Шефът на Комисията по хазарта признал всичко, човек на Божков хванат във Виена

На Александър Георгиев е повдигнато обвинение, прокуратурата иска постоянното му задържане. Задържаният в Австрия е в групата на Васил Божков, заяви главният прокурор

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Комисията по хазарта признал всичко, човек на Божков хванат във Виена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шефовете на комисии са назначени от някой и служат като бушончета при такива ситуации. Защото назначаващия ще каже: "Аз няма как да знам, че този или онзи ще взима пари от Божков". Пропуска се ПОДРОБНОСТТА, че по-голямата част от тези 10000 на ден, които е получавал корумпирания служител са отивали не в неговия, а в джоба на назначилия го (ЗА ДА СИ ОСТАНЕ НАЗНАЧЕН НА ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ)!!! Мислете хора мислете. Когато голямата риба изяжда по-малка от нея, но едра риба, в корема и попадат и малките рибки в корема и около по-малката риба. В нашия случай обаче по-малката риба успява да избяга и остават по-малките рибки около нея.

всичко ти е ясно на тебе , разнищваш конспирациите за нула време

а Цв.Цв. кога ще посети прокуратурата за апартаментгейт?

Тези пари са взети в полза на комунистическия интернационал сега преименуван в руска хибридна война

Затвор за всички комунистически престъпници

А "Другите " престъпници какво да ги правим? Например от реституцията, от приватизацията, от кражбата на еврофондове и прочие? Или тях НЕ! Защото са си нашите!

Носи се позната миризма, мирише ми на Делян Пеевски. И схемата е позната, срещу Ц. Василев има един "свидетел", Бисер Лазов а сега срещу Божков, пак бивш съдружник Цветомир Найденов. Поне да бяха променили сценария малко.

всички невинни душички , честни бизнесмени и данъкоплатци , а големият , лош Шиши иска да им вземе бизнеса :) Елементарни разсъждения на български цървулан на който всичко му е ясно. И някой път,случайно,вземе че уцели и веднага ще се изпъчи "Аз нали ви казвах,друг път слушайте к'во ви говоря". И в крайна сметка редовият българин какво го интересува борбата за надмощие на големите риби ? Нека се изяждат.......и Пеевски е ясно че не е цвете за мирисане,ама все с него да се извиняват. Той пръв алармира,не казвам от добри подбуди,к'ви ги върши Цв.Василев ( може би и със негово знание ) Айде първо Божков да се върне , да вземе и той да се изкаже , пък после ще нищим "конспирацията"

Червеното кълбе започва да се разплита. Никой ли не си спомня, че първият законопроект, който ми исрър председателят на правителствотона БСП и ДПС подписа, беше за разрешаване на онлайн залагания на Васил Божков. На фона на всички проблеми в България тигава, това се иказа най-важния закинипроект. Без политическуят падър на рези две партии този щеше да е келнер в някия кръчма.

Представям си какво е казал-Аз взех пари,защото Божков лично дойде и ми каза-На теб ти давам тези пари и то много помалко,защото онзи който те е назначил иска много повече за другият който него го е назначил,да му свети имто господне.:)))Бати бойко няма никакъв пръст в цялата история:)))

Този шеф на комисията който е като селска мома,що не го притиснаха до плета още на третия месец ,след като са го назначили,а чак сега???

И щом е назначен в комисия,той е човек не на Божков ,а на някой който е човек на БОРИСОВ или на самият БОРИСОВ.Нали ТОЙ дава парите ,нали ТОЙ разпорежда какво да се случи в тая ДЪРЖАВИЦА,а когато нещо е наакано,все ТОЙ е в бяло а другите оцапани

Добре де...дащо сега се вдитнаха спещу тоя Божков,като от години,сумаси народ знае какви ги е вършил? Е как досега никой не го закача,а сега изведнъж скочи всичко живо срещу него....

ДОЛУ ГЕРБСПДПСПФ!! 10год.герберастия и бойковизъм стигат!!Писна ми от тикви,пъпеши,соколи,домуси,менди,десита,калинки,гинки,султанки,цветанки,цецки,цаци,теменужки,пекински патици,болен лидеровци,шкембе-войводи,магарешки,гештапото,пацо терасо, и прочие герберопитеци гнусни ненаядени!! Рубладжии гадни! Скъсване с руските проводници на путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-вска политика! ЛУСТРАЦИЯ!! ДЕРУСИФИКАЦИЯ!! ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!! НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!! Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено "кучето" за липсата на правосъдие!! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!! Борисов,Цацаров/Гешев,Доган,Гоце,Пеевски-моделът КОЙ!!! Герб са най-успешният проект на КГБ/ДС след ДПС!!! Не сме имали друго такова некадърно, невежо, безотговорно, крадливо,престъпно и цинично управление! ..и пак си ГО изберете Негово Нищожество Буда фон Тиква ал Главанак Дюнер Хасфалт ал Тол Магистрал Ал Хъб Амфет ал Вълшебник-Суджук Микрофон Бабаит..!!

