Путин говори за задълбочаване на връзките между Русия и КНДР

Владимир Путин призова за задълбочаване на връзките между Русия и Северна Корея "с цел подобряване на регионалната сигурност".

Обратно в новината

Коментари - Путин говори за задълбочаване на връзките между Русия и КНДР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един политически сбърканяк се сближава с друг политически сбърканяк. Примери в историята много: Хитлер-Мусолини, Хитлер-Сталин, Рузвелт-Чърчил-Сталин...

Явно в Северна Корея им свършиха свободните места в концлагерите... Имат належаща нужда да вземат на концесия Сибир... Ами дайте им го бе...

Китай и северна кореа, браво на руснаците, добре са се ориентирали, там и е мястото.

За мен путинофилите са мутация на мутрите същият терор над невинни хора. С разликата, че вторите осъзнават престъпния характеp на заниманията си, докато първите перверзно ги изкривяват до защита на националния интерес всъщност техния личен интерес.

Путин няма друг избор. Ще подпомагат Сев. Корея в изграждането на нови и модерни концлагери.

Срещата мина под наслов: "Пролетарии от всички страни обединявайте се"! :)))

Тези хубаво коментират тук водени от стадното си чувство за вярност към Псаки,ама за масовото следене и подслушване в съединените марихуански щати мълчат като че имат колче в з..ка.Хаиде едно коментарче и по тази тема обамолюбци.

KOMENTARITE VI . SVE&TENNA PROSTOTIQ OLIGOFRENI

КОЙ посмя да се тръшка, че Русия е изолирана от света??? КОЙ? На снимката Путин обяснява на корейците колко много обича кучета и те проявяват искрен интерес за неговата рецепта за приготвяне.

Терористите и диктаторите винаги са имали общ език(сталин-хитлер)

И Беларус и Казахстан почнаха да се ослушват, за другите да не говорим...

казахстан забрани преподаването във вуз на руски език !

Който си приличат се привличат.

Гнилата миризма на булдницата Европа............ Лъха от коментарите.......

Демокрация ли ? Власт на народа ли ? Глупости ! Олигархията командува на Запад.Франция, според проф.Кастиридис/Сорбоната / се ,управлява от 3700 олигарси.САЩ от окло 5000 и т.н. България сигурно от 100. Аристокрация и плебеи ! Това е! Пишете ! Чета и ви слушалм!!

Забрави да кажеш за Рашата,че има най много милиардери там и са най големите капиталисти и монополисти,заедно с нашите псевдо-социалисти и бивши комунисти.

Търкулнала се тенджерата и си намерила похлупак..ха..ха Там е на Русия мястото в третия азиатски свят..ха..ха

коjто - ед.число които - мн.число

Грешка е не е от неграмотност

Mного малко коментари нещо ,къде са путлеристите да кажат нещо за двата братски напреднали народа и тяхната сходна диктатура.

чакат инструкции от москва как да се изказват ча ким трети.

Пахнет на комунистическа мръсотия. Това е миризмата, която лъха от Путин. И все се вре из комунистическите кенефи, все е партньор и доверен с такива. А с ккавито се събираш, такъв си. Орешарски се събра с Янукович на олимпийските игри; със Северна Корея пак по това време; с Виетнам... При това италианецът го върна от среща и го накара да чака неопределено време. Вижте как живеят хората при партньорите и очаквайте и вие да живеете така. Това е принципът. И няма изключение. С какъвто се събереш, такъв ставаш. Ако хипотетично ти се иска да имигрираш в страни като САЩ и тези от ЕС, дръж се с ЕС. Ако хипотетично ти се харесва да имигрираш към такива като Русия, Северна Корея и Китай, дърпай към лидерите, които дружат с тях. Но хубаво си дай сметка какво искаш. Да не стане грешка, че мнго ти се иска с Путя, а изведнъж обедняваш, както обикновеният руснак и обикновения корец от Севера?!

Добре е че останаха държави с които Путиноидна Русия да задълбочава дипломатическите си отношения.

Popa

Вече станаха 3 от 200! Добър напредък за 15 години!

