Шефът на АПИ: Отпушваме магистрала "Тракия" до края на юли

За съжаление няма достатъчно пари за ремонти на пътищата, заяви Апостол Минчев

Обратно в новината

Коментари - Шефът на АПИ: Отпушваме магистрала "Тракия" до края на юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АПИииии ,ресто на винетките ше има ли за скапаните ви автомобилотрошещи керливи ремонти и пътища,наречени "магистрали"!И от нескопосаните ви решения за побиване на мантинели където трябва и нетрябва,ограничаващи ОПАСНО избягването на инциденти?!?!?!АПИ са ацсолютво безотговорни комунета престъпници,отговолни за 70% от пътните инциденти!Заслужават където ремонтират,кютек до осиране!Минавайки през техни пресни ремонти ,цялата кола ти е нахвърляна от дзиф и асфалт!!!!Тия щети кой ги покрива бе олигофрени!Вентки ,тол системи ,ама друг път!Не заслужават и една спукана стотинка тия СВИНЕ!

Искаме Бойко да реже джипката и лентата!

Откраднахме парите...

Забелязали ли сте нещо? Комуниат дойде ли на власт, първите неща са НЯМА ПАРИ и вдогане на цените. Има една подробност. Пари няма, но за другарите винаги има.

Когато комунистите дойдат на власт парите все свършват. При комунистите има само застой и връщане назад. Те знаят само да рушат. Всеки народ си заслужава управляващите и съдбата си. Проблема е не само да се смени този или онзи, а да се отива към по добро. След два месеца служебно правителство аз не виждам да има промяна към по добро.

Как да няма промяна? Другарите си раздадоха пликове с "ром и пури".

Отпушете я за нова година, все пак хората трябва да ходят в Бургас на ски.

А защо не се работи по северния обходен път на Бургас? Няма работници, няма техника... детелината е замряла, тромпета също. едното надлезно съоръжение по самия път е започнато и зае бано, а другото още не е започнато...

Тулупа с джипа амортизира пътищата от толкова обиколки, откривания, инспекции, а парите на АПО отидох за дизел.

Разликата между ГЕРБ и тези палячовци: - ГЕРБ крадяли, ама се натискате да карате по магистралите и за сезона ремоните приключваха. Забравихте новата отсечка на изхода от София посока Варна, забравихте, че имате директна връзка до Бургас, забравихте че вече не карате през Ябланица, забравихте отремонтирания подбалкански път, забравихте отремонираните главни пътища в Ловешко, забравихте че сега решавате и тръгвате за Гърция, а преди карахте през Дупница и псувахте, може още да изброявам, но сега само мислите как да стигнете по-бързичко, по "гадните" направени по времето на ГЕРБ пътища, а не е лошо да помислите като отидете да гласувате на 11-ти - какво Ви казаха палячовците за 2 месеца - че няма вече пари, нали. Сега върнахте ли се 20 години назад, когато Ви пееха същата песен че нямало пари, а партийните тарикати си уреждаха фамилиите и си крадяха безнаказано и винаги нямаше пари. Кой ще обвинят - естествено, че ГЕРБ, така е по-удобно - понеже нямало свобода на словото: ами като имахте проблем шо тичахте при Бойко и след бойко с камерите по пътищата и по проблемните места?! Защото той поемаше ангажимент, обясняваше Ви възможностите на простичък език, за което му се присмивахте, но отиваше, стягаше ги и нещата се случват. - сега ще си чакате по опашките както беше преди време, ще им дреме на оная работа на лелките зад бюрото и ще си припомните отминали години Но като Ви се казва мислете като гласувате, на Вас ви е смешно, но прави ли ви впечателение, че дори Македонския президент каза, в България няма нормално правителство в момента, няма за какво да преговаряме сега, Изводите си ги правете Вие!

Шилo

Няма пари ли, мaмицaта ви крадлива?!?!?!?! Правите пътища на двойни на европейските цени, а качеството е на ниво "7-ма петилетка".

Ако България беше цивилизована страна щеше да има поне 4 главни магистрали Изток-Запад и няколко паралелни пътища и съответния брой железници, и поне 6 такива Север-Юг, но тъй като сме кочина, в която Бай Тошо е строил, строил, строил и така е строил, че като махнеш боята, сградата пада - сме на ниво Африка Централ!