По спокойно, да не си докараш инфаркт......

Направил пълни самопризнания... Ще видим, когато нещата стигнат до съд, дали няма да се отрече от тях на основание начина, по който са били изтръгнати.

Тоя не знам какво си е признал, но последните клюки са: - Черепа все пак не е бил задържан - Черепа си е признал всичко и признанията му са подкрепени с документи - само дето признанието му е пред гръцки евродепутат, който в понеделник ще разпространи информацията и документите в ЕП. По изявленията на депутата - пряко замесените в гранзиозните корупционни сделки са премиера, десетина от министрите му и цяла купчина депутати и местни величия от ГЕРБ. Ако се потвърди всичко това, ще гледаме гоУем цирк в понеделник. А в гръцките медии - още от утре.

Хайде стига фалшиви новини. Май бъркалш сегашнито правителство с това на Орешарски.

Докато не затрият Пеевски няма надежда за тази държава!

Да се надяваме че и неговия ред ще дойде....

През 2020г много ще се търсят инвалидни колички, патерици, найлонови чували xxl, лопати...

Баси колко сте прав.

Ако съм застраховател, не бих сключил застраховка - живот с призналия и разкаял се държавен служител...

Ще го хванат, колкото хванаха братя Галеви и Цветан Василев.

Ареста на Божков ще се окаже блъф. Това се обявява за да почнат да се топят един друг съучастниците. И те вече започнаха. Гешев можеше да получи народната любов ако не беше се изгаврил с президента, нарушавайки законите. Сега вече не му вярваме.

Я да обясниш това за фатмака а?

И как точно се е изгаврил ....

Така,да си дойдем на думата.Много е голяма вероятността Божков да не бъде екстрадиран.Има инвестирани доста големи финансови активи в Дубай,а тамошния закон за това го защитава.Ако се случи така,ще гледаме втора серия от екшъна "Отмъщението".Ще има поръчани,ще стане интересно,днес,някои от тържествуващите могат и да плачат.Според неписаните закони на мафията...

имаше един лаф: Не е важно как ще свършиш една работа а как ще я отчетеш. Това важи с пълна сила за тоя Га....фон.

Днес се пусна слух в нета - който си пази губещи билети и фишове от националната лотария , ще има право да ги обмени в банка , като 5 лева ще се признават за 4 лева .

Ц. Василев си стои в Белград и дава интервюта. Божков не е ясно къде е. Галевите чуха присъдата, благодариха на съда, излязоха и отидоха незнайно къде. Ама днес хванали един с 16 кщила тютюн. Утре ще приберат някой със 100 кила ракия. И т. н.

Защо ли сега започва тази кампания?Къде бяха службите досега.....Кога всички ще получат полагаемото възмездие...Може ли едни бандити да "правораздават" на други...

Вече са започнали да пеят като синигерчета. И да се топят едни други. Същото ще стане и когато Гешев подпука Президента.

Долен Гербав Трол

И дащо, не ли прав?

Вече са започнали да пеят като синигерчета. И да се топят едни други. Същото е и в министерството на Нено.

А когато кажат и за Владито Гурануф...

Вече са започнали да пеят като синигерчета. И да се топят едни други.

Да живее Цеката, че бутна Гешев у блатото!

Божков е под граждански арест.Три гражданки са го арестували в ЕАО.

Аз съм 140 кила, но никога не забравям, това което милата ми баба казваше, - че винаги има един по-голем.

Какво стана, Божков арестуван ли е или не? Днес щеше да има писмено потвърждение или да превърнем мечтите в реалност?

Оффф, тиа мързеливи араби... не знаяти колко ми е важно, че още се мотат...

Такса "сигурност" важи за всички... инак това ти се случва.

Гешев, свали си касета и не се прави на Ленин. Ако работиш наистина в интерес на обикновените хора, кажи им кога ще арестуваш ръководителят на ОПГ, известна като ШАЙКАТА?

Днес акцията за битовата престъпност се изрази в писане на АКТОВЕ НА ВОДАЧИ НА ПЪТЯ, ВАРНА... то явно е навсякъде била акцията им такава....ПРОФЕСИОНАЛИСТИ! Явно водачите на МПС-та са битови престъпници!

По пътищата идиоти колкото искаш .....То к'во искаш всеки да си кара както си знае той?

'- Ало, добър вечер - шефът се обажда. САбери борците, че един досажда. - Тъй вярно, шефе. Слушам, веднагА. КАжи как го искаш? - Вързан, БЕЗ ПРАВА!!!'

Bravo gospodin Geshev.Vreme beshe da doide vidjov den.

КРЕТЕНА!

