Какво се случва със сексуалното образование в училище?

Сексуалното образование в училище е крайно недостатъчно и резултатът от това е показателен - около 30% от децата у нас започват да правят секс на 13 години.

Обратно в новината

Коментари - Какво се случва със сексуалното образование в училище? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това с психолозите и ранната възраст на сексуалните контакти не го разбрах. Нали уж експертите пречупваха всичкото човешко поведение през призмата на сексуалността? Прочее започват преди 13 години. Или поне така се говори неофициално.

От написаното е явно че става въпрос не за сексуално образование а за пропаганда на содомията в училищата. Примерите с Швеция и Холандия са показателни: предмет сексуално РАЗНООБРАЗИЕ и че на 11 годишните деца обяснявали за видовете "нормална" любов... Източника на това рязко желание да се погрижат за децата също не е прикрит: за пръв път в живота си чета в България и то в МОН да се каже че "има добро финансиране"

теми: "натискът на връстниците и нормите на половете." "11-годишните обсъждат сексуалната ориентация и вариантите за контрацепция." "основни принципа: сексуално разнообразие, което всъщност означава толерантност към чуждите сексуални предпочитания" "Институциите са ангажирани за справяне с проблема и ФИНАНСИРАНЕТО Е ДОБРО".... ... изглежда корицата (с 2мата пе...си) е показателна за съдържанието и целите.

Дъщеря отива при баща си: - Тате, нужна ми е помощта ти. - Аха! Нека да позная, казал ти, че те обича, после е спал с теб, а после те е зарязал като последната... - Хм... Не, аз съм още в трети клас... помогни ми по математика за домашното?

Може да има сексуално образование, но да се води само от дипломирани лекари и биолози, които не са обратни и не получават пари от НПО.

Основен проблем пред децата ни е тяхната неспособност да разбират смисърла на текста, който четат. Научеет ги първо да четат, да преразказват, да изразяват собствените си мисли. Намалете темите за сакс по медиите, защото те формират съзнанието на подрастващите. Въведете по-строги санкции за секс с малолетни, спрете браковете на малолетните. Приучете ги да се учат и да търсят просветата.

Да , преждевременния секс е разрушителен ! Не само за психиката , а и за физическото развитие на подрастващите ! Всичко зависи от семейството ! Отсъства ли никаква педагогика в училище няма да помогне ! Когато детето се отглежда само от единия родител , при разведени риска е двоен ! А такова е масовото българско семейство . В рисковите години след 12 - та до 18 год. възраст , детето се води по примера на приятелите / приятелките / си ! Затова грижа на родителя е да не допуска приятелства с " изтървани " деца ! Правилния подход е тотално ангажиране на времето на детето със учене и спорт .

Тази статистика е пълен ШИИИИТ! И не точно статистиката сама по себе си, цифрите и данните, ами изводите, които са направени. Защо ли едно време хем нямаше сексуално образование (не казвам, че е правилно) хем и на 13 бяхме деца?! Бавно развиващи ще сме били явно. НЕ! Просто държавата и семейството имаха роля в живота и образованието на подраствашите. А сега и двете са отдавна загубени и обезсмислени понятия.

"устройството и функционирането на половата система, полово съзряване и хигиена на пола" Божееееее, ма то имало напредък ... По мое време (края на 1980-те) също имаше часове по сексуално образование. Рисуваха ни вирусите (или бактериите - забравил съм) които причиняват вереническите заболявания. С тебешир на дъската. И това беше. Ма как ще ги лепнем тия заболявания - никой не ти казва. Трябваше сами да се учим - и се научихме. Доста под 18. Не ни казаха дори, че за да се опазим от СПИН и венерически болести не бива да правим секс, бе мамка им ... Беше табу. Никой обаче не ни каза какво е овулация и каква връзка има с риска от забременяване. Никой не ни каза какво е презерватив. Никой не ни каза, че е добре да се "опрашваме" трезвени. Никой не ни каза, че момичето го боли първия път. Че щом ще тече кръв, пишока трябва да е поне измит със сапун и топла вода преди това. То и на днешните едва ли им казват ама нейсе - поне ги учат на устройството на половата система. Като ги учат на хигиена на пола, казват ли им че за отпред и отзад трябват два отделни презерватива? Кога ще им кажат ли какво е оргазъм и какво е значението му за една връзка? След още 30 години ли?

