Северна Корея изстреля междуконтинентална балистична ракета, която можела да достигне САЩ

КНДР предупреди за "жесток военен отговор" на усилията на Вашингтон да укрепят военното си присъствие в региона

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея изстреля междуконтинентална балистична ракета, която можела да достигне САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Империята почва да губи позиции и да изпуска от контрол нещата. Все повече "дребни" държави ще се опълчват. А и вътрешните проблеми в САЩ растат.

изстрелвайте бе, ваща маам! Какво плашите само като Путкин? Деа невзрачните комунисти деа! Айде изстреляйте да ви отеснее света...

Путкин може да викаш на майка си.

По скоро Путкин можеш да викаш на баща си а нуговият син си е баш Путьооо Маринкин!

абе не се ли наяде на рубли бе? То бива фантастики! И тва как газпром осъдил Финландия... Пълен нещастник си!

Комунистите само война и кръв в тиквите им. Нещо креативно така да създадат няма.

"нарушение на многото резолюции на Съвета за сигурност на ООН" ООН са на подчинение на САЩ, съответно са безполезни и понякога вредни за останалия свят. Така че никой не го е грижа за техните полюц..., пардон резолюции.

ООН били " на подчинение на САЩ" :D Егаси глупака си. Русия и още няколко държави имат право на вето за всяко решение бе мухъл

и тия са кат "братушките" - може би можело да стигне до САЩ ама паднала до Япония! хахахаа

Мо'е да стигне, а па мо'е и да не стигне ... ;)

Нищо не Ким. В София Вчера 240 дупедати се замерваха цял ден с хартиени ефки и книжни бюлетини.

Ядрено дилдо да изстрелят по Кравария !

Без презареждане.

е пич и той ще им го нафърфори на американците!

Северна Корея трябва да превърнат ФАЩ в разтопено радиоактивно стъкло. Кво чакат? Няма време !

ги видиме индианците къде ще се скрият!

Молодци....

Е надеждата на цял Свят

Фиу към Сеул, фииукъм Япония, фииииииууу към Калифорния...

Иска ми се и по нашата телевизия да показват как България изстрелва подобни ракети, а не да слушам разни лъжци как ни промиват мозъците с толерантност и либерастки псевдоидеали...

Поредното дребно диктаторче, дето си мисли че САЩ му е крив....

ами кой друг?

Все пак , военолюбивите американци трябва да се примирят, че целият свят не им е бащиния. И никой за нищо не им е длъжен. Да си стоят при бизоните и да не напират за нови военни конфликти.

ЗАМ.ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР НА РФ РЯБКОВ : .. " САЩ ЛАЗЯТ ПО НЕРВИТЕ НА СЕВЕРНОКОРЕЙСКИЯ НАРОД" :))

То щото севернокорейският народ не лази по нервите на съседите си, нали.

ЕЙ ДЕБИЛИ БЪЛГАРСКИ .... КИТАЙ , СЕВЕРНА КОРЕЯ И ВИЕТНАМ СА НАЦИИ КОИТО ВНАСЯХА ПРЕДИ 45 ГОДИНИ РЪЧНИ СТРУГОВЕ И РЪЧНИ БОРМАШИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ

Но не се продадоха за долари, както нашите политици.

Голям сладур е тоя. Дано направи по-мощни ракети. Краварите трябва да върнат континента на индианците и да се омитат от там.

То дай по тази логика всички да се опитаме от земите, които населяваме. Ние да си ходим в Централна Азия, откъдето сме дошли, какво ще кажеш? Голям умник си!

Трябва директно да пуска в САЩ.

И после в дома ти.

Туркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?

На гол тумбак чифте пищове.Може да уплашат само гаргите и голяма радост за подръжниците на кочината.

така ли казаха по телевизора

Затова сащисаните разправят че вратите за преговори са отворени.. Ако не бяха насрани вече да са се пробвали да ги демократизират ама страх баце страх

То България е гол тумбак даже без чифте пищови. има само хартиени ефки да си избърше задника като я напънат.

Браво!!

Добрите новини идват бързо ,а до година аз и Северна Корея ще превземем България ,ще заточим соросоидите в концлагери !

Ами да ,аз съм за ! То това заслужаваме! АМА ТЕ ЩЕ НИ ПАЗЯТ БЕ :)) БОЙКО ЩЕ НИ ПАЗИ , С НЕГОВИТЕ АВЕРИ :))

Северна Корея е независима страна, която пази националния си интерес. Америкистан да внимава

Да де, независима... само дето това май само чичко Си го решава. :)))) Тук някои са много смешни и наивни с тяхната "независимост". Вие не схващате ли, че независими държави НЯМА, няма и как да има, защото всички живеем все пак на една и съща планета, която не е много голяма! Това все едно в една панелка някой съсед да реши да е "напълно независим" и да прави квото си иска, напук на останалите съседи. Е няма как да стане!

Не се закачайте с Ким. Той не е умерен, като Путин.

Че кой е тръгнал да се закача с Ким? Ти сам го казваш, той не е умерен. Следователно, не е ли разумно другите около него да вземат превантивни мерки, за всеки случай, не е ли това най-логично? Тогава как ти решаваш, че превантивните мерки са закачка с Ким? Какво, да му се доверят ли? Нали сам казваш, че не е умерен?

Не е вързан като Путин от глобалистите олигарси искаш да кажеш. Путин е една кукла на много конци и трябва да изпълнява много желания на много олигарси. Например не може да удари мостовете на Днепър, защото са на някакъв баджанак.

