Коментари - Шефът на ГВА губи поста си заради хеликопера над плаж "Градина" | Днес.dir.bg

Шефът на ГВА губи поста си заради хеликопера над плаж "Градина"

Всеки един, който направи нарушение, ще бъде санкциониран по този начин, заяви министърът на транспорта Георги Гвоздейков

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ГВА губи поста си заради хеликопера над плаж "Градина" | Днес.dir.bg

Коментари

КАКВО ТОЛКОВА СЕ Е СЛУЧИЛО?!

Госпожа Лорер!

На тъпака Щерьонов му намериха цаката...сега ще сложат някой друг идиот...

Министъра май не е много на центъра ?

жалкара, дето е този Пирон. Ще каже ли за колко продаде мястото на чиляка?

Тагарев отдавна да е загубил поста си за жалките си опити да ни забърка във войната в Украйна! Продължаваме ИЗМЯНАТА в действие.

Ех, Гвоздейков още Пиронков не изглеждаш да си много умен за възрастта си.

Дали щеше да се вдигне такова крякане ако хвърляха банкноти с лика на свети Зеленски?..

В момента новият шеф се одобрява от посолството.

Следващия път да пускат истински долари. Ще се научат. А тези долари с лика на бай Тошо да си ги навият на фунийка и в Задника на Костя Копейкин и Нинова.

Ейй мама му стара...не го оставихте на мира Костадин.. много ви е страх от него ейййй...тролове козяшки

Още една позиция за калинка, човек на Пепето. Тоя министър е въздух под налягане.

Ужас, Убийци Долу

ПосолствоТО кадрува.

Кирчовците си вървят по плана. Както се сговаряха, спасиха БХ с комисия, отстраниха възлов шеф- на Гранични войски, че някой минал границата, сега Щерионов, че хеликоптер таковата. Следва продължение....

12 години Баце редовно прелиташе с правителствения Ми на 200 метра над къщата ми. Съвсем необезпоноявано. Смяната на Щерионов и репченето на този пендел Пиронков нищо няма да променят. Някои ще продължават да са по-равни от другите.

Съд и затвор! Тия боклуци и пумияри утре ще вдигнат хеликоптер над някой град. Ако паднат в хората какво правят, и тях ли ще ги броят за биоразградим материал ? БОКЛУЦИТЕ В ЗАТВОРА !

За твое сведение Баце 12 години редовно летеше с правителствения Ми на 200 метра на къщата ми. Махането на Щерионов и репченето на този п€дал Гвоздейков нищо няма да променят.

Прелитат постоянно правителствени и военни хеликоптери на по 50 метра над покривите, но от медиите мълчите като шутки.

Сега спирам да плащам данъци. Това ще ми е за 10-ти път, да видим дали ще махнат Спецов от поста шеф на НАП, при условие, че многократно не съм плащал данъци докато е бил на власт преди.

Поста му ще го заеме някой от ПП прайда! С лицензите на оператора, какво се случва?

тази фирма, явно не случайна, но не трябва ли да имат и разрешително от Регионална инспекция по околна среда и водите ? Кой казва , че тази хартия , е безопасна за прородата в тези количества ?

Толкова ли няма някой руснак или окраински нацист с една Стрела да бяха свалили тоя педалски вертолет и да не занимават хората с тъпотии. Ще им лети над главите и ще хвърлят боклуци. То и в кофата за смет има огризки от ябълки и обелки от банани и също са биоразградими - да мина да ги изсипя на главата на пилота и каскадьорчето :)) Възможно е министърчето да ползва случая да си разчиства терена, но по принцип е хубаво да се наказват и шефовете на отговорните служби ама защо не е отнет лиценза на пилота и неговата фирма е странно!

Се едно да се караш с проститутка разбираш че има много нарушения на аналния отвор ама немое разбереш кой конкретно....та така г. Министър....

А бъдещият шеф на ГВА одобрен ли е вече от посолството?

Само от ПП прайда!

Чист е, новият, С дядо и баба от ДС, ама то било отдавна...

