Депутатите вдигнаха тавана на данък ”сгради”

Парламентът увеличи максималния размер на данъка върху недвижимите имоти, който общините могат да налагат. Това стана при окончателното приемане на промени в Закона за местните данъци и такси.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите вдигнаха тавана на данък ”сгради” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къщата ми е в центъра и е на 70 години. Миналата година платих 200 лева данък, а тази ми искат 300! Защо?! Обирджии! Да не би да се вижда дъното на кацата ви с мед?!

До кога ще плащаме такса смет според площта? Ние сме двама, изхвърлям една кофа боклук на седмица, а ми искат 200 лева!!!

Нещастник!Политически евнух!

Нещастник!Политически евнух!

Точна така! Браво ББ! Само така селата ни ще станат Швейцария и панелките ни европейски жилища. С новите данъци като се облагороди средата за обитаване, като залее една светлина градчета и паланки, като заблести от чистота навсякъде... Ееееехххх!

Давайте да излизаме на улицата и да покажем на скапаните депутати ГЕРБЕРИ ,че ако не влезнат в час може да ядат дървото. Бат Бойко го е страх от мнението на хората.Той е абсолютен анонимник в политиката.Ония на запад му подхвърлят дребни хвалби и нашия вече се напикава от кеф.В същност им е през оная работа кой управлява в БГ.За тях е важно да е послушко.Ако Герджика и Фандъкова са хора на място ще оставят данъка същият.Така ще покажат на софиянци,че мислят за тях и не са слуги на Пажарникачето.

Вероятно увеличаването на данъците, както и начисляването на такса електромер няма да се отрази на доходите ни... Но понеже аз съм сигурен, че това ще стане, мисля да се отрази съществено на гласуването на семейството ми на следващите избори. В крайна сметка чрез гласуването трябва да покажа отношението си към намаляването на доходите ми.

Моля, моля! Моля не бъркайте само нещата дето ви изнася! Това че НИЕ трудно си плащаме от беднотия не значи, че имотите ЛУКС ги няма. Те са на лице, те може би са излишни и сега някой ще се оттърве от тях, може да са палати, сараи, офиси може да са оградени с дувари дворни места дето обикалят бодигардове с кучета, пак са на кметовете на главата. Ако искаме чисти села и гградове то за имотите трябва да се плаща данък. Богатството повтарям е друг проблем.

Четвъртата глава на ламята! Внимавай да не ти преседнат колибите! Тая глава най-лакома се оказва! Ще погълне всичко - пенсионери, непенсионирани пенсионери, работещи, безработни, студенти, ученици, деца, учени, недоучени със се цялото им имущество!!!

ти си тъпанар. само си представи , какво би станало , ако има тотален бойкот от страна на народа . и ще има , и смотаните ти гербери ще усетят дървения. нещастник .

Моля не бъркайте нещата. Това че трудно си плащаме от беднотия не значи, че евтините имоти ги няма. Те са на лице, те може би са излипни и сега някой ще се оттърве от тях, може да са стари опасни за обитаване къщурки, може да са зарязани обрасли с храсталаци дворни места дето въдят змии и пак са на кметовете на главата. Ако искаме чисти села и гградове то за имотите трябва да се плаща данък. Бедността повтарям е друг проблем.

Искат да ПЛЮСКАТ, а не да плащат данъци на държавата, за какво се изписаха за "управляващи" на БГ-то!! "ГЕРБ се отказа от данък "лукс" и приема приеха данък "колиба"!!! Ами, да ви плащат и живеещите в кашон и да не забравите да вземете данък и върху милостинята и огризките от кофите на бездомниците!!!