Коментари - "Шарли Ебдо" с провокативна карикатура на Ердоган на корицата (снимка) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир.бг вместо да каже, че е недопустимо, препечатва безобразната карикатура. Всичко това вреди на страната ни. А това, че Макрон не е в ред, е истина. Президентът на Франция е със сексуални отклонения след като бе развратен от своята учителка. Може ли такъв човек да взема правилн решения. В Западна Европа е истински содом и гомор. Забравих, кой премиер там ер педераст. Освен православните христиане и мусюлмане май няма нормални хора в света. Не говоря за други религии, сега темата е ислам.

Западна Европа е истински содом и гомор. А Франция, в която президентът е извращенец, прелъстен от учителка. една от най-покваерните в цяла Европа.Тя трябваше да бъде съдена за връзки с ученик, но това не стана. В Западна Европа вече приемат за нормално, което в миналото се считаше за грях. Да оскърбиш по много гаден просташки начен президент на Турция е отвратително. Мисля, че Турция няма да остави нещата без отговор.

Познахте ли го! Това забраденото не е жена, а Барба Ганьос - българският премиер!

Това нищо не е пред моето "шеговито"отношение към мюсюлманските кадъни... На моята страница във Фейса съм си направил колаж.... -две истински снимки на две жени...две апетитни,наляти "каки"... -едната снимка е на разголена едрогърда християнка с кръстче на шията...с дълги бедра и с хубаво дупе -другата снимка е на също така цицореста мадама ,само,че мюсюлманка с полумесец на шията, с прозрачен хиджаб и със също така дълги баджаци и хубаво дупе... Отгоре върху двете снимки които са съединени,има общ двоен надпис на български и турски език,който гласи: " Гьот ве гьоюзлер дин йок !" ( Гъз и цици религия нямат ! ) Никой мюсюлманин,или мюсюлманка досега не са ми се е разсърдили...А аз имам стотици приятели мюсюлмани-жени и мъже... Напротив получих хиляди лайкове....плюс сосни и пиперливи коментари с еротичен привкус на всички езици....кефят се хората... То е важно как ще го поднесеш...деликатно ,с чувство за хумор,но без да обидиш някого...:)

друже - вече е никое време, вероятно за това не си прочел или разбрал - проблемът е само и единствено за карикатурите на Мохамед - Аллах да го благослови и с мир да го дари. Техните свещени книги категорично забраняват графично изображение на "светии", "мъченици", "ангели" и изобщо всякакви истински или измислени персонажи, описани в тях. Затова по джамииите им има само прекрасни пластики, с красиви геометрични плетеници и подобни. С две думи - не се включвай, когато вече си се наквасил и не си позволявай да си рекламираш миризливия фейсбук!!!

Карикатурата е на Ердоган, защо се опитват да намесят религията пак. И отговора е, че чакат някой безмозъчен да направи пак някоя беля. А явно липсата на образование води до сляпа вяра и безмозъчност.

за филма Pitch Black (2000), с Вин Дизел в главната роля. Там имаше едно действащо лице, чудесно изгирано от чернокожия актьор Кийт Дейвид - имамът Абу Ал-Валид. Нормална роля, но в този филм, (а и във The Chronicles of Riddick (2004)), той все беше на път към "New Meka". Та в тази светлина, явно е имало някой "визионер" сред сценаристите, който изтънко е прогнозирал още тогава - че докато не почне разселението на популацията, и тази религия не си намери цяла нова планета - с пясък, без вода, с нефт и удобна за отглеждане на камили - никой няма да миряса. Не искам да обиждам ничии религиозни или лични чувства - не съм го писал аз този сценарий, нито съм наемал този разкошен чернокож актьор, но си струва да се замислим. На тази нашата изстрадала планета има цели три официално религии, които зверски не могат да се търпят с исляма - християнската, будизмът и индуизмът. Простата статисктика говори, че нещата изобщо не са за кантар...

Беше някога казано "Или сваляй чалмата, или я свалям заедно с главата ..." И нещата потръгнаха ... А тоя хахав бастун се опитва да ги върне назад ... Което е невъзможно по принцип ...