Над Сухата река кога ще спираме самолетите, шумни са и летят над сградите ниско

Когато таз река стане пълноводна, Тогава ще се оправят нещата!!!

Ако аз пресека неправилно/незаконно/ умишлено на пешеходна пътека, кой началник ще бъде сменен???

По тази логика трябва постоянно да нямаме вътрешен министър, защото всеки ден вероятно има над 1000 нарушения на ППЗДП.

Това е защото министърът е въздухар! И в момента си прави политически пиар. С какво е виновен шефът на ГВА ??? Че някой си сульо-пульо решил да си прави каскади без да уведоми който трябва ??? Има си закон и последствия от него. Не е в правомощията на ГВА да следи всеки какво прави. Най-лесно е да уволниш или назначиш някого. Това всеки го може. Друго е да си разбираш от материята и да знаеш какво правиш. Докато тези са едни сламени хора, случайно попаднали там. Та какво друго да направи този некадърник, освен да уволни/назначи някой..?!

Според мен случката нагледно показва, че всеки може да си прави каквото , както и когато си поиска в БГ! Без никакъв контрол. Май забравихме кулите на СТЦ.

Ето едно свободно местенце за онзи ...как се казваше....Лорел...?

Не му прави чест на Гвоздейков да си чисти сметките с ГВА по този начин. Беше там за около 2 години, до сагата с медицинските хеликоптери и постоянно беше в режим "аз се обучавам". Само се хилеше и го развеждаха като простинало магаре. Обикновено ГВА се молят да имат някой стабилен шеф, който поне малко да е в час, че политическия талаш там е убийствен.

пандиз за тези безконтролни боклуци бе, само тогава ще се оправят нещата!

Айде сега и 1) лицензите на пилота и разрешителните на авиатосрката фирма "на трупчета". 2) Глоба на "организатора" + разходите за почистване от общинското предприятие (по фактура и леко завишени цени, заради "непланирани дейности") Иначе изглежда като долнопробно "изчегъртваане".

До Kill: Ако добавим И едно обвинение по чл. 336 а ал. 1 т.4 НК та , да създадем малко практика и картината е завършена...

със самолета прелетял цяла Европа и кацнал безконтролно у нас. Служебните кучета още ли го душат.

Страхотно. Колко удобен начин да се смени шефа на РВД с "наш" човек! Каква е неговата вина в случая? Трябва да дебне по летищата с базука ли? Ако въобще има вина то тя първо трябва да се докаже. Да не стане утре ясно, че полета е съвсем законен?

А бе де ГВА де РВД .

Освободиха бързичко високоплатена длъжност! Явно имат много кандидати за нея, и все свои хора за уреждане! Сигурно и Лорер и жена му са в списъка! В интерес на истината, първо трябваше да вземе лиценза на пилота и самолета. Какъв дебил трябва да си, за да летиш на 15 метра над главите на хората!? И да им хвърляш хартийки! Който е измислил тази "рекламна кампания" е пълен глупак!

Това е Лена на БСП

".....Влак блъсна мъж край Дупница, съобщиха за БТА от Областната дирекция на МВР в Кюстендил. Инцидентът е станал около 15:00 часа днес, а мястото все още се обслужва от екипи на полицията. Мъжът е починал на място...." Дали Гвозейков ще поаде оставка.....ще подае ама друг път !

По същата логика, Ако някой кара в насрещното на магистрала шефът на АПИтрябва да бъде уволнен, Най вероятно уволнението е по политически причини.

Пилотът казва: всичко е според правилата - ТЕЧЕ РАЗСЛЕДВАНЕ, СЛЕД НЕГО ЩЕ КОМЕНТИРАМ! Министърът казва: Разследването е за аматьори, АЗ ОТСЪДИХ - този и онзи са виновни, уволнение и без лиценз! А сега виждате ли разликата между интелигентен човек и политически бръмбар дебил!

