Неграмотнициииии!

Ти явно си добре осведомен. Отиди в прокуратурата и им кажи на кого да повдигнат обвинение.

+ бих добавил къде са спали всичките политически партии през тези 20 години, при положение, че това е един от най-големите ресурси в България, що се отнася до частен бизнес. Как през тези 20 години никой нищо не чул-не видял?... Дали раздвижването в момента не е заради това, че преди години политическите партии зависеха от така наречените 'олигарси' и ги оставяха да си правят каквото си искат, а в момента при положение, че изворчето на финансиране на партиите се крие във фондовете на ЕС и е по-добре да натикаме 'наши' хора на кметски/общински места? Така видиш ли проектите ще влизат в 'партията' посредством фирми изпълнители и по този начин загърбваме 'олигарсите', защото колкото и да са влиятелни, то те не са по-влиятелни от ЕС... И това важи за всички партии, не само за управляващите коалиции... ;)

Сега с парите на черепа ще ви купят вода от Дубай и ще ви изкъпят. Споко!

Къде са спали всичките политически партии през тези 20 години, при положение, че това е един от най-големите ресурси в България, що се отнася до частен бизнес. Как през тези 20 години никой нищо не чул-не видял?... Дали раздвижването в момента не е заради това, че преди години политическите партии зависеха от така наречените 'олигарси' и ги оставяха да си правят каквото си искат, а в момента при положение, че изворчето на финансиране на партиите се крие във фондовете на ЕС и е по-добре да натикаме 'наши' хора на кметски/общински места? Така видиш ли проектите ще влизат в 'партията' посредством фирми изпълнители и по този начин загърбваме 'олигарсите', защото колкото и да са влиятелни, то те не са по-влиятелни от ЕС... И това важи за всички партии, не само за управляващите коалиции... ;)

Доволен сам ,сега и Домусчиев да прегледат ,че много се замогна.

Да бе - той си е носил всичките пари в буркани...

сакън, да не забравите и Златев ! Ша земе да се обиди

ами щото, Джони, тук пресъхнаха язовирите и хората не могат да се окъпят, здравеопазването се скапа и не знаеш лекарите дали те лекуват наистина или убивайки те точат пари от обществената каса, образованието, Джони, хептен го няма, децата се изпоутрепаха по училищата и така нататък по тази територия. Ами ти, Джони, не се интересуваш от тези теми, нали?

И Бойко Борисов не забравяме.