Толкоз приказки, с единствена цел да оплюеш, едното време. И както винаги, с добре премерени лъжи. Той не знаел кво е презервати а Капут не знаеше ли кво. Когато имало кръв трябвало да се мие. А когат няма кръв, кво сиренясал от една седмица .... давай. По стар съм от тебе около 10 год. И доктори идваха, и диплянки носеха, но има и родители умнико. Някъде в края на 12 си год. случайно намерих на видно място сред книгите си ДВЕ книжки касаещи половото възпитание написани точно за индивиди на моята възраст .... Е, там не пишеше , че трябва веднага да се захващам за работа, но ако .... случайно ..... и т.н. Колкото до полово възпитание от сорта на формулите(2 и 3 ред) на снимката ..... това е не е възпитание това е перверзия. Не знам как щях да беснея, ако на мястото на момиченцето беше някое от внучетата ми.

цитат - Никой обаче не ни каза какво е овулация и каква връзка има с риска от забременяване. Никой не ни каза какво е презерватив. и т.н. - или имаш частична амнезия. освен това може би си расъл/расла без родители. а тоя въпрос: Кога ще им кажат ли какво е оргазъм и какво е значението му за една връзка? След още 30 години ли? е направо смешен. днешните деца благодарение на ТV, интернет и медиите могат да те ограмотят така, че свят да ти се завие.

Браво, така е, много страдах от липсата на сексуално образование и практика. Но благодарение на две тайландски стюардеси наваксах бързо изоставането.

щом давате пример за 13годишните дето правили секс ЩО не сте сложили снимка на циганче????

Простотията българска е голяма. Научили сте децата ви да псуват по-грозно и от вас.

Абе защо ни плашат със статистиката за ромите. И какво обучение на българските деца ще доведе до подобряване на положението при циганите ? Аман от лоби и маниполация на народа.

Продължавайте да миете мозъци! За сведение, тези ,които трябва основно да бъдат образовани в ненасилие и сексуално-циганите- ами че те не ходят на училище ! Така че , май българските деца ще манипулирате, а ония ще си се развъждат.:)

Вероучение не може да се изучава в училищата, а джендър-извратениите, с които ще промиват мозъците на децата от малки ще да са задължителни. Нямам думи. Още не са приели конвенцията и почнаха обработката на общественото мнение.

А бе, тия кога приеха Конвенцията, кога пратиха джендъри-педофили в училищата да развращават децата.

У нас на 13 години раждат циганките. И по ред причини масово на всяка възраст се правят, че нямат представа от контрацепция. Няма начин да ги научиш на нещо, след като не ходят на училище. Докато държавата не заработи и не осъмнат в затвора "татковците", направили бебета на 13-годишни - ама не са ми разправя БХК за културологични особености, нищо няма да се промени и статистиката все ще е ужасяваща.

Сексуално образование - да. То и сега се прави. Пък и децата ни са умни, ясни са им нещата. Но "джендър" образование !? То пък какво има общо със секса ? Между мъжа и жената, между момче и момиче !? Защо 2% нестандартни трябва да обясняват на останалите 98% съвсем нормални ? И за тях всичко знаят децата, нека не се притесняват. Всичко им е обяснено на децата в къщи.

Хубаво момиченце! ... 3 Българско правителство му дава възможност за избор? - и възможност лелички да взимат парички за да му разясняват живота - социалния живот...

Министерството на образованието ни е одобрило НПО-Джендър секта да прилага в Стара Загора в едно училище Джендър Обучение на децата....това заяви Д-р Николай Михайлов по телевизия Bulgaria ON AIR Проверете и в сайта на телевизията има го. Та, така още преди да се приели конвенцията, почнаха с джендър обученията, ама сега тези секти ПОДЛЕЖАТ на съдебна отговорност, нашата конституция може да ги вкара в затвора, ЦАЦАРОВ да не спи........обаче ПРИЕМЕ ЛИ СЕ истанбулската конвенция....нашата конституция пада и няма да има значение...за това бързат да я приемат, за да не бъдат съдени! Това е вратата на Ада , която отваря конвенцията. Ама си малчаха до сега....Но най -накрая всички ще разберем, какви ги вършат...Оставка, Оставка на това правителствооооооооо, няма да пипате децата на България- Оставкаааааааааааааааааа Бойко кувоооооо

НЯКОЙ ДРУГ/ДЪРЖАВАТА/ЩЕ ПРЕЦЕНЯВА ДО КОЛКО И КОГА МОЕТО ДЕТЕ ЩЕ БЪДЕ СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНО?!САМО МОЯ Е ОТГОВОРНОСТТА,КАКТО И ПОСЛЕДСТВИЯТА!!!КАКТО ГО ВЪЗПИТАВАМ НА ХИГИЕННИ И ДРУГИ НАВИЦИ,ТАКА И НА СЕКСУАЛНИ,СПОРЕД МОИТЕ РАЗБИРАНИЯ И НОРМИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО!!!