Преди време някой не показа ли проби точно от този участък с какви калпави материали се строи.Взеха ли мерки-не.Надпреварваха се да говорят,че тези проби не са от там и това е провокация.До тогава ще има катастрофи/дано да са без жертви/.На кого му пука като обяснявате колко и какви били причините за забавянето.На всичко отгоре ще се ремонтира и следващ участък от пътя,ама друг път.Кой проверява материалите?Хора,които мен лично ме отвращават-крадци и убийци.

Хунтата и Слави спряха строителството на магистрала Хемус ! Проклети да са

Как е новото нормално? Свиквайте, че скоро друго няма да има.

Пари за пътища нямало ! Ами като са по чекмеджетата как ще има ? Като въвеждаха винетките ни обясняваха ,че ще има пари за пътища. После въведоха и ТОЛ такса за да има пари за пътища. И пак няма !

Ти мани, а се оказа, че и глобите за нарушения не могат да си съберат от тол таксите.

Лъжа е! Не чуваш ли, спри се, лъжа е!

Добре, махам епитетите за комунистите. Дано ме публикувате. Скъпи съотечественици, другарки и другари, Ще си правите ремонтите извън сезона. Това нещо не е било 10г и хората забравиха какво беше. ГЕРБ си взимаха процента, което е гадно, но за сезона всичко работеше. Комунистите оплескаха всичко за 2 месеца.

Тоя ремонт го почна мутрата Бойко, изчака гаранцията да изтече, за може да платим пак. Служебното правителство ги хвана, че влагат некачествени материали и сега чакаме за да няма ремонт на ремонта. ...

Хахахахахахахахахахаха Ремонта почна докато беше греб на власт ремонта се удължи защото им направиха проверка и се оказа че пак строят НЕКАЧЕСТВЕНО и затова ги накараха да го направят наново!!!! Друг е въпроса че тази отсечка беше в гаранция и последните 5 години си трошехме колите само и само да не се ремонтира гаранционно. ТА ако наричаш герб комунисти значи си прав.

Типичен партиен юрист. ГЕРБ не е затварял магистрала в сезона. Другото има малък ефект. Съгласен съм че крадат, ама комуниста не само краде. Скапва ти живота отвсякъде.

3евзек

Защо лъжеш бе? Коя магистрала има 14 години гаранция? Само новите имат 10 за мостовете и 5 години за другото.

Зевзек, защо си написал 14, след като никой преди теб не е споменавал 14 години гаранция? Напротив. Споменава се 5 години. Споменава се, че още на втората си беше за ремонт, но тиквата нарочно не потърси сметка на строителите, защото са негови хора, а и защото сега пак ще вземат пари.... Със същия успех можеше да напишеш, че и 140 години гаранция няма. Важното е да плюеш, нали герберче? Истината е, че всичко рано или късно се плаща. Ще дойде и твоя ред!

3евзек

Г-жо nqmazna`enie, Чирпан - Ст. Загора е пуснат в експлоатация през 2007. За да са чакали да му мине гаранцията, трябва да са чакали 14 години. Не е необходимо някой да ми казва, за да мога да сметна и сам. Гаранционни ремонти вероятно е имало под формата на купищата кръпки, които имаше там още през 2011. И за това не ми трябва някой да споменава 2011, защото сам мога да го помня.

А защо отклонихте 500000000готови пари за хемус

Че ГЕРБ не бяха стока, ама тия агенти на Мунчо ще ни разкажат играта! Сега турците като налазят от Западна Европа, ще борим всеки ден колко души са загинали на магистралата!

ГЕРБ са смърт!

Най-скъпите и некачествени магистрали. По-малко крадете и ще има пари.

На 11 юли ще ви отпушим здраво. Ха ха ще ви държи цял мандат комуняги крадливи.

Объркал си се, на 11 Юли партиите на промяната ще отпушим крадливите и некадърни комунисти от ОПГ Герб, ДПС, БСП и Шкембе патриотите - Патерици.

Кои са партиите на промяната за да ти докажа защо са партии на подмяната:)))

Що края на юли бе, отпушете я октомври, тъкмо навреме за почиващите!

и всичко замря , явно ГЕРБ нямат алтернатива,саде некадърници в тая държава,алчни да крадът и плюят по работещите !

седаш у София, джъткаш до Бургас - за 2 часа

С кордон от НСО може и да стане :-)

"...до края на юли" догодина.

БРАВО!

Благодарение на некадърното управленше на Станишев и малкото магистрала което построи е БОКЛУК !!!