Всяка страна си има своите порядки и разбирания. На който не му харесва да не живее в тази държава.

Карикатурата си я бива, нека му на това копеленце.

Малеее, Реджепи-Домус кафа сигурно кръв пикае от яд.Големите праведници са и те,а как плщят сланина скришом....Абе турчоляк

Незнам дали ''пикае кръв'' ама франция наистина ще види кръв а и всички дето я подържат в тази линия да се омаскарява която и да е религия....Значи едните могат да се подиграват ама пищят когато им пролеят кръвчицата с плюшени играчки се борят да имият това що сами са сторили пак..

много плашите с кръб вие ама тия ако ви заплющят с ракетите.......

Калм доун бе кьопек..

Истински религиозният човек става отшелник, живее на пост и молитва в будистки храм или в манастир или при бедните в Индия като въобще не се интересува кой кого обидил, а пък тия псевдо-религиозните само карикатури, социални медии и учители им дай за убиване.

Булгурите трябва да са благодарни на християнина Макарон че за сметка затриването на собственото си земеделие и индустрия имат право да работят за благородните си френски господари и да купуват техните стоки.Така допринасят за развитието на благородните им френско-християнски господари и да плащат социала на арабелите и негрилата от френските колонии-понеже последните са френско говорящи т.е. говорят на езикът на благородните господари и не отива да бачкат на полето и по строежите- затова има булгури и други източноевропейски унтерменшени. За булгурина е чест и гордост жена му/дъщеря му да влезе в леглото на благородните френски господари.Въпреки че последните и тук предпочитат френските арабели и негрила...

"Строго осъждаме публикацията, свързана с нашия Президент на френско списание, което няма уважение към никоя вяра" - Какво уважение да имаш към вяра, която е клалатолкова много - особено в България

Дали вярата прави някой убиец????? Ниманяма много хруистияни убийци?? Не отричам безчинствата на турската империя по земите ни, но все пак всеки има право да вярва в каквото иска...

вярата, уважаеми! Рязане на глави заради картинки е като трепене на термити с термоядрен взрив! Трай си там!

си я бива!

Кoгато Ердоган направи "Света София' действащ джамия каза-"Това са наши турски работи, Европа да не се меси" Когато Макрон си изказва мнение,че не е ОК да се режат глави насред Париж и че няма да търпи това ТУРСКИЯ ПРЪДЛЬО се изказва...я си трай в кочината.

Уважаеми християни, и аз съм християнин като вас.Я сега всички дружно вкупом да си представим, че някой мюсюлмански вестник излезе ей тъй, заради свободата на словото просто, с карикатура, оплюваща Исус Христос, примерно, че пирони забити има не само в ръцете му или че пък ангелчето може да е женско и на божия човек му се появи биопирон и т.н.... Някак няма да ни е комфортно, като минимум... НАЛИ ТАКА ?

Ама то се случва това.Явно не следиш пресата.Преди 3 дена младеж изкърти кръст в Манчестър.На Великден избиха християни в храма..преди 2 години запалиха елха..на Коледа...в Германия НЯКАК СИ ТЯХНИТЕ ОБИДИ СА ПО ЗЛОВЕЩИ ОТ НАШИТЕ. Одрязана глава или карикатура

Защо да ми пука какво мислят някакви с ценностна система от тъмните векове ? Ако спреш да се обиждаш от най-малките неща ще живееш по приятен живот, ако картинки ти контролират живота значи някъде си се объркал и е време да преосмислиш как мислиш, ако можеш.

Е защо пък трябва да ми пука как са изобразили Христос??? Нали се сещаш, че това с вярата и вероизповеданията е само за да се държат невежите маси в подчинение. Айде погледни и кажи колко интелегентни хора са истински вярващи??? А сега си направи равносметка колко неграмотни са пълни фанатици на някоя вяра. Знанието и науката са в пълен противовес на сляпата вяра в измислени божества.