Само голи скълъпени обвинения срещу неудобни големци в борбата за преразпределение на властта. Няма да има ефективно правораздаване. Ако имаше, нямаше да има престъпност. Следователно - тези, които трябва да упражняват правото са големите престъпници.

Многоглавата Ламя е решила да скъса няколко от безбройните си опашки, но главите си не дава!

ББ почна да се чувства неудобно...Гешеф го затъмнява...

Кой е тоя ББ, бе! Да живее Гешев! Гешев - президент!

ха ха ха ха ха ха ха ха ...той е недоразумение с психо комплекси...Но ББ би трябвало да се страхува, защото Гешеов е ОТМЪСТИТЕЛЕН?!!

С противоречиви чувства съм за главния прокурор Гешев.Много противоречиви...Но,но все пак,този човек се зае,със Сизифовски труд да почисти Авгиевите обори в България.Посегна на свещенни ,неписани правила на мафията,на олигарсите.Първи хвърли камък в блатото.Засега преследва,чуждите олигарси.Но пак е нещо.Отнякъде трябва да се започне.Всички искаме възмездие за тези 30 разбойнически години.Дано най-после да е започнало...

айде стига хвалби, бе, че се разбра, че сте тролове

КТБ втори дубъл.

а далаверата с бирата?

Главния прокурор Гешев носи достойно фамилията на великия полицай в Царство България, Никола Гешев, гонил и ловил комунистическите разбойници.

Гешев заслужава орден Стара планина първа степен с мечове ! Намери се най после едно свестно мъжко момче,което си е сложило главата в торбата , от школата в Симеоново - чист шоп, да развърти тоягата по крадливата престъпна и мръсна ,гнусна и долна ,безкруполна ,криминална пасмина. Значи България има своите синове ! Гешев трябва да бъде подкрепен от всички почтени и честни хора. Горе главата Българи. Възмездие има.

тъп ли си се родил или си ходил на допълнителни курсове в Банкя..??!!!

Браво господин Гешев, размъти водата на комунягите олигарси, те се страхуваха от това и протестираха против назначаването Ви, дори и прецедента-резидент също.

Гешев ще излезе човек, а дали е мъж на годината ще видим...

мъЖ - с главно Ж

Гешев можеше първо да прибере Горанов и оттам да разплита нишката. Има достатъчно сигнали срещу финансист №1. Даже и факта, че напусна като депутат, че му била малка заплатата, а после стана министър за по-малка заплата.

Много разбираш от право! Браво!

Надяеам се този главен Прокурор да го направи най-сетне !!!

От две седмици Ефбет непрекъснато е блокиран. Е как да не му ЕПМ на Божков, заслужава да го пребият, като куче. Това не е човек.

да заплачем за хазарта и неговите тъмни герои. и те, на свой ред, са намерили това, което дълго време са търсили- както и други подобни на тях, преди тях.

А защо преди да заплачем да не приберем някой лев от него и някой безплатен апартамент!

Това, което издума Главният Прокурор, В ИМЕТО НА НАРОДА, е длъжен да го стори. Един по един. Една по една. Да не става калъбалък в тюрмето.

Не са минали повече от 7-10 дни, от развитието на сагата Божков. За да се твърдят тези неща срещу същия този, трябва да са събрани поне минимално количество доказателства. Кое световно разследване за толкова кратко време /освен ако всичко не е ясно, и подкрепено от самопризнанията на заподозрения/ успява да докаже вината на заподозрения, пък още по-малко нашенското ??? Целта на всичко това, става все по-видима и без микроскоп.

... мног си прост бе бате - я и прочети малоумното изказване. Вината се доказв в съд, бе батенце! Прокуратурата повдига обвинения на базата на събрани улики. Кое не ти е ясно?

не ми е ясно защо прокуратурата твърди недоказани тези в публичното пространство. Не трябва ли да внесе доказателствата в съда първо и там да говори.

Не са минали повече от 7-10 дни, от развитието на сагата Божков. За да се твърдят тези неща срещу същия този, трябва да са събрани поне минимално количество доказателства. Кое световно разследване за толкова кратко време /освен ако всичко не е ясно, и подкрепено от самопризнанията на заподозрения/ успява да докаже вината на заподозрения, пък още по-малко нашенското ??? Целта на всичко това, става все по-видима и без микроскоп.

Винаги има някой, който да внесе нотка на съмнение :( Затова не уважаваме никой, искаме промяна, а ако се случи започваме с конспиративни теории :(

Вижте там , бързо ги самоубивайте да не се разприказват за врязките си с вожда ....

Вие все това си знаете :) Връзка и връзка. По-добре се съсредоточете върху това, което се прави! И за риска, който се поема. Защото риска не е само по филмите.

Софиянска ти ли си ?

А финансовият ни министър няма ли да свидетелства,или и той като мен чува за първи път?