Шефът на ДАТО вече ще е с 5-годишен мандат

Председателят на Държавна агенция „Технически операции“ (ДАТО), която отговаря за прилагането на Специални разузнавателни средства, вече ще е с 5-годишен мандат

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ДАТО вече ще е с 5-годишен мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сведение на електората. Пак ни клатят, а Дато ще се превърне в мега агенция за политиеско преследване на инакомислещите в бг. Шесто управление на ДС трици да яде. Много опасен прецедент в новата българска история. Това не е само послушване , но и подържка на дей нноста на всики специални служби в бг. Благодарение на подобната структора преди 1944 г. полицая Гешев ражката ..майката ... на комунистите 1941–1944 г. а Вие скапания български народ, трайте си ,дано водата Ви да стане 5 лева да се събудите. Не съм трол..бесен съм овце заспали.

Каква приемственост между Орешарски и Борисов! Някой учуден? Просто си ценим експертите и се пазим.

- да издаде указ за назначаването на Китов, "считано от 23 октомври". До момента все още той не е издал такъв и по принцип може да не го прави, тъй като в закона няма срок за това. - Всичките ни закони са такива, за 1 напсувана бабичка може да отнесеш 3 години, или 1000 лева ако минеш нощем през някое село с 80 км.ч. , а не с 50, обаче всички важни закони са недомислени НАРОЧНО, за да има свобода на действие от котилото престъпници-адвокати-прокурори-съдии-апелативни съдии-

Големо уважение към телефонистите.Заради особени заслуги!каква е ползата от тях.Вече писаха,че си увеличили 4 пъти щата.

Още ли не сте вдянали, че това роднинско преплитане при вас, "управляващите" в герб, води само до кръвосмешение (инцест) и от там до израждане на цялото ви "управленческо" поколение? Вижте Цецо Лажецо, Китов, пожарникаря, вижте Антон Тодоров, вижте Мето Андреев и Симеонов!

Явно се държи на подслушването.

Абе, ко стана с оня, Ратко отверТката ? Възстановиха ли строшения диск ?

"Нашествието на Нискочелите"