Западния свят главно се забавлява колко е докачлив догана и колко лесно се палят тия за простотии. Ако смятат че могат да убиват хора защото им е накърнено крехкото его, да почват, просто доказват колко са жалки и накрая ще свърши толеранса към тези простотии. Дано и германците се събудят в някакъв момент да видят че правителството им ги дави.

Ами нека от сега тия от шарлито да признаят че са виновни за поредната заслужена атака защото освен да подклаждат вражда друго не правят. Да карикатуриш и усмиваш религии си е най голямото падение и погазване на елементарни човешки ценности.

Не е редно да се усмиват религии, но да убиват човек, заради това е болен фанатизъм. А да се убиват хора, просто защото не са мюсюлмани(салафити), нормално ли е? А да се изнасилват жени, защото не са забулени, туй как е?

И сега каква точно е идеята на всички тези провокации, от едната и от другата страна? Каква е целта - може би мюсюлманите да се сплотят на страната на Ердоган, а християните да се обединят зад Макрон ли? И това до какво ще доведе? Малко ли са ни проблемите, че да започне и някаква свещена война сега?! В 21 век хората и политиците не могат да намерят общ език, подиграват се един на друг и се обиждат - това цивилизовано ли е? Толкова ли е трудно да бъдем по-толерантни едни към други и да се уважаваме взаимно!? Не одобрявам подигравките с която и да е религия! Не казвам, че отговора трябва да бъде клане, съвсем не! Но свободата на словото няма нищо общо с такъв род карикатури!

няма да има. Ще има анихилация...

Не харесвам Макрон, НО поведението му е хиляда пъти по-достойно, отколкото глупавите приказки на Меркел и брюкселските бюрократи. PS Поведението на Борисов е извън всякаква класация, такова няма-има слугинаж...

Е дайте да я видим тая карикатура ! Нито сме рязани боклуци, нито терористи, няма да направим атентат!

Ти само картинки можеш да "четеш", нали?

вече са безполезни - карантинните мерки се погрижиха за това - просто няма да имат търсения ефект. Ако още не си го разбрал - нашите тъпи коментари тук също отдавна са предвидени и са включени в сметката на "допустимите жертви". Ако не вярваш - пожелавам ти здраве и късмет да дочакаш свидетелствата.

Когато Ердоган нарича Макрон "психично болен" е ОК...когато Ердоган е нарисуван да щипе гол гъз...стана проблем...О БОЖЕ..

След бойкота на френски стоки можем ли да чакаме големи промоции на френски коли, парфюми и сирене в магазините ни? Търговци, действайте

Няма умен човек на този свят, който да вярва в Исляма! Това са кръгли идиоти и трябва да се поставят на място! Ако пък някой иска много да е вярващ, то да си избере Господ Бог или някое китайско божество - очевидно е , че тези богове са много по-силни от Аллах!

тези тъпънари от ШАРЛи не разбраха ли, че сами си режат главие? Някое издателство по света ебава ли се и Богородица, Иисус Христос или старозаветните пророци като тях с пророка Мохамед? Аз предлагам на мюслманите, като заловят някой, който се подграва с Пророка им, да му режат мъдете, за да не могат да се раждат повече такива тъпанари като тези от Шарли Ебдо !!!!

OOOOO ебава се и то ежедневно. В цивилизованите държави,ако някой обиди мен,семейството ми,дома или вярата АЗ ГО СЪДЯ! При приматите с чалми им режат главите Второто не ме кефи да става практика.В Европа.21 век. Който не е Ок..да ходи в Катар.Там никой не обижда Алах!

А трябва и там да започнат да обиждат Алах

Вие може би забравихте ,че Ердоган превърна църквата Света София отново в джамия, и да попитам колко християнски църкви има в мюсюлманските държави и на какво отношение се радват християните там?

ЕС да събере едни пари за наемен убиец. Ако беше САЩ отдавна да са пратили ЦРУ агенти и да са отстранили тоя проблем.