Пилота малко се е пообъркал. Няма как да е по правилата да висиш над някоя глава. Явно иска да печели време за да офейка зад граница. Дори на крановете пише не стой под стрелата. Какво остава за въздухоплавателни средства. При тях има една формула коефициент на планиране. който е от 1:15 до 1:20 Демек ако останеш без тяга и почнеш да падаш за 10 метра към земята ще изминеш хоризонтално 150. Това за самолети е добре от 10 000м могат без двигатели да изминат 150-200 км. Все ще намерят летище. При хеликоптерите обаче е малко по друго трябва им минимална височина от 300м, за да развъртят витлата това ще им доведе до бавно падане обаче ще се отместят от курса 5-10 метра този нито може да развърти витлата нито да кацне някъде без да утрепе поне 10 човека в тълпата. За пилота няма как да завършат положително нещата и едва ли ГВА е виновно за това. А може и да е виновно ако този си е купил лиценза без обучение

Шефът ба ГВА няма как да знае, че тоя малоумник е излетял от малко летище и е отишъл да ръси другите олигофрени от Жулая с лика на Бай Тошо.

Шефът отговаря за всичко в гражданската авиация. Следи, осигурява и изисква от всички по веригата спазването на правилата. В този ред на мисли, това че не е знаел не е довод. Той за това е на тази длъжност - да знае всичко и да изисква и наказва, ако трябва. А той си е траел 2 дни, ни лук ял, ни лук мирисал.

Тоя както е почнал ще разсипе и РВД-то. То не, че там няма 800 излишни калинки. Ама знае ли от де да почне.

пиронко гвоздейков този гений е завършил в .....долна митрополия, естествено! после бил ... сетне правил автомобили ???? после ...строил екологични къщи по проект финансиран безвъзмездно от .... сетне станал...а после бил.... гений също като всички завършили в долна митрополия!

А ти какво си завършил, бе цървул. В Долна се влизаше само с перфектна математика и брилянтно здраве.

Ами явно не учат право. И тоя се дъни. Така осъдиха Чеушеско за 24 часа. Утрепаха и жена му с разстрел. Нея пък за ко не се разбра. След 6 месеца прокурора се гръмна. Като го светнаха от запад и от изток, че така процес не се прави.

Има толкова познания, колкото магарето на дядо ми, Ако се загледа човек във фейса на тоя и оня на мин. на правосъдието, ще видите много общо! Опънати кожи, зли погледи, болни амбиции и пълна простотя!

Ама тоя министър уж завършил Долна Митрополия не знае ли, че нито ГВА ни то Булатса могат да контролират ВС под радарна височина. Затуй ония си ходят където си искат и отговорността е само тяхна. Може да уволни някой от тях само ако не вземат мерки след това. Ама ,за да вземат трябва да мине разследването.

ти да видиш! според министър пиронков излиза, че не пилота а някакъв чиновник е извършил нарушението! в този ред на мисли, министър пиронков трябва да бъде уволнен, понеже аз днес минах на червено , с превишена скорост!

Министъра да си провери сводките за 29.06. Wiz-air с български командир от Лутън за Варна. Каца в Лутън с повредено APU не за първи път. При тръгване затваря вратите, липсва вентилация не само климатизация. Агрегата който му носят не може да запусне двигателите. Поръчва друг по голям. Така 1 час в който 220 пътника се потят и припадат. Оня вместо да отвори вратите са стане течение минава в обяснителен режим какво е станало и какво ще предприеме на 3 езика докато накрая половината салон се съблече . Толкова сутиени и голи цици не плажа не бях виждал. Тия на екскурзия до Титаник поне нищо не са разбрали. В това време съм сигурен че тия в кабината са стояли на отворени прозорци.

Аре стига си преувеличавал

Ти или си пилота или тиражия превозваш задушени имигранти.

Неприятно е да те "ръководи" дебил , и то от ПП+ДБ !?!?!

Най после адекватно решение е тази кочина!Браво на министъра?

ако оправи така решително и БДЖ ...

Сигурно му е дълга скамейката с чакащи резерви!

А бе да бяхте го уволнили за оня самолет дето се разхождаше до Видин и бяха го оставили зачохлен необезпокоявани.

