Мюсюлманки отиват на ”секс джихад” в Сирия и Ирак

Млади мюсюлманки от Малайзия, Австралия и дори Великобритания отиват на "секс джихад" в Сирия и Ирак, за да осигурят сексуален комфорт на джихадистите.

Обратно в новината

Коментари - Мюсюлманки отиват на ”секс джихад” в Сирия и Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

w w w. a d a m i e v a . i n f o Сайт с най хубавите момичета от българия :P

link хайде да правим СЕКС :)

Войната води до страдания, докато сексът и любовта водят до най хубавите ви спомени които ще помните в живота ви, от секс и любов само ще изпитвате свръх голямо удоволствие, ще се качите на седмото небе, ще чувствате все едно сте в рая, ще се чувствате специални. Мислете само позитивни неща!

Хора правете СЕКС а не война !

Емелчето и Йълдъзката сигурно са били.Моного са веселички.

от гогол ако го знае де.

Режат админите, пишеш ли срещу резаците.....изроди,не искам да съм българин

Жива да не бях...

С момчетата решихме да излъчим доброволци за секс джихад. Срещу леки намаления в присъдите(месец за цепнато дупе на боец от ИДИЛ). Без обвързване и брак ако е възможно. Все пак нашите дами ни чакат в Софийския. Целувки и лек ден!

А копеленцата дето ще се пръкнат ...жените сами ли ще си ги гледат?

Не те и майките им идват като бежанци и ги гледаме ние!

боднеш пишкa, гръмне шутка?

аааа наште кучки не си ги даваме нищо че се чекнат по пилоните :)

Крайно време е Израел да влезе с танковете и да омете тая сган! Да ева и брадатите манафи да ева!!!!

на сапун всички..................................

Няма друга такава абсурдна "религия".

тъй де, нямало да държат оръжие в ръце, щото друго ще държат в ръце. и в уста.

Чобанов ще ходи ли?

Както си казва- поправката в корана е нова, датира от 2013 година. Ако се хареса и се задържи практиката с секс- проституцията, а надали някой се съмнява дали да или не, ще стане още една точка в корана, а жените ще бъдат величани като светици и мъченици- защото е сгодно и удобно.

Поправки в корана не съществуват. Корана е непроменен от самото начало. Четете бе хора. В интернет има достатъчно информация. Исляма е изключително чиста религия в материално и нематериално измерение. Колкото сте по-информирани, толкова по-малко ще могат да ви лъжат.

Е на всеки както му оттърва така поправя. И все пак подобно нещо е неприемливо за религията, която и да е тя, не мислиш ли? Или поне да не намесват Бог, било и техния, който е с работно време от сутрин до залез след това....кой как разбрал!

Корана не се поправя наистина, но се тълкува по различни начини

Проблема на Корана е, че основата му е погрешно разбиране и тълкуване на Библията. Сам Мохамед е взел своето учение от секти, отклонили се от Библията и християнството. Впоследствие се е стигнало до парадокса мюсюлманите да мислят, че Библията била "променена и изопачена", обаче не е проблема в Библията, а в някой, който я е разбрал погрешно, още от самото начало. Вече после това не пречи Корана да не бъде променян цели 14 века, но това не го прави "с по-божествен" произход.

Има само една божествена истина, но в чистия си вид тя е неудобна за хората, защото труден е тоя път. В Библията е казано, които е със света е против Мене. И е казано, че не можеш да се движиш в два пътя. Всеки мъж да си има една жена и всяка жена да си има един мъж. Всички съвременни извращения с човечеството от всякакъв вид са манипулирани, защото 1. хората се поддават лесно на пороците и 2. някой има интерес да не се популяризира правия път и хората да не живеят в разбирателство и мир помежду си. Аз ви гарантирам, че четейки Библията в трудни моменти от живота си ще получите Божествено успокоение. Бог поиска от нас, всеки кой колкото може, да вършим Христовите дела. Който има Христово съзнание, духът му няма да погине. А на тази земя сме само временно.

Оригиналният коран е загубен от самото начало. Айша, една от жените на Мохамед разказва, че е държала под възглавницата си част от корана, но когато Мохамед умрял, в суматохата една коза се вмъкнала и изяла ръкописа.