Путя вее байраци за близост и сътрудничство, докато САЩ и ЕС продто са си отдавна в такива близки парични и развойни отношения, че не знам на Китай за какво им е Русия, освен за едно: суровини. Ами хубаво! Много хубаво! Страната от третия свят Русия ще доставя суровини и това е. Да, според структирата на икономиката Русия е страна от третия свят, а именно с определящ 50% от икономиката износ на ниско обработена суровина. А бе лумпените що се лепят само по предварително обречени клаузи?! Нашите лумпени (и комунисти, и фашисти) се убиха да лижат на Путин онези части, а то келешът е политически обречен вече. Страната му с търкаля по нанадолнището. Нещо, което предричах преди година, но не очаквах преди две години да се случи днес точно така. Преди две години почна икономическият колапс на Русия, а леке като Путя може в такава ситуация да предприеме само едно: да направи още по-голям панаир, за да се прикрие в шума на събитията причината за провала му. Така правят всички тясно скроени "представители на народа", защото генът им е дребнаво мощенически. Генът не ср променя, той си дава плодовете. Лумпените квичат срещу аристокрацията, но хората в държави, управлявани от аристокрация, си живеят десет пъти по-добре от тези, управлявани от "народни представители". Народните са некадърници по природа. При това доказани от живота. Когато от семе на магаре получите расов кон рекордьор, тогава лумпен ще направи успешна политика. Да, конят яде повече, което може да подлъже лумпените и за това те се возят на магаре, а аристокрацията ползва коне. Звучи по друг начин и Е по друг начин!

Popa

Путя го вее вятъра на бял кон и съвсем му е отвял мозъка! Стана за смях пред целия свят! Изритаха го от Г-7, изритаха го от Г-20, изритаха го от БРИКС, сега се фана с изкукалите корейци! В лудницата всичко си дойде на мястото!

Путин каза, че двете страни поддържат приятелски връзки и че задълбочаването на политическите и търговските отношения, на икономическото сътрудничество несъмнено е в интерес на народите на двете държави, на регионалната стабилност и сигурност.

разбира се! ти на кого искаш да е в интерест? На краварите?

Popa

Имаше един лаф за краставите магарета, дето се подушват през девет дерета в десето! Дали е подходящ за случая?

Е, щом може сащианците да развиват отношения със саудитска арабия, която е ярък пример за спазване на човешки права и въобще няма никакви престъпления срещу човечеството, защо пък Русия да не развива отношения със Северна Корея? То се видя че правилата важат само когато са изгодни, така че поне да си го кажем открито и всеки да си кара както си знае.

просто са се договорили да дислоцират лагерите в сибир, че като ги проверяват да не се намери нищо. те и преди имаха лагери в русия ама явно нещо им бяха свършили доларите, а сега мизата е паднала. а и путлер ще има нужда от роби да строят силата на сибир за паница ориз на ден.

Точно! Това му се вика аутсорсинг и взаимоизгодни сделки. Като сащианското изпращане на разни неудобни 'терористи в саудитска арабия, където да им обърнат специално внимание в затворите. Или пък като отварянето на тренировъчни лагери за 'борци за сирийска свобода' в Йордания, които после презглава тичат към ИД.

Popa

Откога Саудитска Арабия стана комунистически стратегически съюзник на САЩ?

От около 40 години! Чичо сорос не ви ли е казал?

жълтите комунета са дошли да се пазарят за зестрата. щото щерката на путлер вече не е добре приета в Холандия и ще се мести в корейския концлагер

в крайна сметка ако се налага някой първи да изстреля ядрените парцали по САЩ, защо това да не са Северна Корея?

ще ми се да видя какво ще пледира Яйценюк тогава? Невменяемост?

Стрaните от БРИКС,тези от Еврaзийския съюз,+КНДР,Венецуелa,Aржентинa,Чили,Виетнaм,Никaрaгуa,Зимбaбве,Кубa ,Египет.....aрмиятa нa Господ нa Земятa стaвя все по-силнa у ще победи изчaдиятa нa Aдa,които изкaт дa държaт светaв в колониaлнa зaвисимост от СAЩ !

Popa

Стрaните от БРИКС му теглиха един такъв як шут на Володята на срещата в Австралия, че излетя гладен като крилата "Томахоук" за Масквабад през Владивосток! Чети вестници и гледай талавизия, брато, ама не само турске СЕРЕали!

И са си лика-прилика ....

От времето на белязания национален предател Горбачов, СССР взе да се прави на много принципен с потенциалните си съюзници в угода на пиндусите. КНДР устоя във времето и е по-силна от всякога. :)) Скоро западното тихоокеанско направление ще бъде открито за северокорейските ядрени ракети. Бас ловя, че в маймунарника настава тиха едва овладявана паника.

абе на тебе само ракети са ти в главата. огледай се малко, че не се знае на жена ти какво и е в главата или под полата.