Коментари - Шефът на ГВА губи поста си заради хеликопера над плаж "Градина" | Днес.dir.bg

Шефът на ГВА губи поста си заради хеликопера над плаж "Градина"

Всеки един, който направи нарушение, ще бъде санкциониран по този начин, заяви министърът на транспорта Георги Гвоздейков

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ГВА губи поста си заради хеликопера над плаж "Градина" | Днес.dir.bg

Коментари

КАКВО ТОЛКОВА СЕ Е СЛУЧИЛО?!

Госпожа Лорер!

На тъпака Щерьонов му намериха цаката...сега ще сложат някой друг идиот...

Министъра май не е много на центъра ?

жалкара, дето е този Пирон. Ще каже ли за колко продаде мястото на чиляка?

Тагарев отдавна да е загубил поста си за жалките си опити да ни забърка във войната в Украйна! Продължаваме ИЗМЯНАТА в действие.

Ех, Гвоздейков още Пиронков не изглеждаш да си много умен за възрастта си.

Дали щеше да се вдигне такова крякане ако хвърляха банкноти с лика на свети Зеленски?..

В момента новият шеф се одобрява от посолството.

Следващия път да пускат истински долари. Ще се научат. А тези долари с лика на бай Тошо да си ги навият на фунийка и в Задника на Костя Копейкин и Нинова.

Ейй мама му стара...не го оставихте на мира Костадин.. много ви е страх от него ейййй...тролове козяшки

Още една позиция за калинка, човек на Пепето. Тоя министър е въздух под налягане.

Ужас, Убийци Долу

ПосолствоТО кадрува.

Кирчовците си вървят по плана. Както се сговаряха, спасиха БХ с комисия, отстраниха възлов шеф- на Гранични войски, че някой минал границата, сега Щерионов, че хеликоптер таковата. Следва продължение....

12 години Баце редовно прелиташе с правителствения Ми на 200 метра над къщата ми. Съвсем необезпоноявано. Смяната на Щерионов и репченето на този пендел Пиронков нищо няма да променят. Някои ще продължават да са по-равни от другите.

Съд и затвор! Тия боклуци и пумияри утре ще вдигнат хеликоптер над някой град. Ако паднат в хората какво правят, и тях ли ще ги броят за биоразградим материал ? БОКЛУЦИТЕ В ЗАТВОРА !

За твое сведение Баце 12 години редовно летеше с правителствения Ми на 200 метра на къщата ми. Махането на Щерионов и репченето на този п€дал Гвоздейков нищо няма да променят.

Прелитат постоянно правителствени и военни хеликоптери на по 50 метра над покривите, но от медиите мълчите като шутки.

Сега спирам да плащам данъци. Това ще ми е за 10-ти път, да видим дали ще махнат Спецов от поста шеф на НАП, при условие, че многократно не съм плащал данъци докато е бил на власт преди.

Поста му ще го заеме някой от ПП прайда! С лицензите на оператора, какво се случва?

тази фирма, явно не случайна, но не трябва ли да имат и разрешително от Регионална инспекция по околна среда и водите ? Кой казва , че тази хартия , е безопасна за прородата в тези количества ?

Толкова ли няма някой руснак или окраински нацист с една Стрела да бяха свалили тоя педалски вертолет и да не занимават хората с тъпотии. Ще им лети над главите и ще хвърлят боклуци. То и в кофата за смет има огризки от ябълки и обелки от банани и също са биоразградими - да мина да ги изсипя на главата на пилота и каскадьорчето :)) Възможно е министърчето да ползва случая да си разчиства терена, но по принцип е хубаво да се наказват и шефовете на отговорните служби ама защо не е отнет лиценза на пилота и неговата фирма е странно!

Се едно да се караш с проститутка разбираш че има много нарушения на аналния отвор ама немое разбереш кой конкретно....та така г. Министър....

А бъдещият шеф на ГВА одобрен ли е вече от посолството?

Само от ПП прайда!

Чист е, новият, С дядо и баба от ДС, ама то било отдавна...