Спирм да чета новините на Дира и отивам да подкрепям конвенцията, защото други новини няма, няма и да има, докато не кандисаме. Даже за Миката и Гери-Никол ми домъчня щото от промивки много ми се остърга мозъка.

А ние нормалните българи спим ли,ще се допусне ли това извращение.Безсилни ли сме да се противопоставим на сатанинската наредба,завоалирана като "насилие над жените и децата"Значи насилие е родителите да казват от какъв джендър са децата им,а не е насилие,чужди чичковци и лелички да плъзват по училища и детски заведения да "ограмотяват"полово българчетата,защото видите ли са много"загрижени"Ще допуснем ли това ние българският народ.И какво следва ,като не го допуснем.Ще ни бомбардират ли?Някой ясно и категорично да каже-какво следва,ако не се приеме ИК.

Алън Фостър Дълес заявява на учредяването на ЦРУ 1945 г. , като тези негови думи стават доктрина на Студената война, започната две години по късно-от 1947 г.: Ще свърши войната, всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всички сили, всичкото си злато, цялата материална сила за измамване и оглупяване на хората! Човешкият мозък, съзнанието са приспособени към промяна. Посявайки в СССР хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как? Ние ще намерим наши единомишленици наши съюзници и помощници в самата Русия. Епизод след епизод ще се разиграва грандиозната по своя мащаб трагедия на гибелта на най-непокорния на Земята народ руския, на окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание.

От литературата и изкуството им ние например постепенно ще изтръгваме тяхната социална същност, ще отчуждим творците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси. Литературата, театрите, кината, пресата всичко ще изобразява и прославя най-низките човешки усещания, чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените творци, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма, предателството с една дума, всякаква безнравственост. В управлението на държавата ще създадем хаос и безпорядък. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за своеволието на чиновниците, рушветчийството, безпринципност и мотаене всичко, което води до онова, което им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат въздигнати до добродетелчестност порядъчността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелици от миналото

Простащина и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх един от друг, и нахалството, безсрамието, предателството, национализмът и враждебността между народите и най-вече враждебността и омразата към руския народ всичко това ние ловко и незабелязано ще култивираме и всичко това ще разцъфне с кичести цветове. Сега малцина, много малко хора ще се досещат или даже ще разбират какво става Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще изтръгваме духовните корени на болшевизма, ще опошляваме, ще унищожаваме корените на народната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикаме ерозия и ще отстраняваме ленинския фанатизъм. Ние ще се залавяме с хората още от детските и юношеските им години. Главният ни залог ще бъде на младежта, ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ.

Педерастката КУРвенция е именно за налагане на трети пол, и за засилване на насилието над деца, мъже и жени, най-вече на публични места - в работа, в училище. Няма нищо общо с глупостите, че жените ядяли бой у дома. Ние ИСТИНСКИТЕ Православните Християни не си бием жените!!!

ЗАБРАНИХА сексуално обучение в училищата. ЕДИНСТДВЕНО родителите следва да разясняват тези въпроси на децата си...и НИКОЙ ДРУГ!

КОРУМПИРАТИ, ИЗВРАТЕНИ , РАБОЛЕПНИ ДУПЕДАВЦИ !!!!! И САМИТЕ ТЕ НИ ПРЕДОСТАВИХА ВСЯКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТАЗИ СИ СЪЩНОСТ, ТОЧНО ПРИ НАСИЛСТВЕНОТО НАЛАГАНЕ НА ТОЗИ ИЗВРАТЕН ПАСКВИЛ!!!! ТЕ СКОЧИХА И СРЕЩУ ЦЪРКВАТА И ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯТА !!!! ТОВА Е БЕЗ АНАЛОГ В ИСТОРИЯТА НИ !!!!!!

