Бивш антимафиот: Астроложка ”видя”, че ще стана шеф на ЦСБОП

“Няма служител на МВР от онова време, който да не уважава бай Христо Данов. Но трябваше да мине малко време, за да проумее, че трябва да ни защитава.

Обратно в новината

Коментари - Бивш антимафиот: Астроложка ”видя”, че ще стана шеф на ЦСБОП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

адмирации за честността на този човек, въпреки че е бил замесен в порочната система на диктатурата. одобрявам фактът, че си признава как непрестанно са гуляели и пиянствали в системата и в същото време са си получавали заплатите. също за това, как престъпниците партийци са използвали службите в свой интерес и как са се договаряли "на маса" с агентите. и затова как желев започва да раздава генералски звания, като че са коледни подаръци. този човек би трябвало да бъде привлечен като свидетел и да свидетелства за всички тези безобразия на комунистическите престъпници

Огромна, световна новина. Браво на астроложката и на пребоядисаните другари най-вече. И на мен една астроложката ми предсказа, че ще стана космонавт, ама нали нямаме космическа програма, та чакам още.

Бил съм му началник! Изключително мързелив и лъжлив!

Ама изпаднах в умиление за Милчо Бенгарски. Честен, почтен, професионалист и кадърен. Разсипа ме. Този гьотферен Бенгарски дето няма понятие от нищо и получаваше хонорари по време на Екофорума в долари. Незнайно по какъв критерий в онези времена в тази мерна единица. Накрая и най-подходящ за позицията. Шок и ужас брадъре. Преценката ти е умопомрачителна. Добре, че някой не е сглупил да те назначи HR да му направиш един як подбор от експерти познавачи.

в големи количества и употребяван непрекъснато води до такива умопомрачителни изповеди!

евала Любе

Любо Левичаров дълго време беше най-обикновен оперативен в сектора за пране на пари на ЦС БОП. По цял ден се занимаваше с въртене на кламер в ръката. Едва след като началникът на сектора и още 4-5 служители си хвърлиха рапортите и напуснаха системата на МВР за Любо се появи някакъв шанс. После с връзки стана шеф на службата и за няколко месеца я обезличи. Затова го смениха с Киро Радев. Ето това е "великия" ЛЛ.

Милият, просълзи ме, направо да ти е драго да му теглиш един 9мм...

" От 2 000 г. той е член и на митичния кръг Монтерей Или от две хилядната година! :D

Другарю,как точно..."защитихте"територията на България от организираната престъпност??? Като я населихте с елементи,чиято мозъчна дейност стигаше само до там,че да могат да си измислят някой прякор от рода на...Задник,Предник,Тиква,Ряпа,Муняк,Маймуняк и тем подобни,както и да си намерят по някоя евтина...куРва,която да превърнат във фолкпевачка ли??? Ако така сте я мислели,то значи сте..."успели"в начинанието си,но все би трябвало да се погледнете в огледалото,та барем в него да видите това,което сте в действителност!!!

ех, жалко, че си отиде проф. Райнов, иначе какви още романи бихме имали... Но и този очерк е прекрасен!

некви демократични въпроси ?...

Каква романтична история... Направо да се влюбиш. Само, дето специалиста леко "пропуска" да разкаже, колко знакови негови колеги, точно в онова безвремие от 23 години при смяна на режима, какви чудеса от храброст направиха с държавните пари.... И второто интересно нещо: за какво ли тромавата американска администрация е дала на България само за 10 часа такъв документ?..... Да, винаги можеш да разкажеш нещо интересно, но без каквото и да е съдържание!

... ръб до ръб... и накрая - кръг?!?... ха-ха-ха...

Което означава всичики тъпунгели там да ви уволнят и да вземат една астроложка да ви решава случаите.

Ворошилов и Сталин си говорят. По едно време Ворошилов излиза и докладва на Сталин: "Другарю Сталин личният ви астролог е тук и каза, че имате среща?" "Разстреляйте го, но преди това му кажете, че не е познал за срещата ни!" казал Сталин

затова психопатът сталин умира в адски мъки и никой около него не е посмял да му помогне - защото изродът е разстрелял собственият си астролог, преди да му каже бъдещето, хахаха

Жалка история....

Явно малко останахме хората в тази страна, които не се друсаме и не пием хронично. Да ви дам пък аз алтернативна трактовка на историята от онези години: Всеки читав оперативен служител, който беше преценен като предан на интересите на Родината, беше изритан от службите. Оставиха нарочно ей такива, които се хвалят публично, че са били една година в запой, че са яли и пили на кьорсофри с политици /"разполагайки с много свободно време" по време на държавната си работа/, публично намекват за отношения със секретарките си и прочее. Те и защитаваха интересите на новите ни сайбии- американците.

в края ти проличава кагебистката закваска, продължиха да служат на кагебистките си господари, за огромно съжаление и затова България продължава да не се ползва с доверие от НАТОвските държави.