Над Сухата река кога ще спираме самолетите, шумни са и летят над сградите ниско

Когато таз река стане пълноводна, Тогава ще се оправят нещата!!!

Ако аз пресека неправилно/незаконно/ умишлено на пешеходна пътека, кой началник ще бъде сменен???

По тази логика трябва постоянно да нямаме вътрешен министър, защото всеки ден вероятно има над 1000 нарушения на ППЗДП.

Това е защото министърът е въздухар! И в момента си прави политически пиар. С какво е виновен шефът на ГВА ??? Че някой си сульо-пульо решил да си прави каскади без да уведоми който трябва ??? Има си закон и последствия от него. Не е в правомощията на ГВА да следи всеки какво прави. Най-лесно е да уволниш или назначиш някого. Това всеки го може. Друго е да си разбираш от материята и да знаеш какво правиш. Докато тези са едни сламени хора, случайно попаднали там. Та какво друго да направи този некадърник, освен да уволни/назначи някой..?!

Според мен случката нагледно показва, че всеки може да си прави каквото , както и когато си поиска в БГ! Без никакъв контрол. Май забравихме кулите на СТЦ.

Ето едно свободно местенце за онзи ...как се казваше....Лорел...?

Не му прави чест на Гвоздейков да си чисти сметките с ГВА по този начин. Беше там за около 2 години, до сагата с медицинските хеликоптери и постоянно беше в режим "аз се обучавам". Само се хилеше и го развеждаха като простинало магаре. Обикновено ГВА се молят да имат някой стабилен шеф, който поне малко да е в час, че политическия талаш там е убийствен.

пандиз за тези безконтролни боклуци бе, само тогава ще се оправят нещата!

Айде сега и 1) лицензите на пилота и разрешителните на авиатосрката фирма "на трупчета". 2) Глоба на "организатора" + разходите за почистване от общинското предприятие (по фактура и леко завишени цени, заради "непланирани дейности") Иначе изглежда като долнопробно "изчегъртваане".

До Kill: Ако добавим И едно обвинение по чл. 336 а ал. 1 т.4 НК та , да създадем малко практика и картината е завършена...

със самолета прелетял цяла Европа и кацнал безконтролно у нас. Служебните кучета още ли го душат.

Страхотно. Колко удобен начин да се смени шефа на РВД с "наш" човек! Каква е неговата вина в случая? Трябва да дебне по летищата с базука ли? Ако въобще има вина то тя първо трябва да се докаже. Да не стане утре ясно, че полета е съвсем законен?

А бе де ГВА де РВД .

Освободиха бързичко високоплатена длъжност! Явно имат много кандидати за нея, и все свои хора за уреждане! Сигурно и Лорер и жена му са в списъка! В интерес на истината, първо трябваше да вземе лиценза на пилота и самолета. Какъв дебил трябва да си, за да летиш на 15 метра над главите на хората!? И да им хвърляш хартийки! Който е измислил тази "рекламна кампания" е пълен глупак!

Това е Лена на БСП

".....Влак блъсна мъж край Дупница, съобщиха за БТА от Областната дирекция на МВР в Кюстендил. Инцидентът е станал около 15:00 часа днес, а мястото все още се обслужва от екипи на полицията. Мъжът е починал на място...." Дали Гвозейков ще поаде оставка.....ще подае ама друг път !

По същата логика, Ако някой кара в насрещното на магистрала шефът на АПИтрябва да бъде уволнен, Най вероятно уволнението е по политически причини.

Пилотът казва: всичко е според правилата - ТЕЧЕ РАЗСЛЕДВАНЕ, СЛЕД НЕГО ЩЕ КОМЕНТИРАМ! Министърът казва: Разследването е за аматьори, АЗ ОТСЪДИХ - този и онзи са виновни, уволнение и без лиценз! А сега виждате ли разликата между интелигентен човек и политически бръмбар дебил!