и на трите уравнения е ЕДИН И СЪЩ...Това означа,а че ТРИТЕ ВАРИАНТА СА РАВНОСТОЙНИ...Да знаете деца-НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ПОЛА НА ЧОВЕКА, С КОГОТО ПРАВИТЕ ЛЮБОВ...ДНЕС С МЪЖ, УТРЕ С ЖЕНА....Вие сте горди джендърчета-днес сте мъже,утре-жени...НЕ БИВА ДА ДОПУСКАМЕ ТАЗИ ИЗВРАТЕНЯШКА КОНВЕНЦИЯ!

ПРЕДСТАВЕНА Е МАТРИЦА , КОЕТО ОЗНАЧАВА , ЧЕ ВСЯКО ЕДНО РЕШЕНИЕ Е ВЪЗМОЖНО КАТО МОМЕНТЕН ИЗБОР !!!!!!

Няма лошо в ранния секс. Умните деца са се информирали отдавна в интернет и сигурно знаят повече и от родители и от учители.

След като десетилетия наред, неолиберализмът се "погрижи" съзнателно и целенасочено да РАЗВРАЩАВА няколко поколения от децата ни, сега пък ще се "погрижи" да "оправи" нещата! Нещастници! Ясни сте ни вече! Първо създавате проблем, после предлагате "решение" на този проблем, ама във ВАША полза! Болести, войни, майдани, климатични аномалии, замърсяване, мигранти...., сега посягате на децата! Е, всяко нещо е довреме.......

Да видим, кой ще познае верния отговор на въпроса. Ще има награди! А въпросът е: Колко дена след приемането на ИК, нашето училище ще въведе практически занимания по джендър образование?

КАТО ПИЛОТНИ ПРОЕКТИ ТАЗИ ГАДОСТ !!!! НО ЗА СЕГА НЕ СЕ ДАВА ГЛАСНОСТ ! НЕ Е КЪСНО ДА ТИ ИЗМЕТЕМ ОТ УЧИЛИЩАТА ТЕЗИ ИЗВРАТЕНЯЦИ !!!!!

УЖ ДЕЛИКАТНО ПРОБУТАНА НА СНИМКАТА ! НО ГАДОСТТА ИДВА С ПРАКТИЧЕСКИТЕ ОБУЧЕНИЯ !!! А ТОВА Е СЪЩЕСТВЕНАТА ЧАСТ ОТ НАСИЛИЕТО ВЪРХУ ДЕЧИЦАТА !!!! НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ !!! НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ !!!!!

ОРГАНИЗИРАЛИ !!!! НИЕ СМЕ СВОБОДНИ ВОИНИ - ИЗЛИЗАМЕ ДА ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА ОТ ИЗВРАТЕНОСТТА НА ПРЕСТЪПНАТА УПРАВЛЯВАЩА КЛИКА И МАЗНИТЕ ОКОЛО ТЯХ НПО !!!

е нашето спасение

От десет кладенеца лъжи са докарали, та насила да превърнат невинните детски душици в извратеняци, като тях!

И ГЕЙСКИТЕ И ЛЕСБИЙСКИТЕ ОБЩНОСТИ - ЩЕ БЪДАТ ИЗУЧЕНИ ! ЩЕ БЪДАТ ДЕМОНСТРИРАНИ !!! И ЩЕ ПРИЗОВАТ ДЕЧИЦАТА ДА ПРОБВАТ , ПРЕДИ ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ !!!!! ВОЙНА !!!!!!!!!!!

Това е войната на Сатана и неговите срещу Божият порядък. И тя се води на всички фронтове, защото времето до пришествието на Божият Син в сила и слава като Цар на царете и Господ на господарите е съвсем близо.

ТРЯБВА ДА Е ВОЙНА !!!! ЗАРАДИ ДЕЦАТА НИ, ВНУЦИТЕ НИ !!!! А НА ВОЙНА, КАТО НА ВОЙНА !!!

Значи родителите не могат да обяснят на децата си какво да правят или да не правят и затова да прехвърлим отговорността в училище... гениално...

викаш - като в Британия? там бая майки обясняват, че единсвено майка може да обича правилно сина си.... и от години се водят съдебни дела, защото братчето дето се е родило - няма как да получи документи!

Строителите на Вавилон - царството на Луцифер, искат да иземат възпитанието на децата от родителите им, което е установено от Бог, за да могат да ги възпитават в техните "вавилонски ценности" за да ги притежават духовно. Това е всичко. Другото е лицемерна софистика. Светската мъдрост е глупост пред Бога. Който обича света не обича Бога. А който люби Господа, не обича този свят който е натрупан за огън.