"Врaгa нa моя врaг е мой приятел" КНДР може дa бъде челен отряд зa борбaтa срещу СAЩ,трябвa им сaмо мaлко ориз СAЩ посяхa вятър ,ще жънaт бури !

Popa

Империалистическа Русия - стратегически партньор на Комунистическа Корея! Му-ха-ха-ха-ха! Още един кърлеж впит в тялото на Русия! Тотално изкукали смешници! Корейските комунисти и руските изедници милиардери, рамо до рамо в борбата срещу целия свят! Ку-ку! Ку-ку! Ку-ку!

Куку, няма ли някакъв по нормален начин да си изкарваш прехраната?

Popa

Пенсионер съм, драги, бивш партиен работник, 750 лв. пенсия! Пия си в момента мастичката и ме кефи да цета за този цирк наречен Русия! Едно време в цирка имаше и акробати, сега там тълпи долнопробни клоуни!

ще правят кооператив в системата чухче. понеже е трудно да се самозадоволяват ще се редуват....

Кой ли е по-кръвожаден бандюга от партньорите - Путя или Ким 3-ти?

Абе, пичове, Северна Корея е протеже на Китай. Китай не дава двете Кореи да се обединят, че какво ще се получи - голяма държава, с ядрено оръжие точно на границата му. Путин какво да прави като вече е с Китай - ще подкрепя съюзниците му. Така и китайчето каза, че и дума не може да става за санкции срещу Русия от страна на Китай. А Северна Корея се ползва и да заплашва САЩ с ядрени ракети ако от китайската компартия са яли развален Макдоналдс, та нещата отиват сериозно на епек.

Ей на това му викам аз нетрадиционен отговор. НАТО казва,че в Полша и Румъния разполага система за ПРО срещу корейските ракети. Путин им помага и разполага тез ракето в Новорусия. 0 разходи за Рашата-голямо набутване за англо-саксите

ЕТО ТОВА ВЕЧЕ СИ Е КАКТО МУ Е РЕДА. ПУТИН, КИМ, МАДУРО, КАСТРО. ТОЧНО КАРЕ ЗА ГУАНТАНАМО!!

Нещо ти пречат Коменданте и Мадуро? Що така бе,демократе? Че и в нелегален затвор искаш да ги вкараш? Тц,тц,тц...

правилно Русия трябва да си подсигори истучния фланг.

Путя, до къде я докара Русия??

Чудя се, а за ДОКАЗАНИТЕ престъпления срещу човечеството от страна на САЩ кога ще сезират СНС. Сега се хванали за ПРЕДПОЛАГАЕМИ. ЯВНО Е ЧЕ САЩ ИСКАТ ДА РАЗМЪТЯТ И ЗАПАДНИЯ ТИХ ОКЕОН. НО Путин, Цинпит и Кин Чен УН ще го остави да си е ТИХ океан.

Северна Корея в ссср да се включи - като белорусия ... Крайно време е ...

По жалко нещо не съм чел!!!

Друго си е речите на Буш-младши за възхвала труда на гинеколозите и ощастливените от тях жени!

Да живее братска Русия!

вовата намери съмишленици. Ми то все ЕС и НАТО са му в главата.

А пък САЩ искат да откраднат природните богатства на Северна Корея и огромните и петролни залежи, според логиката на русофилистичната сган

Интелигенцията се обади бе.....

лика - прилика са си вовката, ким чен чук, венецуелското чаве ... надушват се ... от една порода са ...

Мдаа, да му мислят руснаците какво ги чака. Заслужили са си го с всичките си имперски амбиции в продължение на векове. След няколко десетилетия ще пуснем някой да прибере труповете на измрелите от глад.

Е,леко се е ос..ал в случая де... От друга страна,държавният Департамент,побърза да изясни,че "координират"действията си с Русия,което означава,че и Обама се е ос..ал леко..... Казах ви... Ще намерят решение,за всичко тези батковци! ЕвропаТА ще го духа накрая....

като поизгладнеят азиатците ще задуха вятъра на промяната.

Къде живееш бе човек... К`ви зиатци-к`ви пет лева?? Не виждаш ли,че всички държави имат еднакви управления??

Ще прогледнеш ти!! Ще му видиш на Вовата , кухата тиква!! Колко вече прогледнаха и се събудиха от руски сън!!!

Ами да!! За разлика от едни други,`дето още спят,съня на плазмите,демокрациите и пералните.....

Две близки страни, със сходни разбирания и сходен начин за третиране на населението. Двама сатрапи свързани с искрено приятелство.

Ще обменят опит, "Как да се избие опозицията и журналистиката".

Е то на там отиват нещата.