Италианка обеща да обслужи 19 млн. мъже и държи на думата си

Италианката, която обеща да обслужи сексуално всичките си сънародници, гласували с "не" на референдума на подалия оставка премиер Ренци, вече е отметнала 400.

Обратно в новината

Коментари - Италианка обеща да обслужи 19 млн. мъже и държи на думата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

super eto tova ve4e bu bilo pri4ina da glasuvam

Щом една ковра може да си изпълнява обещанията, които дава, смятайте какви са ни дупетатите, които само задкулисните обещания си изпълняват, а тези пред Народа никога.

Да видим сега еврейката Вероника Чиколина, известна като певицата Мадона, която обеща дълги свирки на всеки, който не е гласувал за Тръмп, дали ще дойде във Факултето, Максуда, Токуда и прочие да си изпълни също обещанието.

Кога ще е в България и кой прави списъците?

Сичкото импотентна сволоч, нивгаш жена не видело, тръгнало да плюе момичето... Така се вдига избирателна активност, а не със задължителни избори и санкции, баси... Ашкоолсун...

Като няма мозък да се прочуе, го прави с минджата си. Те на италианците ненапразно им им викат "циганите на европа".

А мерси. От това вече путка те става.

Пардон.......... Не става.

Успех във "великото" начинание... дали ще и стигне времето.. човешкият живот е кратък.. а нейният може да се съкрати допълнително по необходимост.... Малоумие и простотия..

Мдаа, имаме работа явно с тежък клиничен случай. Нимфоманията и патологичната развратеност нямат лек. Курвенлъкът олбаче не е болест, а състояние на духа. Поне на тази половина от човечеството, която си го приема за нещо естествено и за даденост. Предава се по майчина и бабина линия. Една на друга и една от друга. Само моля медиите да не въздигат в култ похотливите й мърсотии, че не съм вечерял, а вече ми се драйфа. Като оная лудата във филма "Граница" с войничетата.

С една пуТка, два заека! Чърчел е сломил духъ на Германия, като е изгорил над 45 000 жени, и деца, а Тая мъдона, лапа дудука и маломощва! Тая мъдона сломява

Хващаме се на бас, че тази девойка (явно осенена от Рогатия) не може да подобри рекорда на Месалина, която оправила 200 мъже наведнъж!

shte i gubqsa katericata.......puuuu mindil

Тази на снимката е с халка. Мъжът й сигурно е поласкан, че е бил един от по първите. Сега може да се хвали на другите. Аз бях преди теб...

След обещаното обслужване, ще й се наложи да си имплантира по-голяма халка някъде другаде.

Я някоя дама да те светне какво е това, дето се вижда на снимката.

А може би той я е накарал ...? Все пак ( ако е така ) бизнесът си е бизнес !

Чакам подобна оферта от Корнелка.

Ама тя ще стане като кофа отдолу бе!

Всичко е в синхрон! Светът и социумът са махало и днес махалото навлиза в пошлостта. Чрез всеки от нас, колкото допринесе. Да, светът днес влиза в пошлостта и жална му майка! Има мноо радостни, но ще им помръкне скоро радостта - радват се на собствения си крах. Жалка картина се оформя. Разни путиновци, Ердогановци, Тръмповци и други уроди покрай тях са само проявлението на това, което хората носят днес за света. Опошляхме. Днес вече лъжата не е срамно нещо, а просто игра - унищожително за личността и обществата разбира се, но простотията вече така се затвърждава, че става модел за все повече и повече хора, които нямат стабилен фундамент от морал. С лъжата идват и извращенията, еуфорията от уродливости и т.н. неща, които все повече от днешните хора приемат за весели и комфортни дори. Нека всеки от нас се замисли какво прави, кого подкрепя (подкрепата е много важен фактор), какво гледа, за кого гласува и дали лъже. Ако дори само лъжата се вкара в старото си русло, пак добре! Но за съжаление забелязвам как все повече хора лъжат без притеснение. Ниското съзнание не успява да преработи какви са последствията от това. А те са ужасяващи! Това е като крах на имунната система на обществата. И никой няма да остане на сухо!

АМИН!!!

Е, време беше за една нова Месалина!

Аз този Ренци не го познавам, но нещо не ми харесва вече.

В тази новина само името на дамата изглежда правдоподобно. Всичко друго е очевиден ПР и майтапчийски измишльотини ...

Мераклиите да носят копие от бюлетината, с която са гласували, за доказателство ;)

Хитро маце , подсигурила се е да гроб. Да му мислят тия дето редът им ще дойде около 90-тата и годишнина.

Няма как да стане, До тогава мераклиите ще са измрели. Това е като вноска за Лада. Я ти дойде реда, я не. Хитра е мацкате верно, такова обещание не може да се спази. Пък и има друго, след 4 години решава да стане мъж и мераклиите секват. Хахаха.

На батя котето!

Реши ли една жена да бъде курва, нищо не може да я спре.