Шарли Ебдо прекалява, това вече не е смешно, а вулгарно. Вместо да живеем в мир християни и мюсюлмани, публикациите всяват вражда и много журналисти, полицаи и учители изгубиха живота си. Не мога да намеря една разумна причина, да се публикуват такива откровено цинични и подигравателни карикатури. Какво ще изпитаме, ако подобни карикатури осмиват Исус Христос ??

Повечето западноевропейци не са религиозни. Силната религиозност изгражда назадничави страни и тъпи хора.

добре никовете си, братле - пишеш дълбоки истини, изобщо не си ченге :-)

Смешно си е!

Аз пък нямам никакъв проблем с карикатура на исус христос. Ако някой те обиди, е твое право да се чувстваш обиден. Ползвай си правото - обиди се. Ако твоята идеология (традиции, религия, политически убеждения) забраняват да рисуваш смешни картинки на измислен брадат педофил, не го прави. Но твоята идеология (традиции, религия, политически убеждения) не те правят висше същество и не ти дават специални права. и в никакъв случай не ти позволяват да убиваш, например, защото някой те е обидил.

забравих да добавя: ... или мустакат педераст ...

Да, не е толкова вулгарно да поругаеш църква например, като я превърнеш в джамия. Вие Християни ли сте или мюсюлмански мишки?

няма да режа глави и да убивам, а щях да се обърна към съда. А ти явно виждаш карикатурата, а широко затворените ти очи не виждат убийствата!

Тия май пак ще ядат голата опашка ?

Всеки има право да пише,рисува и казва това което мисли В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА.без да го е страх ,че ще му резнат главата..... Като не те кефи,отивай да риташ камилите в Афганистан

ама някои работи носят я резната глава, я новичок, я шамари, независимо в коя страна си

Няма как това да е ОК! Браво на Макрон!

Това откога така ? Демек - аз ти намирам снимки из нета, правя ги голи, правя ги на плакати и ги лепя пред НДК-то с надпис "тоя е педал". Всичко е наред, нали така - "свобода на словото" ! Свободата на словото би трябвало да спре там, където почва откровената просташка обида.

Да определено ако го направиш няма да ти резна главата.Просто ще те съдя до дупка..теб,жена ти и децата ти... Имам 3 спечелени дела по подобна тематика.Тук! В България

В Европа.21 век.На учител му режат главата,защото показал МОХАМЕД,човек на карикатура,която автор НЕ Е ТОЙ МММММ НЕ Е ОК!

"Свободата на словото би трябвало да спре там, където почва откровената просташка обида....." инче какво ще ми махнеш главата Ми ти утре можеш да решиш,че ти отправям просташка обида задето гледам жена ти или не се усмихвам на шегата ти.Шарж на Мохамед не е нещо за което да убиш!

Не мисля, че Ердоган е нещо повече от другите! Едва ли някой лидери подминат от подобни карикатури! Само смях,без сълзи, това е здравословно! Светът говори само за болести, пари и проблеми! Той нападна пръв френският президент! Всеки трябва да гледа на света с повече смях и хумор! Нали Ердоган казва, че всеки да се разполага в родината си и да не се бърка в чуждите! Ето , така французите отговарят на един идиот и диктатор!

всякаква гавра с която и да е религия...Не може да обиждаш милиони, само защото са от друга религия...Ама тяхната призовавала към насилие /подлежи на тълкуване/...Тогава- не ги допускай у дома си, не им давай гражданство, работа, образование...Не поддържай контакти заради религията им...В противен случай следва да уважаваш тяхната религия, както не би допуснал и ти да се гаврат с твоята...А който извършва престъпления по религиозни подбуди-налагай строги наказания...И не забравяй, че всяка религия може да се превърне в "опорна точка" за престъпления...Виж кръстоносните походи и т.н....

Браво!

Аз пък казвам че трябва да се гаврим с всяка религия, никой не трябва да се чуства защитен от критика или усмиване просто защото така му се иска. Уважението е нещо което трябва да се заслужи а не да се получава просто така.