МКБ-10 ПОТЪРСЕТЕ ГО В НЕТА.. (Международната класификация на болестите-10) ИМА ОЩЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ "европейски ценности" ПОТЪРСЕТЕ ГО, ПОТЪРСЕТЕ ГО F64.0 Транссексуалност; F64.1 Двуролев трансвестизъм; F64.2 Разстройство на половия идентитет в детска възраст; F64.8 Други разстройства на половия идентитет; F64.9 Разстройство на половия идентитет, неуточнено; F65.0 Фетишизъм. F65 Разстройства на сексуалното влечение: (Disorders of sexual preference) F65.1 Фетишистки трансвестизъм; F65.2 Ексхибиционизъм; F65.3 Воайорство; F65.4 Педофилия; F65.5 Садомазохизъм;

,,Пътят към ада е покрит с добри намерения,,а в този случай ни предлагат да лекуваме натрапените ни от тях проблеми с техните решения които при тях доказано не работят.

От целия напън да обучаваме сексуално децата единственият резултат е, че все повече пада възрастта, на която те започват да правят секс. Аз съм от по-старото поколение и по мое време 13 годишните не си играеха такива игрички. Знаехме, че сме малки за тикива неща. А сега развратната индустрия бомбардира умовете на децата и сексуалното образование не постига нищо, защото няма никакви етични ценности, а само дава техническа информация и допълнително разпалва любопитството на децата. Така че по-добре да няма такова обучение. Сексуалното образование трябва да се основава на седмата Божия заповед: "Не прелюбодействай". Ако децата са възпитани на се въздържат от секс преди брака си, тогава ще имаме здраво общество със здрави семейства, а не както е сега: хората да живеят без брак, да не се обвързват, да не поемат отговорност, и да си сменят партньорите както им скимне.

Крайно време е да се задължат депутати и министри да се лекуват в ДКЦ-тата и общинските болници и децата им да ходят в държавни училища, за да видят на какво подлягат народа си!

И защо трябва да ратифицираме някаква си конвенция.Толкова ли сме некадърни и не можем да защитим насипваните членове на нашето общество?Защо трябва да предоставяме тази защита на чужди нам и със съмнителни намерения НПО -та ?Та нашата държава има повече от хиляда и триста годишна история и накрая опряхме до там извратени човекоподобни да ни учат как да учим децата си!

Шаро,то УБЕЖДЕНИЕТО И ОБРАБОТКАТА НА МОЗЪКА ,че ОБЩНОСТТА/държавата/ НЕ може да опази членовете си върви с настървение и ОБШИРЕН фронт много отдавана.Спомни си кои са героите на екшъните--САМОТНИЯТ СТРЕЛЕЦ,КОЙТО В ИМЕТО НА ,,,СПРАВЕДЛИВОСТА,,, НЕ ЗАЧИТА ЗАКОНИТЕ!!!!и се разправя с противника...А как ще изтълкуваш дори научнопопулярните филми по НГ,Дискавъри и другите които основно наблягат на ХИЩНИЦИТЕ!!!Тоест СТАДОТО/държавата/ не може да защити...своите членове....А как образованието,медиите наблягат на ЕДИНИЦАТА....А ТИ ГОВОРИШ В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО!!!!ТЕ убиха ,,НИЕ,, ,остана само АЗ.И атаката продължава и с ИК.

Sm3hurk0

"Ранните сексуални контакти могат да нанесат и огромни психологически травми за цял живот, категорични са психолозите." Само един въпрос към знаещите... Кое по-добре : самозадоволяване или взаимно задоволяване ? Реално ефекта е един и същ, но в първия случаи переш на ръка с ариел, без накисване, а във втория, без предпазни средства рискуваш да станеш млад родител.

Въпроса ти е много в час трябва да кажа, което ми напомня една тема от преди 20тина години.Случката е следната:По телевизията тогава даваха за един наркозависим лекуван в Суходол лекарите го определили като неспасяем случай-лежи на леглоо изпит като скелет на всичкото отгоре и със сърдечни проблеми няма мърдане едвам се храни, на системи-пълна скръб.Младежът доколкото си спомням беше около 25годишен. Една млада медицинска сестра започва да му помага да ходи и след няколко месеца се изправя на крака, а след малко повече две години"този боклук" , както предполагам по-голямата част от вас биха нарекли подобни хора оставя и дрогата след още година започва и да работи като настройки на класически пиана ражда му се и син. Тук ми се струва, че решението на проблема не е само в това, че внимание му е обърнала млада и красива жена, сигурно има и нещо друго?