ръжда и жена тръгнат ли да излизат, нямат спиране! народна мъдрост :)

и утре като се омъжи ще обича само съпруга си и ще му бъде вярна докато смърта ги раздели и ще възпитава децата си в праведност и уважение

По принцип си прав с изчисленията. Не знам какъв е оригиналния текст и как е преведен, но в началото пише всички сънародници гласували с "не" а по-долу че иска да направи 1 млн отблагодарявания. Така че можеш да го сметнеш и на 1 млн :)

Ако вземем предвид второто и това че на италиански "милле", което прилича на милион, всъщност означава хиляда, може да се окаже, че момата ще си остане почти девствена.

новата Месалина.

До математиците тук - сега, колеги, аз мисля, че може да се внесат известни подобрения с цел по-бързо справяне със задачата. Вместо един йух за 55 секунди мадамата може да поема 3 броя.

Абе 3 може, ама 30 не може...

След първите 100 ще се разшири достатъчно, че да поема все повече и повече.

Вчера румънците ни задминаха със секси шефка на ЦИК, сега италианците ни задминаха с изборни дивиденти /а при нас само кебапчета/. Къде сме ние!? Само хвалим жените си, че били най-хубавите, а вижте румънките и италианките какво правят!

Гювендии има навсекъде по света.

Светът върви към провал, щом курвите го управляват.

На това му се вика главна новина! Не'ам думи... Само дето опашката ми се вижда малко дългичка, последните ще трябва да се задоволят да бъдат обслужени от мумия. Нейсе, няма да са първите. Очакваме вълна от родни последователки.

а а ане я грижете то да не е сапун че да се изтърка я ама само мие чудно накъде тръгва тоя свят

ЩЕ СЕ ЗАПИША ВЕДНАГА НО ПРЕДИ СРЕЩАТА ЩЕ ДРЪПНА 200 гр. МАСТИКА.

простотия....нямам думи колко елементарен и първичен е станал света и хората....да обслужва, нейна си е п*тката да си я прави квото иска, ама каузата, каузата е простотия, всичко се е обезцинило и приравнило с подигравка.

рекорда на онази рмска аристоркратка (май беше Месалина), която оправи (според филма) 200+ мъже. Нищо лошо, щом може, само дето мъжете, които ще й асистират в поставянето на този рекорд, явно стоят по-долу от нея.

Че въпросната римлянка оправя тези в рамките на един сеанс, т.е без прекъсване, докато свърши опашката.

Новината е потресающо забавна, а от коментарите човек получава конвулсии в стомаха. Политиците може да се поучат що значи предизборно обещание и как се изпълнява - планово, последователно и самоотвержено!

Отвратително!

Тая ще надмине по подвизи Митьо Пищова.:)

И аз взех да съм много против този Ренци.

Гати секс машината.

Наистина ли вярвате, че ще преспи дори и с един? Жените умеят да въртят баламурници.

а мадона колко свирчока врътна?

Абе тая статия не е в подходящата рубрика, май?! Или юни... Тази по-добре да се откаже, по принцип с това темпо никога няма да смогне, за 50год. труд трябва да даде на 1050 мъже дневно, без почивка! Гъз глава затрива, казва една наша поговорка, в този случай е вагина.

Абе тя, че няма да изпълни "плана" е ясно. Ама сигурно си мечтае да се говори за нея - Тая що к.рци е строшила, ако бяха колци щяхме да оградим цял Холивуд ! :))

Съгласен съм с теб. Пишеше че иска да става актриса. Ако е имала предвид порно актриса става и е избрала добър вариант за доказване.Не че няма порно актриси на годинки ама........

По принцип си прав с изчисленията. Не знам какъв е оригиналния текст и как е преведен, но в началото пише всички сънародници гласували с "не" а по-долу че иска да направи 1 млн отблагодарявания. Така че можеш да го сметнеш и на 1 млн :)

Италианката е красива. Това е ясно че няма как да се случи, но важна е идеологията. Поне не го прави за пари като другите.

Народа е казал - Курва ръжда не хваща! Толкоз!

А за нас, дето гласувахме с НЕ на нашия референдум - вазелин!

Тая пък. Ненормалница.

още 1000 пъти по толкова и ще "отметне" горницата над 19 милиона...Направих една бърза сметка обаче...Ако живее около 80 години, на тази бойна мадама ще са и нужни около 1/8 секунди на к за да успее с бройката, при условие , че не спи въобще...!

19 000 000 и по 5 минути да е при 12 часа на ден са приблизително 365 години. Важното е да си покаже мерака......! :))))

19 000 000 / 50 год = 380 000 бр/год / 365 дни = 1 041.1 бр/ден / 16 часа (оставям 8 дневно за сън) =65.07 бр/час /60мин = 1.08 бр/мин / 60сек = 0.01807 бр/сек Значи, все пак, при 55. 34 секунди, с които разполага за един тек, ще се справи за 50 год. При прерязването на финалната лента ще е на 77 год. Ако успее да запази спортна форма, може дори да остане привлекателна.

По принцип си прав с изчисленията. Не знам какъв е оригиналния текст и как е преведен, но в началото пише всички сънародници гласували с "не" а по-долу че иска да направи 1 млн отблагодарявания. Така че можеш да го сметнеш и на 1 млн :)

По принцип си прав с изчисленията. Не знам какъв е оригиналния текст и как е преведен, но в началото пише всички сънародници гласували с "не" а по-долу че иска да направи 1 млн отблагодарявания. Така че можеш да го сметнеш и на 1 млн :)

Баси новината - честно!