Всички се заканват на дедо. Дедо обаче си живее в някаква негова реалност и не разбира. Добре, че е Нансито...

УСИЛЕНО СТРОЕНЕ НА ЛУКСОЗНИ ХОТЕЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО НИ !! ЗАЩОТО "ТУРИСТИТЕ" ОТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ЩЕ НАРАСТВАТ ЛАВИНООБРАЗНО - ТАКА СЕ ОЧЕРТАВА ! СЛАВА НА РУСИЯ !!!

корейска ракета падна в японско ,море, а каруца с бългериан сиганс отнесе дървата на бай гошо от карловско

Явно е бил някой от вашите гладни ватенки, нашите цигани могат да ви купят и продадът

Неграмотен като всички десни си га н и

Може изстрелва.КНДР направи квантов скок в областта на военните технологии, при това почти само със свой технико-развоен потенциал ,но същото се отнася и до военната промишленост.Някога преди много ,ама много години България имаше също успехи в своята отбранителна промишленост.Още в началото на 80-те година на миналият век ,България произвеждаше БПЛС,вярно ,че в сравнение с настоящите те технологично и по възможности значително изостават ,но тогава все още GPS,както и ГЛОНАСС за огромна част от народонаселението бяха екзотика и нищо не значещи абревиатури,а за Галилео май още не съществуваше.Тези средства бяха разнообразни с различна екипировка,като възможност някои бяха въоръжени с четири НУРС-а,други с устройства за радио-разузнаване и заглушаване ,трети за фото и видео разузнаване,теглене на мишени за зенитни стрелби и т.н..Произвеждаше или по-точно беше разработена иновативна металокерамична броня ,системата "Стършел", а след това я дарихме ,след подходящ натиск на САЩ,заедно с цялата конструктивна и технологична документаци и т.н.

Времената за които говориш "80те на миналия век" България е харчила около 30% от бюджета си за отбранителния сектор и свързани индустрии, днес харчи едва около 2%. Всяко нещо си има цена и полза от него. Колко реално ги е имало тези достижения на българската военна индустрия които споменаваш някой военен експерт може да каже, аз не мога да ги коментирам. Въпроса ми към теб е: добре да предположим че ги е имало така както ги описваш ... и какво от това? Каква беше ползата на България от тези оръжия извлечена на гърба на огромна цена платена от бюджета? До колкото ми е известно горе долу никаква! България изнасяше всякакви оръжия по онези времена, но подобни ракети не са сред тях. Северна Корея харчи над 70% от бюджета си за отбранителния сектор и свързани индустрии (по техни думи) и имат балистични ракети с ядрени бойни глави родно производство ... и каква е ползата за тях от тези ракети? Санкции, ембаргота ... Ще кажеш то ако не са ядрените ракети САЩ отдавна да са ги нападнали. Има някаква логика ... Обаче и Куба е комунистическа, Куба няма ядрени ракети, Куба си е направо в задния двор на САЩ и няма кой да я защити ако САЩ ги нападне, и САЩ не ги напада! Ние например нямаме балистични ракети с ядрени бойни глави, нещо да сме загубили от това нямане? Въпроса не е в имането на нещо, а в смисъла от имането и по-конкретно дали си струва цената която плащаш за него.

За Северна Корея смисъла от притежаването на ракети и ядрено оръжие е в това, че все още съществуват като независима държава. Ако ги нямаха, отдавна да са избомбени, смачкани и "демократизирани" като Либия и Ирак. Що се отнася до България и това, че нямаме ракети всички виждаме в какво е превърната страната ни.

Да поздравим гордата Северна Корея с огромния технологичен напредък! Засега ракетите им стигат до вливането на Мисури в Мисисипи, но след този опит вероятно ще стигат и до Ню Йорк.

Промити мозъци хахахаххахахх, стоите пред аптеките с 2 пръста на гърдите да търсите друг да купите спирт, за какви ракети, кви 5лв, че и за С.корея хахахахахах, ще стане пепел за няма и 24ч бе промита кратуна, просто САЩ и цивилизования свят не искат заради обикновенния народ, който е зомбиран и не е виновен за режима

Не знам, приятели, все си мисля, че ако има 3 световна война, оттука ще тръгне, не от Русия. Тоя кореец мнага обеча за играе по нервите на САЩ

Този кореец както и цялата му държава са просто една китайска марионетка! Стопанина е благ и мирен той зла дума на никого няма да каже ... обаче държи на къса каишка зло куче, което се съдира да лае от злоба. Горе долу така стоят нещата Китай, С.Корея останалия свят. Ким ще започне 3та Световна война само когато получи такава заповед от Китай, а такава няма да дойде. Китай като една от най-големите идустрии в света е и една от държавите която има най-много да губи от евентуална световна война, особено ако неен съсед е пряко намесен в нея.

Давай Ким - kill em all

не може да е северна.

БРАВО ЩЕ ЯДАТ БОЙ СКОРО КРАВАРИТЕЕЕЕ

си ТЪП!!! Още от сутринта....

И тия са по-напред от нас…

А не бе,имат ракети,армия и не са зависими от САЩ и евреите

Много даже

преди нас по какво? по ракети определено са преди нас спор няма ... обаче примерно по граждански автомобили, телевизори, хладилници, достъп но канализация, водоснабдяване, ел.ток, интернет, хляб, месо ... и безброй други всъщност България е много преди тях. кое те блазни повече? това което има С.Корея или това което има България?