деер

Демокрация по американски - всичко за нас, а да става каквото ще!

големи подлеци са тия, но това го знам за временния брак. те наричат нещата с по-благородни етикети, и имена, реално са наи-гнусното, подло, отвратително племе...религията си я нагласияват както им изнася на тях.

Како се вижда , ебането никога не се пренебрегва ! ! !

Нашите проститутки и пезевенци сигурно са на по голяма морална висота и затова не ги обсъждате, нал?

Да Васке,с по-голям морал са защото, не го правят уж в името на Бог

Бая студентки заплащат разходите свързани със следването им по този начин.Не в името на бог, просто крадльовците, наречени новобогаташи си ги поръчват по телефона.Всъщност... сега е времето държавата да се замогне,като увеличи износа си-тези от Околовръстното могат много ефективно да бъдат изнесени.

По време на война има само две професии-едната за мъжете,другата за жените.

Силата на мъжа е в бича в ръката му,силата на жената е между краката и.

Я без глупости и дезинформации, депесарче просто! Няма такова нещо в Библията!

Кво ста сега, нали к...ите ги пребивахте с камъни.

хм... тези "ИД" имали доста голямо влияние.

Това звучи най-малко странно, защото според джихадистката идеология би трябвало да ги пребият с камъни.

Може би не точно според джихадистката идеология, а според корана. но той бива тълкуван от лицемерните ислямисти както им е изгодно.

Това е информационна война. Няма такова нещо. Подобно беше във Виетнам, когато американците са разхвърляли презервативи , особено големи номера, за да потискат самочувствието на врага.

Ти номериран презерватив виждал ли си, бе каунь! Комунистите и тогава създаваха митология около "врага", както и сега напр. украинските братя станаха мръсни фашисти и т.н.

хахах -майка им тъпа - големи моралисти?!??! И как ги нагласили нещата. Глупости - чиста проституция си е това! гнусни мюсюлмани! Значи засърбяло ги - и да им се повдигал духа - женени за 1 ден ..... Божееее - ела си прибери верисийте!!!

Любопитен съм еврейте докога ще търпят тази сган?Трябва да ги заличат...

Мчи той водача Абу Бакар Ал Багдади е Симон и е евреин ,правещ се на мюсюлманин.Има доста в интернет по казуса.И затова първоначално и САЩ и Израел спонсорираха "бойците за демокрация" в Сирия.

Путин евреин ли е ?.

Е това вече е нечувна простотия и .. дори не се сещам подходяща дума за случая. Наложи ми се преди време да проучвам арабската култура и привички, живях и два месеца в Египет по линия на едно обучение студентско, но такова нещо просто не съм срещала. Това си е чист извратен фанатизъм, ако дори тая дума се вписва , изкривено разбиране и пречупване на религията им и Корана, което явно им е угодно на тия "ислямски джихадисти" или за каквито там се имат. Пълен позор и опорочаване, направо изродщина, целяща провокации, в нормалните хора, щото тея не са нормални. Това , което видях, живеейки в арабска страна , макар и за малко, няма нищо общо с тея извращения. Направо съм погнусена !

Ти си много тъпа, щом си живяла там и още не си разбрала за какво става въпрос. Да много са добри, докато не кажат в името на Аллах, тогава ще видиш двуглава змия

А ти като обиждаш проявяваш някаква по - висока интелигентност може би ?

Който претендира че е мюсюлманин - да си нарамва тенекията с вазелина и да поема към където са баш мюсюлманите. Преди 25 години голяма група български екскурзианти опитаха, но само устроиха сикиш-байрам на турските митничари. Още помня как един такъв подсмърчаше в "ПАНОРАМА" че го обили "обидили" на турската граница и го върнали обратно в България.

Светът се е побъркал.

И за бригадите "меката дясна китка" и "меката халка" напишете нещо. Те и такива прибират и им плащат също тоже.

Тия джихадисти са като новите американски самолети, един огромен балон, надуван от данъкоплатеца.

Имаше един италиански игрален филм за Втората Световна Война,който се казваше "Те вървяха след войниците"Млади момичета бяха на разположение , на войниците за секс.