Бавно разследване вади от ареста шефа на Дупнишката каса

Сагата с Дупнишката популярна каса продължава. Ще излезе ли от ареста шефът й заради бавно разследване Георги Близнаков?

Обратно в новината

Коментари - Бавно разследване вади от ареста шефа на Дупнишката каса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разследването е прехвърлено отново в Дупница..-да ги разследва прокурор Митова..-бившата любовница на синчето им Соти....!?Егати правосъдието и прокуратурата...-от всякъде мирис ..на прокиснали ябълки ....!?До кога ...ще е така в България ,бре ,господа управници....!?

Къде е държавата? Ами няма такава. Има едни депутати и министри, които работят на парче за собствения си джоб.

Най-добре е да пуснат Близнаков на свобода и после уважаеми пострадали ДУПНИЧАНИ му организирате една "мечка" с летален изход и готово!!! Иначе ще чакате родното правораздаване да ви трови живота и НИЩО!!!

дкми

Вложителите сами са си виновни, че са си дали парите на тия. Кажи му на Ганьо 15% лихва и гледай кво става :) Ама така е - като иска да седи и нищо да не прави, а някой да му дава пари.....

Това е същото ката КТБ.Вярно найвно са постъпили вложителите,ама интересно защо в тази територия Б-я, винаги защитавате мошениците и мутрите.Ако си потърпевш,ще пееш ,,друга песен,, Ще го пуснат,ще избяга и нищо.Вместо да се обединим срещу мафията вие я защитавате,ето затова ще сме на дъното,не народ,а мърша. Едно време когато Ботев е пристигнал във Враца,са останали само жени и деца,мъжете избягали в гората. Сега честват ,лицемерие.Няма разлика и сега.Защо подкрепяте измамниците,????????????????

Така неграмотно е написано заглавието на излиза, че шефът на Дупнишката каса "вади" бавното разследване. Учете граматиката и пълния и непълен член, журналя неуки.

голям професор като влезеш в затвора ще преподаваш на мургавите

Ей, този бръм, същински Владко Мурдаров....:)

Тамън, после като го намерят и претрепят, ще се питат кой сега е виновен....

Така си е. Докато има будали ще има и тарикати

Има една приказка: Ако изтрепем баламите, тарикатите сами ще измрат.

"Къде е държавата"? ..как все се сещат за държавата, като изгорят заради глупостта и лакомията си? Дали са се сещали за нея, като са си прибирали лихвите в началото?

Докато има овце, ще има кой да ги стриже :)))