Пилота малко се е пообъркал. Няма как да е по правилата да висиш над някоя глава. Явно иска да печели време за да офейка зад граница. Дори на крановете пише не стой под стрелата. Какво остава за въздухоплавателни средства. При тях има една формула коефициент на планиране. който е от 1:15 до 1:20 Демек ако останеш без тяга и почнеш да падаш за 10 метра към земята ще изминеш хоризонтално 150. Това за самолети е добре от 10 000м могат без двигатели да изминат 150-200 км. Все ще намерят летище. При хеликоптерите обаче е малко по друго трябва им минимална височина от 300м, за да развъртят витлата това ще им доведе до бавно падане обаче ще се отместят от курса 5-10 метра този нито може да развърти витлата нито да кацне някъде без да утрепе поне 10 човека в тълпата. За пилота няма как да завършат положително нещата и едва ли ГВА е виновно за това. А може и да е виновно ако този си е купил лиценза без обучение

Шефът ба ГВА няма как да знае, че тоя малоумник е излетял от малко летище и е отишъл да ръси другите олигофрени от Жулая с лика на Бай Тошо.

Шефът отговаря за всичко в гражданската авиация. Следи, осигурява и изисква от всички по веригата спазването на правилата. В този ред на мисли, това че не е знаел не е довод. Той за това е на тази длъжност - да знае всичко и да изисква и наказва, ако трябва. А той си е траел 2 дни, ни лук ял, ни лук мирисал.

Тоя както е почнал ще разсипе и РВД-то. То не, че там няма 800 излишни калинки. Ама знае ли от де да почне.

пиронко гвоздейков този гений е завършил в .....долна митрополия, естествено! после бил ... сетне правил автомобили ???? после ...строил екологични къщи по проект финансиран безвъзмездно от .... сетне станал...а после бил.... гений също като всички завършили в долна митрополия!

А ти какво си завършил, бе цървул. В Долна се влизаше само с перфектна математика и брилянтно здраве.

Ами явно не учат право. И тоя се дъни. Така осъдиха Чеушеско за 24 часа. Утрепаха и жена му с разстрел. Нея пък за ко не се разбра. След 6 месеца прокурора се гръмна. Като го светнаха от запад и от изток, че така процес не се прави.

Има толкова познания, колкото магарето на дядо ми, Ако се загледа човек във фейса на тоя и оня на мин. на правосъдието, ще видите много общо! Опънати кожи, зли погледи, болни амбиции и пълна простотя!

Ама тоя министър уж завършил Долна Митрополия не знае ли, че нито ГВА ни то Булатса могат да контролират ВС под радарна височина. Затуй ония си ходят където си искат и отговорността е само тяхна. Може да уволни някой от тях само ако не вземат мерки след това. Ама ,за да вземат трябва да мине разследването.

ти да видиш! според министър пиронков излиза, че не пилота а някакъв чиновник е извършил нарушението! в този ред на мисли, министър пиронков трябва да бъде уволнен, понеже аз днес минах на червено , с превишена скорост!

Министъра да си провери сводките за 29.06. Wiz-air с български командир от Лутън за Варна. Каца в Лутън с повредено APU не за първи път. При тръгване затваря вратите, липсва вентилация не само климатизация. Агрегата който му носят не може да запусне двигателите. Поръчва друг по голям. Така 1 час в който 220 пътника се потят и припадат. Оня вместо да отвори вратите са стане течение минава в обяснителен режим какво е станало и какво ще предприеме на 3 езика докато накрая половината салон се съблече . Толкова сутиени и голи цици не плажа не бях виждал. Тия на екскурзия до Титаник поне нищо не са разбрали. В това време съм сигурен че тия в кабината са стояли на отворени прозорци.

Аре стига си преувеличавал

Ти или си пилота или тиражия превозваш задушени имигранти.

Неприятно е да те "ръководи" дебил , и то от ПП+ДБ !?!?!

Най после адекватно решение е тази кочина!Браво на министъра?

ако оправи така решително и БДЖ ...

Сигурно му е дълга скамейката с чакащи резерви!

А бе да бяхте го уволнили за оня самолет дето се разхождаше до Видин и бяха го оставили зачохлен необезпокоявани.