+++++

На французите това им го признавам, че не фаворизират никакви религии и не им цепят басма за претенциите , че са ценност над другите и така да задължават останалите да им се навеждат на приумиците. Всеки идиот може да се обяви за близък с въображаем всемогъщ приятел и да изисква другите да му зачитат приятеля за свещен и никоя религия не трябва да се смята за нещо повече от претенцията на този идиот, другите са свободни да мислят каквото си искат за идиота и приятелят му. Вижда се , че обратното мислене води не само до неприкосновеност на Всемогъщия , но и на земните му адепти и наместници като Ердоган , които също претендират, че не могат да се осмиват.

не им цепят басма, защото нямат обща граница и имат ядрено оръжие. Иначе сигурно щяха да цепят.

Ще има още запалени църкви във Франция преди Великден.

Защото маниакалното его на мнозина в тази страна (жалки човеци) убива Вярата във всичко - и то вече 10 години ... Писано е!....

Ако имаш предвид България, управляващата я в момента крадлива шайка и главния и главатар БМБ с неговото маниакално его и уродлива нарцистичност, ДА, съгласен съм напълно стеб!

To има и то доста...ама никой не е се е обидил от това...А ТРЯБВА!!!

един ден ракетите ще полетят и ще превърнат ислямските кенефи в ядрена псутиня

Нека бъдем екзактни и пунктуални. Шарлетата не са френско, а ЕВРЕЙСКО "списание" издавано във Франция... Скоро френски президент няма да стъпи в Турция и не само там. Да.

Но тази вечер Пари Сен Жермен играе там с любимия отбор на Ердоган.

Футбола е зрелище за тълпите, занимание за ретарди.

Тия мисюлмани се оказаха супер нежни обаче, една карикатура и скочиха все едно си им срал пред вратата. Смятай до колко са свикнали да става само по техния зор.

"Мисюлмани" викаш? Доообре!

Представи си да си толкова нежен да видиш карикатурка на някакъв измислен смешник и да отидеш да убиеш човек за това. Добре че не е видял 2 картинки че сигорно е щял да се взривява.

на надупен Христос?!

Питам се дали ще му се вижда оная работа да виси, дали ще го нарисуват по мургавичък, все пак рожденното му място не се слави с особено светли кожи, дали ще му сложат филтър и задника му ще е бляскъв или ще има и някоя друга бръчка. Колко много въпроси. Да го рисуват, най-много ония от папството да се направят на обидени и някакви по-промити мозъци из америка да се ядосат наистина.

е па убав задник, машала...

откакто правим карикатури с ислямски оттенък много ни се продават вестниците цената е само един убит французин голяма работа станало

Французите ме кефят все повече и повече. Тия мисюлмани не дават гък да се каже срещу тях и веднага скачат за расизъм и т.н. ама иначе си правят каквото искат и всичко трябва да им е простено заради архаичната религия и въображамия всемогъщ приятел.

Според мен, французите ще го гребат! Има някакви тънки граници, които не трябва да се преминават.Остави това за Ердоган, ама като знаеш мамка му, че да правиш карикатури на Мохамед, ги обиждаш, като това е заложено в религията им, какво искаш да покажеш?Какво искаш да докажеш? Като ги влачехте с кораби от цяла Африка, когато нямаха права и ви работеха за без пари, тогава бяха добри агънца.Сега, когато си претендират за тяхната си религия и техните си права, вече са ви криви.май империята още говори във вас.Спрете да го рисувате тоя Мохамед бе, вие да не сте някакви карикатуристи-маняци! Кой ви сра в гащите ?

Брат, всичко с времето си! Смени пазара има и други шапки и гащи!

А ти смени дилъра.

абе французите ли тичат за Арабиите, или муслиманите, се товарят на лодки и тичат за Европа.Това в Европа е създадено, точно защото религията не е ислям. Като не им харесват карикатурите, айде обратно в дупките, откъдето сте изпълзели. Не французите , някой друг ще гребе. А чеченеца главорез, си е френска грешка ,че са го приютили.Да са го оставили на руснаците, те тия не ги бавят въобще.

Като не им харесва да се махат от Европа бе, кой ги кара да четът европейски вестници.