Не е вярно. Това е обиновен резил, не боклук. Боклук е един от участъците на АМ Марица, открит през 2007, след което се оказало, че горният слой асфалт го нямало и го затворили целия за ремонт.

Щото на Баце пътищата не правят ремонт на ремонта през година. И ремонт на ремонта на свлачището. Северната тангента и нея на 2-ата година я почнаха с ремонтите. И скоро пак я ремонтираха, и пак има бабуни и кръпки да ти се догади.

3евзек

Не лъжи! Скоро ремонтираха околовръстното, не тангентата. На нея кръпки има в рамките на 2-3 км и няколко разместени фуги на мостове. Останалото е почти наред.

Защо всички го наричат този кърпеж магистрала? Това не магистрала и няма да бъде такава. Няма един знак или маркировка, която да е направена като хората, а за останалото има един коментар-в настоящ или бъдещ ремонт, или след ремонт. Само такива, които не са излизали през живота си извън БГ ще кажат противното, или хора, които имат интерес да го наричат това магистрала!

Би ли ми показал прекрасните магистрали в България построени преди 15 години? Или викаш щом не ти харесва значи по-добре въобще да няма магистрали да си караме по черни пътища?

Не са точно магистрали, но София- Сливница го правиха преди 15 години и не е ремонтирано от тогава. София Волуяк също го правиха преди 15 години и преди да го разкопаят беше в пъти по добро състояние от всичко строено последните 10 години. Сега го разкопаха за да успвят едни кинти и единственото което направиха по добре е че сложиха от широките мантинели. А дали тези мантинели са по- добри от старите -божа работа.

Еми тогава карай си само по тях. И по селските пътища. Пък аз лично смятам да си ползвам магистралите.

Не ме интересува политика. Сбъркал си човека. И това не е магистрала и преди 15г. И днес.

Нищо няма да отпушите!!!! Предните боклуци ЦЯЛА ГОДИНА СИ тресяха дебелте оядени задници и не си мръднах апръста за нищо. Затворрена държава ограничено движение, малък трафик защо бе да му ИПМ тогава не правихте тези ремонти?? Що за дебил трябва да си да почнеш ремонт по единствената пътна артерия точно в разгара на сезона, когато всеки пътува нанякъде, когато хората искат да почувстват, че живеят след всичките гадости които ПАК ВИЕ ГНУСНИ ШИБАНИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ и снесохте и направихте?? Къде спаха тия лайна смотани??? Ами сегашните кретени?? По добре ли е да се движи целия трафик по двулентов път и една катастрофа да го затваря с часове????? ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ БРЕ?????? И ПРЕДИ И СЕГА СТЕ СЪЩИТЕ БЕЗМОЗЪЧНИ ЛАЙНА!!!! Да бяхате затворили едното платно на магистралата, защо цели участъци?? ВИЕ СТЕ БОЛНИ КРЕТЕНИ ВИЕ СЕЕТЕ СМЪРТ, ВИЕ ПРИЧИНЯВАТЕ ХАОС - МАЛОУМНИЦИ ВИЕ СТЕ ЗА РАЗТСРЕЛ!!!!!!!!!

Поправка - АМ Тракия не е единствената пътна артерия в ремонт посред лято. На АМ Хемус тъкмо се зарадвах, че отвориха тунела "Витиня" и хоп - "изненада" за лятото - затворен и Ечемишка за ремонт, който не се знае колко ще продължи. Последният път бях в задръстване 50 мин. на трите тунела заради този ремонт!

Хунтата СПРЯ МАГИСТРАЛА ХЕМУС ?

Жалко, че това правителство не може да поостане за по-дълго. Взе да ми харесва изчегъртването!

Когато започнеш да чегърташ дъното на празна консерва с надеждата да намериш нещо за ядене? Щото това дето ти е го правят вече съм го виждал по времето на Виденов.

Средата на лятото магистралата е затворена. То бива бива некадърност, ама тея са по-зле и от Бойковите калинки.

ПИшко, т'ва е следствие на Боковите простотии, а не на сл. кабинет!... Пак си се объркал и оплел в собственото си невежество...

Ало малоумнико ти пътувал ли си тия дни по Тракия около Стара Загора - като е на тиквата дело то служебния кабинет можеше да спре това безумие лятото нали???? Топки ли нямат или са поредните калинкии???????