Модерният човек е на около 250,000 години.Чудя се как така е оцелял без разясненията на джендерите в училище. Скъпи мислещи хора,става въпрос за усвояване на МНОГО пари.За това е този натиск над обществото.Политиците в момента търгуват децата ни за да си напълнят банковите сметки.Има европейски кръгове които държат нашите политици с компромати.Или правиш каквото ти казваме и ние си затваряме очите за корупцията,или те сваляме от власт.Това е жестоката истина

Човечеството е на 6000 години Около 1656 години след сътворението настана потопа. ОТ 8 човека - Ной и семейството му води началото си днешното население на земята. От потопа до сега са около 2351 години. Всички доказателства са за това, но се налагат лъжи и заблуди, а истината се укрива.

От потопа до Исус са 2344 години, а от потопа до нас са около 4351

И аз не ги разбирам уж много религиозни комунетата, а сега са модерни. Голяма дебилщина, голяма.

Някой може ли да ми каже децата като се родят какво знаят - да лъжат или да казват истината? Който е имал бебе помни. Децата знаят истината, а хората ги научават да лъжат. Децата знаят любов, а хората ги учат, че могат да бъдат мразени и да мразят. Децата знаят много повече, отколкото мислим, но ние хората им променяме мисленето. Объркваме ги тотално.

Гледам, че ми лайквате коментара и реших да продължа. Ако бебетата като се родят знаят какво е любов, ако знаят любовта на Мама и Тати, ако това е нещото, което знаят, без да са учили, преди да могат да говорят, ако човек се ражда с това знание, защо трябва да ги учим на любов в училище?

само чуства влагаш, без да отчиташ истината. децата са най-садистичните създания на земята. ако не са родителите да им предадат норми на поведение, да ги научат да различават добро от зло - те убиват животни - просто защото могат. смешно им е как се мъчи малко куч/котка докато го давят в някоя локва. в някои страни деца под 10 носят оръжие и убиват без да се замислят... докато възрастен поне за част от секундата ще се поколебае да убие дете - то няма и да се замисли преди да стреля. казват - никой не се е родил убиец или престъпник...но без да бъдат дадени някакви правила - децата стават именно такива. ха сега дерзайте с минусите.

Картинката към статията е безценна. Ако това ще е сексуалното образование у нас (по евро*ейски образец), по-добре да няма такова. Не че нещо, но такъв предмет лесно може да се използва с цел идеологическа пропаганда, целяща вместо обучение, пълен разпад на обществото. Че трябва да има такова образование, сигурно трябва, но кой има доверие в начинът, по който ще бъде проведено... А и повечето учители едва ли биха се чувствали комфортно да говорят за това. Всъщност, една от идеологическите цели за морален разпад на обществата и създаване на лекно контролируема маса, вече е постигната на Запад. Чрез порнографията, която залива всичко, се обърква напълно човешкото естество и представи за това кое е морално и кое - не. Показват се всевъзможни извращения, които всеки гледа в интернет, още от да кажем 13 годишна възраст. И хората стават неспособни да общуват нормално, в реалния живот. Съвременните роби са облъчвани от взевъзможни предавания по телевизията, които им представят един куп грешни модели на поведение. Резултатът е един - в "цивилизованите" държави, все по-малко деца се раждат и все по-малко хора създават семейство. Те живеят, за да работят за големите корпорации, а радостта от живота е да си купят последния модел смартфон.

Наистина? Или внушения за разврат и вакханалия и объркване за полова идентичност. Бог е дал-мъж и жена. Всеки е свободен да се обърква с противоположния пол, но полът е един по рождение.

Проблема идва от порнографските медии, партии, институции и ценности. Това не се оправя с педо-сексуално образование а с преподаването на Божие Слово и семейни ценности. Задължително е също да се махне порнографията от средствата за масова информация (може да е трудно, щото нищо няма да остане). Тази статия е пример за Марксистка диалектика - създава се проблем, след това се предлага грешно решение създаващо още по-големи проблеми, и така надолу по спиралата докато изчезне народа и се превземе земята му.

Ако в училищата влезнат джендър-активисти от НПО-та да предлагат на децата (под формата на сексуално обучение) ДРУГИ, нетрадиционни стереотипи и да си избират от кой пол да са ...... родителите трябва да имат готовност да изритат тези развратители така, че да не им хрумне повече да се появят! С камъни и дърве!