Куме, кой ги докара тия в Европа, бе?Да не е Крум, Аспарух или Борис? Като са си ги вкарали в къщата, да си ги търпят. Не мога да разбера, каква е тази фикция върху Мохамед.

Не става, брат! За мен е по добре с кофти дилър на хубаво усики, отколкото глава в чужди потури! Тук свободен избор има!

Опс, извинение на обидените, хубаво шампанско и коняк!

малко прекалихме но нали трябва да има какво да пишем на първа страница а нашия колега бог да го прости

1 Турска лира равно на 0,20 Български лев

Но българските пазари пълни с труски стоки и дрехи... Е и? Какво произвеждаш бе малоумен гащник? Какво?! Комети в тоалетната!

ми при такива цени на лирата пазара показва, че е евтино да си купуваме тези стоки! Пазарна икономика! А био торовете са скъпо нещо, а входната суровина за тях си е изходната в тоалетните! Пълен стомах=скъпа суровина =богати хора, стига да са умни и да не им е национална валута лирата!

Тя и Японската йена е 16 стотинки,ама Япония е на няколко столетия от деградиралият задунайски кенеф.

Някои споменават и тънък хумор. Да, но те арабите и от тънко не разбират, затова им правят и дебелашки хумор.Ако са хитри ...нека турците изтъпанят Христос по гол задник.....Да вдим как ще реагира папата....

там е работата ,че турците не могат да направят карикатура на христос нито на мойсей ,защото за тях те са техни пророци и са описани като такива в свещената за тях книга корана

как ще реагира папата - сигурно ще почерпи приближените си. Той тия дни узакони содомията, какво друго да се очаква от него - той достигна върха на собствената си некомпетентност. Или по-лошо - призна мокрите си сънища, ебаси.

искаме прошка !

Халал да ви е! Давайте смело напред!

Всеки има право да пише,рисува и казва това което мисли В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА.без да го е страх ,че ще му резнат главата..... Като не те кефи,отивай да риташ камилите в Афганистан

Защото само в мисълта сме истински свободни. Остави хората да рисуват дяволи или ангели, каквото си искат. Това е само малък отрязък от еволюционния път.

Мюслитата много обидчиви бреее, много чувствителнииииии.... но нямат проблем да режат глави на християни.

За каква свобода на словото говорите във франция бе хора ,я опитайте да кажете на висок глас там ,че е нямало холокост и тогава ще разберете какво е това свобода на словото ,ще ви затворят за няколко години за едното нищо,само защото сте иразили своето мнение ,който не вярва може да опита

Свободата на словото не дава право да се говорят неистини и лъжи! Масово избиване на определена народност е дала термин, чието отричане не променя истината! Нима твоето мнение е, че подобно избиване не съществува?

Свободата на словото не забранява на радикални хора да се изразяват. А и кой знае, може пък и да има смисъл в техните думи все пак.

до QQ Изразяването и подкрепата на дадена теза не е проблем! Отричането на факти и говоренето на лъжи е проблем! А смисълът и истината са коренно различни неща!

В ГЕРМАНИЯ

Всички свободни медии в Европа трябва да публикуват на първа страница в голям формат тази карикатура, за да видят фесовете, че никой не ги бръсне за сливи.

педераст

Мераклия ;) Обади ми се!

Машаала, ашколсун!

Когато манафа Ердоган превьрна Света София в джамия не ревахте! Франция не е Анадола и ще си публикуват каквото им е кеф,нали затова са свободна дьржава! А ако на мюсилманите там им е обидно,нека се приберат в средновековните си местенца и да си живеят според техните правила!!!

не дърпай дявола за опашката тъп ли си?

Извади главата от потурите! Има и друг свят с други миризми и звуци!

Има някаква прилика с Хитлер, не може да се отрече.

французите са проста нация

не проста а отвратителна нация

ПРОСТ СИ ТИ....Имат право да говорят каквото си искат В ТЯХНАТА СТРАНА!

ВЕЛИКА Е САМО ПРОСТОТИЯТА ТИ