Так се прави! Та всички - до един да видят и усетят на собствения си гръб колко много се работи по тази магистрала, докато в същото време се крадат парите за нея...

Абе, ако има достатъчно дебили, пак да гласуват за мен, ще видите вие!... Така ще ви ОТПУША, че ще ви изскочат зъркелите! :-D

Накратко - мамата!

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

малко брутално се изразяваш, но концепцията ти е правилна...;-) Яхнал си метлата и това е добре... Време хората да вземат да се пробудят от тази летаргия!

Да караме поред. Пари в бюджета и за ремонтите и за магистрала Хемус имаше заделени. Готови налични. Служебното правителство поиска тези пари да бъдат върнати в бюджета. С други думи парите заделени за ремонти и за магистралата служебното правителство ги открадва. Документацията за магистралата представлява кажи-речи една стая с документи. Господинът явно е някакъв непризнат гений,с коефициент на интелигентност излизащ извън скалата за оценяване,след като покрай другата работа е успял да изчете и да анализира тези стотици хиляди страници с документация. И накрая-господинът откровено лъже относно отпушването на магистралата. Фирмите които работят там не са си получили парите и никой не им дава гаранция че ще им бъде платено. И съответно ще спират всякакви дейности.

Я, Бойко ти ли си бе, баЦе?!... Имаш новини от кухнята, а?

На служебните управляващи. Трябва да бъдат върнати 500 милиона заделени за автомагистрала Хемус. Край на цитата. Хайде сега да ми кажеш служебното правителство кога лъже? Когато казва че няма пари? или когато казва че има пари които трябва да бъдат върнати обратно в бюджета?

Че нали според опорните ви точки цялата администрация са само некадърни калинки. Теленце, тая документация когато е представяна за одобрение са я обработвали преглеждали и анализирали с месеци. Обаче само според глупаците като тебе изведнъж за няколко дена сега са я прегледали анализирали и са открили всичките тия нередности. А между другото щом е толкова лесно защо още проверяват данъчния измамник спецов? И не са направили за два дена проверка на имотите на Рашков? Там документацията е къде-къде по-малка.

Пари за крадене от псевдо -строежи и ремонти на магистрали бяха заделени. Заради служебното правителство, кражбата няма да се случи. Гадно! Документите са една стая. Компетентните специалисти на служебното правителство пък, са една рота. Няколко стаи с фалшификати не могат да ги изплашат. Фирмите, които трябваше да получат своя дял от далаверата, щели да бойкотират строителството. Само че освен тях, има и честни фирми, които са избутани от ИПОН на задна линия.

Ти си пълен идиот с форматиран мозък!

е той ще свърши сезонът - какво ще я отпушвате тогава?

Куде бяхте преди време , когато се откраднаха пари , а пътищата Видин Монтана Враца и тунел под Пртрохсн и Русе Подкова и тунел под Шипка? Или пак ГЕРБ ли ви е виновен , нищо че по това време не беше създаден!

нормална мисъл можеш ли да формираш поне?

Гербераст и нормална мисъл? Несъвместимо е....

Какво е това изказване? Има цял месец да висим в задръствания. Защо не се работи денонощно?

Не се работи денонощно, защото няма кой да си дава зор за смешните заплати, които плащат от една страна, а от друга страна, това ще наруши концепцията за контролирана мизерия и от "Козяк" 16 ще дърпат ушите на нЕкои пудели.

Щото баце Бойко такъв договор е сключил. Изчака гаранцията да изтече инак щеше да вкара Trace в прерасход. Сега ги хванаха, че слагат некачествени материали и фирмата отмъщава.. .

Некачествените материали ги размахваше още Станишев с едно бурканче, обаче нали е комунист, никой не му повярва. Далаверата не е в строителството с качествени материали, а в размера на дяловете за присвояване.

Парите за ремонт трябва да се откраднат качествено , че не се знае дали протестърите ДПС БСП пак ще имат правителство скоро

По качествено от "охранителната" мутрофирма ГЕРБ, никой не може да краде.

Спряха магиострала Хемус !

Няма достатъчно пари, защото се насрахте да крадете!

Екстра. И август - по вълните ще плуваме по тази отсечка

Знаем ви лъжци такива, баш в края на лятото и от Септември друг ремонт.

Престъпници !!!

Не бързайте! Чакайте да мине лятото ... не е като да се ползва тая магистрала за достъп до морето ...

Тъкмо за плажуващите зимата.